View Full Version : Treba li kome klavijaturist?

VuBubnjar
14-11-2009, 08:25
Dakle, sviram klavir od malena (već 16 godina). Imam glazbeno obrazovanje, puno iskustva u sviranju na raznim područjima (od crkava pa do hotela i trgova) i vrlo dobru opremu. Inače sviram i bubnjeve već duži niz godina ali sam odlučio ostati pri starom bendu. (radi obrazloženja oglasa nešto niže) Najviše volim stari rock, ali može i nešto modernije ili neki dobar blues. Nije bitno, mogu svirati sve, samo da se dobro svira. Molim samo ozbiljne ponude od ljudi koji znaju svirati i već su uhodani. Hvala i pozdrav! :)

Možete se javiti na mail ciki1987@gmail.com

VuBubnjar
18-04-2010, 18:16
Refresh

moonspell
21-04-2010, 22:34
Moj bend trazi klavijaturistu, ali mi smo iz Osijeka...pretpostavljam da bi to bio problem, ili? :) u svakom slucaju, ak si zainteresiran, javi se. tu ili na 091/762-9311

VuBubnjar
22-04-2010, 08:51
Pozdrav,

Osijek i nije neki problem budući da tamo studiram tako da sam skoro cijeli tjedan u Osijeku. Jedino što me zanima je možda kako stojite s prostorom i koliko je siguran (i da nije vlažan) jer mi nije baš jednostavno nosit grdosiju od dvadeset kila okolo. :) Druga stvar, što se svira? Nazovem te još pa se čujemo i izdogovaramo.

Moj broj je 099/686 00 89 (Dean)