View Full Version : nekaj makedonsko
dakle, odite na http://somware.hr/matej/gitara.htm i tamo prvo skinite "makedonska", to je bit priče, a posli možete i ostalo ;)
ima grešaka, nije mi se dalo ispravljati, sve sam ja svirao osim bubnjeva, naravno. mogu ja i brže 8) ali nisam se htio baš forsati a i onda bih morao popravljati ovo ono.......
probao sam da bude nekaj makedonsko, a kolko sam uspia nadam se da ćete mi vi kazati.
ajd, to je to.
inquisitor 02-07-2006, 21:42 zašto imaš golog čovjeka koji si pokriva gitarom genitalije u avataru?
zašto imaš golog čovjeka koji si pokriva gitarom genitalije u avataru?
ne samo genitalije. ;)
zato!
inquisitor 02-07-2006, 21:44 ok
a bar sam se dobro nasmijao ako nista drugo ;D ;D ;D ;D
inquisitor 02-07-2006, 21:45 zato što su sve snimke makedonske
>:( :( :o 8) ??? ::) :)
Suspiria 02-07-2006, 21:50 Matej, Issati ajd još malo vježbaj. Nema ovo dodirnih točaka s Makedonijom. Čak niti s ovim natruhama melodijska mola. Imaš stotine glazbenih pravaca, raznih podvrsta metala, deri po tom. Jebeš makedonce, prepusti to njima. Bolje sviraj Metaliku.
zaš
zato jer je sound smjesan i sve ovo sto si ti odsvirao je smijesno...........sporo i jednolicno...sorry malac,jos vjezbat moras
ako ti je bio cilj snimiti nešto "makedonsko" onda ovo baš i nema nikakvog doticaja sa makedonskim melosom.
eto...ne znan ća bi drugo reka ! a e !
ako ti je bio cilj snimiti nešto "makedonsko" onda ovo baš i nema nikakvog doticaja sa makedonskim melosom.
eto...ne znan ća bi drugo reka ! a e !
dobro, aj jel dobro?! bar malo, malo malo....
dobro, aj jel dobro?! bar malo, malo malo....
na što misliš ? melodija? ritam? snimka/produkcija ? istrzavanje ? sviranje u tempu ? sviranje u tonalitetu ? :)
na što misliš ? melodija? ritam? snimka/produkcija ? istrzavanje ? sviranje u tempu ? sviranje u tonalitetu ? :)
bilo šta :D
inquisitor 02-07-2006, 22:04 bilo šta :D
zašto ti u potpisu piše:
"ŠTO VAM MOŽE UBIT SAVIRKU"
ok, nisi pogodio makendonski štih, melodija je jednolična, pratnja nešto zanimljivija, ritam pravi spartanski ;D
snimka bolja nego većina mojih kao i produkcija ;) sviraš koliko toliko u tempu i tonalitetu.... eto, sad opet ne znan ća bi ti više reka, a e :) :-*
ma dobro je Matej, samo budi uporan i vježbaj smisleno a ne stalno jedno te isto...ISTRAŽUJ !
zašto ti u potpisu piše:
"ŠTO VAM MOŽE UBIT SAVIRKU"
ti ne znaš tko je Savirka ? :o :-\
inquisitor 02-07-2006, 22:08 ti ne znaš tko je Savirka ? :o :-\
ako je to neko biće koje krvari 5 dana i ne umre, onda ne želim znati tko je ona...
pošto je neko reko da je presporo (što i ja mislim) onda bum malo još vežbal pa postal to na negdje 80 bpm?
vježbaj ritam, tu si dosta tanak...imaš onu početničku grešku ubrzavanja na onim djelovima koje odsviraš lakše i usporavanja na onim koje odsviraš teže :)
slušaj svoje snimke i uoči stvari koje radiš krivo, ali objektivno krivo...slušaj boju tona i promisli dali bi htio takvu boju tona čuti u nekoj pjesmi od black sabbatha ili si stavio možda previše gaina ;) puno radi na sebi što se tiče tehničkog dijela pa onda skladaj, za to ima vremena! jednog ćeš dana poslušat ove stvari i mislit si koliko si napredovao...
vježbaj ritam, tu si dosta tanak...imaš onu početničku grešku ubrzavanja na onim djelovima koje odsviraš lakše i usporavanja na onim koje odsviraš teže :)
slušaj svoje snimke i uoči stvari koje radiš krivo, ali objektivno krivo...slušaj boju tona i promisli dali bi htio takvu boju tona čuti u nekoj pjesmi od black sabbatha ili si stavio možda previše gaina ;) puno radi na sebi što se tiče tehničkog dijela pa onda skladaj, za to ima vremena! jednog ćeš dana poslušat ove stvari i mislit si koliko si napredovao...
:-* :-* :) :)
ok, nisi pogodio makendonski štih, melodija je jednolična, pratnja nešto zanimljivija, ritam pravi spartanski ;D
snimka bolja nego većina mojih kao i produkcija ;) sviraš koliko toliko u tempu i tonalitetu.... eto, sad opet ne znan ća bi ti više reka, a e :) :-*
ma dobro je Matej, samo budi uporan i vježbaj smisleno a ne stalno jedno te isto...ISTRAŽUJ !
:-* :-* :) :)
s cime si snimio?
laptopom
laptopom
spešl program, usb kablom u pedalu (zoom g2.1u) i sve ostalo normalno ;)
matej, imaš 12 godina!? :)
a onda te sinko čeka još jaaaaaako puno napretka ;D, pohvalno je što znaš sa dvanaest godina bilo kako snimiti gitaru, ma kao što je deyo rekao- samo vježbaj!
MATEJ, IMAŠ 12 GODINA?! :)
a onda te sinko čeka još jaaaaaako puno napretka ;D, pohvalno je što znaš sa dvanaest godina bilo kako snimiti gitaru, ma kao što je deyo rekao- samo vježbaj!
Da. Znam. Oću. ;)
Ovo mi je više ličko-senjska ili crnsko-gorska stvar. Moja štikla :D
Ovo mi je više ličko-senjska ili crnsko-gorska stvar. Moja štikla :D
nije. :-[ :-[. ;D
ti mi govoriš a sviraš u sedefima :D ;D
--
šala
nije. :-[ :-[. ;D
ti mi govoriš a sviraš u sedefima :D ;D
--
šala
Sedefi su l'art pour l'art :D
I mi smo world music... Evo ide jedna kineska :D ;D
Uncle_Hendrix 05-07-2006, 12:45 Meni je samo malo premalo distorzije! :D
makedonska tradicionalna glazba by strune; http://www.sternsmusic.com/disk_info/EUCD1770
taj se melos traži?
;)
|
|