![]() |
|
|
#21 |
|
Bube Lokacija: Sisak
Dob: 22
|
Re: Bubnjari na forumu!
Ime: Juja
Dob:18 Trenutačna oprema: Tama artstar 83. godiste (8,10,13,16" tomovi,20 "bas i dobos 14") ,2 spleša - zildjian A 8" i Sabian AAX 10" ,3 crasha - zildjian A i Sabian HH dark,oba 16-ice,istanbul 18",hi-hat - zildjian A 14 " i ride - paiste 2002, china - zildjian ZBT 20",staxovi - 2 sabian plagijata (stagg) od 8 i 16", pedala (dupla) - DW 3002,stalci su tama i yamaha,opne remo a perkusije - PJ bongosi i LP cowbell i def. Prijašnja oprema: Ova gore tama samo sa ukupno 4 elementa,3 cinele i single pedalom. Trenutačni bend(ovi): Copypaste (strane obrade) i Pickled Hamster (svoje stvari radimo,ime je privremeno) Inspiracija - sve sto proizvodi zvuk,naznam...sve! :) A utjecaji...ima ih hrpa jebenih,neke takve bubnjare sam samo cuo,neznam imena al od poznatijih - Martin Lopez,Garvin Harrison,Bobby Jarzombek,Jeff Thal,Dave Weckl,John Wright,Michael Stephan Portnoy (:P),Daney Carey,Manu Katche,Stevo Smith... Glazbeni stilovi: Apsolutno sve,SVE!!! Oprema snova: Neman nista odredjeno.Neki starclassic ili bolji sonor set sa 5 prijelaza,2 dobosa i jednim basom,gore stavit 10ak sabian cinelica,zvono,def i ja zadovoljan. O meni: Neznam,eto,prvi ritam sam uhvatio sa 9 god ali ozbiljne svirke bi se skupilo mozda 5-6 godina.Za sada sviruckam sa lokalnom ekipom,nista ozbiljno a u buducnosti bi htio napraviti maaali studio u podrumu,kupiti svoj setic bubnjeva (ove dijelim s bratom) i svirati neku progresivu.Nebi htio zivjeti od toga nego to uz stalni posao (,zenu i djecu :P). Uz bubanj se jos bavim i ekstremnim biciklizmom.
~ Groove is in the heart ~ Last edited by bube; 21-06-2007 at 20:56. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
marin v Lokacija: st
|
ime;Marin
godina;16 OPREMA;planet z komplet(smeće) paiste crash 302, zildijan k ride(stari),ludwig s dva basa(stariji je od gospinih papuća ali služi) PRIJAŠNJA OPREMA:o bubnjevima bolje da ne prićan , a ćinele subile sabian profi OPREMA SNOVA: albino monster... BAND:Paradoks hard/n/heavy, sviramo skupa jedno 1.5 godinu, a to je ujedno i moj prvi band,epitaf i još jedan samo šta još nema ime ,ali ja mislin da je peppiju i hendrixu poznato... UTJECAJI:M I K E P O R T N O Y,dave weckel ,john bonham,ian paice,denis chambers,bill cobam GLAZBENI ŽANROVI:progressive rock-metal,hard n'heavy,nešto blues/rock-a OMILJENE GRUPE: D R E A M T H E A T E R,pain of salvation,ark, lte,symphony x,quensryche,helloween,hendrix,leb i sol,hooker...
|
|
|
#23 |
|
Dob: 28
|
Ime:Marijan
Dob:22 Trenutačna oprema: Yamaha stage custom nouveau (22", 8", 10", 12", 14"), Zildjian A Mastersound 14" hi-hat, Zildjian A custom 15" crash, Zildjian A Custom 17" crash, Zildjian A 10" Splash Sabian pro crash 16", Sabian pro chinese 16", Sabian HHX dry ride 21" Prijašnja oprema: Hohner Trenutačni bend: Teriyaki Web site banda: www.teriyaki.tk Utjecaji/inspiracija: Harvey Mason, Billy Cobham, Derrick Mckenzie, Steve Gadd... Glazbeni stilovi: uglavnom funk i funky, a poceo sam na rocku i psihodeliji. Oprema snova: Yamaha maple custom ili nesto puno skuplje O meni: Što se tice bubnjeva, sviram nekih 8 god i jako to volim. A sto se tice drugih stvari bavim se karateom i studiram na feru. Tolko o meni...
|
|
|
#24 |
|
Dob: 29
|
ime: Tomislav
Dob: 23 trenutačna oprema: pearl export(tranquillity-jev) u kombinaciji sa njegovim i theodoreovim činelama prijašnja oprema: neki krš od bubnja od tranquillitya Bend: Chung Fung Utjecaji/inspiracija: Dave Grohl, bubnjari Girls against Boys i Ry Coalitiona tranquillity i theodore(ovi zadnji definitivno bubnjari koje najviše slušam ;D) Stilovi: Heavy Hiting punk rock, sludge,grunge, disco oprema snova: bubnjevi sa duuuubokim prelazima i činelama za heavy hiting.... a koje su to pojma nemam, jer o bubnjevima pojma nemam o meni: želio bih biti precizan, konkretan i jednostavan bubnjar koji će dobro izgledat na stage-u, sviram bubanj 4 godine. sviram gitaru u dva banda i netolerantan sam prema bubnjarima, pa sam htio vidjeti kako je zapravo biti bubnjar.....svi ti seru, a o tebi ono glavno ovisi. nema bolje stvari u bandu od odličnog bubnjara, sve ostalo se može nekako provuć, al loš bubnjar ne.....baš me zanima jesam li dorastao zadatku ::) ::) ::)
|
|
|
#25 |
|
|
Ime:Zoka
Dob:18 Trenutačna Oprema: Yamaha Yd i cinele paiste 302 ali ubrzo putuju hehe Prijašnja oprema: Maxtone 202 mx (jos u mom vlasnistvu al sad kupi prasinu) i prije 2 godine radpadnuti takton kojeg san kupija za 500 kn a proda za 1500 Oprema Snova:bolje da ne pisen......... Trenutačni/prijašnji bandovi:uglavnom puno gazerskih bendova sad sviram s nekim klinjama intrumentalnu psihodeliju Website banda:neman benda al iman koncertnog prostora koji drzim crtaonasibenik.blog.hr Utjecaji/Inspiracija:svi i niko Glazbeni stilovi/žanrovi:blues , rock , jazz , punk......sve osim narodnjaka O meni: Sviram bubanj a u ostalo vrijeme sam alkoholicar a ponekad svratim i do skole :)))) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Dob: 23
|
Ime: Igor
Dob: 17 Trenutačna Oprema: Tama: bas, snare, 3 prijelaznih, Sonor dupla pedala serije 400 solid.Remo: Powerstroke 3, Ambasadori i Emperor Činele: trenutno Staggove; fus, 2 crash, ride Prijašnja oprema: - Oprema Snova: Set up Larsa, Jukke Nevalainena... Trenutačni/prijašnji bandovi: Borna Gordi Website banda: - Utjecaji/Inspiracija: Motorhead, Majke i slični hard rock bandovi. Glazbeni stilovi/žanrovi: Hard Rock O meni: Svaram bubnjeve i gitaru, obožavam sve stilove rocka i metala. Dane uglavnom provodim svirajuči i slušajuči mjuzu. Na drummsima trenutno vježbam rasturanje s duplom ;D |
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Ime: Alen
Dob: 19 Trenutačna Oprema: tama rockstar 12-13-16-22",premier metalni snare(hebemu,nemogu se sjetit serije,ali dodje 3000kn :) ), strgani: paiste 502 ride 20",sabian b8 rock crash 16", sabian hhx 18" china, cijeli: sabian solar 12" splash koji zvuci ko kad hrcak kihne, paiste 502 14" hi hat, and my pride and joy: SABIAN AA METAL-X 18" CRASH!! i tamburo(FUJ) dupla za ljevaka. Prijašnja oprema: pearl forum series,i neke paistove cinele koje su strgane pa mi sad vise na zidu u sobi... Oprema Snova: ce past kad jednog dana uletim sa 10000 eura u neki super shop! : Trenutačni/prijašnji bandovi: jedan i jedini- Sepal! Website banda: www.sepalband.com Utjecaji/Inspiracija: medju prvima koje sam slusao su Abe cunningham iz deftonesa i David Silveria iz korna...ali inace vucem inspiraciju od svuda Glazbeni stilovi/žanrovi: mostly metal O meni: zgodan,veliki decko koji voli sve sto vole mladi! :D eto ga! hehehe |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Dob: 26
|
Ime : Mario
Godine : 21 Oprema : Premier Olympic, 12,14,14 i po,16,20...Zildjian Planet Z cymbal set (crash,ride,hi-hat)...Bass pedala Premier Olympic iz kompleta... Prijašnja - ma svakakva no name sranja, samo da se svira... Oprema Snova - Yamaha Maple Custom pojačan sa Paiste signature setom i duplom Iron Cobrom Bendovi - Elf Society / Pure Pleasure Utjecaji - Travis Barker, Josh Freese, Buddy Rich... Glazbeni žanrovi - Punk Rock, Power Metal, Hard Rock... O meni - Student infprmatike, ovisnik o glazbi, kolekcionar Mp3ca, posjetitelj svih mogučih underground svirki, ljubitelj djevojaka itd... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Filip Lokacija: Rijeka
Dob: 27
|
Ime: Filip
Dob: 21 Trenutačna Oprema: Yamaha YD, sabian (ne znam koja serija) fus i ride, neka odrezani zildjian planet Z crash i vic firth palice :) Prijašnja oprema: Kartonska kutija, teglice i sve po cemu se moze lupat Oprema Snova: bilo sta sa dabl šatom i 30 elemenata svega i svacega Trenutačni/prijašnji bandovi: Tempesta Website banda: bit ce za koji mjesec Utjecaji/Inspiracija: Glazbeni stilovi/žanrovi: rock,heavy metal, hc, pop,.. O meni: Studiram ekonomiju u rijeci, sviram, pušim, pijem i spavam okrenut na bok. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Dob: 26
|
Ime:Ivor
Dob:21 Trenutačna Oprema:Pa možda uzmem te Premier Olympic da vidim dal mi to ide uopće.. Prijašnja oprema:buahahahahahahahahaa!! Oprema Snova:Nešto jednostavno kontam...nisam još u bubnjevima... Trenutačni/prijašnji bandovi:buahahahahahahah!!! Website banda:-) Utjecaji/Inspiracija:Onaj Srb il kak se već zove iz Van Gogha... Glazbeni stilovi/žanrovi:Neka rokerica...nadam se da znate koliko je to širok pojam O meni: Sviram gitaru već jako dugo ali imam i svoju tihu patnju-bubnjeve....kontam da nikad nije kasno za naučit...važno mi je da sam točan...bez metronoma ne želim ni pogledat bubnjeve. Čisto da mogu sebi u studiju odsvirat. Gitara je moja prva ljubav i nemam nekih velikih iščekivanja i nikad se neću zvat bubnjarom nego samo osobom koja je u mogućnosti malo držat ritam he, he...
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|