Jump to content


Slika
- - - - -

Bubnjar traži band


  • Please log in to reply
Nema odgovora na ovu temu

#1 ivan2horvat

ivan2horvat
  • Members
  • 5 posts

Vrijeme objave: 02 Veljača 2018 - 16:48

Pozdrav,

kao što naslov kaže tražim već uigrani band spreman za nastupe ili band za svadbe (cajke i ostala slična  sranja ne dolaze u obzir). Ne interesiraju me nikakve psihodelije, teški i laki metali, reperi i celeri kao niti kojekakve kombinacije sa primjesama ovoga ili onoga. Muzika je odavno definirana po žanrovima i samo neki sa nekima pašu. U obzir dolazi rock i kvalitetan pop, blues i jasno poznati hitovi današnjice ali glazbenika ne prodanih fufa i pedera. Isto tako nisam zainteresiran za ikakve autorske bandove jer nam je tržište glazbe boli glava.

Sve ostalo je itekako dobro došlo.

 

Nešto kratko o meni: 32 godine, od kojih 22 godine aktivno sviram bubanj. Završio sam Rock akademiju, proveo jako puno aktivnog vremena u bandovima, studijski snimao albume, svirao na malim i velikim pozornicama, pred 3 i više od 500 ljudi. Znači imam iskustva i tražim takve ljude. Nemam vremena za amatere koji ne znaju što bi sa sobom te čekaju nekoga tko će im pokazivati prstom.

 

Cilj mi je ugodno druženje i zarada. Svi oni koji se ne vide u napisanom molim Vas ne trošite vrijeme sebi, a ni meni.

 

Ispričavam se svima ako sam ovime ikoga uvrijedio, no samo sam htio što bolje prikazati situaciju kako po sto i devedeseti put ne bi morao od početka zbog tuđih neozbiljnosti, nezrelosti ili fiks ideja.

 

Sve ostale informacije, ponude i pitanja na mail: ivan2horvat@gmail.com


Category 1
Important Section
O nama
Glazbeni Forum je najveća zajednica glazbenika i ljubitelja glazbe na hrvatskom internetu još od 2003. godine.
Brojimo preko 25 000 registriranih članova.
Pratite nas
facebook Twitter Youtube Feed
Copyright © 2003 - 2016 Glazbeni Forum. Sva prava pridržana.