View Full Version : Video clip. 1968 les paul standard+'65 Super reverb doin'blues!!
goldtop68 25-08-2006, 10:13 Snimano mobitelom Nokia N70 bez priprema i ponavljanja samo da isprobam mobitel ali je dosta solidno(mob je sjajan)
Gitara-kabel-pojačalo. Volumen oko 4,5 .Treble 7,middle 10 i bass 2.
Clip je na youtube i nije loše ispao obzirom na uvjete i susjede koji su pozvali nacionalnu gardu nakon 10 min
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/M0ZwdzrIeWI"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/M0ZwdzrIeWI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
Pozdrav
Tomo
Superhrabar Dabar 25-08-2006, 11:05 Cool. :) Dobar si lik. :D
goldtop68 25-08-2006, 11:24 Thanks!
Malo je starinska svirka, al j..ga.. ja ne znam brže
Bolesno glasno je to snimano za stan u zgradi pa me bilo frka da će netko muriju zvat.
Ako nekog zanimaju specifikacije i te gluposti(mene uvijek)
Pickup je stari PAF iz '59 u bridgu i '65 pat sticker u necku
Lampe su JJ a zvučnici su Celestion tube 10(najjeftiniji koji postoje)
Žice 10tke neke jeftine "Guitar research"
Tomo
goldtop68 25-08-2006, 11:47 Sviram u "Blues Machine"
i neke jamove sa frendovima po klubovima u ZG
T
Zašto si maknuo onaj clip golog torza ;D ;D ;D
Nije loše, super svirka i sounsd, a bome i super mobitel ;D pravo si se uživio.. samo ti odvrni, ko šiša susjede.
band ti sad znamo, a u kojoj teretani bildaš ? ;) ;D
pozz
goldtop68 25-08-2006, 12:22 hehehe
Ono u gaćama je bila zajebancija.Prvi put išo snimat da probam a sound ispao mrak.
Izbrisao sam to..ekipa je slala svakakve komentare..počeli mi gayevi slati mailove..pizdarija totalna
Ha u teretani FIT na velesajmu heheheheh ;D ;D
Tomo
Mr. Bluesman 25-08-2006, 13:51 :) :) :)
Ne znam koji je taj video koji si ovdje postao, jerbo mi nikad ne radi linkani video s youtubea, pa sam pogledao šta ima na youtube i vidio sam one tri pjesme, (s majicom ;D). Thumbs up! Odlično zvuči.
:-*
Odlično! Imaš tončinu ipo! ;)
Kad će Blues Machine ponovno doć u Zadar? Bili ste ja mislim 2 puta i svaki put sam mislio ići al eto, jednostavno nisam.
goldtop68 25-08-2006, 14:45 Ma taj youtube nekad zna zatajit pa sporo vrti,ali tamo ima čudo od muzike i za svakog ponešto..
Ima Jenna Jamison...a što mala svira na stratu ;D ;D
Mr bluesman zahvaljujem na komentaru ;)
Tomo
goldtop68 25-08-2006, 15:01 Na žalost nema više blues machine jer je naš basista i moj dragi prijatelj Erich Ackerman preminuo za vrijeme svirke u Booze and Blues klubu 01.07.2006. :'( :'( :'(
Bas sada svira naš prijatelj Fric koji je vanserijski glazbenik no mislim da Machine u novoj postavi neće putovati van ZG jer su gospoda iz benda već debelo prešli 50 godina i nemaju volje za putovanja.
Gitara je stvarno posebna..ima starinski ton sa puno midla što ja volim
Vrat je ogroman i pikapi su izvrsni.
To je bila gitara od gitariste "Drugog načina" kupljena '69 u amsterdamu.
Originalno je imala P-90 pikape ali sad je izbušena (nažalost) za humbuckere.
Tomo
Na žalost nema više blues machine jer je naš basista i moj dragi prijatelj Erich Ackerman preminuo za vrijeme svirke u Booze and Blues klubu 01.07.2006. :'( :'( :'(
Bas sada svira naš prijatelj Fric koji je vanserijski glazbenik no mislim da Machine u novoj postavi neće putovati van ZG jer su gospoda iz benda već debelo prešli 50 godina i nemaju volje za putovanja.
:o :'(
Strašno mi je žao... :'(
Onda se možda vidimo u ZG ako budem dolazio, heh. ;)
Gitara je stvarno posebna..ima starinski ton sa puno midla što ja volim
Vrat je ogroman i pikapi su izvrsni.
To je bila gitara od gitariste "Drugog načina" kupljena '69 u amsterdamu.
Originalno je imala P-90 pikape ali sad je izbušena (nažalost) za humbuckere.
Šteta! (Mislim za P-90)
Inače ovu gitaru sanjam ovih dana ;D:
http://dogeatdogwebdesign.com/Merchant2/graphics/00000001/56gtLesPaul.jpg
56' Les Paul Goldtop
To si ti dao bušiti? ???
Snimano mobitelom Nokia N70 bez priprema i ponavljanja samo da isprobam mobitel ali je dosta solidno(mob je sjajan)
Gitara-kabel-pojačalo. Volumen oko 4,5 .Treble 7,middle 10 i bass 2.
Clip je na youtube i nije loše ispao obzirom na uvjete i susjede koji su pozvali nacionalnu gardu nakon 10 min
Pozdrav
Tomo
jako dobro! a i oprema nije za bacit ;D :)
goldtop68 25-08-2006, 15:19 ma nisam ja bušio
ona je već u 70tima izbušena
P-90 su zakon
tomo
tomo, ja nemrem nis vise reci nego supa dupa! :)
*klap* *klap*
p.s. svidjam gitaricin finish! :D
Lp
Superhrabar Dabar 26-08-2006, 15:58 Malo je starinska svirka, al j..ga.. ja ne znam brže
Zašto ovo navodiš kao manu? ;) Ako mene pitaš, ja ni ne želim da znaš brže. ;) :)
Imaš feelinga , imaš stil, voliš to i osjeti se, zbog ljudi kao što si ti, rado uzimam gitaru u ruke. :)
Što je u ovoj mojoj krizi identiteta posebno poželjno. ;D
Drago mi je što si s nama na forumu, kad ubuduće bude bio neki jam rado ću te slušat. :)
goldtop68 27-08-2006, 18:19 MokA...hvala srećice...znali smo mi i u deželi svirati.doduše u Brežicama ;D
SHDabre...zahvaljujem na lijepim riječima i uskoro počinju gigovi pa ću obznaniti na forumu.
Žao mi je što mladji dečki koji sviraju uglavnom kreću sa nekakvim trash,hard core i takvim žanrovima i sve manje klinaca prangija stari rok i blues.Vidim ja po oglasima za bendove...Samo ekstremni žanrovi se traže
Jebote jesam li ja pre star za to...Šta nkoga neće biti da svira Allmane,Jimija,Claptona,SRV za koju godinu :'( :'(
Djeco pustite crninu i špićaste gitare ,starudija je prava stvar ;D ;D
Pozdrav svima
Tomo
goldtop68 27-08-2006, 19:04 drage dame i gospodo
evo moj frend Drazen Buntić i ja sviramo
Jessica od Allmana na '69 i '68 Les paul Customu kroz '72 deluxe reverb
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d4kU8I6vzIc"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d4kU8I6vzIc" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
prekrasni stari Les Paul customi
Pozdrav
Dražen i Tomo
mudhoney 27-08-2006, 20:17 ček onaj gold top je bio od bunte? gitara je mrak...
a i super svirka...
Superhrabar Dabar 28-08-2006, 08:28 Ovaj drugi klip je predobar, lijepo vidjet les paula na....nedistorziji? ;D Uglavnom, jedino se ne bih složio da premalo klinaca voli stari blues i tako to, vjeruj mi, ima ih. ;)
Svaka čast na svirci!!Sound mrak a tema najbolja!Baš mi je drago da tak brijete!!Viva la feeling!!Gitarama naklon!!!!
goldtop68 28-08-2006, 17:57 Bunta ima gitara da crkneš.
Pa i ja kupim od njega kad prodam bubreg ili jetru pa skupim dovoljno para.
dva puta poslusah, dobra svirka.
Care! ;)
Lp
Hm.
Hm.
Dakle, odličan clean na LP-ovima. Fender sux. ;D (hm, gitara, je li ;D)
Dečki, super svirate, svaka vam dala! :)
Sedefli-pozdrav iz Nezakcija ;)
svaka vam dala! :)
po ovom sto vidim, neb' rekla da Tomo ima s tim problema! :D
SG (standard) ;D
The Reaper 28-08-2006, 20:48 ja sam inace zakleti metalac i ne volim Lp-ove i takvu glazbu al jebiga,decki legende ste! ;)
crazy horse 28-08-2006, 20:55 A ja se ne bi složio ni da je Bunta guitar God... tip dobro svira, to je sve :)
Preko Video clipa ne bi ni ja to rekao, ali inače stil svirke ide do guitar god izražajnosti. Vibra i ton su pravi gitaristički. ;)
goldtop68 29-08-2006, 07:29 Ljudi moram priznati da me bilo frka staviti te clipove na forum ali ugodno sam iznenadjen i drago mi je da vam se svidja.
Ja obožavam stare gitare(i mlade žene) ;D ;D
po ovom sto vidim, neb' rekla da Tomo ima s tim problema!
He imam problema i te kakvih ,da te Bog sačuva.Ne daj Bože nikom takvih problema ;D ;D
Nećemo se sad vrijeđat valjda? Kakav video clip, nisam ga ni pogledao... već sam vidio Buntu puno puta uživo kako svira :)
pa dobro svi znamo kakva si ti referencija ;D
goldtop68 29-08-2006, 10:39 ajd ljudi do sad je bilo mirno,ne mojte molim vas.Sviranje gitare nije trčanje na 100m gdje je lako odrediti tko je bolji.
Jel bolji BB king ili Gary Moore...???
Bunta ne svira aktivno već 10 godina a u 80 tima za vrijeme Van Halenizacije gitarističke svirke je on u ovim krajevima bil car.
Jel on Guitar God ili ne....na kraju krajeva...who cares
Moj je frend i za mene je..
Rock on
Tomo
Gerontius 29-08-2006, 10:46 pa dobro svi znamo kakva si ti referencija ;D
ako se nesto ne svidja sidi, to znaci da valja :D
ajd ljudi do sad je bilo mirno,ne mojte molim vas.Sviranje gitare nije trčanje na 100m gdje je lako odrediti tko je bolji.
Jel bolji BB king ili Gary Moore...???
Bunta ne svira aktivno već 10 godina a u 80 tima za vrijeme Van Halenizacije gitarističke svirke je on u ovim krajevima bil car.
Jel on Guitar God ili ne....na kraju krajeva...who cares
Moj je frend i za mene je..
Rock on
Tomo
žene tebi kažu tomo ti si car....u gaćama tvojim pun je buđevar !!! ;D
goldtop68 29-08-2006, 11:26 Nema do narodnih dosjetki...ovo nisam čuo odavna
Stalno spominjem tog Gary Moorea kao pojam grozote pa ako je netko fan neka se ne osjeti povrijedjen ;)
Ja kužim da nekome tko je fan heavy glazbe snimka Jessice koju su čuli kao podlogu za emisiju na 2 programu Hrvatskog radija i nije neki doživljaj,ali šta sad bar možeš pljuvat po nečemu hehe ..omiljeni hrvatski sport...Sjebi bližnjega svoga ;D ;D
T
Gerontius 29-08-2006, 11:26 u tom slučaju nemoj prodavat svoju yamahu ni za koje pare!!!! ;D
a cuj... barem nije lakirana auto lakom :D
Deda Pantelija 29-08-2006, 11:39 Goldtop, zgodna svirka... :)
Goldtop, zgodna svirka... :)
valjda dobra svirka, a zgodan goldtop? ;D
Deda Pantelija 29-08-2006, 13:23 valjda dobra svirka, a zgodan goldtop? ;D
Svirka mi je zgodna.
Gitara mi se ne sviđa, ružna je. Ako na nju misliš...
A ako na osobu s tim nickom...eh, to je tvoje područje, ne moje
goldtop68 29-08-2006, 14:44 One man's trash another woman's treasure ;D ;D
Goldtop je mraakkkkkk,
...al kak bi rekla moja mama "Kakva ti je to sand neka žuta gitara pa sva je pljesniva?!! Oš da ti ja to malo s Arfom zribam da viš kak bu se sjajila" ;D ;D
Dok ne skupim pare za '59 cherry sunburst bu dobar i '68 goldtop
Hvala svima na sudjelovanju u topicu
Tomo aka goldtop68
goldtop68 29-08-2006, 15:18 Evo Bunta na '68 maple neck stratocasteru kroz deluxe reverb .
http://www.youtube.com/watch?v=DY2tyVG05kQ
Malo blues shufflea
Ne znam jel to onaj goldtop koji je Bunta svirao kad sam bio kod njega ali ako je, ta gitara ima respect zvuk... čak i za moje serem-po-svemu-a-često-i-bez-pokrića uho! ;D
goldtop68 29-08-2006, 15:36 Sido
To je taj Goldtop!! Ta gitara je KILLER!
Tomo
Evo Bunta na '68 maple neck stratocasteru kroz deluxe reverb .
Malo blues shufflea
Gle ti bunte, i on se dao nagovoriti na youtube....
goldtop68 29-08-2006, 15:42 He he jedva.
Bili kod njega i probavali gitare pa sam ga snimio.
Ovo je čisto bila tonska proba al ton je super
T
Jolly good!
Malo blues shufflea
isuse, ovo je .... :o :o :o ne mogu vjerovat. ZVUK! e tome ja težim, a nikada to neću imat :D ;D
ovo je prejebeno.
TrulaJabuka 30-08-2006, 00:22 Isusa ti boga, kaj lik svira!
goldtop68 30-08-2006, 08:06 Svira i te kako.Ovo je bila samo zeka inače lik ubija vjerujte mi.
Volio bi ekipu koja ovdje svašta priča na megdan sa Buntom one on one.
Ja to ne bih ni gledao kakav bi to pokolj bio :o ;D
Što se tiče tona...Ta gitara je van serijska..ne može se takav tone dobiti na ničemu što si obični ljudi mogu priuštiti na žalost :'(
Ali eto bar prilike da čujete stare ,vintage gitare i pojačala ovako na filmiću.
Ima i za heavy freakove jedan clip ako je netko pri volji
Pozdrav na ovaj usrani kišni dan i dobro jutro
Tomo Matan
DarkKnight 30-08-2006, 08:09 Ajde molim te do vidimo heavy, u svakom slučaju super sviraš, gitara ti je super, sve je super :)
goldtop68 30-08-2006, 08:15 Heavy se lošije čuje i ima zericu previše delay-a li dokaz da na malom starinskom Fender deluxe reverbu od 22 watta može ispasti ogroman ton.
Čim stignem ću uploadati
tomo
goldtop68 30-08-2006, 09:03 http://www.youtube.com/watch?v=KdtwIb4vqb0
Evo ga!!!!
Back to 80s ....Bunta the master of high gain madness
Mother fucker of all hair metal freaks....
Courtesy of your's truly Tomo Matan
DarkKnight 30-08-2006, 10:17 heavy je super :)
gogothegogo 30-08-2006, 10:25 meni je bunta zakon
bio sam par puta kod njega kad je demonstrirao guitar herojiranje na tim LPovima, koji manijak ;D
super mi je kod njega sto vecinom trza po svim zicama, sto se dobro vidi u ovom blues snimku.
on bash konzumira gitaru potpuno, i uzivi se ko dijete ;D
vise mi se svidja kad svira na stratu jerbo ima puno "ghost" nota koje se na LPu ne cuju ko na stratu
Suspiria 30-08-2006, 10:59 IMHO nek se Bunta bolje drži r'n'b-a i shufflea.
http://www.youtube.com/watch?v=KdtwIb4vqb0
Evo ga!!!!
Back to 80s ....Bunta the master of high gain madness
Mother fucker of all hair metal freaks....
Courtesy of your's truly Tomo Matan
jel daje taj lik instrukcije? ;D
gogothegogo 30-08-2006, 11:12 IMHO nek se Bunta bolje drži r'n'b-a i shufflea.
'r U mad? ;D
znas Pervanov "serbus Zagreb" spot?
e pa onaj srederski solo je odsvirao Bunta ;)
'r U mad? ;D
znas Pervanov "serbus Zagreb" spot?
e pa onaj srederski solo je odsvirao Bunta ;)
nemoj srat!! oduvijek sam se pitao tko je to odsvirao... a sad..... ZNAM, mwaaaa!!!
Suspiria 30-08-2006, 11:22 Čuo sam već prije da je na 'Serbusu' solo odsvirao Bunta... I što sad? Moram ponovit: nek se drži r'n'b-a, jer tu najbolje dolazi do izražaja.
goldtop68 30-08-2006, 12:05 Ja mu govorim da odjebe ta distorzirana sranja i svira na cleanu ili low gainu jer ima touch i feeling za to.
U principu on to više i ne svira ali je nekad bio tata za to.
Onaj solo iz Serbus Zagreba je prestrašna demonstracija heavy metal čudesa 80tih.
ali ima dečki na forumu koji se pale na to pa nek pogledaju kako doajeni heavy metala u Hrvata to rade
Tomo
Suspiria 30-08-2006, 12:10 Ja mu govorim da odjebe ta distorzirana sranja i svira na cleanu ili low gainu jer ima touch i feeling za to.
Upravo o tome sam ja govorio, ali krivo me se shvaća.
goldtop68 30-08-2006, 12:21 Ja te kužim.
I hate high gain al nemoj nikom reć :)
gogothegogo 30-08-2006, 12:23 ja mislim da bi trebao svirat sve rock stilove da ekipa uziva slusat ga jerbo zna svirat i jedno i drugo
goldtop68 30-08-2006, 12:26 Ja ga nagovaram već stoljećima da počne već jednom svirat.
Tu bude svih stilova.
Ja na žalost znam samo blues i starudija glazbu.Na drive-u sam lost in space.
::)
I za kraj za sve ljubitelje bluesa i clean svirke Peter Greenov instrumental "Greeny" iz sredine 60tih
Nadam se da vas nisam izterorizirao s klipovima previše
Tomo
http://www.youtube.com/watch?v=VC03_4HvGj4
Ovak nekak ja zamišljam idealan Les Paul clean ton
Pojačalo je na 3....ima grešaka podosta al kaj sad nismo roboti
Ljudi pozdrav svima
;) ;)
Ja te kužim.
I hate high gain al nemoj nikom reć :)
ludilo svirate,i ti i taj tvoj prika Bunta.
o tonu da i ne pričam.al svirka...ludo,ludo...
samo ovo sa hi gainom ti nemogu oprostit... ;D
šala...
goldtop68 30-08-2006, 15:01 Jeff hvala majstore
;)
Tko je ova u avataru?? Jel to Bo Dereck..ona iz Tarzana od prije 25 god!??
Jeff hvala majstore
;)
Tko je ova u avataru?? Jel to Bo Dereck..ona iz Tarzana od prije 25 god!??
e nije nije...
to ti je heidi klum,najljepša djevojka sa njemačkih zelenih obronaka...
prije trudnoće,u najboljim danima... ;D ;D
goldtop68 30-08-2006, 15:15 Znam tu Heidi...
To sad prangija onaj odvratni izbrazdani Seal..
Žene...užas...daj Les Paula da se smirim... ;D
Znam tu Heidi...
To sad prangija onaj odvratni izbrazdani Seal..
Žene...užas...daj Les Paula da se smirim... ;D
eto vidiš šta ti je život.i onda dođu oni koji tvrde da nije sve relativno. ;D ;D
goldtop68 30-08-2006, 15:21 Ajd još se uvijek da upecat curicu na svirku...
Eh bog blagoslovio ona dva pedera kaj se pjevali "More than words"..koliko sam na to zbario komada.....bar dvije ak ne i manje ;D
Slušam ja malo tu po forumu..Ima ljudi sviraju da rikneš
Ma ja sam ćuo za tog Buntu... navodno je svirao u Milli Vanilli. Pao je zajedno sa onom dvojicom koji su folirali da pjevaju... a i te gitare koje navodno ima... sve su to mitovi! Ja sam ga vidio u gradu na biciklu kako nosi Samicka. Valjda je išao na probu sa dečkima u Cibonu. Bezvezan neki lik. :P
Mislim da si pogresio osobu, evo ti bunte sa svojim marshalima:
EDIT by Dr.A: slika je maknuta zahtjevom vlasnika pojacala
Mislim da si pogresio osobu, evo ti bunte sa svojim marshalima:
http://i104.photobucket.com/albums/m165/vintage_64_strat/Picture067.jpg
daj seres :o :o
to je sve njegovo? :o ??? ::)
JasminSTARWARS 30-08-2006, 21:53 Ja sam čuo da je "bunta" samo jednom live svirao i to nekom liku sa ovog foruma na svadbi.
Nvodno postoji i zapis tonski o tome.
Znam samo da se meni čini da je to samo sprdnja sa izmišljenim likom.Jer..ako je tako dobar kako svi kažu , kako je moguće da ga nema nigdje ? ? ?
goldtop68 31-08-2006, 08:07 E jučer smo snimali plexi Marshalle i Les paulove
Uskoro je na forumu pa prosudite.Slobodno se usudim reći da takav ton i sviranje ne možete čuti prečesto.U okvirima vintage glazbe i sounda.
Ne sad oni kurci Petrucci,Gilbert i kaj ja znam koji seratori..
Za kojih sat dva...demonstracija vitage overdrive tona
Glupo je zaista da se pljuje po čovjeku koji na ovaj forum ni jednom nije otišao a kamoli komentirao.Lik obožava gitare i glazbu.Ima strašnu kolekciju i srećom da netko to ima opa da mi ostali možemo čuti i svirati na tome..i kupiti tko ima para..
T
goldtop68 01-09-2006, 13:39 Vrijeme je da prekinem zajebanciju sa clipom
Allman brothers song
Cross to bear
Svirano na dva plexija istovremeno 2x50Watt do daske
Gitara direktno u oba pojačala preko splittera
Najbitnija je trenirka u stilu Bruce Lee "U zmajevom gnijezdu" on daje dobar drive ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=4XY3iH4SnPw
Enjoy or hate it ;D ;D
Joj koji je ovo bio merak ljudi moji..nema te žene..nema tog vina ;D ;D
BTW ako ima koji basista i bubnjar sa željom udruživanja u trio nek se javi
|