muzikant bgd
07-03-2006, 18:07
Ima li neko konkretno iskustvo u agingu pickguarda i poklopaca za pickupe (krem, mint)?
svi recepti koji sam probao NE RADE posao!!! Probao sam nekoliko sati u Lipton caju, bez uspeha, u turskoj kafi, bez uspeha; ponovo ostrugao pickguard da bude mat pa u caj i/ili kafu, bez uspeha.
ima neshto i sa nekom kremom za obucu, samo ne znam koji komercijalni proizvod da koristim dostupan ovde.
Probaj dim cigarete, on se uvuče svuda ;D
muzikant bgd
08-03-2006, 04:25
Probaj dim cigarete, on se uvuče svuda ;D
Znam, ali bih trebao da duvam dim u pickguard jedno dva meseca...da bi uhvatila mint boju...za krem bi trebalo jedno godinu dana.
Na jednoj gitari mi je blago pozutela tek posle deset godina svirke
Ima li neko recept za brze, koji radi?
Leslie, Kiflo, javite se
Znam, ali bih trebao da duvam dim u pickguard jedno dva meseca...da bi uhvatila mint boju...za krem bi trebalo jedno godinu dana.
Na jednoj gitari mi je blago pozutela tek posle deset godina svirke
Ima li neko recept za brze, koji radi?
Leslie, Kiflo, javite se
Nitro bajcevi A-proma mješaš ih za različite nijanse npr.tamno žuti(staro zlato),smeđi,crveni ,kupi i nitro razređivač da razređuješ i brišeš ako ne pogodiš iz prve....još bi bilo bolje ako imaš kompresor i špric....eksperimentiraj ...jedan bajc ti dođe između 50 i 100 kn zavisno o nijansi... :)
muzikant bgd
09-03-2006, 04:03
oprosti na neukosti...
A-prom, jel to naziv firme ili branda ili klase proizvoda?
a drugo, jel nece nitro (bajc ili razredjivac) da pojede plastiku? Nisam nikad probao pa bolje da pitam
Pozdrav iz Bgd, i unapred hvala!!!
Drugo, je li iko napravio dvovratnu kombinaciju gitara 6strings dole/greek buzuki 4 strings duple gore? To bi me jako zanimalo ako ne bi bilo pretesko za nositi na ledjima
ostavi tu plastiku na suncu bre!