kuracpalac
03-06-2005, 01:09
oj,
dakle, jel netko radi kofere za električne gitare? nekak mi se čini da sam prije par godina čuo za nekog ko ih radi..
htio bih si nabavit kofer za električnu gitaru, strat, onak četvrtasti, tj, kvadar, dakle ne u obliku gitare, neg a'la synth kutije, kolike su cijene za takve stvarčice i slično..
živili
Clouseau
03-06-2005, 13:43
Po meni ti se to ne isplati ako ti treba obicni kofer bez nekakvih specijalnih zahtjeva i uvjeta jer ce te to kod majstora izac minimum soma kuna,a kupis cetvrtasti kofer za strata vise nego dobar u shopu u Zgu za 500kn ;)
oj,
dakle, jel netko radi kofere za električne gitare? nekak mi se čini da sam prije par godina čuo za nekog ko ih radi..
htio bih si nabavit kofer za električnu gitaru, strat, onak četvrtasti, tj, kvadar, dakle ne u obliku gitare, neg a'la synth kutije, kolike su cijene za takve stvarčice i slično..
živili
DEFINITIVNO se ne isplati radit kofer!!!
Javi mi se na pm..pa ćeš vidjet kako se za male pare nadje novi kofer!
kuracpalac
05-06-2005, 19:29
500 kuna u dućanu?
to se čini ok, ajd hvala obojici!
kowalski
28-06-2005, 10:29
imam ja takav kockasti kofer...strat sjeda u njega bez problema,al ja imam gibsona...pa ne sjedi baš najbolje.mijenjam za gibsonov kofer ili kupujem istog,jer imam i kopiju strata koja mi stoji u futroli...
kuracpalac
28-06-2005, 21:14
oš prodat kockasti ;) kofer?
kowalski
04-07-2005, 11:06
neću,treba mi..al oću kupit kofer za gibsona za što manje pare!
kuracpalac
04-07-2005, 11:22
ok je, našao sam već kofer!