alexa.
17-03-2010, 14:10
basist koji svira 3 godine, voli tool, dillinger escape plan, isis, karma to burn, dredg, koristi efekte, nabavlja pojačalo soon, ima dosta ambicija i ideja, želi raditi glazbu koja bi se vodila osjećajem.
I ne. Ne interesira me progurat neku svoju ideju, nego napraviti zajednički projekt.
znači, skoro svaki stil glazbe dolazi u obzir..
ALI ne dolazi svaki sound u obzir, jer
nevolim jazz-y gitare, 60e, exYU, rock
volim tomove, bongose i ksilofon kao i
violine, viole i klavir i akustičnu gitaru
klasika, metal, sludge, math, post
su mi dragi, fusion, funk i doom takođe.
efekte volim isto, ako ih koristit znaš
minimalizam je majka, a bog emocija
zvuk je bitak, svojstvo, plod.
umjerenost, ravnoteža, melodija, osjećaj..
filozofija, Zen, Tao, mir, Svemir.. kroz glazbu
Oke, a sad nakon ovog izkašljanog toka misli, ide neš lakše razumljivo.
Tražim nekog ko svira tak da zna kaj oče odsvirat, nekog tko ima mjeru toga kaj svira, koji će htjet radit i ko nije ovdje zato da skupi iskustvo. Nekoga tko zna što hoće, tko nije pretjerano zagrižen za jedan stil.
Ideje nemoraju biti slične mojima, dapače.. igra je zakon, otvorenog sam pogleda na stvari i sve se može dogovorit. Tak da slobodno mi recite svoju viziju pa pričamo o tome. Moj pogled na sve se falabogu dosta mijenjao, al osnovna ideja je još uvijek ista.
Jedino kaj je, ajmo reč, obvezno je to da osoba nesmije imat predrasuda,
znači da mu ne smeta ak je high gain, black metal iztrzavanje, gay melodijice ili drone doom sporost.
(što ne znači da će se to sve radit)
I da ima muda reč "ovo mi nevalja" ili "imam bolju ideju" ili "ajmo ovak probat".
I demokracija je zakon. Glasanje ftw!
I ak volite solirat, nemojte mi se javljat.
(ovo stavljam čisto tak ak netko ne skuži kaj znači umjerenost)
Pošto nisam mogo ukratko ovo napisat, evo ovaj kaos, pa tko se osjeti zainteresiranim, nek mi pošalje mail il doda na msn da pričamo.
lord-of-ice@hotmail.com
I ovime resetiram sve moguće dogovore koje sam ikad imal s ikim, čist da znate da je sve na friško sad..
(i što ne znaći da ne želim svirat s vama neg da mi se opet javite ak ste zainteresirani)
Pusa!
I ne. Ne interesira me progurat neku svoju ideju, nego napraviti zajednički projekt.
znači, skoro svaki stil glazbe dolazi u obzir..
ALI ne dolazi svaki sound u obzir, jer
nevolim jazz-y gitare, 60e, exYU, rock
volim tomove, bongose i ksilofon kao i
violine, viole i klavir i akustičnu gitaru
klasika, metal, sludge, math, post
su mi dragi, fusion, funk i doom takođe.
efekte volim isto, ako ih koristit znaš
minimalizam je majka, a bog emocija
zvuk je bitak, svojstvo, plod.
umjerenost, ravnoteža, melodija, osjećaj..
filozofija, Zen, Tao, mir, Svemir.. kroz glazbu
Oke, a sad nakon ovog izkašljanog toka misli, ide neš lakše razumljivo.
Tražim nekog ko svira tak da zna kaj oče odsvirat, nekog tko ima mjeru toga kaj svira, koji će htjet radit i ko nije ovdje zato da skupi iskustvo. Nekoga tko zna što hoće, tko nije pretjerano zagrižen za jedan stil.
Ideje nemoraju biti slične mojima, dapače.. igra je zakon, otvorenog sam pogleda na stvari i sve se može dogovorit. Tak da slobodno mi recite svoju viziju pa pričamo o tome. Moj pogled na sve se falabogu dosta mijenjao, al osnovna ideja je još uvijek ista.
Jedino kaj je, ajmo reč, obvezno je to da osoba nesmije imat predrasuda,
znači da mu ne smeta ak je high gain, black metal iztrzavanje, gay melodijice ili drone doom sporost.
(što ne znači da će se to sve radit)
I da ima muda reč "ovo mi nevalja" ili "imam bolju ideju" ili "ajmo ovak probat".
I demokracija je zakon. Glasanje ftw!
I ak volite solirat, nemojte mi se javljat.
(ovo stavljam čisto tak ak netko ne skuži kaj znači umjerenost)
Pošto nisam mogo ukratko ovo napisat, evo ovaj kaos, pa tko se osjeti zainteresiranim, nek mi pošalje mail il doda na msn da pričamo.
lord-of-ice@hotmail.com
I ovime resetiram sve moguće dogovore koje sam ikad imal s ikim, čist da znate da je sve na friško sad..
(i što ne znaći da ne želim svirat s vama neg da mi se opet javite ak ste zainteresirani)
Pusa!