Jump to content


Slika
- - - - -

Guns N' Roses


 • Please log in to reply
847 odgovor(a) na ovu temu

#841 zvorkapic.os

zvorkapic.os
 • Members
 • 3271 posts

Vrijeme objave: 06 Prosinac 2010 - 17:45

da. ja isto imam velikog pishu. :scared:

#842 waxlrose

waxlrose
 • Members
 • 195 posts

Vrijeme objave: 31 Prosinac 2010 - 10:12

jebate svakog ko ima gitaru sad nazivaju virtuozom...covjek ok svira onako shkolski, ali nikakve inventivnosti ni virtuoznosti tu nema.stvarno novine svasta pishu....

Da Slash nije virtuoz u kontekstu Malmsteena i Pettrucija, dakle u tehničkom smislu možemo afirmirat ali da ideš provalit da su pjesme i skladbe koje je napisao neinventivne govori o tvojoj neukosti i limitiranosti u pogledu ""muzičara""; koliko si sekundi uopće slušao GN'R i Slashove kompozicije... jbt te forumi kad nema protumjere protiv "humanog" spama!

#843 RoziMikiMaus

RoziMikiMaus
 • Members
 • 87 posts

Vrijeme objave: 31 Prosinac 2010 - 10:34

Ajme koliko dugo nisam slušala ove dečke. Još od srednje čini mi se. Ne znam ni gdje sam zabacila cd-e. :001_tt2: :lol:

#844 vale4674

vale4674
 • Members
 • 454 posts

Vrijeme objave: 31 Prosinac 2010 - 16:20

Da Slash nije virtuoz u kontekstu Malmsteena i Pettrucija, dakle u tehničkom smislu možemo afirmirat ali da ideš provalit da su pjesme i skladbe koje je napisao neinventivne govori o tvojoj neukosti i limitiranosti u pogledu ""muzičara""; koliko si sekundi uopće slušao GN'R i Slashove kompozicije... jbt te forumi kad nema protumjere protiv "humanog" spama!

November Rain, Sweet Child.... ovo su za mene genijalne solaže. I puno više volim gledati Slasha dok DŽEMA nego Malmsteena. Iako mislim da je Malmsteen frajer i po'...GnR :001_tt2:

#845 virtuoso

virtuoso
 • Members
 • 9921 posts

Vrijeme objave: 04 Travanj 2016 - 11:13

Ouyeaaaahhhhhhh !

 #846 Axis_

Axis_

  night visioc

 • Members
 • 3800 posts

Vrijeme objave: 05 Travanj 2016 - 16:22

what goes around comes around :) :)#847 a4format

a4format

  Marin Begović

 • Members
 • 1514 posts

Vrijeme objave: 04 Veljača 2017 - 20:06

Samo da i ja dodam svoja dva centa na ovu temu. Sinoc sam bio na koncertu GNR-a u Aucklandu. Od originalne postave tu su samo Axl, Slash i Duff i ajde mozda i Dizzy Reed, ovisi kako ko gleda. Druga gitara bio je Richard Fortus, bubnjara i DJ-icu sam zaboravio.

Dakle, prasili su gotovo tri sata bez prestanka. Axl je unatoc svojoj nezavidnoj figuri trcao, skakao, pjevao cijeli koncert, glas mu nije pucao, odradio kao pravi profesionalac. Isto ide i za ostale clanove benda. Nisam fan "novih" gunsa, od kojih su svirali nekih mozda 5-6 pjesama, ali Richardu Fortusu i ekipi treba skinuti kapu, ovo su odradili fenomenalno.

Otvorili su sa It's So Easy, a zatvorili sa Paradise City. U meduvremenu su ispalili sve hitove, meni najdraze Coma i Estranged, jedino bih volio da su svirali i Locomotive te Don't Damn Me, medutim te pjesme ne izvode bas live tako cesto. Nesto sam i snimio, zvuk je ok pa cu kasnije sve snimke staviti u jedan video i okaciti na forum.

Sound je bio odlican u globalu. Taman je bilo toliko glasno da mozes bez problema pricati sa osobom do sebe i da ti sutradan ne zuji u usima.

Jedina zamjerka ide na racun publike, koja je bila beskrvna, kao plahe ovcice. Medutim, to je neka sasvim druga kultura pa eto, trudim se da ih kao veliki fan shvatim. Mozda jednog dana i uspijem. :)

Druga stvar je pomodarstvo no mislim da je i to odavno postao masovni pokret. Tj 97% posto publike doslo je u majicama na gunse, koznim jaknama, kariranim kosuljama i s maramama na glavama no velika vecina znala je rijeci samo najvecih hitova pa mi se nekako cini da ih je dosta bilo tamo samo zato da budu. Da je Kraftwerk nastupao, imam dojam da bi isti ljudi dosli u uskim kombinezonima s kacigama na glavi :)

Ne znam sto da jos kazem. Mislim da uskoro pocinju i europsku turneju pa tko je u mogucnosti strogo preporucam da ih vidite, tko zna hoce li opet ikad svirati :)

#848 Flockerside

Flockerside
 • Members
 • 5 posts

Vrijeme objave: 31 Svibanj 2017 - 13:31

I ja sam stekao dojam da je takva ekipa sada po njihovim koncertima, pretpostavljam da su sad neka druga vremena, ili smo mi jednostavno prestari i živimo u svom vremenu :)


Category 1
Important Section
O nama
Glazbeni Forum je najveća zajednica glazbenika i ljubitelja glazbe na hrvatskom internetu još od 2003. godine.
Brojimo preko 25 000 registriranih članova.
Pratite nas
facebook Twitter Youtube Feed
Copyright © 2003 - 2016 Glazbeni Forum. Sva prava pridržana.