Jump to content


Slika
- - - - -

Recenzije gitara


  • Please log in to reply
139 odgovor(a) na ovu temu

#21 323

323
  • Members
  • 1473 posts

Vrijeme objave: 06 Svibanj 2005 - 21:09

Evo i moje igračkice:Ibanez RG2550EXGK PrestigeTijelo: basswood (lipa)Vrat: 3 piece javor s rosewood fingerboardomBoja: Galaxy black - nešto najbliže metalic crnojTremolo: Edge Pro (low profile floyd)Tuneri: Gotoh (za razliku od ostalih Ibaneza koji imaju no name)Magneti: HSH Dimarzio IbzKontrole: 1 volume 1 tone 5-way pickup selectorProizvodnja: 2003.Kupljena polovna, ali zapravo nesvirana, što se vidjelo na njoj. Jako je ugodna za sviranje, magneti su jako dobri, a mikrofonije nema. Vrat je prestige wizard što znači da je tanji od ostalih Ibaneza (osim PGM-a). Sve u svemu dao bi joj ocjenu 9/10 da se mene pita.

Attached Thumbnails

  • RG2550EGK.jpg


#22 korisnik68

korisnik68
  • Members
  • 5028 posts

Vrijeme objave: 12 Listopad 2005 - 21:50

Ibanez AEG10ECrne boje - i totalno kul bijeli rubovi ;)20 pragova, on board štimer (ne baš neki), Sonicore pickup, D'Addario žice relativno slab vratJa sam zadovoljan jer je bila sam 2000 kn - inače je 2300 kn

#23 lonkica

lonkica
  • Members
  • 9 posts

Vrijeme objave: 31 Listopad 2005 - 18:04

:)Evo konačno da i ja stavim jedan svoj instrument na forum. Ovation Standard Balladeer. Gitaru sam kupio 1986 odnosno mijenjao za neke Yamahe, bila je u jadnom stanju. Gitaru je popravio moj prijatelj Dragec iz Zaboka i od tada služi...ne raštimava se i ima savršen zvuk (Ovation). Uz ove slike koje ću priložiti možete pogledati na www.ovationfunclub.com aktuelni Topic oko te moje gitare, što kažu drugi ljudi o njoj, a naravno očekujem i vaše komentare. Pozdrav svima na forumu. :) ;)

Attached Thumbnails

  • for8.jpg


#24 lonkica

lonkica
  • Members
  • 9 posts

Vrijeme objave: 01 Studeni 2005 - 08:57

:)Evo točan link na komentare na http://www.ovationfa...=2;t=008447;p=1 Moguće da je gitara stara do 35 godina ;) ... Pogledajte... :) I još jedna slika

Attached Thumbnails

  • for3.jpg


#25 BaklavaMetal

BaklavaMetal

    Kralj Dijamant

  • Members
  • 3331 posts

Vrijeme objave: 01 Studeni 2005 - 13:19

posudio mi je 323 svoju gitaru i mogu rec da je stvarno jako dobra. po svirljivosti je među najboljim ako ne i najbolja koju sam sviro.prsti sami lete! :) tremolo je isto dobar - malo mi se rastimala g zica tek nakon dva sata abuzanja tremolo rucice :) (ah, taj slejer ;) ) jedino sto mi se ne svidja previse su pickupi, kako god podesavo pojacalo uvijek nekako kao da prde i nikako nisam mogao izvuc onaj pravi thrash zvuk, onaj ful nabrijani crunch da te protrese kad opalis mocni suzvuk :) ali za svirku tipa satch, dt i slicno je jako dobar.

#26 Kotač

Kotač
  • Members
  • 224 posts

Vrijeme objave: 07 Studeni 2005 - 21:15

Ibanez GAX 30Gitara ima 2 magneta, tj. 4, po dva u paru. Dva potenciometra, za jačinu i boju zvuka. Oblik joj jednim dijelom baca na SG drugim na LP modele. Vrat je uži, što meni paše, mekana je i lako se svira. Ima 22 praga. Platil sam ju 2000kn uz popust, i služi me savršeno. Boja zvuka me posebno fascinira.zvuk: 8/10izrada: 7/10 (fora, al niš novo)cijena: 9/10 (vrlo dobra)ukupno: 8/10

To faco tu smo,isti Ibanez druga boja,za ove pare jedna od boljih gitara.

Attached Thumbnails

  • DSC00062.JPG


#27 jedediah

jedediah
  • Members
  • 2378 posts

Vrijeme objave: 01 Prosinac 2005 - 10:33

Posted Imagesingle-cutaway mahogany Seymour Duncan JB bridge humbucker rosewood fretboardgrover tuneri2 volume i 1 tone knobgitaru sam platio 3400 kn. stvarno je genijalna, za tu lovu i na jcm800 zvuci ono. gitara inace drzi sustain nevjerovantno.

#28 dr.Explosion

dr.Explosion

    rock'n'roll heretic

  • Members
  • 1895 posts

Vrijeme objave: 05 Prosinac 2005 - 02:21

Guyatone LG-200T (by Eastwod)The Eastwood GUYATONE is a reissue of the Japanese made GUYATONE LG-200T from 1966. Features 4 single coil pickups on a carved Basswood body, Bigsby tremolo, adjustable roller bridge, bound maple neck, rosewood fretboard and sharks tooth markers… Colour Dark Green with White pickguard. Dakle, neobicna gitara, reissue modela Guyatone LG-200T iz 1966 godine, kupljena preko neta na snizenju (DEMO guitar) i dosla za 12 dana iz Kanade. Made in china, sto znaci da spada u jeftine gitare. Meni je to rezervna (backup) gitara, ima odlican vrat (sto su i svi rekli koji su je probali), dosta je teska i neobicnog izduzenog oblika, 106-7 cm dugacka, sto je predstavljalo problem sa koferom (futrolom). Na kraju sam kupio rockbag za bass gitaru jer u bag za gitaru ne stane.*Sto se tice kineske izrade, izbliza se mogu primijetiti ''kozmeticke'' mane – rupe kod prekidaca na pickguardu su dosta ugrubo napravljene, ostalo je OK Bigsby tremolo je dosta dobar, gitara se ne rastimava ako ne divljam previse, ali zato su masinice i pickupovi jeftini ''noname''. Gitara ima cak 4 pickupa i jedan od njih ne radi dobro (vjerojatno nije dobro zalemljeno), ali ionako razmisljam staviti nekakav vintage single coil na bridge poziciju. Gitara zvuci kao i druge gitare sa single pickupovima, dakle, pomalo zuji. Na marshallu JCM 2000 ili Fender Twin reverbu zvuci dobro iako pomalo sterilno (na marshallu) kao i sve nove jeftine gitare. Sve u svemu, gitara izgleda Posted Image a na par zadnjih svirki su me svi pitali koja ti je to gitara. EDIT 13.01.2001:Gitara bila na servisu kod čika Leslija - promijenjen nut, 2 switcha i ulazni jack, te je sređena elektronika - 2 (bridge) pickupa su nova/premotana i postavljena da mogu raditi kao single coil ili humbucker… Posted Image

#29 krugoval

krugoval
  • Members
  • 1671 posts

Vrijeme objave: 02 Veljača 2006 - 00:28

Evo da i ja recenziram svoju gitaru. Radi se o squier standard deluxe stratocaster qmt. Imam ju već 3 mjeseca i prezadovoljan sam s njom. Cijena 3500 u dućanu al sam ju ja nabavio novu prek oglas a 2400 ;D Imala je i zaštitnu foliju i one naljepnice. Gitara je vrlo svirljiva i vrat je ugodna pod ruo. Nje pre debel al možda mrvicu pretanak za moj ukus... Pošto sviram na akustičnoj a ona ima dosta debeli vrat. Gitara makar ima tremolo se skoro pa uopće ne raštimava. Evo zadnji put sam ju naštimao prije dva tjedna i još se nije raštimala. Moj frend recimo ima onu gitaru na kojo imaš one šarafiće na nutu da se ne raštimava i one šarafiće na bridgeu za fino raštiavanje i to je meni katastrofa i još samo da kažem da se gitare isto raštimavaju. Gitara daj ljep i puni zvuk na cleanu ali i žestok na distorziji. Meni su ljudi rekli da kod single pickupova na distorziji zvuk zuji. Ja to nisam niti jednom primjetio??? Makar imam sss komb. Moj frend ne onaj sa šarafićima na gitari nego drugi koji svira od kad zna za sebe i ti mu samo možeš odfućkat pjesmu i on ju skine ke rako daje gitara predobra za te pare ida niš na njoj ne mijenjan. Evo malo sam se raspisao.

#30 SickBoy

SickBoy
  • Members
  • 1646 posts

Vrijeme objave: 28 Veljača 2006 - 10:29

Kramer Baretta FR404SPosted ImageDakle, gitara ima 22 praga, konstrukcije je neck-thru-body i ima Floyd Rose bridge Kramerove proizvodnje. Vrat je od javora (3-pc Canadian Hard Maple), a "krila" su joha (North American alder). Fretboard je po svemu sudeći palisandar (rosewood).Ima 2 QuadRail pickupa (zapravo po 2 spojena humbuckera u tijelu singla), tako da na svim pozicijama nema bruma. Osim 3-way pickup switcha (kao onaj kod Gibsona) ima i push-pull na tone potenciometru, kojim se magneti prebacuju u "single coil" način rada. U dogledno vrime ga namjeravam zamjenit u push-push, jer je u "žaru borbe" dosta zeznuto namještat prste e ne bi li se izvukao pot, lakše ga lupnit... Izvrstan detalj je šta je unutrašnjost jame s potovima i switchem potpuno presvučena grafitnom bojom, a poklopac ima sloj aluminija na sebi, što zapravo stvara jedan oklop koji jako pomaže kod obrane od kupljenja zujanja svih vrsti. Da napomenem, to je napravljeno tvornički!Magneti mi imaju izvrstan zvuk, čak i u single načinu rada, uvik se dobro definirani i zvonki.Floyd Rose je odličan, gitaru zbilja ne štimam nikad osim kad mijenjam žice ili su žice zbilja za otpis od starosti! Svaka čast!Ključevi su Gotohovi, posebne izrade, kako možete vidjeti na donjim slikama... :PVrat nije tanka daščica kao recimo Ibanezovi Wizardi (šta nikako ne volim), nego je normalnih dimenzija i jako ugodan za svirat.Platio sam je 4000kn polovnu u dućanu i stvarno sam oduševljen zvukom i kvalitetom izrade, inače sam viđao po netu da je u Americi nekih smiješnih par stotina $.Izrada:10/10Zvuk:8/10Svirljivost :10/10Cijena:8/10 Ukupno :9/10Evo par detalja sa gitare...Ovo je njen "neck heel" (gitara ima neck-thru konstrukciju)Posted ImageNa ovoj slici se ujedno najbolje vidi stvarna boja moje gitare.A ovako joj izgledaju QuadRail pickupiPosted ImageOvo je headstock gitare, lijepo se vide ključevi ;D i nosač za inbus ključeve (jako zgodno)Posted ImageStranica o gitari sličnoj mojoj:http://www.musicyo.c...s.asp?pf_id=002

#31 Alekke

Alekke
  • Members
  • 1938 posts

Vrijeme objave: 06 Ožujak 2006 - 22:27

Evo pošto me jedan lik zamolia napraviću kratki osvrt o svom LTD viper.Dakle gitara je kupljena u njemačkoj za kojih 2900kn. Na stranici stoje ove komponente: Construction: Bolt-on Scale: 24.75”Body: Agathis w/flamed maple topNeck/Fretboard: Maple/rosewoodInlays: Dots w/model name at 12th fretPickups: ESP LH-100 set Electronics: Volume, tone, 3-way toggleHardware: BlackBridge: Tune-o-matic w/stop tailpieceBinding: None Frets: 24 XJColors: STBLK a gitara kad sam je dobio je izgledala ovako:Posted ImageOvaj flamed mapple top napravljen je da daje bistriji sound prema riječima dizajnera. E sad, gitara ko gitara, ne pere, ne kuva njoke i ne ide na internet, ali svira i lijepa je (bar meni!). Vrat je ko na gibsonu (onaj malo uži i tanji), jedino što mi smeta je to što je skala premala s tim da s njom sviram u B štimu, ali nije bed.Njegove pick-upove iskreno nisam ni probao jer sam je raskopa čim sam je dobia, pa sam ih proda. Napravia sam to jer sam več ima EMG 81 pick up koji mi odgovara, a da sam kupova verziju sa EMG-ovima platia bi je 30% skuplje, a zašto bi kad ne moram! Zato sam otišo kod Keca da mi napravi pick guard!Gore sam stavio D`addario 0.13 - 0.62 žice, spustio ih u B štim i spoia EMG 81 na 18 Volti koji je spojen samo na volume control (manje lemova, više tona 8) ) i dobia riffaču koja jede jaja pa gitara sad izgleda ovako:Posted Image

#32 Vlajec

Vlajec
  • Members
  • 1565 posts

Vrijeme objave: 22 Travanj 2006 - 12:58

Gitara: Performer STRATOCASTERPickupovi: HSSKonstrukcija:Bolt-OnPosted ImageNije moja..............ovu smo gitaru ko ekipa kupili frendu za rodendan............Po performerima se pljuje,al ja po ovom nebi(za razliku od SG-a).Dvoumili smo izmedu tog i Squier Affinitya............Ova ga jede................Krenimo od izrade:Na prvi pogled izgleda cvrsto,vrat se ne klima,malo je teza,al nemam pojma koje je drvo.............Headstock nije klasicni Stratocaster Posted ImagePupovi:Humbucker zvuci solidno,bolje na distorziji.............middle singel je na cleanu plastican,a neck jos najbolji od sva tri......................na gitari za 1100kn,super.Posted ImageTremolo je stvarno dobar.................tam u ducanu ga nisam forsal,nego doma............ko lud.............i gitra se nije nest rastimala.................Dojam:za gitaru za takve novce,nema se po njoj sta pljuvat..................sasvim solidno za nekog ko ce pocet svirat :)e da,zvuk je na middlu malo plastican,jebga.....................poslao bi ja i clip,nemam kako...........

#33 TrulaJabuka

TrulaJabuka
  • Members
  • 1047 posts

Vrijeme objave: 19 Svibanj 2006 - 21:18

Yamaha pacifica 821d Kupljena prije nekih dvije i pol godine u yamaha shopu na crnomercu, nova, placena 5000 knBody: Alder with figured maple front Neck: Bolt-on maple Fingerboard: Rosewood, 350mm (13.75”) radius Frets: 24 Scale length: 648mm (25.5”) Pickups: Two Di Marzio Air Classic humbuckers, one DiMarzio Blue Velvet single-coil Controls: Five-position pickup selector, master volume, master tone Bridge: TRS-Pro double-locking vibrato Finishes: Cherry Red Sunburst-Translucent BlueGitarom sam opcenito zadovoljan, posebno vratom, jer nije predebeo i nekak mi fino lezi pod prstima. Tremolo je ok, u principu se ne rastimava, tu i tamo se malo sesta zica rastima kad radim neke ekstremne piz**rije s njim. Ovak je dost brza i mekana, ugodna za sviranje.Kaj se zvuka tice, nije sad to nekaj extra posebno super, clean je ok, moze se dobit od skroz svijetlog, pikavog zvuka do tamnog, masnog i bassastog, ovisno o odabranom pickupu. Kad je drive u pitanju, nije bas previse agresivan i nabrijan, ko recimo neki ibanez rg ili tak nes, vec vise manje zrnat i suptilniji. Cini mi se da gitara daje dosta slab signal, recimo u usporedbi s lp-om.Sto ju duze sviram to ju vise otkrivam...

#34 PeterGreen

PeterGreen
  • Members
  • 490 posts

Vrijeme objave: 31 Svibanj 2006 - 20:31

Fender stratocaster vintage reissue '57berba '96.Tijelo :2 tone sunburrst, drvo joha, navodno nitro lak, ali to je prevara...pitajte leslija, dezurnog majstora :PPickupi:custom shop '57., '69., zvuce pravo vintiđ, bili su kod leslija na wireing i cika leslie kaze da su dobro, onda moraju bit...fender je ko zena, radi dobro samo ako ga dobro udres ;) pa gitara ima onaj lipi crack kad puknes zicu, zvuci cistoi lipo, bluzerski ili ko hank marvin...a i robbie robertson se ne bi posramija... ima 3-way switch, 5way necu ni stavljat jer ne volin pozicije izmedu...Vrat: v-shape - napokon san nabavija deblji vrat, kad se jednom navuces na to vise ti ne pada na pamet kupovat nista uze, fretovi vintage style.u planu su novi, deblji i veci za lakse bendanje :Dgitara lipo stima jer su masinice i bridge ocuvani...(osim jedne vide na bridge-u)od ostalih stvari 1ply pickguard, gotoh masinice i spaghetti logo.gitara je dosla sa tweed zutim koferom, papirima, i ostalim dodacima, skroz je ocuvana za 10g staru gitaru, vrat besprijekoran...eto, iman gitaru iz snova, mozete je vidit i zasvirat na iducem jamm-u u routa ako dodem... :P ;Djos slika:http://www.glazbeni-...topic=11597.390

#35 Jibboom

Jibboom
  • Members
  • 4355 posts

Vrijeme objave: 03 Srpanj 2006 - 21:57

Ibanez JEM77FPPickupi: hambuckeri - DiMarzio Paf Pro, single - DiMarzio JEM singleTijelo: American basswood (čini mi se da je to lipa)Vrat: 1 piece maple (jednodijelni javor?), 24 fretsFingerboard: rosewood sa florescent green wine umetkomPosebnost FP-a je to da je uzorak na gitari zapravo uzorak zavjesa iz dnevne sobe Steveovih roditelja. Ibanez je otkupio kompletnu zalihu platna od proizvođača tih dotičnih zavjesa za potrebe gitara! Postoje 3 uzorka tijela i 3 uzorka headstocka u svim mogućim kombinacijama. Uzorak nije crtan na gitaru nego je platno ljepljeno na drvo i onda je lakirano! Mehanika bi mogla bit bolja pošto mi je Floyd od znoja pohrđao pa je jeo žice, al opet ipak je to 16 godina stara gitara, nemre ni Floyd vječno trajat. Kad ju jednom naštimaš dok su nove žice, radi s njom kaj hoćeš, raštimavanja nema! Izrada 8/10Gitara ima specifičan Vaijev zvuk, hambuckeri imaju klasičan hambuckerovski čisti zvuk. Registar je s 5 pozicija, pozicija 1 je bridge hambucker...pozicija 5 neck. Za clean je su dobre pozicije 2 i 4, dobije se tvrdi clean, a 5 je meki clean koji u kombinaciji s laganim chorusom zvuči fenomenalno! U biti, ja ne koristim chorus nego pitch shifter sa drugim tonom istim kao i prvi,al na fine tuningu ga izbacim malo van i dobiješ lagani chorus efekt. Drive je najbolji na pozicijama 1 i 5, 1 za ritam i rock solaže, 5 za blueserski solo... Jako je lagano izvuć pinch harmonike iz nje pod driveom. Jako mi se sviđa što se sa svakom promjenom registra pickupova osjeti promjena boje tona. Nije da gitara ima 5 sličnih boja tona, nego je svaka za sebe, razlika je osjetna! Sviđa mi se sistem HSH jer mislim da daje najviše od zvuka, imaš i čiste hambuckere (koje ja osobno obožavam pod driveom!) i na poziciji 4 tvrdi clean za dobar ritam. Zvuk 10/10Vrat je tanak i relativno širok (radijus je 430mm) što mi se sviđa, ne volim fenderove debele vratove koje držiš ko lopatu u ruci. Svirljivost 10/10 (Vai je dokaz! :D)Ukupnu ocjenu bi joj dao čistu desetku jer ova gitara ima sve kaj tražim, Floyd tremolo, hambuckere za jebeni drive i taj single u sredini kojeg koristim jedino u kombinaciji s unutarnjim zavojnicama hambuckera jer ne volim zvuk samog single coila. Blago rečeno ne volim... :-)

#36 JohnLennon

JohnLennon
  • Members
  • 457 posts

Vrijeme objave: 10 Kolovoz 2006 - 15:58

[img width=350 height=500]http://i9.photobucke...WB/P8100008.jpg[/img][img width=450 height=600]http://i9.photobucke...WB/P8100003.jpg[/img][img width=450 height=600]http://i9.photobucke...WB/P8110016.jpg[/img]akustična ručni rad.top:smrekastranice:javorvrat:orah, inlay školjkapolja: 22mašinice:grover harware:nikelboja:bordo crvena/smeđapošto nisam mogao u dućanima naći akustičnu gitaru odlučio sam se dati jednom majstoru da mi napravi gitaru.sve što sam htio sam dobio; tanko tijelo, uzak i dugačak vrat i odličan zvuk smreke.zvuk je drugačiji nego na ostalim akustičnim gitarama, što zbog uskog tijela, što zbog veličine(manja je od ostalih akustičnih gitara) same gitare i na kraju zbog odlične smreke.usporedio bi ga sa zvukom bugarije; oni koji znaju što je je bugarija znaju o čemu govorim.

#37 Matej24

Matej24
  • Members
  • 36 posts

Vrijeme objave: 26 Kolovoz 2006 - 17:09

Ibanez Gax 30Gitara je živo čudo...2 HambaheraNema TremoloGitara je na drive prava opera pjeva. Na cleanu je malo mutnija. Vrat je mekan, 22 praga. Crna je. Zasada su žice roto sound 0.10...malo širji vrat...a tanji je.Izgled:8/10Clean:7/10Drive:10/10Posted ImageKlasična Gitara FG7 Muzička naklada ZagrebAko tko zna nesto o ovoj gitari neka mi dade informacijePosted Image

#38 The Reaper

The Reaper
  • Members
  • 454 posts

Vrijeme objave: 26 Kolovoz 2006 - 19:52

Ibanez RG370DXMWVrat : rosewoodTijelo : basswoodPickupovi : 2 humbuckera,1 single coilCijena : 3,127knMoja prva el. gitara,kupljena u 12.mj. 2004. Gitara ne vrijedi te pare,puno se rastimava osim ako nije nastimana na pola tona nize,lose je napravljena,lose drvo,puno sumova i predubok zvuk.Jackson DKMGTKupljen u 8.mj. ove godine.Vrat : mapleTijelo : alderPickupovi : 2 EMG-HZ humbuckeraCijena : 5,700 i nest sitno knGitara je odlicna,zvuk je super,zestok bas za mene.Bilo bi mi draze kad bi imao originalnog floyda ali ni taj string thru body bridge nije los.Malo se rastimava,ugodna je za svirat. :)Gitara vrijdi te pare.

#39 Tomo M

Tomo M
  • Members
  • 2761 posts

Vrijeme objave: 29 Kolovoz 2006 - 20:33

evo i rewiew ove sprave : Ibanez s520exgitara je što se tiće svirljivosti izvrsna !! vrat je odličan....ne pre tanak ko u rg-a več ima malo mesa al i dalje brz !za zr tremolo mogu komotno reć da pojede floydove.....pre jednostavan za upotrebu i štelovanje i može se fiksirat !!jedina slaba točka na ovoj gitari su humbuckeri.....malo plastično zvuče al jebiga nemože sve bit tip top....iako sam uspio dobiti finu smooth solo distorziju kao santana!ostaje u štimu skroz solidno i nema večih problema s tim....sve u svemu fina gitrica .... s boljim pickupovima bi propjevala..... po mom mišljenju i joj odgovarali neki malo slabiji humbuckeri tako da zvuk bude svestraniji !!sve u svemu za 5000kn kolko otprilike dodje nije loše....izrada dobra...materijali kvaliteni(neznan za drvo) jedino kažem pickupovi al oni se zamjene zebrama i gitara ima da pjeva!![img width=449 height=600]http://i4.photobucke...m/novapila3.jpg[/img][img width=800 height=599]http://i4.photobucke...m/novapila2.jpg[/img]

#40 Dudo

Dudo
  • Members
  • 597 posts

Vrijeme objave: 30 Kolovoz 2006 - 06:48

Evo i mojih ljepotica:Yamaha Pacifica 812 WX - rebrasti javor, boja violin sunburst, pickupi Seymour Duncan ( dva singla i humbucker " '59 ", tremolo Wilkinson VS-100, jumbo pragovi, Sperzel mašinice. Gitaru sam kupio prije 78 godina za negdje 6000 kn, i ona predstavlja vrh u Pacifica seriji. Što se tiče mehanike, gitara je fantastična, nema raštimavanja (tremolo sam fiksirao), ima odličan action, a ovi seymour Duncani naprosto pjevaju, pogotovo humbucker. Sve u svemu odnos dobiveno/uloženo zaista dobar. Može se dobiti i dobar vintage clean, ali ja sam patio na Fenderov clean, pa sam uzeo i ovo.Fender stratocaster mexico - umjesto originalnih keramičkih pickupa stavljeni su ručno motani AlNico pickupi (motao Brada), s time da je ovaj na bridgeu namotan na čini se 10500 namotaja, tako da je znatno jači od ostalih i fino se može na njemu svirati neki drive solo. Vrat je maple neck, s žicama 0.10 vrlo mekan i ugodan za sviranje. Izmjenjen glavni potenciometar - stavljen kvalitetniji, da se ne mijenja sound prilikom smanjivanja volumena. Izmijenje su mašinice ( stavljenje Fender-Schaller ) i tremolo od american strata. Boja gitare: crna, s crnim pickupima i crnim pickguardom, maple vrat - meni jako lijepa kombinacija. Sve u svemu - ma što ljudi govorili o mexikancima - ovo je zaista dobar primjerak, iako sam se susretao i s lošima. No, najgori Fender kojeg sam svirao je bio moj Fender stratocaster USA 40th anniversarry. Zaista loša gitara. Tako da ne možemo generalizirati da su ameri bolji od mexica. Zaista zavisi od gitare do gitare.Pozdrav iz Varaždina. Dudo




Category 1
Important Section
O nama
Glazbeni Forum je najveća zajednica glazbenika i ljubitelja glazbe na hrvatskom internetu još od 2003. godine.
Brojimo preko 25 000 registriranih članova.
Pratite nas
facebook Twitter Youtube Feed
Copyright © 2003 - 2016 Glazbeni Forum. Sva prava pridržana.