kljavo
19-03-2006, 17:04
može li mi netko objasniti za što služe midi klavijature, šta se sa njima može raditi
|
View Full Version : midi klavijatura kljavo 19-03-2006, 17:04 može li mi netko objasniti za što služe midi klavijature, šta se sa njima može raditi Duby 19-03-2006, 18:06 može li mi netko objasniti za što služe midi klavijature, šta se sa njima može raditi Ukratko, pomoću njih možeš npr. svirati "instrumente" koji su smješteni na tvojem računalu, smješteni na nekim drugim klavijaturama, modulu...Dakle, za sitne pare možeš imati "dvostruku" klavijaturu. Važno je to da većina njih nema vlastitih tonova, pa ako kupiš samo nju ne možeš je upotrijebiti za nešto korisno. Također, svaka klavijatura može poslužiti kao MIDI klavijatura ako ima MIDI sučelje. No, u to se ne bih upuštao jer si nisam baš previše na "TI" s tom tematikom. Ima tu dosta "mahera" koji to razvaljuju. Jel ti treba nešto takvo?! :) kljavo 19-03-2006, 19:57 ne treba mi- samo tak me je zanimalo ali mi treba neki malo bolji aranžer sa flopijem d-i-n-o 20-03-2006, 07:32 po meni jedan od najjacih ti je ketron sd1. |