View Full Version : Ivan Mikuli??
Evo jednog pjevača koji nas je predstavljao hm...prošle godine na Eurosongu...jel?? ::)
uglavnom neznam ja ništa o tome gdje je on rođen,kad je rođen,zašto je rođen ali znam da čovjek ima jako dobar glas...glasčinu.u jednoj emisiji Studia 10 bila je tema mjuzikli i on je pjevao jednu pjesmu iz Jesus Christ Superstar i to je tako hebeno otpjevao da me ostavio bez daha.nisam ni znala u biti kako čovjek pjeva dok ga tad nisam čula.stvarno je to otpjevao super sa svom elementima tipa dinamika,gluma,osjećaji itd...SVE!znam da on baš i nema nekih pesama svojih koje pjeva ali bar ima dobar glas.
sad sam čula njegovu pjesmu pa odlučih otvoriti topic poa da vidim šta raja sa GF-a misli! ;D
Lord Sirius 20-07-2005, 12:26 još da lik zna engleski pričati te izvedbe jesus christ superstara bi i na nesto licile. ne znam jel u studiu10 na hrv pjevao, ali na eng. je covjek katastrofa. kao i ona pjesma za eurosong..žasu. sjecam se kada je pjevao na karaokama z1 televijzije (kada se rušio rekord u karaokama), totalno je loše zvučao, no nema veze. ok lik zvuči, ali IMO za ništa nema dobar glas. Nije dovoljno dobar za opere, a ima pre "operni" glas za pop i rock i cajke. Niti ima neku pjesmu dobru, ništa :-\ :-\
Maximuss 02-02-2006, 20:59 Ivan Mikulic je odlican tehnicar i od svih Jesusa u Komedijinoj predstavi je bio najkonstantniji. Uvijek je pjevao jednako. Pravi profesionalac. Malo je papak, ali pjeva odlicno i ima pjevacko znanje.
Obožavam njegovu "Pustite me da je volim" ;)
hammond maniac 23-02-2006, 00:55 Obožavam njegovu "Pustite me da je volim" ;)
To care, sada sam to mislio napisati!!! ;)
Javnost se dosta sprdala s njim zbog te Dore, pa zbog nastupa na Miljunašu kada nije znao neke odgovore koje je trebao znati, ali ja sam upoznao čovjeka i mogu reći da je totalno normalan i ok lik, ne glumi nikakvu zvijezdu , a mogao bi, jer stvarno ima vokalčinu za razliku od nekih seratora koji se neopravdano preseravaju, imenovati neću jer nema smisla...
prošlog ljeta je imao koncert u pločama .ja nisam moga virovat kak lik jebeno pjeva.to je nenormalno
prica mi jedan "čiča" ;D
koji radi s njim vise-manje stalno.. da je los :-\
"čiča" je jedan od najkompetentnijih u lijepoj nasoj.. necu ga imenovati.. i sve je to lijepo argumentirao.. jebes ga.. onda bit' ce da je u pravu :-\
Maximuss 20-04-2006, 15:25 U kojem smislu los?
Malo mi diže živce.Je da je dobar glazbenik...to sve stoji,ali nekako mi nema ono nešto...Još se ocrnia u milijunaša...A i ona pisma daješ mi krila nije nešto...Pobijedila ja na Dori samo zato jer su neke starkelje glasovale... :)
u JSS su on, djule (djuliano :D ) i onaj mali mikula.. i sad ja pametan komentiram nesto u stilu.. pa ajde vokali su ti odlicni.. a on meni.. ma jesu quratz.. nema nitko od njih pojma :D .. kao pa zasto ???
padaju.. od dikcije ni "d".. karikiraju dinamike.. ne tumace tekst.. i nabrojao on jos toga..
ja sam sutio.. :-\ :D
Maximuss 21-04-2006, 02:28 To stoji za Giuliana koji zaista nema pojma. Mikulic tehnikom barata odlicno, Stipanicev je vec tad bio dobar, a od tad se istesao tako da je sad avion. Ne znam kakve kriterije ima taj tip, ali garantiram da bi na jedvite jade nasao pjevace koji bi bolje interpretirali Isusa (vjerojatno najzahtjevniju ulogu u mjuziklima opcenito). Kako tada tako i sad. Tu ne ubrajam Giuliana koji sasvim ocito nio bio dorastao zadatku.
hammond maniac 27-04-2006, 11:16 Ne može se reći da Giuliano nema vokalčinu, jer ima, ali s Mikulićem se ne može uspoređivati...kako je netko gore već i spomenuo : on nije istesan....
On pjeva onim glasom koji mu je Bog dao i tu priča staje...Mikulić ipak fino upravlja njime, kako god ga volja..
Maximuss 27-04-2006, 11:45 Nema vokalcinu. Ima lijepi lirski glasic i zna iskoristit jedno 5% svojih mogucnosti, ali to je to. Evo bas sam jucer opet na HRT+ pogledao njegov koncert iz Lisinskog. Ma nema on blage veze. Imat lijepi glas i znati lijepo pjevati nije isto.
njegov glas je i njegov karakterni portret= slabic
Maximuss 27-04-2006, 11:56 njegov glas je i njegov karakterni portret= slabic
Bravo majstore! Apsolutno se slazem. ;D ;D ;D
zoolander 05-06-2006, 18:55 Dobro izgleda,fenomenalno pjeva(čuje se da je školovan),al je naporan , dosadan,mlačan i kenjkav.Pjesme su mu u qurcu.
|
|