Snimih neki dan ove dvije obrade, znam da su orginali ipak neuhvatljivi, ali imao sam dobre backing trackove pa rekoh ajde da probam :)
jedan klasik od Satcha :
http://rapidshare.de/files/15439236/Olvejz_vit_mi_olvejz_vit_ju.mp3.html
i jedan od učenika Stivija :
http://rapidshare.de/files/15570828/Tender_Surrender.mp3.html
snimljeno iz prvog pokušaja, jer nekada obično što dulje snimam više griješim. ;D ;D
Jebate, pa nisam znao da su ti ta dva klipana bili učenici! :o
Olvejz: zvuk mi je malo previše kompresiran za tu stvar. OK mi je to što si odstupao od originala i "dao se".
Tender Surender: tu stvar ne znam napamet kao Olvejz... ali mi se čini da si ga bolje pogodio.
Kao što kažeš, svirati obrade zna biti nezahvalno jer sad svi mi osluškujemo gdje si u kojoj noti odstupao od originala kao da je to neka greška... sve skupa Jolly good.
Jebate, pa nisam znao da su ti ta dva klipana bili učenici! :o
Olvejz: zvuk mi je malo previše kompresiran za tu stvar. OK mi je to što si odstupao od originala i "dao se".
Tender Surender: tu stvar ne znam napamet kao Olvejz... ali mi se čini da si ga bolje pogodio.
Kao što kažeš, svirati obrade zna biti nezahvalno jer sad svi mi osluškujemo gdje si u kojoj noti odstupao od originala kao da je to neka greška... sve skupa Jolly good.
hvala na slušanju ! ;)
Krešo, trebao sam napisati naslov učenik i učitelj...i plagijator pa bi bilo jasnije ;D ;D
na Olvejz sam malo otišao off road jer mi je došlo tako u trenutku a inače rijetko mijenjam orginale, jer rijetko kad čujem bolju varijaciju ;)
A Tender je zapravo skroz drugi pristup solaži, ali drago mi je ako ti se sviđa. Valjda ljudi i ne slušaju samo greške ::) Tko radi taj i griješi. Reče jež i siđe sa četke ;D
inquisitor
17-03-2006, 12:51
evo baš poslušah i mislim da je okej. satrioli inače nikad ne svira always live kao studijsku verziju nego uvijek nešto novo doda. a tender surender je isto okej, samo što pjesma ima više dinamičkih skokova: tiho, malo glasnije, drajv, još više drajva, tiho. super si odsvirao one legato dijelove. sve u svemu vrlo dobro.