View Full Version : Guitar pro 5

323
02-12-2005, 10:27
Jučer sam ga skinuo sa neta i jednostavno ne mogu reći koliki je pomak napravljen u razvoju. Funkcija RSE za realistične zvukove je zakon, ali osnova je ostala ista. Ako kome treba Guitar pro 5 neka mi se javi na PM ;)

Sida
02-12-2005, 10:31
Meni se ne sviđa previše... dizajn prozora sa tablaturom (font i to) je moderniji ali manje pregledan. UŽASNO je zahtjevan pri korištenju RSE a RSE mi, iskreno, nije nešto... gitara mi se sviđa ali moji drum i bass soundfontovi koje sam našao na netu bez puno traženja su puno bolji od ovih u RSE.

Naravno ima stvari koje su mi super... upotreba wah-waha i efekata u RSE, unapređenje mnogih funkcija, ali za sada ću ostati na 4-ki, barem dok ne nabavim neku zvijer od računala.

Sida
02-12-2005, 10:34
Da li ima kakvih poboljšanja po pitanju ispisa. Bilo je puno posla pri izvlačenju partitura za instrumente.

Da, sad možeš konfigurirati puno stvari, i ovaj put je moguće izostaviti tablaturu...

Mr. Bluesman
12-12-2005, 22:13
Veliko razočaranje.

Kod mene ovaj RSE na bubnju zvuči katastrofalno... neizrecivo loše. A ni ostatak instrumenata nije neš bolji... Dobro je to što su dodali reverb i wah