![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Dob: 24
|
Bon Jovi
evo jedan topic za Manimala ;) :-*
Vase misljenje o tome bendu, moram priznat da cu ovo ljetovanje na murteru pamtit po Bon Joviju :) 8) Sviđa mi se posebno njegov glas ;)
|
|
|
#2 |
|
Neven Vrgoč Lokacija: Split
Dob: 32
|
Re:Bon Jovi
meni ima dosta dragih stvari na "slippery..", "new jersey", i "keep the faith". ostali albumi mi se ne svidjaju, a ovo kako se danas jon prenemaze dok pjeva mi je stvarno ljigavo i antipaticno. richie mi je uvijek bio drag gitarist, posebno genijalan na spomenutim albumima. danas su vec prekomercijalan bend (iako su prije bili daleko vece superzvijezde) i ne spadaju u onaj neki heavy-rock kojem su nekad pripadali. cini mi se da je to sve pocelo kad je jon poceo glumit po hollywoodu :P
sto se mene tice, volio bih da su se raspali nakon "keep the faith" i ostali mi dobar bend.
|
|
|
#3 |
|
Željka Lokacija: Zagreb
Dob: 24
|
Pa, iskreno, nisam preslušala niti jedan njihov album u potpunosti, samo sam čula ove pjesme koje su izašle kao singlovi......
imaju lijepih pjesama, što se tiče svirke i lyricsa (jedna od ljepših mi je All about lovin you- samo radi riječi).... nije da sam nešto zaluđena njima, ali ih cijenim...... i slažem se da su postali dosta komercijalni.....jednom sam slučajno na tv-u naletila na neku emisiju o njima......od početaka do danas.....i prije su definitvno bili nekako veći rokeri......bar po mom mišljenju! :)
|
|
|
#4 |
|
Mony Sss Lokacija: Zagreb, Krizevci itd. :D (verrry flexible person>:))
|
slušam ih koje 3g,imam par njihovih albuma, ustvari dosta albuma,što novih-što starih i mogu reći da što su stariji to su "slađi". počeli su im se ponavljati stihovi u pjesmama,npr. "die for you,cry for you, lie for you" i bla bla bla se može čuti u dosta baladica. mislim da je njihovih prvih 7 albuma odlično,a ova dva zadnja mi se baš ne sviđaju,jer su izgubili svoju draž. inače mi je jon super jer se točno vidi da voli ono kaj radi...da,možda ga je malo zeznuo hollywood,ali šta ćeš. sambo je isto odličan gitarist i sve u svemu,kad se sve oduzme i zbroji super su....i još se drže nakon 20g. baš sad slušam album 7800 fahrenheit i mislim da je bolji od ovih nekih ostalih "razvikanih"albuma
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Dino Mandić Lokacija: Križevci
Dob: 25
|
Meni se, vjerovali ili ne, više sviđa Samborino pjevanje. Čuo sam nešto od njegovih solo stvari i ostao zapanjen. Ima jaku glasčinu u soul i blues maniri. Svakako probajte čuti njegovu obradu pjesme When a blind man cries od Deep Purple
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
bend je odlican...cula sam da ce uskoro izac (ili mozda cak vec je) novi stari bon jovi...to bi bilo zanimljivo za cut 8)
|
|
|
|
#7 |
|
Mony Sss Lokacija: Zagreb, Krizevci itd. :D (verrry flexible person>:))
|
da,izašao album sa njihovim starim stvarima,ali obrađenim na novi način. već se može vidjeti spot "wanted dead or alive"-crno-bijeli sastavljen od snimaka sa live koncerata,po meni čisto bezveze zvuči ,tu pjesmu su već obrađivali valjda na 4 načina ::)....nešto kao vuče na pop....ma bezveze...znam da su još na albumu born to be my baby,livin on the prayer......i oni svi ostali uobičajeni hitovi
|
|
|
|
#8 |
|
Dob: 30
|
sutra je na nasoj televiziji (mislim da na drugom programu u 22.50 ako se ne varam) snimka koncerta bon jovi-a
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
...bon jovi je najveći pjesnik ljubavi... svih vremena.. ;D
I'll be there for you These five words I swear to you When you breathe I want to be the air for you I'll be there for you I'd live and I'd die for you Steal the sun from the sky for you Words can't say what a love can do I'll be there for you tko drugi može ovakve stihove napisati.. prekrasno.. ;) ;D 8) ili ovo... want to lay you on a bed of roses For tonite I sleep on a bed on nails I want to be just as close as the Holy Ghost is And lay you down on bed of roses |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
meni je baš taj image metal bendova osamdesetih ludilo... daj si zamisli da se neko danas tak obleče.... to je totalno ludilo.. šminka.. minival.. tajce.. . za to trebaš biti hrabar... možda to danas izgleda seljački.. ali takva je moda... treba promatrati u kontekstu toga vremena... danas se bon jovi ni ekipa ne oblače tak ni pod razno.. pogle im slike na novom bounce albumu.. normalni ljudi.. sa svoji.. 30.. 40.. god... nisu više maškare...
|
|
|
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|