View Full Version : Drvo za metal gitaru???
raging_demon 03-09-2006, 17:20 Dakle, zanima me od kojeg drva je najbolje napravit gitaru za metal, znaci, puno sustaina trebla i bassa!!!
znam da magneti igraju veliku ulogu u tome al drvo je pocetak. ??? ???
raging_demon 04-09-2006, 21:35 Ma dajte mora neko znat nesto o tome!!!!!!!
Deda Pantelija 04-09-2006, 21:36 Metal gitara pa drvena? :o http://www.schildersmilies.de/schilder/ohmann.gif
Neam pojma, ali siguran sam da sam vidio da se metal svira i na akrilnim gitarama... ???
;D
Mr. Brian 04-09-2006, 21:39 a da pobas napravit gitaru od lima... ;D ili bas metala.. (ipak vi metalci ste snažni.. ;D)
P.S. Aj ne pitaj gluposti, mahagonij i deri
moonspell 04-09-2006, 21:48 mahagonij i lipa
Dakle, zanima me od kojeg drva je najbolje napravit gitaru za metal, znaci, puno sustaina trebla i bassa!!!
Bilo kakav vrat zašarafi na hrastova vrata i...bit češ više nego zadovoljan...
Sviraš li live?
Bilo kakav vrat zašarafi na hrastova vrata i...bit češ više nego zadovoljan...
Sviraš li live?
Zar nije čovjek rekao da svira gitaru ???
Kakve "live" ::)
;D
live...Nastupa li v živo-prej publiko....
Mislin s vratima če bit malo teže...
Ali efektno ....
raging_demon 04-09-2006, 22:09 ne sviran live, ali mozda jednog dana, ali volija bi se okusat u gradnji, pa bi zato tija nesto napravit sta bi mi moglo i koristit jer sviran vecinon metal i nesto malo hard rocka, pa eto, nebi volija napravit nesto za npr. blues pa da mi samo stoji na zidu, znam da za prvi put to nece ispast ni za stat ispod kreveta, al ipak!! 8)
raging_demon 04-09-2006, 22:10 Koja bi to scena bila!!! Da s vratima izaden na pozornicu!!! ;D ;D ;D ;D ;D
P.S. Daj leslie uozbilji se malo, svaka cast na smislu za humor, al ipak postavljeno je ozbiljno pitanje :-*
Koja bi to scena bila!!! Da s vratima izaden na pozornicu!!! ;D ;D ;D ;D ;D
P.S. Daj leslie uozbilji se malo, svaka cast na smislu za humor, al ipak postavljeno je ozbiljno pitanje :-*
Kažem ti ozbiljno-vrata čovječe!
Ako mi nađeš išta rezonantnije od toga sa jakim basevima i treblovima...
Lako se vama zajebavat,ja sam samo iskren,stvarno netko nek proba.
Evo prislonite gitaru na vrata i opalite harmu-šta čujete?
Jake baseve i treblove!
Em I wrong? lažem?
So?
raging_demon 04-09-2006, 22:52 Ma dobro je to sve al ja bih ipak gitaru koja normalno izgleda!!!!!!!!! neki flying V, explorer il nesto slicno al sa skalom 25.5"!!!!! >:( :-\ :'( :( :) :D ;D
NE, ne zelim flying-door!!!!!!!
Eres the Elessar 04-09-2006, 23:06 Evo prislonite gitaru na vrata i opalite harmu-šta čujete?
Jake baseve i treblove!
Em I wrong? lažem?
So?
to ja znam raditi kada sviram na suho-rezonancija ftw ;D
a sada za ozbiljno-gitara za metal mora biti od titanija
raging_demon 04-09-2006, 23:28 Jooooooooooooooooooooooooo!!!!
Podavit cu vas sve!!!!!!!! :P
Jooooooooooooooooooooooooo!!!!
Podavit cu vas sve!!!!!!!! :P
Ono što tebi zapravo treba nalazi se u bariton skali! ;)
Sad je bilo ozbiljno!
The Reaper 05-09-2006, 17:57 Dakle, zanima me od kojeg drva je najbolje napravit gitaru za metal, znaci, puno sustaina trebla i bassa!!!
joha ;)
raging_demon 05-09-2006, 20:13 Fala reaper, napokon neko nor... ozbiljan!! ;D ;D ;D
rivera55 06-09-2006, 18:47 Od metala i ne možeš pogriješit ;) ;D
Prijatelju, nema ti tu nekakvog pravila. Drvo je prirodni proizvod i nikad ne znaš kakav komad će te dopast. Nije mjerilo Mahagonij ili slićno šta je prija spomenuto, jer u neekim slučajevima Lipa, Brest ili srodna drva mogu zvučati više "metal" ;)
Osloni se više na elektroniku, a i prije svega mogao bi i nabavit dobru opremu na koju ćeš možda jednog dana i priključit tu "metal" gitaru.
SRETNO!
raging_demon 06-09-2006, 19:33 Thanks!!!!!! ;D ;D ;D :D :D :D
DiMarzio 08-09-2006, 13:02 Steinless steel! Ploča od 45mm definitivno najbolji izbor za metal ::)
Steinless steel! Ploča od 45mm definitivno najbolji izbor za metal ::)
da, i za kičmu!
jasen za tilo i to ovi "hard ash" puno puno basa malo midla i puno visokih!
;)
da, i za kičmu!
pa nek bude thinline ;D
ROGI_bannan 09-11-2006, 19:08 paduk. i wenga i bubinga.
samo ce ti kicma puknut na pola
|
|