View Full Version : izrada gitare za metal i punk

punkic
14-02-2006, 23:21
imam neopisivu želju izraditi gitaru za sviranje iskljucivo metala i mislim da imam sav potreban alat, gitara bi bila V-shape, nesto poput jacksonove serije rhoads ili king V. Imala bi vrat sličan jacksonovom ili ibanezovom, 1 pickup (humbucker) EMG ili Dunacan Design, volio bi da ima i Floyd Rose, što se tiče elektronike imala bi samo master volume.
posto nemam iskustva s izradom uzeo bih gotov vrat.

Molim pomoć!
koje drvo za tjelo uzeti, a da bude nabavljivo i ne extremno skupo, gdje kupiti vrat, Floyd Rose i elektroniku (rotirajuči potenciometar za gitare, i ako ima negdje ženski jack isto tako za gitare, ne bilo koji),....
inace moja je lokacija ZG

cjenim vas svaki odgovor. Unaprijed hvala

Tomo M
15-02-2006, 01:05
iman ti ja za prodat, jackson randy rhoads v shape električnu ;)

javi se na pm ako te interesira :)

punkic
15-02-2006, 09:25
nebih hvala. zelio bi sam napraviti gitaru, a jedino sto bi kupio gotovo je vrat, al neznam, gdje, pa molim pomoć od onih ljudi koji du vec izrađivali gitare da mi pomognu

PS:
jel bi mi mogo netko poslat nacrte ili link za v-shape gitaru, ili za neki drugi abstraktni oblik gitare

Igor
15-02-2006, 17:49
Mozes vrat narucit za $173 prek warmoth-a. i tijelo za $200 i tak... floyd ti kosta cca 1500kn pa bi bilo bolje da uzmes tune o matic kakav i je na oriđiđi flying v-u.