View Full Version : ??ivile Karaoke!!!!

denis
24-05-2006, 14:56
;D ;D ;D
Jeste li dosad bili na nekim karaokama i pokazali ljudima svoje glasovne mogućnosti???
Kakvi su dojmovi,,,....

Maximuss
24-05-2006, 18:31
Ja sam jednom ljetovao tjedan dana, a vise puta pio kojekakve sampanjce i jeo meksicke gluposti.
U svakom slucaju, kad sam nastupio - pobjedio sam. ;D Al dobro, nisam bas puno nastupao. Jedno 5 puta.

Whitney
24-05-2006, 19:39
Ja sam bila jednom na karaokama i pjevala dvije pjesme.Nije bilo to natjecanje nego ovako...tek toliko...no svi su se složili da kad bi bilo natjecanje ja bih bila the winner!!! ;D 8)

ali inače imam svaki dan doma karaoke sama sa sobom ( :D ) jer imam dosta matrica pa....eto...guštam se... :)

techno allah
24-05-2006, 22:15
Ja sam bila jednom na karaokama i pjevala dvije pjesme.Nije bilo to natjecanje nego ovako...tek toliko...no svi su se složili da kad bi bilo natjecanje ja bih bila the winner!!! ;D 8)

ali inače imam svaki dan doma karaoke sama sa sobom ( :D ) jer imam dosta matrica pa....eto...guštam se... :)

Kaj s mikrofonom pred ogledalom :D

Ja sam za jednu novu godinu odradio 4 il 5 pjesama sam kaj mi nitko nije mogao reć jesam bio dobar jer su svi bilo zgaženi, jedino je Mahavishnu pohvalio moju izvedbu Easya ;D
Ostale su bile Čerge, Bille jean, neko bijelo dugme :-[ ;D jebiga, nije bio neki izbor pjesama, a pjevalo mi se..

Inače imam želju otić u movie pub il negdje di ima tog i raspjevat se sam kaj nikak da odem..
Oće ko samnom neki duet? ;D ...bojane?

Dune
27-05-2006, 10:08
nakon sto sam prvi puta u zivotu pjevala na karaokama, odmah sam dobila gazu u doticnom bircu ;D ;D :D

longee
27-05-2006, 10:14
Pjevao sam jedno par puta, većinom je nagrada bila lova koju sam uredno pokupio...

A zadnji put je nagrada bila boca medenice+koliko možeš popit u lokalu... Dalje se ne sjećam ??? ::) :o :-\ ;D ;D ;D ;D

Maximuss
27-05-2006, 15:53
A zadnji put je nagrada bila boca medenice+koliko možeš popit u lokalu... Dalje se ne sjećam

:o :o :o ;D ;D ;D :o :o :o