Jump to content


Slika
- - - - -

Pitanje u vezi napajanja?


 • Please log in to reply
25 odgovor(a) na ovu temu

#21 Kikos7

Kikos7
 • Members
 • 1147 posts

Vrijeme objave: 18 Siječanj 2017 - 09:25

U tvoj board i mikrofon stane :w00t:#22 dilematik

dilematik
 • Members
 • 2479 posts

Vrijeme objave: 18 Siječanj 2017 - 21:58

Imao sam taj bosov board i prodao, kad se već daju novci, a još ćeš probavat i promijenit hrpetinu pedala kao i svi mi s godinama, brate uzmi board sa čičkima i keljiš gore pedale kakve ti srce želi od raznih oblina i veličina, bossov board je ipak limitiran, a gabaritan, veličina mu je pozamšna, recimo meni je bio najdraži Trex tone trunk sa torbom, iskreno puno praktičnije, manji je oblikom, a stane 10 pedala u dva reda, svi kablovi su ispod, staviš ga u torbu, na rame i idemo. Eto razmisli malo o upotrebi te transportu itd.

 

baš zato kaje limitiran ga i želim - kako bi spriječio daljnje napredovanja GAS-a (to ti spada i pod ovo razmišljanje o upotrebi - više koncentracije na svirku, manje na opremu hehe nabaviš alate i stvaraš glazbu), a i ono budući da mi je većina pedala (ako ne i sve) bossove, zašto ne bi i pedalboard bio? :w00t: :D šalu na stranu, rekoh gore da mi se čini praktičan radi toga kaj ima sve u paketu - napajanje(!), spužve, kablove itd, a i gitarist iz benda ga ima i ne čini mi se tolko velik....makar uz ovu berinđerovu grdosiju koju imam sve izgleda malo

 

smiješna situacije je to kaj mi je prije bio tak gadan taj bcb-60 - ko neka taca za kolače, a sad mi se čini fora taj dizajn i (meni) praktičan jer drži te pedale na okupu, a poznavajući sebe - u žaru svirke pomičem pedale dok ih gasim/palim  :blush:  

 

na ovom tonetrunku dosta uredno izgledaju bossove pedale, čekirat ću i njega#23 BROJ 1

BROJ 1
 • Members
 • 1041 posts

Vrijeme objave: 22 Siječanj 2017 - 21:18

To je to...    :w00t:

 #24 holy fire

holy fire
 • Members
 • 4361 posts

Vrijeme objave: 15 Veljača 2017 - 10:55

da malo pofriškamo

kakva su iskustva sa Carl Martinovim napajanjem?(onaj power blabla v2#25 Sava

Sava
 • Members
 • 1232 posts

Vrijeme objave: 15 Veljača 2017 - 11:38

Jedino napajanje koje sam imao, a da je ekstremno ozbiljno je bio Voodoolab Pedal Power 2 (bila je tu negde slika na forumu). Jeste skupo, ali zaista vredi. Imao sam ga u sklopu njihovog Pedaltraina. Kako sam kućni svirač to sam prodao i zadržao DC Brick i neke svoje ručne radove. DC Brick je korektan i izlazi mu nisu izolovani i treba paziti na to da ti čoperski fazoni ne odgovaraju svakom uređaju. Recimo da Boss looper proizvede neko pištanje, a malo Pignose 7-100 pojačalce pojačan šum sa njim. Nekim pedalama ne smeta i onda je sasvim u redu.
Verovatno je skupo rešenje imati više komada, ali meni su se još najbolje pokazala ona Boss napajanja 230  za jednu pedalu. Imaju više od deklarisane struje, napravljeni su sjajno sa regularnim trafoom i stabilizatorom, jako imitiraju bateriju (nemaju limitiran napon), bešumni su i jako pouzdani. Ako nije kritično da izlazi budu razdvojeni sa razdelnikom mogu da povuku i 2-3 "obične" pedale, analogne sa manjom potrošnjom.#26 BROJ 1

BROJ 1
 • Members
 • 1041 posts

Vrijeme objave: 15 Veljača 2017 - 13:27

da malo pofriškamo

kakva su iskustva sa Carl Martinovim napajanjem?(onaj power blabla v2

Imao V1, složeno kao tenk, tiho. Ošlo dalje kod Gize, mislim da je još uvijek kod njega. 


Category 1
Important Section
O nama
Glazbeni Forum je najveća zajednica glazbenika i ljubitelja glazbe na hrvatskom internetu još od 2003. godine.
Brojimo preko 25 000 registriranih članova.
Pratite nas
facebook Twitter Youtube Feed
Copyright © 2003 - 2016 Glazbeni Forum. Sva prava pridržana.