View Full Version : BP club

paulie_loan
27-06-2005, 18:42
ljudi, radi li onaj BP club u teslinoj u zagrebu i kada radi ako radi i zna li netko kakav je program?

Free_eye
27-06-2005, 19:58
ljudi, radi li onaj BP club u teslinoj u zagrebu i kada radi ako radi i zna li netko kakav je program?

Radi.

Ovo je primjerice program za ovaj petak:

B.P. Club, Teslina 7, tel.: 4814 444
SPRINGTIME JAZZ FEVER 2005; od 22 h

http://www.muzika.hr/default.aspx?static=nitelife&f=zg_pet

;)

Deda Pantelija
28-06-2005, 06:25
Ej, ej, springtime jazz fever je prošao odavno!

Koliko znam, koncertna sezona je gotovo i Boško se seli u Grožnjan na đez radilnicu.

A tamo negdje, ako se dobro sjećam, u 10. mjeseca ima Rvacki đez sabor.

Pozdraf...

Free_eye
28-06-2005, 08:58
Onda fakat sori! Inace koliko god pratim, muzika.hr je uvijek bila tocna sto se toga tice.. ???

Zapravo najbolje otic tamo pa vidjet, mozda nes stvarno i ima ..

MokA
28-06-2005, 12:35
Koliko znam, koncertna sezona je gotovo i Boško se seli u Grožnjan na đez radilnicu.

i u Kranj na jazz kamp! :)

inache, BP club - the best place in town! :D

Lp

drummana
30-06-2005, 09:02
BP je postao na zalost jedno snobovsko mjesto, a za to je kriv najvise sam gazda, kojem je nadljudski talent zamagljen alkoholnim isparenjima, pa se ponasa bahato i nemuzikantski a stage je otvoren samo za njegove ljubimce.
Gdje mogu svirati mladi ljudi koji vole jazz?Da imam uvjete odmah bi otvorio jazz klub za mlade ljude, s takvim cijenama i izvodjacima gdje bi i stariji bilo dobrodosli, pa i gospon bosko naravno ako bi se pristojno ponasao kad se napije

moonspell
30-06-2005, 09:09
BP je postao na zalost jedno snobovsko mjesto, a za to je kriv najvise sam gazda, kojem je nadljudski talent zamagljen alkoholnim isparenjima, pa se ponasa bahato i nemuzikantski a stage je otvoren samo za njegove ljubimce.
Gdje mogu svirati mladi ljudi koji vole jazz?Da imam uvjete odmah bi otvorio jazz klub za mlade ljude, s takvim cijenama i izvodjacima gdje bi i stariji bilo dobrodosli, pa i gospon bosko naravno ako bi se pristojno ponasao kad se napije

Vi u zagrebu bar imate gdje doć i poslušat Džez, a mi ovdje u Osijeku se moramo zadovoljit sa džez festivalom koji je jednom godišnje......šmrc :'(

Dea
20-07-2005, 20:28

Mislim da si u krivu, prije koje 2 godien BP club je imao veceri mladih bendova (obicno ponedjeljkom), jedini preduvjet je bio da ste dobar bend i da to shvacate ozbiljno, te da ne plivate predaleko od jazza. Izmedju ostalog i ja sam s jednim bendo0m nastupala tamo, oni su bez mene i prije i poslije imali jos gaza tamo koliko znam.

drummana
22-07-2005, 06:44
Je stara moja, to je bilo prije par godina...i od onda?Glavni problem BP-a je kaj nema konkurenciju u gradu

Deda Pantelija
22-07-2005, 06:54
Je stara moja, to je bilo prije par godina...i od onda?Glavni problem BP-a je kaj nema konkurenciju u gradu

nisam nikada svirao tamo, ali sam se raspitivao kako bi se moglo, mladi bend, ovo ono...boško je rekao da nema apsolutnofackinnikakvih problema. Da samo dorufamo snimku i ak mu se svidi, svirat možemo. Tak da ne znam baš da nije otvoren. A to smo prije nekih pol godine pitali, dakle ne tako davno.... :-\