Svi bubnjari Bijelog dugmeta
Vrijeme objave: 25 Listopad 2010 - 08:14
Vrijeme objave: 18 Studeni 2010 - 19:35

Vrijeme objave: 28 Studeni 2010 - 10:22
Vrijeme objave: 10 Prosinac 2010 - 19:05
Vrijeme objave: 10 Prosinac 2010 - 20:30
Ima tu i jedan moj komsija Dragoljub Djuricic...Bio je dobar bubnjar, al meni spada u 2.klasu ex-yu bubnjara.Prva klasa su definitivno Điđi Jankelić (Bijelo Dugme), Garabet Tavitijan (Leb i Sol), Ratko Divjak (Time) i Kempa (Smak).
Vrijeme objave: 10 Prosinac 2010 - 20:50
nikako. nikako. prvi album...ne znam. bolesno dobar bubnjar.Bio je dobar bubnjar, al meni spada u 2.klasu ex-yu bubnjara.Prva klasa su definitivno Điđi Jankelić (Bijelo Dugme), Garabet Tavitijan (Leb i Sol), Ratko Divjak (Time) i Kempa (Smak).
Vrijeme objave: 11 Prosinac 2010 - 13:26
.On je bi vrhunski bubnjar,sto se moze cuti u prvim nastupima i albumima bijelog dugmeta i u albumima di nije suradivao sa dugmetom,gdje je neko vrijeme imo vlastitu karijeru sa Lazarom Ristovskim (klavijaturistom dugmeta),stvari su mu bile do jaja,i bubanj je zvucao prejebeno,sve te dionice uffffff *_*,jezim se kad ga slusam...Tek kasnije kada je dosao novi val,i kada vise nisu svirali svoj pastirski rok,tu su bubnjarske dionice bile jako lagane.To nije bila stvar u njemu,vec je bila stvar u vrsti glazbe koju su svirali.Bio je dobar bubnjar, al meni spada u 2.klasu ex-yu bubnjara.Prva klasa su definitivno Điđi Jankelić (Bijelo Dugme), Garabet Tavitijan (Leb i Sol), Ratko Divjak (Time) i Kempa (Smak).

Vrijeme objave: 11 Prosinac 2010 - 13:35
Kepa, bez "m".Bio je dobar bubnjar, al meni spada u 2.klasu ex-yu bubnjara.Prva klasa su definitivno Điđi Jankelić (Bijelo Dugme), Garabet Tavitijan (Leb i Sol), Ratko Divjak (Time) i Kempa (Smak).

Vrijeme objave: 11 Prosinac 2010 - 13:38
Vrijeme objave: 12 Prosinac 2010 - 16:01

Vrijeme objave: 12 Prosinac 2010 - 20:19
Vrijeme objave: 12 Prosinac 2010 - 21:09
Čuo sam njegove radove u Leb i Sol i mogu samo reći da je to daleko ispod Gare!Ima tu i jedan moj komsija Dragoljub Djuricic...
Vrijeme objave: 12 Prosinac 2010 - 21:13
Nemam pojma o čemu ti pričaš al kakve lagane dionice u novom valu?Najzajebaniji bubnjevi od dugmeta su oni snimljeni na Bitanga i Princeza i Doživjeti stotu (to ja mislim smatraš novim valom). A oba albuma svira Điđi.I live 5. april, na kojem je također Điđi..On je bi vrhunski bubnjar,sto se moze cuti u prvim nastupima i albumima bijelog dugmeta i u albumima di nije suradivao sa dugmetom,gdje je neko vrijeme imo vlastitu karijeru sa Lazarom Ristovskim (klavijaturistom dugmeta),stvari su mu bile do jaja,i bubanj je zvucao prejebeno,sve te dionice uffffff *_*,jezim se kad ga slusam...Tek kasnije kada je dosao novi val,i kada vise nisu svirali svoj pastirski rok,tu su bubnjarske dionice bile jako lagane.To nije bila stvar u njemu,vec je bila stvar u vrsti glazbe koju su svirali.
...al ok,to je tvoje misljenje.:001_smile:Nemam nist protiv tvog misljenja.
Vrijeme objave: 13 Prosinac 2010 - 13:36
a uspavanka?i bas i bubanj (tj. za bas sam siguran, za bubanj ne jer dugo nisam slusao album) su dosnimavani...za bas odgovorno tvrdim da je genijalan.a bogami i bubanj!Najzajebaniji bubnjevi od dugmeta su oni snimljeni na Bitanga i Princeza i Doživjeti stotu
Vrijeme objave: 13 Prosinac 2010 - 14:30
.Legenda.mislim da su riječi suvišne na ovo...