View Full Version : upomoć ah!

milena_jesenska
17-10-2009, 16:11
E ovako, imam par pitanja.
Gdje u Rijeci mogu na jeftine satove pjevanja jednom tjedno cca, a da nije klasično solo pjevanje i da nije u Vocal Studiju Maraton? Po satu onako, maksimalno do sto kuna. Znate li...?
Druga stvar, traži netko pjevačicu, sopranisticu, za pjevanje pop-rocka, pop-soula, bluesa, r 'n' b-a, jazza, i indie-rocka?
Pozdrav

Johann.Rosenbloom
15-11-2009, 11:04
E ovako, imam par pitanja.
Gdje u Rijeci mogu na jeftine satove pjevanja jednom tjedno cca, a da nije klasično solo pjevanje i da nije u Vocal Studiju Maraton? Po satu onako, maksimalno do sto kuna. Znate li...?
Druga stvar, traži netko pjevačicu, sopranisticu, za pjevanje pop-rocka, pop-soula, bluesa, r 'n' b-a, jazza, i indie-rocka?
Pozdrav

Odgovor na prvo pitanje; Narodno Uciliste. Nikola Srzentic je ucitelj, i mozes uzeti privatne lekcije za oko 70 kuna.

Pitanje za drugo pitanje; koliko imas godina, i koji su ti uzori, jer sam jako zainteresiran za raditi sa nekim tko zna pjevati navedene stilove.

Pozdrav

sikolino
24-05-2010, 09:15
Voljen Grbac i Vivien Galleta.Kontakt nađi na netu,ne bi trebao bit problem.
Ja sam išao kod njih,konkretno kod Voljena i u prvih par mjeseci (a kod nekih i kroz par tjedana) vidiš veeeeeliki napredak.
Prvo gdje sam učio pjevati je Narodno učilište i nije bilo loše ali tamo je naglasak na opernom pjevanju.
Ali Voljen i Vivien nisu jeftini,sada je 100kn/sat.
U svakom slučaju se isplati pogotovo ako prvi put učiš pjevati...