View Full Version : Velvet Revolver
Neznam dali ste culi za tu grupu.....Velvet Revolver.....Novo osnovana.
Inace basista i gitarista su bivsi clanovi Gunsa.....
Sta mislite o tome...............Ce bit sta od toga?????? :o 8) ???
mudhoney 12-06-2004, 01:00 cuo sam par stvari, a da nisam ni znao da je to VR i prepoznao sam slash-evu gitaru...
a, imaju i simpa site, na kojem možete skinuti spot...koji je režirao tip koji je radio spotove RHCP, nirvani, itd.
neće to biti ništa BIG, to je projekt "uzmi pare i bježi" ;D
...a opet...tko zna vidjet ćemo... 8)
i ja mislim da je to napravljeno samo za zgrtanje para... ionako ce svi da ocekuju da to lici na gunse ili na STP, a ono nije ni priblizno tome... onaj pevac mi uopste ne ide uz GNR postavu.... trebalo bi da im je ovih dana izasao album...
BTW jel se i vama cini da je slash nekako "pocrneo"?
Rattlesnake 12-06-2004, 22:25 E ovako je bilo....U travnju 2002. Slash, Duff (originalni gunsi) i Matt Sorum (drugi bubnjar gunsa i bubnjar u Cultu) su bili pozvani, zajedno sa Buckcherry-evim pjevačem Joshom Toddom na tribute za Osbourneovog bubnjara Randyja Castilloa u L.A. Odsvirali su par stvari zajedno, vidjeli da im ide dobro, i ono - zašto ne bi nastavili? U srpnju iste godine Duff objavljuje na svojoj službenoj stranici da Josh Todd više nije s njima jer se ne uklapa u stil benda koji oni traže. Slijedi duga potraga za pjevačem...Slash je već isfrustriran i kaže "There are no rock & roll singers out there right now...except Billy Idol." :D Ekipa već počinje ostavljati oglase po novinama - kao što je ovaj "Unnamed artist looking for singer-songwriter somewhere in the realm of early Alice Cooper/Steven Tyler, the harder-edged side of McCartney and Lennon." To te ja pitam, tko se ne bi na to javio! ;D Na oglas su se odazvale stotine, tako su preslušali više od 600 demo snimaka, na audiciji su bile i neke poznate face: pjevač iz Neurotice - Kelly Shaefer (dečki su mu rekli da je do onda, koje su čuli bio najbolji...ali poslije više nije bilo ni glasa od njih). Onda sjedi Slash u nekom klubu u L.A.-u sa Sorumom i Dave Navarrom (Jane's Addiction) kad u tom trenu skače Sebastian Bach (Skid Row), grabi mikrofon i počinje pjevati "Time Warp" iz Rocky Horror Picture Show, a nakon toga i veliki hit gunsa "Paradise City" uz Ron-a Wood-a na pozornici. Cijeli je klub podivljao, tako i Slash koji zatim daje Bachu snimku sa 5 instrumentalnih stvari i kaže mu "Do your thing over them." Na VELIKU žalost od toga nije bilo ništa :'( :'( Vjerujem da Bachu baš i nije bilo svejedno zbog toga i kaže: "Slash looked me in the eyes and said "I know who the best rock & roll singer is."" - što bi to sad trebalo značiti, da je Bach predobar za njih ??? ???
Audiciju prolaze još i Travis Meeks, manje poznati Beth Hart, Todd Kearns, Shawn Albro i dr. Slash poziva Mike-a Patton-a iz Faith No More na audiciju, no on odbija. I na kraju dolazi Scott Weiland (Stone Temple Pilots) koji snima s njima Pink Floyd-ov "Money" za soundtrack The Italian Job i "Set Me Free" za soundtrack Hulk-a. U svibnju 2003. postaje službeni član grupe koja je mijenjala imena otprilike ovako:The Project - Reloaded - Velvet Revolver. Drugi gitarist se zove Dave Kushner (ništa posebno :D)
Weiland je poslije imao problema s drogom, al nije se ništa promijenilo. Bend je snimio album koji se zove "Contraband" i u našim krajevima će se pojaviti krajem lipnja dok ga na netu možete već cijeloga skinuti. A inače se trenutno po MTV-u i VIVI vrti njihov novi singl, poslije "Set me free", koji se zove "Slither". :)
P.S.Meni su sve stvari koje sam dosad čula odlične iako dosta po zvuku podsjećaju na Slash's Snakepit što nije čudno,naravno. Najvažnije je da se tu još uvijek osjeća onaj pravi stari originalni ritam bassa i solaže Slashove gitare. 8)
http://www.snakepit.org/qbigpic.jpg
Rattlesnake 13-07-2004, 21:12 Eto konačno nabavih i taj album....hehe i to crveni primjerak :),čak se može birati crveni ili bijeli onaj omot izvana,a unutra je crni omot...ma brijem bezveze :D
mogu reći da mi je....tak. Nažalost, neznam, taj njihov album "Contraband" nije ostavio nikakvog dojma na meni :-[. Bilo bi čak i bolje da mi se ne sviđa, nego da uopće nemam mišljenja. Na albumu od 13, postoji eventualno 5 dobrih stvari:Big machine, Set me free, Loving the alien, Dirty little thing, Spectacle (čija čak ni imena ne znam napamet već moram gledat na cd, pa već to dokazuje moju NEzainteresiranost). Sve žestoke stvari na albumu su na isti kalup i to ono- mješavina STP i Slash's Snakepita totalno. Od Gunsa ni ruže nisu ostale :'(. A s druge strane pak, VELIKI PROMAŠAJ su im tzv. balade, koje se takvima ne mogu nazvati jer ni jedan od dečkiju u toj grupi očito nije sposoban napisati rock baladu, a to je zato što su većinu, ma sve balade, u GNR pisali Axl i Izzy koji u ovom projektu nažalost nisu prisutni. Nevjerojatno, kako nedostaju, ti tekstovi i glazba... jedan don't cry ili november rain (doduše samo je jedan i na tome će zauvijek ostati :)). A liriks.....sss.... :-X e pa lijepo, ama baš svaku pjesmu napisao je S. Weiland uz "pomoć" ostalih u bendu....i eto kad narkić počne pisati, pjesmice su.....kratke, tj. kratkorječive ;D.
Mislim da će "Chinese Democracy", ako ikad izađe ::), potući ovaj Velvetov album kao da nikada nije ni postojao. Sve je ovo bilo Tko prije njegova djevojka!, ali eto trebalo je biti Ispeci pa reci, Skoči pa reci hop! ....ili ono tipa Ne pali vatru dok je zec još u grmu (jel se tak kaže? ;D ;D)
Uglavnom....razočarana sam :-[
Lord Sirius 13-07-2004, 21:15 Od Gunsa ni ruže nisu ostale :'(. A s druge strane pak, VELIKI PROMAŠAJ su im tzv. balade, koje se takvima ne mogu nazvati jer ni jedan od dečkiju u toj grupi očito nije sposoban napisati rock baladu, a to je zato što su većinu, ma sve balade, u GNR pisali Axl i Izzy koji u ovom projektu nažalost nisu prisutni.
zato ja nisam niti ocekivao od velvet revolvera da bude imalo sličan bend gunsima.....jer sva kreativna snaga gunsa nije uopce u tom bendu...
btw, sto izzy uopce radi ovih dana?
Rattlesnake 13-07-2004, 22:34 btw, sto izzy uopce radi ovih dana?
Izzy je inače pomagao dečkima oko ovog albuma, ali nažalost s njima ne svira. Tako i stoji na kraju Thank you: Izzy Stradlin, vjerojatno pomoć oko izdavanja ili čega već....
A inače?.znam da je prvo svirao u grupi Ju Ju Hounds, onda se to raspalo dok su snimali drugi album. Uzeo si je malo slobodnog vremena, pa je '98 izdao solo album (117 Degrees). Cijelo je vrijeme nešto radio s Duffom od kad su se raspali Gunsi, napravili su nekoliko pjesmama, no Izzy se povukao iz javnosti, nije davao intervjue, snimao spotove?.2000. je izdao još jedan solo album (Ride on) uz pomoć Duffa i 2001. treći album (On Down the Road). Inače je počeo s Duffom onaj The Project no ništa od toga?.Snima ovako za svoju dušu, vratio se u rodni kraj, Lafayette, i u slobodno vrijeme bavi se motociklizmom, njegovim motorima, izgradio je u blizini kuće i stazu za utrke. I to je za sad to?.nema većih planova, tipa turneja ili nešto takvo, eventualno zasvira po klubovima.
Ja san se straaaaašno razočarala kad san čula za Velvet revolver! Čula san naravno pismu Fall to pieces, pisma mi i nije toliko loša ali jednostavno sve to skupa... Ne znan šta su time pokušali učinit?! Definitivno ne oživit ponovno gunse jer je Slash u jednom intervju-u reka da će ovo bit nešto potpuno drugačije od gunsa, nekakav novi zvuk i sl... Valjda je i Slashu jasno da su Gunsi neponovljivi... I ne razumin zašto je prista na to...na taj novi band... On više nije oni stari Slash, totalno se prominija i...šta ja znan... To više nije on... Triba je dopustit da s krajem Gunsa bude i njegov kraj...tako bi zauvik bija legenda... Oni Slash kojeg smo svi (ili barem većina) obožavali.... :'(
I ne razumin zašto je prista na to...na taj novi band... On više nije oni stari Slash, totalno se prominija i...šta ja znan... To više nije on... Triba je dopustit da s krajem Gunsa bude i njegov kraj...tako bi zauvik bija legenda... Oni Slash kojeg smo svi (ili barem većina) obožavali.... :'(
A kaj je Slash sad trebao prestati svirati gitaru????
Ne razumijem??!!!!pa lik koji ima takav feeling za tone ne zaslužuje da se povuče iako gunsa nema!!!
Ma daj... ko da je ovo isti oni slash iz gunsa?!
On je i nakon raspada gunsa svira i radia s nekin bandovima, ali anonimno... I to je ok... Al nekad je bolje odustat ili svirat za svoj gušt...nego sam sebe...ne znan kako da se izrazin... ???
Ma daj... ko da je ovo isti oni slash iz gunsa?!
On je i nakon raspada gunsa svira i radia s nekin bandovima, ali anonimno... I to je ok... Al nekad je bolje odustat ili svirat za svoj gušt...nego sam sebe...ne znan kako da se izrazin... ???
Ajd probaj ovako.
Ljuti te što dotični bend pokušava biti GNR!!!
Da li je to.....to?
Haha... može bit...
I još uz to poriču to... :'( :'( :'(
Haha... može bit...
I još uz to poriču to... :'( :'( :'(
E vidiš..nije onda samo Slash kriv za to!!!
Cijeli bend onda treba kriviti a ne samo lika koji(naravno po mome skromnom mišljenju) je medju 10 najjačih gitarista!
Samo neka on svira ....... ;D
Pazi sad.
Zamisli da ti u bendu imaš Slasha kao gitaristu...pa zar ti nije logično da se pokuša(glede probitka na tržištu)....svirati nešto što je JAKO dobro prolazilo?
A znan al valjda je on triba bit svjestan toga da to njegovin fanovima neće bit drago... Jer za nas je on dio gunsa...i nikako drugaćije ne ide... Kužiš? ???
Ja ga nikako ovakvog nisan prihvatila... Šokirala san se kad san ga vidila... grrr--- :'(
ajde...ajde..priviknuti ćeš se!!! ;D ;D ;D
napoleon2 27-10-2004, 22:29 ovih sam dana često na mtv2 vidjao dva singla velvetrevolvera i zaključio sam kako je riječ o jako dobrom bandu...nekima unatoč smatram da se wielandov glas odlično uklopio u taj hard rock, power rock đir. pjesme koje su trenutno hitovi su fall to pieces i slither(ova potonja ima odličan riff) a prva ima dosta jaku melodiju. od onog što se nudi iz tog žanra ovaj band je odličan nasuprot recimo ljigavim darkness
crazy horse 28-10-2004, 00:11 Ja san se straaaaašno razočarala kad san čula za Velvet revolver! Čula san naravno pismu Fall to pieces, pisma mi i nije toliko loša ali jednostavno sve to skupa... Ne znan šta su time pokušali učinit?! Definitivno ne oživit ponovno gunse jer je Slash u jednom intervju-u reka da će ovo bit nešto potpuno drugačije od gunsa, nekakav novi zvuk i sl... Valjda je i Slashu jasno da su Gunsi neponovljivi... I ne razumin zašto je prista na to...na taj novi band... On više nije oni stari Slash, totalno se prominija i...šta ja znan... To više nije on... Triba je dopustit da s krajem Gunsa bude i njegov kraj...tako bi zauvik bija legenda... Oni Slash kojeg smo svi (ili barem većina) obožavali.... :'(
[lupa glavom o stol]..
Jel si ti svjesna kakve postove pišeš? "Valjda je i Slasju jasno da su Gunsi neponovljivi?".. "I ne razumin zašto je pristao na to..?" .. ma na što te pitam?? On je začetnik f***in' ideje...
Da to nije stari Slash... stariji je 10 godina, ima ženu, nije alkos i narkos... nije sex machina, nego obiteljski čovjek... a i dalje je melodiozan i sa stilom
"Triba je dopustit da s krajem Gunsa bude i njegov kraj"..?? Prestat raditi ono što voli kažeš..?
Mislim da si previše sebična u tom slučaju...
Bob Dylan je rekao : "If you like me music, I doesn't mean I owe you anything".. tako nešto..
Što znači.. glazbenik radi i stvara.. kako hoće neovisno o tebi, meni i bilo kome tko bi volio imati glazbenika po "svojoj formuli"...
crazy horse 28-10-2004, 00:15 Ma daj... ko da je ovo isti oni slash iz gunsa?!
On je i nakon raspada gunsa svira i radia s nekin bandovima, ali anonimno...
Jel ti znaš što znači "anonimno"? Pitam zato, jer je imao dva benda... Slash's Snakepit i Slash's Bluesball... tako nešto..
Ja tu stvarno ne vidim ništa anonimno... ??? ???
I to je ok... Al nekad je bolje odustat ili svirat za svoj gušt...
Pa čovjek i svira za gušt! Još si spomenula kako si intervju čitala... ako si ga stvarno pročitala i ako vjeruješ Slashu onda neznam otkud pučeš ovakve izjave..
crazy horse 28-10-2004, 00:18 A znan al valjda je on triba bit svjestan toga da to njegovin fanovima neće bit drago...
Nemoj se ljutit, ali fanovima poput tebe, bi vjerojatno okrenuo ledja uz pokoju psovku da mu uletiš sa ovakvom spikom ;D...
Nemoj olako suditi..i shvati ozbiljno šta sam ti napisao u prethodnim postovima.
Slash tu nije zbog tebe, mene...itd.. nego zbog sebe ;) A Slash kao Slash.. da potpiše Vulvator kao autor, imao bi prodaju ;) ;D :)
Uncle_Hendrix 28-10-2004, 08:59 A Slash kao Slash.. da potpiše Vulvator kao autor, imao bi prodaju ;) ;D :)
;D ;D
Inače, mislim da si ti Gunsice jedna mala 'napaljena' djevojčica s ovakvim stavovima i mišljenjima. Pa Gunsi nemaju nikakve veze s ovim, temelj Gunsa bio je Axl Rose, a ne Slash, a ovo što ti govoriš može reći samo jedna nezrela i očito nedovoljno upućena osoba malađa od 13,5 godina. Ti još plačeš što su se Gunsi raspali, pa si kao ljuta i bijesna što Slash i ekipa napravili novi band, kao napravio je izdaju tzv. 'fanovima' Gunsa ?? Ma daj...ne govori gluposti, pa raspali su se jer im više nije išlo, a relativno su svi mladi, i šta bi sad to trebao biti smak svijeta? Trebali bi onda svi baciti instrumente i pisati elegije o svom bivšem bandu? To je isto da se momak i cura rastanu (tj. netko nekog odjebe)
i sad netko od njih nađe novog momka ili curu i sad je on izdajica ovog drugog? NHF ;) :)
crazy horse 28-10-2004, 12:39 Inače, mislim da si ti Gunsice jedna mala 'napaljena' djevojčica s ovakvim stavovima i mišljenjima. Pa Gunsi nemaju nikakve veze s ovim, temelj Gunsa bio je Axl Rose, a ne Slash, a ovo što ti govoriš može reći samo jedna nezrela i očito nedovoljno upućena osoba malađa od 13,5 godina. Ti još plačeš što su se Gunsi raspali, pa si kao ljuta i bijesna što Slash i ekipa napravili novi band, kao napravio je izdaju tzv. 'fanovima' Gunsa ?? Ma daj...ne govori gluposti, pa raspali su se jer im više nije išlo, a relativno su svi mladi, i šta bi sad to trebao biti smak svijeta? Trebali bi onda svi baciti instrumente i pisati elegije o svom bivšem bandu? To je isto da se momak i cura rastanu (tj. netko nekog odjebe)
i sad netko od njih nađe novog momka ili curu i sad je on izdajica ovog drugog? NHF ;) :)
Dobro, ti isto neke stvari krivo shvaćaš, i nisi puno stariji (ako i jesi) od navedene članice, stoga šuti ;)
Niste vi mene baš najbolje svatili... Neke stvari koje je crazy horse napisa jesu točne...priznajen...možda san malo sinoć pretjerala ali... ne znan, meni je sve to glupo šta je napravija... ali izjave lil'bit older hendrix-a su...ajme majko...
no comment!!!
crazy horse 28-10-2004, 13:36 meni je sve to glupo šta je napravija...
Ti si vjerojatno sva u Gunsima pa nemožeš prihvatiti da je to sve bilo u eri '87-'93...
Na audiciji za pjevača Velvet Revolvera je bio i Sebastian Bach, a ovi su uzeli pjevača Stone Temple Pilotsa... vjerojatno da se odmaknu od toga da budu "drugi" Gunsi..
Daj šansu Velvet Revolveru i nemoj puno suditi! Pogotovo ako si čitala Slashev intervju, onda ne bi trebala mrziti Velvet Revolver iz razloga kojih ih sad ne voliš ;)
Je...sva san u tom nekom filmu sa gunsima i ne mogu prihvatiti ovog novog Slasha...i...dosta o tome!
;)
Heh... ma koji novi slash?!! ..
Razumio bih da je odrezao kosu, pofarbao se u zeleno... da svira telecaster..
da obrađuje irsku narodnu glazbu... da meditira u tibetu ....
onda bih i razumio da kazes novi Slash.... ??? .. ali kakav je to novi slash o kojem ti pricas... Ovaj Slash iz velvet revolvera je isti kao sto je bio i '87. ;D
Onda oćito imamo drukčije poglede na to... On se u ovo vrime masu prominia... Totalno je drukčija ličnost... Njegovo ponašanje...ne znan...prominija se...ljudi se minjaju... a meni se više sviđa prije... :(
Ollienntsh 28-10-2004, 22:37 Ljudi mijenjaju odjecu, ali je dijete u njima isto.
VR je OK band. (vec dugo nisam koristio skracenicu "OK" ;D)
Onda oćito imamo drukčije poglede na to... On se u ovo vrime masu prominia... Totalno je drukčija ličnost... Njegovo ponašanje...ne znan...prominija se...ljudi se minjaju... a meni se više sviđa prije... :(
A kao znate se? Pa te to sad pogodilo?
ovih sam dana često na mtv2 vidjao dva singla velvetrevolvera i zaključio sam kako je riječ o jako dobrom bandu...nekima unatoč smatram da se wielandov glas odlično uklopio u taj hard rock, power rock đir. pjesme koje su trenutno hitovi su fall to pieces i slither(ova potonja ima odličan riff) a prva ima dosta jaku melodiju. od onog što se nudi iz tog žanra ovaj band je odličan nasuprot recimo ljigavim darkness
Fall To Pieces je strašna stvar (u kombinaciji sam spotom). Prepoznatljiva Slashova harma i ton, uljepšana za Weilandov vokal. Scott je definitvno pokazao da je mogao svojevremeno biti jedan od bitnijih vokala da nije zapeo u STPu i grunge eri. Ovo je njegovo utočište...
BTW, ima ko Contraband na CDu?
RHCPgirl 29-10-2004, 20:17 Ne znam sta bi mislila o VR ???
Jedan dio mene ne zeli da mi se svidaju ???, a jedan dio mora priznat da su im ovi prvi singlovi vrlo dobri, a Slash je legenda u kojem god bandu bija, njegov zvuk je stvarno prepoznatljiv i jednostavno ga obozavam!!! ;)
A ok...dosta o tome... većina vas ne svaća šta oću reć pa...nije važno... Ja san toliko opsjednuta Gunsima da mi je ovo u kurcu... Njih niko ne može oživit, a ne čini van se da VR to pokušavaju?!
Pisma Fall to pieces vam nije ovako...poprilično slična Gunsima?! ???
WhiteRose 31-10-2004, 14:40 onda nisi jedina koja se šokirala..kad sam ja vidia taj spot (zapravo spot za slither) ista stvar.. i zbilja smeta to njihovo qurčenje jer jasno je da se furaju na staru slavu..ništa od toga neće biti..nisu dorasli ni slash's snakepitu..
jeli itko od vas čua duffov believe in me??
zbilja smeta to njihovo qurčenje jer jasno je da se furaju na staru slavu..ništa od toga neće biti..nisu dorasli ni slash's snakepitu..
Što to znači furaju se na staru slavu?!! ... Od čega to ništa neće biti??!..
Što to znači nisu dorasli slash's snakepitu?!..
..stvarno sam zbunjen ???
RHCPgirl 01-11-2004, 14:51 To u vezi stare slave mislim da je istina jer im je zvuk totalno slican zvuku Gunsa i ako su vec isli nesto radit tribali su bar zvuk prominit, a ovako ka da privlace publiku sa tom slicnoscu... ???
Ma sta je to Slashu tribalo? ???
napoleon2 01-11-2004, 18:22 slashov zvuk gitare je njegov brand a ne g'n'r-ov. Djevojčice ne lupetajte svoje usplahirene misli jer zvučite naivno i nezrelo. A to nije kul, na forumu je puno dugokosih, zelenookih slatkih dečkiju koji žele cool cure. zato cure prihvatite stvari.....nisu RHCP i Gunsi jedini bandovi na svijetu nego grupe kreativnih pojedinaca koji se izražavaju kad i kako god oni hoće. ne obaziru se na klinke i njihova djetinjasta razmišljanja. Zato ne budite klinke, nastavite nositi podrapane traperice i crne majice i vičite Velvet Revolver rulz! :D tako ćete do cool dečkiju s početka priče ;D
gogothegogo 01-11-2004, 18:31 he he...slusajte napoleona, on je buduci idol vase XI generacije ;D
Zvuk Velvet Revolvera potsjeca na zvuk Gunsa, a to je normalno jer su ipak u VR-u 3 clana legendarnih Gunsa (Slash, Duff i Matt). Ne mislim da oni pokusavaju zivjet na "staroj slavi", jednostavno su se nasli, zasvirali i shvatili da bi ipak mogli nastavit glazbenu karijeru zajedno.
crazy horse 01-11-2004, 23:19 Umjesto da Slashevi fanovi budu sretni da se čovjek smirio, riješio droge (bio je na rubu smrzi sa overdoseom) i prekomjerne cuge, umjesto da budu sretni da njihov Slash radi sa bendom, snima albume sa dvojicom Gunnera.. Duffom i Sorumom.. da rade svoju glazbu... umjesto da budu zahvalni za takvo što, oni
to još pljuju!
Umjesto da Slashevi fanovi budu sretni da se čovjek smirio, riješio droge (bio je na rubu smrzi sa overdoseom) i prekomjerne cuge, umjesto da budu sretni da njihov Slash radi sa bendom, snima albume sa dvojicom Gunnera.. Duffom i Sorumom.. da rade svoju glazbu... umjesto da budu zahvalni za takvo što, oni
to još pljuju!
Potpuno se slazem,napokon jedan pametni reply.
Čitam malo o temi i ne ogu a da ne upitam par stvari:
Pitanja idu onima koji nisu zadovoljni radom , pa idemo se držati samo, Slasha.
Zanima me , naravno vaše mišljenje, da li bi bilo ok da je Slash napravio novi band i npr.....počeo svirati SKA????
Ili otišao u vode blinka....sum41 ili tako nešto?
Ili je ok da je nastavio sa onim što je i dosada prolazilo i sa onim po čemu je u cijelom svijetu poznat?
Cijenite gospodo svaki ton koji čujete od dotičnog gospodina jer to što ON radi sa svojim instrumentom je uistinu nešto posebno.
Zašto mijenjati shemu za koju se pokazala da je dobitna?
gogothegogo 02-11-2004, 09:06 Argh!!! >:(
Neću se više trudit da vam objasnim...
nemoj se ljutit, shvacamo mi tebe...samo nemoj ici rezat zile :-\
WhiteRose 02-11-2004, 11:32 Neznam dali ste culi za tu grupu.....Velvet Revolver.....Novo osnovana.
čovjek je pita ŠTA MISLIMO..zašto vi ljudi napadate tuđe mišljenje?!
gunsice,i'm with you..!! ;D
p.s. neznam koliko pažljivo čitate postove,nigdje ne piše da ih mrzimo,samo mislimo da to nije to..
A sad moje mišljenje: Drago mi je kaj nekaj rade. Bolje to nego ništ. Lijepo ih je vidjet opet na sceni (samo nekih), sijetit se starih vremena i čuti nove stvari. Nek svi koji žale kaj su Gunsi propali zaborave na to jer ih očigledno ništa neće opet okupit. Jenostavno Live And Let Live :)(znam da se pjesma zove Live And Let Die ali ovaj stih je prikladniji u ovoj situaciji ;D) :)
Aurora Borealis 02-11-2004, 16:04 Sviđa mi se VR!
Baš mi je drago što mogu slušati nove Slasheve melodije...
Dečki su se super našli.
Jimmi Green 03-11-2004, 01:38 Argh!!! >:(
Neću se više trudit da vam objasnim...
nemoj se ljutit, shvacamo mi tebe...samo nemoj ici rezat zile :-\
;D ;D ;D
Gogo, legendo :)
Ontopic: ako se budu nastavili u ovom smjeru ("raspravi") nakupljati postovi, budući da mi je utrnuo kažiprst od deletanja, topić će biti (privremeno) zaključan ;) 8)
zbilja smeta to njihovo qurčenje jer jasno je da se furaju na staru slavu..ništa od toga neće biti..nisu dorasli ni slash's snakepitu..
Što to znači furaju se na staru slavu?!! ... Od čega to ništa neće biti??!..
Što to znači nisu dorasli slash's snakepitu?!..
..stvarno sam zbunjen ???
Evo ja ću ti pojasnit malo stvari...
Da u tom bandu nisu Slash, Matt i Duff misliš da bi iko skrenuo pažnju na njih?! Na one pismice?! Naravno da ne!!! Onakvih poput VR je danas masu...upali malo mtv... Ali pošto su to ipak članovi naših voljenih gunsa...ljudi će kupovat cd-eve da vide šta je to i onda ostajat razočarani... Njihova "slava" neće potrajat, al će oni ponovo zaradit nešto love, pokupit se i past u zaborav... :D
Evo danas sam naišao na VR cd u jednom trgovačkom centru... cijena 123 kn... i nisam ga kupio. Da sam 91/92 naišao na Use Your Illusion... za iste pare.. kupio bih ga. Al to ne znači da ga ne bum kupil u budućnosti. To je ta analogija... otprilike.
crazy horse 05-11-2004, 10:31 Meni je djevojka za rodjendan kupila Contrabend :)
Zasad mi se svidja sve šta sam čuo, a Fall to Pieces je prava pjesma i nema veze sa Gunsima (glazbom) ;)
WhiteRose 05-11-2004, 21:47 ja mislim da je razlog ovolike pomutnje u temi o Velvet Revolveru baš to što fanovi Gunsa od ovog benda ocekuju nove Gunse,i što na kraju bude?! evo,pročitajte postove iz ove teme..
osobno,moga bi reć da sam se preobratia po mišljenju Velveta,jer to ipak NISU Gunsi,slušao sam ih na neki drugi način u protekla dva dana,nisam u tim pjesmama tražia stare zvuke gunsa i slično..isto to preporučam svima koji imaju (ili su imali) slično mišljenje kao ja ili Gunsica (osobito Gunsica)..na kraju krajeva,Velvet Revolver je novi bend,a ne neka treća reinkarnacija starih gunsa i zato ih nemojte ni tražit u njima..
ispričavam se moderatorima zbog 'oftopičnosti' ovog posta
gogothegogo 08-11-2004, 19:22 ja mislim da je razlog ovolike pomutnje u temi o Velvet Revolveru baš to što fanovi Gunsa od ovog benda ocekuju nove Gunse,i što na kraju bude?! evo,pročitajte postove iz ove teme..
osobno,moga bi reć da sam se preobratia po mišljenju Velveta,jer to ipak NISU Gunsi,slušao sam ih na neki drugi način u protekla dva dana,nisam u tim pjesmama tražia stare zvuke gunsa i slično..isto to preporučam svima koji imaju (ili su imali) slično mišljenje kao ja ili Gunsica (osobito Gunsica)..na kraju krajeva,Velvet Revolver je novi bend,a ne neka treća reinkarnacija starih gunsa i zato ih nemojte ni tražit u njima..
Zar i ti...? :D
A dobro... Neću se uopće trudit da zavolin VR... ionako nije važno... neće još dugo vrimena privlačit ovoliko pažnje (vjerovatno...)... :D :D :D
ja sam se isto preobratio...pomnim proucavanjem svih spotova gunsa i vRevolvera sam stvarno skuzio da se ne furaju na gunse...
slash sada manje radi "slash pozu" i vise mrda guzom...takodjer pokazuje i okice
Velvet Revolver rulez the universe!!!
VR mene stilski uopce ne podsjecaju na Gunse..
VR su totalno grungy...
crazy horse 08-11-2004, 22:03 VR mene stilski uopce ne podsjecaju na Gunse..
VR su totalno grungy...
Pjesma Superhuman je jako u stilu AliceInChains, i cijeli album je dosta mračan! Fall To Pieces je RockStar laganica.. nigdje tipične GnR pjesme :)
crazy horse 08-11-2004, 22:17 ??? ??? ???
Na koji grunge to tebe podsjeca?
Grungy je prizvuk grungea, a Grunge je stil ;) Prizvuk je mračan, a Superhuman jako podsjeća na AiC :)
Rattlesnake 12-11-2004, 12:52 Ma daj... ko da je ovo isti oni slash iz gunsa?!
On je i nakon raspada gunsa svira i radia s nekin bandovima, ali anonimno... I to je ok...
....samo nešto....da,da to je onaj isti slash koji je svirao također i s "anoniomnim" Michaelom Jacksonom :'( :D , pa kaj bi ga i zbog toga trebalo linčovat onda ?
P.S.
ovo tvoje u avataru... u vezi witch, ako ti je axl drag i njegove cure, onda bolje ne piši to jer je axl prokleo dan kad je bio sa stephanie :D
a opet imaš neki stav "don't damn me", a onda te do suza pogodi nečija opomena kako da napišeš post kak se spada ;) malo razmisli
Destrega 15-11-2004, 20:23 pogleda san spot , i pisma onko moze proc , ali oni mi se njihov vokal GADI!!!!!
Aurora Borealis 15-11-2004, 22:41 Ma nije loš vokal... Doduše, moje uši čuju samo Slasha nakon godina i godina prakse. ;D
WhiteRose 18-11-2004, 18:55 ma nema do duffa ako se govori o neAXL vokalima iz starih gunsa!!
Jimmi Green 18-11-2004, 20:48 ma nema do duffa ako se govori o neAXL vokalima iz starih gunsa!!
Hm :-\...Zar ima još netko osim njih dvojice, da je pjevao lead ::)
crazy horse 18-11-2004, 22:10 Svi osim bubnjara :) Izzy je pjevao pa i sam Slash (ali tek na Spaghetti Incident)...
WhiteRose 19-11-2004, 19:54 da, ali samo je duff dostojan leada u nekom bendu..to je moje mišljenje..
mudhoney 20-11-2004, 00:52 da, ali samo je duff dostojan leada u nekom bendu..to je moje mišljenje..
pa ne znam imho izzy je ok za lead vokala ima neku lijenost koja me podsjeća na j mascisa :)
on t: inače velvet revolver ima baš simpatičan site...
http://www.velvetrevolver.com/index.php
WhiteRose 20-11-2004, 10:28 da, ali samo je duff dostojan leada u nekom bendu..to je moje mišljenje..
pa ne znam imho izzy je ok za lead vokala ima neku lijenost koja me podsjeća na j mascisa :)
on t: inače velvet revolver ima baš simpatičan site...
http://www.velvetrevolver.com/index.php
to je istina,ali bas ta lijenost mi nije draga..meni ne odgovara (sto naravno ne znaci da se drugima nece svidit!!) :)
gunzerica 22-01-2005, 01:25 Ma nije loš vokal... Doduše, moje uši čuju samo Slasha nakon godina i godina prakse. ;D
totalno se slazen s tebon-vokalmi je skroz ok...i ja isto samo slasha pratin, a ono- kad je predobar
Mario_123 22-01-2005, 12:33 ja mislim da je razlog ovolike pomutnje u temi o Velvet Revolveru baš to što fanovi Gunsa od ovog benda ocekuju nove Gunse,i što na kraju bude?! evo,pročitajte postove iz ove teme..
Upravo tako. Daj vise mi je pun k***c glupih izjava ka ono "nece to bit ko stari gansi" ili nije to bend koji san ocekivao/la". Boze sacuvaj sta cu ovo rec, ali evo: ljudi pun mi je k***c gansa. Eto. A to vam govori covik kojem su oni vjerovatno najdrazi bend na svitu. A zasto? Jer ljudi vise nemogu napravit bend a da ih se ne usporedjuje sa starim gansima, i onda bilo sta da naprave ljudi ne slusaju nego samo pizde da to nije to. Ma ljudi, pa oni su od pocetka govorili da ne zele napravit nove gunse, da zele svirat skupa i napravit novi bend, rock n' roll za 21 stoljece. Meni su osobno VR ludilo, jer san se potrudija poslusat i svatija iz pocetka (u biti san se i nada) da to nisu kopije gansa. Svi kenjaju kako je pun k***c bezlicnih bendova na svitu, samo sviraju provjerenu tehniku, a onda kad naidje bend koji je, bar po meni, osvjezija rock scenu onda vas vata nostalgija. Ma necu vise pisat samo cu popsovat sve zivo...
Mario_123 22-01-2005, 12:43 Ma nije loš vokal... Doduše, moje uši čuju samo Slasha nakon godina i godina prakse. ;D
totalno se slazen s tebon-vokalmi je skroz ok...i ja isto samo slasha pratin, a ono- kad je predobar
Kad je legenda reka da je istina da nije zna ni jednu skalu ispocetka a da sad zna male i velike dur i mol i pentatoniku po cilom vratu. To je talent, takvu svirku izvuc iz duse, a ne iz knjiga.
Lord Sirius 22-01-2005, 13:38 Kad je legenda reka da je istina da nije zna ni jednu skalu ispocetka a da sad zna male i velike dur i mol i pentatoniku po cilom vratu. To je talent, takvu svirku izvuc iz duse, a ne iz knjiga.
da, talent koji posjeduje valjda svaki gitarist na ovom forumu. Nije baš nešto zapajnujuće znati dur, mol i pentatoniku po cijelom vratu.
Mario_123 22-01-2005, 14:03 Kad je legenda reka da je istina da nije zna ni jednu skalu ispocetka a da sad zna male i velike dur i mol i pentatoniku po cilom vratu. To je talent, takvu svirku izvuc iz duse, a ne iz knjiga.
da, talent koji posjeduje valjda svaki gitarist na ovom forumu. Nije baš nešto zapajnujuće znati dur, mol i pentatoniku po cijelom vratu.
Nisan ni reka da je zapanjujuce da to zna, nego da mu je znanje teorije toliko malo, a tako dobro zvuci.
Te skale san i ja naucija u prvih par miseci sviranja a nakon par godina nisan mu ni do kolina. Mogu vecinu skinit s tablatura (vjerovatno moze i vecina ovdje) ali kad to sviran i kad improviziran nije to to.
iron man 06-03-2005, 17:25 Neznam dali ste culi za tu grupu.....Velvet Revolver.....Novo osnovana.
ćujo sam za njih i imam njihov cd-e doma...pa šta mogu reći o njima.Prvi put kad mi je prijatelj dao cde da ga poslušam mislio sam da je to neka teška kopija gunsa,ali sam se iznenadio band mi je zakon...slash je odličan kao i inače, duff koji je meni jedan od boljih basista(valjda je smanjio kozumaciju alkohola ;D)matt sorum koji je također odličan...sve je popraćeno odličnim vokalom...band mi je super...
Upravo tako. Daj vise mi je pun k***c glupih izjava ka ono "nece to bit ko stari gansi" ili nije to bend koji san ocekivao/la". Boze sacuvaj sta cu ovo rec, ali evo: ljudi pun mi je k***c gansa. Eto. A to vam govori covik kojem su oni vjerovatno najdrazi bend na svitu. A zasto? Jer ljudi vise nemogu napravit bend a da ih se ne usporedjuje sa starim gansima, i onda bilo sta da naprave ljudi ne slusaju nego samo pizde da to nije to. Ma ljudi, pa oni su od pocetka govorili da ne zele napravit nove gunse, da zele svirat skupa i napravit novi bend, rock n' roll za 21 stoljece. Meni su osobno VR ludilo, jer san se potrudija poslusat i svatija iz pocetka (u biti san se i nada) da to nisu kopije gansa. Svi kenjaju kako je pun k***c bezlicnih bendova na svitu, samo sviraju provjerenu tehniku, a onda kad naidje bend koji je, bar po meni, osvjezija rock scenu onda vas vata nostalgija. Ma necu vise pisat samo cu popsovat sve zivo...
Potpisujem. Gunsi su i meni vjerojatno najdraži bend na svijetu, ali dnevno po 20 November Rain-a i Sweet Child O' Mine-a dopizdi.
Zato ne pizdite po Velvet Revolveru, oni su pravo osvježenje za današnju, u najmanju ruku, siromašnu rock scenu. Evo baš jučer na Novoj TV slučajno upalio VIP DJ, kad ono VR - Come in, Come Out. Prije kad god bih upalio bili bi nekakvi hiphoperi, reperi i slično, dakle ljudi ponovno počinju slušati rock, a nema mi ništa draže od toga.
Inače da se osvrnem na ovaj spot. Slash u starkama rastura kao prije (čak i bolje jer više nije pijan i nadrogiran), vokal (nikad nisam čuo za njega, sorry, valjda sam premlad) se stvarno izvrsno upotpunjuje sa Slashovim Les Paulom, a Duff i Sorrum su već uigrana ekipa.
Velvet Revolver rules. ;D
Zato ne pizdite po Velvet Revolveru, oni su pravo osvježenje za današnju, u najmanju ruku, siromašnu rock scenu. Evo baš jučer na Novoj TV slučajno upalio VIP DJ, kad ono VR - Come in, Come Out. Prije kad god bih upalio bili bi nekakvi hiphoperi, reperi i slično, dakle ljudi ponovno počinju slušati rock, a nema mi ništa draže od toga.
Istina, još da se malo bolje probiju Steelheart i Wig Wam koji su također predobri bendovi...
Guybrush 04-10-2005, 22:17 Vokal je Scott Weiland kaj je bio prije u Stone temple pilotsima. ;)
Meni velveti nisu niš posebno...al za današnje stanje u svijetu glazbe kakvo usrano je su baš osvježenje(iako baš i nisu svježi kao muzičari kad se pogleda ;D), uostalom i oni su sami rekli da su napravili bend da zadovolje svoje sviračke potrebe(a i novčane pored toga ;D).
SteelHeart se probio kolko tolko na početku 90ih kad su imali turneje pred 20ak soma ljudi....to što im je karijera kratko trajala možemo "zahvaliti" tom vremenu kojem je ta muzika dopizdila...kad se pojavili obrazovani "muzičari" tipa Nirvana ;D i hrpa klinaca kojima je bio cilj se što više iživiti bacajući se jedni po drugima a ne se slučajno kuriti upaljačima na stvari tipa Love hurts ;D.
Iako zgleda da se počela ta scena u Americi nešto buditi u zadnjih par godina jeeej.Ovo ljeto je pol bendova iz 80ih imalo turneje po Americi skupa.A Firehouse je imao koncert u Indiji ??? pred 40000 ljudi. 8)
Velvet Revolver...čudo od banda...3 člana starih Guns-a na okupu!!! Album contraband je super, a live su fenomenalni...bila sam u SLO u 6.mj. i odusevljena sam...sssslashhhhhhhh :)
Je bio još tko?
Guybrush 05-10-2005, 22:57 Ja skoro al me faks sjebaval...sad mi je žao kaj nisam bil.Ko zna kad će se neka slična prilika nać ubrzo...možda ak Bon jovica dojde :'( :'( :'(
šteta...neznam dal ce velveti ubrzo negdje blizu bit ( mislim da nece )...a b.jovija bi bilo lijepo vidjeti i cuti takodjer mada nema nekih informacija bar koliko je meni poznato...
:)
al zato imamo Vai-a i Sardinasa uskoro opet...pa cemo se ( vecina nas ) zadovoljiti s tim...
Pa,dobro,nisu ka Gunsi,ali nisu ni oni loši!Scott Weiland super piva,u svakom slucaju,bit ce nešto od njih! :)
Mr. Bluesman 10-10-2006, 18:18 Guybrush je odlično to sastavio, pravo osvježenje u današnjoj modernoj glazbi! Sviđa mi se stil, pristup, zvuk, imidž i to sve, jedino me taj Weiland mnogo živcira, al opet, koji pjevač mene ne živcira? ;D ::) Možete si samo zamislit kakav bi to bend bio da pjeva Sebo Bach a ritam svira Izzy... loš ;D ...šala :)
ma daj pa zbog weilanda je bend jeben covjece
lady helena 05-11-2006, 16:29 velvet revolver....
ne sviđa mi se
contraband je odlican album, i prije par godina odlican band, ali onaj weiland mi se nikako ne uklapa uz ostale clanove....
slash je genijalan kao i uvijek i meni je uzasno zao sto nije nastavio sa slash' snakepit... :( :(
sada nisam dugo nista cula o VR gdje su, sta rade, nikakve planove, dok tamo gnr rastura po turnejama
mislim da ne ce ovaj bend dugo opstat, i matt je par puta to potvrdio
Rattlesnake 06-11-2006, 18:42 sada nisam dugo nista cula o VR gdje su, sta rade, nikakve planove, dok tamo gnr rastura po turnejama
mislim da ne ce ovaj bend dugo opstat, i matt je par puta to potvrdio
imali su par koncerata u Americi u 7.mj....a kolko znam rade cijelu godinu na novom albumu.
a ovo da tamo gnr rastura po turnejama....hehehe...ne bih baš to tako rekla da rasturaju....daleko od toga. pola njih nije bilo ni održano koncerata, i što se tiče samih nastupa nisam čula nikakvih pohvala, već sam samo čula kad je Axl tu i tamo napravio neko sranje kao i obično ::) tak da...sve je to bijedna jad :P
a hoće li ili neće bend uspjeti.....mislim da ih više manje boli za to jel će se vrtit 24h/dan po mtv-u il ne, jer oni ni nisu htjeli postat mega uspješni ko nekad gunsi, već da zarađuju pristojnu lovu kao glazbenici, a mislim da im je to čist ok. nisu ni na svim prvim mjestima ljestvicama, a opet nisu ostali ni nezamjećeni.
Mr. Bluesman 06-11-2006, 18:55 imali su par koncerata u Americi u 7.mj....a kolko znam rade cijelu godinu na novom albumu.
a ovo da tamo gnr rastura po turnejama....hehehe...ne bih baš to tako rekla da rasturaju....daleko od toga. pola njih nije bilo ni održano koncerata, i što se tiče samih nastupa nisam čula nikakvih pohvala, već sam samo čula kad je Axl tu i tamo napravio neko sranje kao i obično ::) tak da...sve je to bijedna jad :P
a hoće li ili neće bend uspjeti.....mislim da ih više manje boli za to jel će se vrtit 24h/dan po mtv-u il ne, jer oni ni nisu htjeli postat mega uspješni ko nekad gunsi, već da zarađuju pristojnu lovu kao glazbenici, a mislim da im je to čist ok. nisu ni na svim prvim mjestima ljestvicama, a opet nisu ostali ni nezamjećeni.
Eh, oni do kraja života više ne moraju guzicu pomaknut. Al eto, valjda im je dosadno pa su se malo uhvatili kakvih projekata...
lady helena 06-11-2006, 22:22 a ovo da tamo gnr rastura po turnejama....hehehe...ne bih baš to tako rekla da rasturaju....daleko od toga. pola njih nije bilo ni održano koncerata, i što se tiče samih nastupa nisam čula nikakvih pohvala, već sam samo čula kad je Axl tu i tamo napravio neko sranje kao i obično ::) tak da...sve je to bijedna jad :P
... ove godine su svi nastupi od gnr odrzani, bilo je nekih odgoda, al su odrzani, sad ce album itd...
zavisi sta pratis, axlova sranja ili gnr, o ovom drugom dosta se pisalo, i bilo je pozitivih kritika, sve se polako savrseno poklapa
al nije ovo gnr topic pa ono...
VR postoji samo zbog love (po meni)
ne radi se o mtv-u neg o kvaliteti tog benda, snimat ce oni albume ici na turneje, al to nije to (opet, po meni)
da me se ne bi krivo shvatilo, VR na danasnjoj rock sceni je jako dobar bend, ali s tom postavom, moglo je to bolje ispast...
killer_queen 12-12-2006, 19:55 volim duffa i slasha, ali stvarno se s CONTRABANDOM nisu baš proslavili....
najbolje stvari:set me free , fall to pieces i big machine....
ostalo fakat ne valja....
Mahavishnu 23-12-2006, 21:40 nisu nist posebno
iako su glazbenici legende ,osim Wailanda
vise o grupi
www.worldofgnr.com/forum
Čekaj jesi ti lud? Weiland nije legenda? Jesi čuo ikad za Stone temple pilotse?
Čuj da nema njega taj bend bi bio bezveze. ;)
imali su par koncerata u Americi u 7.mj....a kolko znam rade cijelu godinu na novom albumu.
potpisujem
posebanslucaj 23-02-2007, 17:03 Čekaj jesi ti lud? Weiland nije legenda? Jesi čuo ikad za Stone temple pilotse?
Čuj da nema njega taj bend bi bio bezveze. ;)
et tako ti neki...
ne znaju...
Weiland je zmaj, al nekima smeta
jer su Duff Slash i Matt sad s novim vokalom ili stavec...
Rockchick66 13-03-2007, 20:23 Ok su mi ali smo svirka, a Scott je UŽASAN! Pa taj čovik nema poima o pojmu!
I još kako se miče po pozornici... HOROR! To nije ni micanje nego neko migoljenje koje prelazi u simulaciju epileptičkog napada! Stvarno je strašan(a mene ne može puno toga pristrašit). Di su njega našli? - ovo je metaforičko pitanje. For all you wise guys out there ;)
Mr. Bluesman 13-03-2007, 20:27 Inače, Sebastian Bach je bio prva opcija za pjevača, ali nije prošao plan, ne sjećam se zašto.
Rattlesnake 15-03-2007, 10:39 Inače, Sebastian Bach je bio prva opcija za pjevača, ali nije prošao plan, ne sjećam se zašto.
piše ti to već negdje ovdje na stranicama o bendu :smile:
slash mu je reko kako zna on tko je najbolji rock pjevač (i mislio je na njega, bacha),no svejedno ga nije uzeo. da su uzeli bacha ne bi se maknuli s te točke, benda 80ih, ranih 90ih. bach je bio još uvijek,i još je, previše u tom điru 80ih za njih :suspicious: ali zato ga volim :love:
no oni su htjeli što dalje od toga-što su i uspjeli s weilandom. meni je to sasvim nešto novo, ni gunsi ni ejtiz :smile: što ne mora značit da je loše, jel.
slither je isto ok stvar! e da je bar Bach tamo, iako ne znam da li bi se uklapao, ali postava bi zvučila zanimljivo... :-)
ma velvet je zakon i točka!:evil:
zeppelin2 10-04-2007, 13:04 uz prvi album darknessa ovaj njihov contraband je jedan od boljih pravih rock albuma koji su izasli u zadnjih par godina ne brijeci one greatest hits i to
...ej, je se ovaj bend raspao ili šta???baš se i ne priča o njima zadnjih neznam-ni-ja-koliko-vremena
...ej, je se ovaj bend raspao ili šta???baš se i ne priča o njima zadnjih neznam-ni-ja-koliko-vremena
:confused:
Pa baš i ne čitaš onda.Imaju EU turneju u 6. mjesecu i prasnuli budu novi album sad na ljeto.
eh vidiš to je lijepo....
ma ja mislim da slash nije uzea bacha jer bi previše bacali na skid row...
krugoval 01-06-2007, 21:36 nova pjesma velveta http://www.velvetrevolver.com/?module=news_item&news_item_id=51
ej jel slusa ko novi album libertad?
Zajedno sam nabavio oba albuma, stilski su mi jako slični i baš mi zvuči kao mješavina Gunsa i Pilotsa. Nedostaje hitova koji bi se vrtili ko u vrijeme Use Your Ilusion, ali i bolje da je tako
Fairchild 17-11-2007, 03:50 Meni je prvi (Contraband) puno bolji nego ovaj Libertad...Nekako mi fali žestine :(
'Bemu mater - i FF podbacili malo i Velveti i Monster Magnet. Pa što je s tim ljudima?
i meni je bolji prvi:thumbup1: ovi libertad pali su...
Meni je prvi (Contraband) puno bolji nego ovaj Libertad...Nekako mi fali žestine :(
'Bemu mater - i FF podbacili malo i Velveti i Monster Magnet. Pa što je s tim ljudima?
Ne drogiraju se više... :glare:
Fairchild 18-11-2007, 17:32 Mudro zborite, kolega Chad ;)
Nemam pojma jel netko ovo već spomenuo, al gledam ja neki dan dokumentarac od VH1 Rise of the Velvet Revolver. Dokumentarac prati band od samog početka dok su Slash, Duff, Matt i David tražili pjevača (dakle Weiland još nije bio u planu) za band. Raspisali oni natječaj za pjevača i stiglo hrpa cd-a i video snimki! I puste oni neki cd kad ono PIŠTA iz HARD TIME-a (ona stvar Everybody wants to be alone)! I nekaj su skomentirali tipa (OK Jon Bon Jovi!) Kao previše im zvuči Pišta ko Bom Jovi! Vratio sam film unatrag da vidim dal ja to brijem, al fakat je to bio Pišta. I sad zamislite da je Pišta slučajno prošao i da danas pjeva u Velvet Revolveru! Koja bi to ludnica bila! :cool:
Evo ode Weiland.
http://muzika.hr/default.aspx?id=15393
Fala Bogu. On mi jedini nije pasao u tom bandu. Valjda će sad tražit novog pjevača. Bilo bi ok da im se pridruži Axl Rose na vokalu. :)) I recimo da se Izzy Stradlin vrati. To bi bilo zakon. :))
Da se barem okupe GNR.
Mislim da bi Sebasian Bach bio idealna zamjena Weilanda?! Šta vi mislite?!
Mr. Bluesman 02-04-2008, 17:05 Ajd fala bogu, nisam mogao progutat nikak tog tipa...
Mislim da bi Sebasian Bach bio idealna zamjena Weilanda?! Šta vi mislite?!
Volio bih to vidjeti, ali ne vjerujem baš...
Sebastian je čak i išao na audiciju za ovaj bend, ali nije prošao i od onda nije u dobrim odnosima s VR (navodno ih pljuje gdje stigne).
Ne znam kakva je osoba, al ima jako dobar glas. Al ok, ak se nisu slagali i bolje da su se raspali.
Meni je prvi (Contraband) puno bolji nego ovaj Libertad...Nekako mi fali žestine :(
Možda im je ovo osjećajno razdoblje. :lol: U svakom slučaju meni paše i ovo i ono...
Mr. Bluesman 03-04-2008, 17:18 'Nate 'ko bi bio pravi ulov za Velvete?
JEFF SCOTT SOTO
:001_wub::001_wub::001_wub:
Mislim da bih puknuo od sreće kad bi se ovo dogodilo...
Ma najbolje sad da im dođe Justin Hawkins!:lol:
Samo da znate nemam niš protiv njega.
Rattlesnake 04-04-2008, 19:51 'Nate 'ko bi bio pravi ulov za Velvete?
JEFF SCOTT SOTO
:001_wub::001_wub::001_wub:
Mislim da bih puknuo od sreće kad bi se ovo dogodilo...
ne bi, Miljenko Matijević je bolji! :001_tt2:
ah....Mike :001_wub:
Miljenko ima predobar glas! Steelheart mi je jedan od naj bendova...
scott weiland je totalni debil i fala bogu da je oša ća.mislim da bi sada lagano moglo doći do reuniona GNR-a
slash_gnr 07-04-2008, 16:09 scott weiland je totalni debil i fala bogu da je oša ća.mislim da bi sada lagano moglo doći do reuniona GNR-a
to se nece dogoditi:drool:nazalost nikada....scott je nezahvalno dubre,slash i duff su mu pomagali dok je bio u sranjima u kakvima su i ista dvojica bili godinama...neka je otisao,nikad ga nisam volio...
Ajd fala bogu, nisam mogao progutat nikak tog tipa...
Volio bih to vidjeti, ali ne vjerujem baš...
Sebastian je čak i išao na audiciju za ovaj bend, ali nije prošao i od onda nije u dobrim odnosima s VR (navodno ih pljuje gdje stigne).
Seb Bach je bio prvi izbor. I već je praktički bio u bendu, ali netko im je predložio Weilanda koji ih je toliko oduševio da su ga nakon jedne probe uzeli.
Kaj se tiče, raspada VRa... I don't give a fuck. Hvala bogu na okupljanju STPa!
Seb Bach je bio prvi izbor. I već je praktički bio u bendu, ali netko im je predložio Weilanda koji ih je toliko oduševio da su ga nakon jedne probe uzeli.
Kaj se tiče, raspada VRa... I don't give a fuck. Hvala bogu na okupljanju STPa!
:001_tt1: :thumbup: Ja sam nešto slično htjela reći, al me bilo sram, jer nemam dovoljno testosterona i opet bi mi netko nešto ružno reko. :blushing:
Šteta za Velvete al mi je drago za Stone Temple Pilotse!
|
|