View Full Version : Zlatko Brodarić
Citam ovaj stari post o domacim gitaristima i naletio na tog tipa koji mi je nepoznat! Zlatko brodarić! E sada, citao sam da je gitare na Lukyjevom albumu svirao Zeljko Brodaric!
Dal netko moze napisati nesto vise o ta dva ili barem o jednom od ta dva gitarista , gdje svira sta svira koje gitare itd. sve sto znate!
Hvala!
imas Zeljka i Zlatka Brodarica.Zeljko svira acousticnu gitaru ,a Zlatko i elektricnu i to ubija dragog boga u njoj.... Svirali su skupa u grupi Metak pa su se razisli svak na svoju stranu.Zlako je jedan od najboljih hrvatskih studijskih gitarista,a ovaj drugi,neman pojma di je... 8)
Znam ja kcer od jednoga od tih Brodarica, a koji je, nemam pojma.. Ali eto, znam i ja nesto o tome :)
Znam ja kcer od jednoga od tih Brodarica
Jel se ta jebe? ;D
Znam ja kcer od jednoga od tih Brodarica, a koji je, nemam pojma.. Ali eto, znam i ja nesto o tome :)
To bi bila Sara Brodarić,Željkova kćer,(jer ne znam da Zlatko ima kćer)ona šta piva sa LVKYem.Cura ima predivan glas,jednom je bila kod nas na probi i ima tako lijep,senzualan glas....odmah sam ju zamislio u nekom baru hotela s 5 zvjezdica kako uz klavirsku pratnju pjevuši "pjesme naše mladosti".
To bi bila Sara Brodarić,Željkova kćer,(jer ne znam da Zlatko ima kćer)ona šta piva sa LVKYem.Cura ima predivan glas,jednom je bila kod nas na probi i ima tako lijep,senzualan glas....odmah sam ju zamislio u nekom baru hotela s 5 zvjezdica kako uz klavirsku pratnju pjevuši "pjesme naše mladosti".
Dobar komad ;D
Ou jeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa.....apasolutno se slažem.....stas,glas,usne.....ma predivno nešto! Još styling ararite kad je uživo s lvkyem! Ma gušt ju je gledat....i slušat ;)
Ou jeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa.....apasolutno se slažem.....stas,glas,usne.....ma predivno nešto! Još styling ararite kad je uživo s lvkyem! Ma gušt ju je gledat....i slušat ;)
Je, to je ona, gledam je svaki dan na fakultetu dole :)
Jel se ta jebe? ;D
Ne bih znao.. :)
Vidio sam je prosle godine na Visu, kad je Luky imao koncert....zapravo, nisam vecinu vremena pogled mogao skinut s nje :)
a sta ste se svi napalili na jadnu Saru :o, ovo je topic o Brodaricu Zlatku ,a ne o njoj! ;)
a sta ste se svi napalili na jadnu Saru :o, ovo je topic o Brodaricu Zlatku ,a ne o njoj! ;)
OK, ako treba napravit cemo zaseban topic o najzanimljivijoj osobi iz Brodaric family :)
Uncle_Hendrix 13-12-2004, 19:24 Evo, bio sam danas u Lije i Brodarić popravljao neki potenciometar. Kad je on zasvirao... :o :o :o Pa čovik je ubija boga u gitari, reka bi VOX , stvarno rastura.
Zlatko Brodarić je najtraženiji splitski studijski gitarista , prije par godina je snimio album instrumentalne glazbe "Between Purpendiculars" koji je u nekom američkom guitar magazinu izabran za najbolji instrumentalni album mjeseca . Nekad davno je svirao gitaru u grupi Metak .
Željko Brodarić-Jappa je nekadašnji pjevač i gitarista grupe Metak , bio je također i vrlo uspješan producent , producirao je grupe Haustor i Regata (njihova je bila pjesma Andrea , veliki hit iz 80-ih) , uskoro mu izlazi i kompilacija najuspješnijih pjesama koje je producirao ...
Inače ,njih dvojica su braća , kao što se i dalo pretpostaviti ... :)
Pepy the Killer 20-03-2005, 20:21 hehe...guess what. ???..
;D
Uncle_Hendrix 30-09-2005, 11:48 Di se može nabavit koji njegov album??!?!?!?!?
Di se može nabavit koji njegov album??!?!?!?!?
Ako nisi nabavija iman ja pa cemo na pivo:thumbup: (a i da izvucen malo zlatka iz prašine):thumbup:
Uncle_Hendrix 30-08-2008, 14:05 Sinko iskopa si ga iz špajze, samo da ti je pive! :thumbup: Al ovaj put ćeš ti doć u Split a ne ja u Trogir.
Sinko iskopa si ga iz špajze, samo da ti je pive! :thumbup: Al ovaj put ćeš ti doć u Split a ne ja u Trogir.
Haha a pa evo slusan ga (uz pivu) pa isa vidit jel ima topic pa ako nema da otvorin:laugh: A sta se tice moze toga moze dolazin ja u split ovi put!:thumbup:
Vas dvojica ste premladi za pivu, kupite Rally ili Cool :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
Vas dvojica ste premladi za pivu, kupite Rally ili Cool :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
.... čašu mlijeka, al čokoladnog
daaaj i ja bi tia čut album od brodarića:lol::lol::lol:
Samo vracan topic na naslovnu za one koji nisu vidili ovo:thumbup:
reQT5JCDEy0
preeeejebeno!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::001_tt1::001_ tt1::001_tt1::001_tt1:
http://www.youtube.com/watch?v=IMopPYGDWgk&feature=related
Firebird :001_tt1:
Odlično samo mi se nesviđa pimplavo trzanje i to nekako je pre nježan:blushing:
Jeli ovo ima neku whammy pedalu ili šta?
I ako ko zna kakovo je pojačalo:blink:
dr.feelgood 09-09-2008, 19:34 Morski pas mi je jedna od najboljih rock stvari u Hrvata.
valveodour 09-09-2008, 19:43 http://www.youtube.com/watch?v=IMopPYGDWgk&feature=related
Evo Leslie je imo ,osim premotavanja pickupa,vremena i za pjevanje:thumbup:
Evo mali update! Posto sviram trenutno sa zlatkovim sinom:001_rolleyes: pa da mu promoviram obitelj malo!:laugh: Gitara:Zlatko Brodaric
Bubanj:Goran Brodaric
Bass:Luka Brodaric
QQxlXJktnPs
pPKhJUNH4gg
lEIJn5-6oPM
newreply&noquote=1&p=545226
Evo Leslie je imo ,osim premotavanja pickupa,vremena i za pjevanje:thumbup:
:lol::thumbup:
Morski pas mi je jedna od najboljih rock stvari u Hrvata.
meni isto.
metak je totalno potcijenjen band.:mad:
kalina91 25-03-2010, 07:05 ajde da osvježin malo topic, po meni je brodarić jedan od najboljih hr gitarista, zadnjih miseci san slusa metak i jos par stvari di je svira i covik doslovno ubija :001_cool:
di se moze nabavit taj njegov solo album?
Odlično samo mi se nesviđa pimplavo trzanje i to nekako je pre nježan:blushing:
Jeli ovo ima neku whammy pedalu ili šta?
Nije whammy, poslušaj childs play od dave weckla, slična baza, e i bija san u čovika doma i viruj mi ne trza pimplavo, to ti je nus pojava kad snimaš gitare na jako maloj glasnoći.. Jebiga, al boli njega K za te šeme :bored::biggrin:
http://www.youtube.com/watch?v=IMopPYGDWgk&feature=related
bubanj - Matko Jelavić :wink:
E i? Sta je cudno?
znam.maaaajkooo staaraaaaaa slušaj pismuuuu sina svoooooog :thumbup1:
E i? Sta je cudno?
ništa čudno, nego zgodno. Nije nekakvi nepoznati xy.:biggrin::biggrin:
|
|