Orba
13-03-2004, 09:20
Poslednja knjiga koju sam kupio i koja me je odusevila (mozda zato sto me taj nacin sviranja gitare u poslednje vreme posebno interesuje) je:
SLIDE GUITAR ESSENTIAL SKILLS (with CD)
Mike Levine
U njoj se nalazi 40 primera zapisanih notno i tablaturno a svaki primer nalazi se i na cd-u. Poglavlja su:
- Slide Basics
- Playing In Standard Tuning
- Playing In Open E
- Playing In Open G
- Tablature Explanation
Knjiga je na engleskom jeziku. Izdavac je Cherry Lane Music Company, distributer Hal Leonard a ja sam je kupio u Segedinu (Szeged), Madjarska. Adresa prodavnice:
CSERMAK
Jokai utca 4
6720 Szeged
(62) 420-792
Ako ih zovete ili svratite tamo trazite Edija. On je iz Subotice pa ce te se lakse sporazumeti s njim nego sa ostalima pricajuci na madjarskom ili engleskom a i vrlo je ljubazan.
SLIDE GUITAR ESSENTIAL SKILLS (with CD)
Mike Levine
U njoj se nalazi 40 primera zapisanih notno i tablaturno a svaki primer nalazi se i na cd-u. Poglavlja su:
- Slide Basics
- Playing In Standard Tuning
- Playing In Open E
- Playing In Open G
- Tablature Explanation
Knjiga je na engleskom jeziku. Izdavac je Cherry Lane Music Company, distributer Hal Leonard a ja sam je kupio u Segedinu (Szeged), Madjarska. Adresa prodavnice:
CSERMAK
Jokai utca 4
6720 Szeged
(62) 420-792
Ako ih zovete ili svratite tamo trazite Edija. On je iz Subotice pa ce te se lakse sporazumeti s njim nego sa ostalima pricajuci na madjarskom ili engleskom a i vrlo je ljubazan.