![]() |
|
|
#1 |
|
|
Elektricni bubanj....
da znam da ih ne volite ali bas malo razmisljam dal bi bilo dobro uuzet nekog polovnog elektronca i neki dobar modul pa lijepo snimat tako bubanj? ok znam da to nije to ali ovo bi mi koristilo i za probe! sta bi falilo lijepo ukopcat bubanj u mixer i kupit jos ono pojacalo za slusalice od 4/5 ch? cujes sve super, sve - nedostatke, nikome ne smetas, snimas sve skupa bez puno hebanja? ja mislim da bi bio gust tako vjezbat. koliko kosta jedan polovni otprilike ?
|
|
|
#2 |
|
Dob: 31
|
Re: Elektricni bubanj....
Da to jE i meni jednog dana cilj. Staviš u sobu i udaraš.
Danas postoje elektronci koje bi rijetko tko skužio da nisu pravi bubnjevi. Evo rolandovi v-drums serija, svaki dio na opni bubnja ima drugi sound, gdje god da udaris dobiješ drugi sound a da ne spominjem dinamiku, isto vrijedi za činele. Obruč doboša, obruč prijelaza čak reagira kao pravi.. Što je najbolje , sve padove možeš kupovati posebno, dio po dio i na kraju stalak. Ali mislim da će te proći volja kad ti kažem da su cijene dobrih elektronaca oko 40-50 tisuća kuna, a i više.. BAREM OVIH JAKIH ROLANDOVIH MODELA. A ono prastaro što su koristili hrvatski poperi nemoj ni gledati, meni je frend imao par tih padova, zvuk je totalna elektronika hehhe |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Dob: 22
|
A reci mi koji je gust u tome kad šineš obićni bubanj bojis se da ti palica pukne a kad šineš elektronca bojiš se da ti bubanj ne pukne. :P
|
|
|
#4 | |
|
Dob: 31
|
Citiraj:
A i pravi bubanj je teško snimiti dobro a još teže svirati u home studiju u stanu u sobi :P |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ufff pa nisam znao da su tako skupi??? :'( a neki polovni stari - nije bitno da bude nest super kazem samo za probu! e da dali preko modula mogu snimat u midi? tj dali moduli imaju midi in/out ? pa da se poslije igram sa soundima i samplovima u battery-u. covjece pa onda nemoras kljucat po klavijaturi.
p.s.: ja znam da nista, ama bas nista nemoze zamjeniti klasicni akusticni bubanj i nebi ovo koristili za svirke!
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|