soilwork
05-04-2004, 20:18
Šta mi preporučate za razvijanje tehnike? Jel znate kakve vježbe... ak da ajd molim vas preporučite mi...
|
View Full Version : Tehni?¨ke vje??be... soilwork 05-04-2004, 20:18 Šta mi preporučate za razvijanje tehnike? Jel znate kakve vježbe... ak da ajd molim vas preporučite mi... dino 05-04-2004, 20:20 ak si u zgb..mogu ti dati guitar fitness..... Knjiga za razvijanje preciznosti...tehnike i brzine! Zorak 05-04-2004, 20:21 pogledaj malo po forumu....imas svega i svacega VOX 07-04-2004, 18:27 stavi gumicu za kosu oko prstiju na ljevoj ruci, i vjezbaj skale,i jednoga dana kada je skines,bit ces brz ko metak!! ;) Zorak 08-04-2004, 00:03 stavi gumicu za kosu oko prstiju na ljevoj ruci, i vjezbaj skale,i jednoga dana kada je skines,bit ces brz ko metak!! ;) ovo se zajebavas ili si provjerio to? Tompa 08-04-2004, 08:46 Ja sam koristio obicne gumice koje dobis u kompletu sa vrecicama za skrinju :) Sida 08-04-2004, 09:21 A ja gitaru sa najdebljim bass žicama koje sam mogao naći... ;) Vrat se iskrivio kao luk ali je potreban toliki trud da bi uopće stisnuo žicu do kraja da si nakon par dana prave vježbe na toj spravi za mučenje novi Malmsteen... ;D ;D ;D VOX 08-04-2004, 16:49 stavi gumicu za kosu oko prstiju na ljevoj ruci, i vjezbaj skale,i jednoga dana kada je skines,bit ces brz ko metak!! ;) ovo se zajebavas ili si provjerio to? a probaj! 8) Lord Sirius 11-04-2004, 21:44 malo kasno palim... stavi gumicu za kosu oko prstiju na ljevoj ruci, i vjezbaj skale,i jednoga dana kada je skines,bit ces brz ko metak!! ;) uglavnom, moje misljenje (ne kazem da je ispravno ili pogresno) je da se ne bi takve stvari trebale raditi...kao niti koristiti neka pomagala, sto ima za kupiti u ducanima, za jačanje prstiju.. ako se treba nesto vjezbati, neka se vjezba na gitari... isto tako se nece brzo trčati ako se u teretani bildaju noge...mora se koji put i na atletsku stazu stati.... a ako na atletskoj stazi trcite sa utezima, mozete sjebati noge do kraja zivota (trust me, been there, done that) VOX 12-04-2004, 11:01 malo kasno palim... stavi gumicu za kosu oko prstiju na ljevoj ruci, i vjezbaj skale,i jednoga dana kada je skines,bit ces brz ko metak!! ;) uglavnom, moje misljenje (ne kazem da je ispravno ili pogresno) je da se ne bi takve stvari trebale raditi...kao niti koristiti neka pomagala, sto ima za kupiti u ducanima, za jačanje prstiju.. ako se treba nesto vjezbati, neka se vjezba na gitari... isto tako se nece brzo trčati ako se u teretani bildaju noge...mora se koji put i na atletsku stazu stati.... a ako na atletskoj stazi trcite sa utezima, mozete sjebati noge do kraja zivota (trust me, been there, done that) ma to san napisa tek onako,jer san to proba i nije losa sema,al brzo se izgubi volja jer te prsti pocinju zajebavat.. ;D soilwork 12-04-2004, 11:56 A jel mi možete preporučit neke vježbice za usavršavanje tahnike... Šta bi mi bilo korisno vježbat, neke ljestvice ili...? dino 12-04-2004, 12:04 Guitar fitness.......pogle na netu...knjiga je jako zanimljiva. Vježbe od kojih poludiš ali i shvatiš da ti prstići baš ne rade kak treba! :o Kao što piše par postova iznad! gogothegogo 13-04-2004, 13:56 daj URL. daaaj URL ;) ako meni Dinek da tu knjigu da ju fotokopiram mogu se dat nagovorit da tebi jedan primjerak mailnem dolje... Mark Knopfler2 07-06-2008, 16:00 Taj Gutar fitness se placa na netu koliko vidim? Jel imas neki link da ga besplatno skinem ili nesto? ovidije 01-08-2008, 08:36 isto tako se nece brzo trčati ako se u teretani bildaju noge...mora se koji put i na atletsku stazu stati.... pa zapravo ...hoće,sam kaj nemaš vremena cijeli dan bi s girtarom a postoje vjžbe za prste koje možeš radit bilo di...primjerice dok si na kavi,u principu se slažem al nema razloga zašto treba jednp prihvatit a drugo odbacit...radite oboje |