paulie_loan
27-06-2005, 18:42
ljudi, radi li onaj BP club u teslinoj u zagrebu i kada radi ako radi i zna li netko kakav je program?
|
View Full Version : BP club paulie_loan 27-06-2005, 18:42 ljudi, radi li onaj BP club u teslinoj u zagrebu i kada radi ako radi i zna li netko kakav je program? Free_eye 27-06-2005, 19:58 ljudi, radi li onaj BP club u teslinoj u zagrebu i kada radi ako radi i zna li netko kakav je program? Radi. Ovo je primjerice program za ovaj petak: B.P. Club, Teslina 7, tel.: 4814 444 SPRINGTIME JAZZ FEVER 2005; od 22 h http://www.muzika.hr/default.aspx?static=nitelife&f=zg_pet ;) Deda Pantelija 28-06-2005, 06:25 Ej, ej, springtime jazz fever je prošao odavno! Koliko znam, koncertna sezona je gotovo i Boško se seli u Grožnjan na đez radilnicu. A tamo negdje, ako se dobro sjećam, u 10. mjeseca ima Rvacki đez sabor. Pozdraf... Free_eye 28-06-2005, 08:58 Onda fakat sori! Inace koliko god pratim, muzika.hr je uvijek bila tocna sto se toga tice.. ??? Zapravo najbolje otic tamo pa vidjet, mozda nes stvarno i ima .. MokA 28-06-2005, 12:35 Koliko znam, koncertna sezona je gotovo i Boško se seli u Grožnjan na đez radilnicu. i u Kranj na jazz kamp! :) inache, BP club - the best place in town! :D Lp drummana 30-06-2005, 09:02 BP je postao na zalost jedno snobovsko mjesto, a za to je kriv najvise sam gazda, kojem je nadljudski talent zamagljen alkoholnim isparenjima, pa se ponasa bahato i nemuzikantski a stage je otvoren samo za njegove ljubimce. Gdje mogu svirati mladi ljudi koji vole jazz?Da imam uvjete odmah bi otvorio jazz klub za mlade ljude, s takvim cijenama i izvodjacima gdje bi i stariji bilo dobrodosli, pa i gospon bosko naravno ako bi se pristojno ponasao kad se napije moonspell 30-06-2005, 09:09 BP je postao na zalost jedno snobovsko mjesto, a za to je kriv najvise sam gazda, kojem je nadljudski talent zamagljen alkoholnim isparenjima, pa se ponasa bahato i nemuzikantski a stage je otvoren samo za njegove ljubimce. Gdje mogu svirati mladi ljudi koji vole jazz?Da imam uvjete odmah bi otvorio jazz klub za mlade ljude, s takvim cijenama i izvodjacima gdje bi i stariji bilo dobrodosli, pa i gospon bosko naravno ako bi se pristojno ponasao kad se napije Vi u zagrebu bar imate gdje doć i poslušat Džez, a mi ovdje u Osijeku se moramo zadovoljit sa džez festivalom koji je jednom godišnje......šmrc :'( Dea 20-07-2005, 20:28 BP je postao na zalost jedno snobovsko mjesto, a za to je kriv najvise sam gazda, kojem je nadljudski talent zamagljen alkoholnim isparenjima, pa se ponasa bahato i nemuzikantski a stage je otvoren samo za njegove ljubimce. Gdje mogu svirati mladi ljudi koji vole jazz?Da imam uvjete odmah bi otvorio jazz klub za mlade ljude, s takvim cijenama i izvodjacima gdje bi i stariji bilo dobrodosli, pa i gospon bosko naravno ako bi se pristojno ponasao kad se napije Mislim da si u krivu, prije koje 2 godien BP club je imao veceri mladih bendova (obicno ponedjeljkom), jedini preduvjet je bio da ste dobar bend i da to shvacate ozbiljno, te da ne plivate predaleko od jazza. Izmedju ostalog i ja sam s jednim bendo0m nastupala tamo, oni su bez mene i prije i poslije imali jos gaza tamo koliko znam. drummana 22-07-2005, 06:44 Je stara moja, to je bilo prije par godina...i od onda?Glavni problem BP-a je kaj nema konkurenciju u gradu Deda Pantelija 22-07-2005, 06:54 Je stara moja, to je bilo prije par godina...i od onda?Glavni problem BP-a je kaj nema konkurenciju u gradu nisam nikada svirao tamo, ali sam se raspitivao kako bi se moglo, mladi bend, ovo ono...boško je rekao da nema apsolutnofackinnikakvih problema. Da samo dorufamo snimku i ak mu se svidi, svirat možemo. Tak da ne znam baš da nije otvoren. A to smo prije nekih pol godine pitali, dakle ne tako davno.... :-\ |