View Full Version : Bon Jovi
crazy horse 06-08-2003, 16:58 evo jedan topic za Manimala ;) :-*
Vase misljenje o tome bendu, moram priznat da cu ovo ljetovanje na murteru pamtit po Bon Joviju :) 8)
Sviđa mi se posebno njegov glas ;)
Ya Yo Gakk 06-08-2003, 17:18 meni ima dosta dragih stvari na "slippery..", "new jersey", i "keep the faith". ostali albumi mi se ne svidjaju, a ovo kako se danas jon prenemaze dok pjeva mi je stvarno ljigavo i antipaticno. richie mi je uvijek bio drag gitarist, posebno genijalan na spomenutim albumima. danas su vec prekomercijalan bend (iako su prije bili daleko vece superzvijezde) i ne spadaju u onaj neki heavy-rock kojem su nekad pripadali. cini mi se da je to sve pocelo kad je jon poceo glumit po hollywoodu :P
sto se mene tice, volio bih da su se raspali nakon "keep the faith" i ostali mi dobar bend.
venice_queen 06-08-2003, 18:23 Pa, iskreno, nisam preslušala niti jedan njihov album u potpunosti, samo sam čula ove pjesme koje su izašle kao singlovi......
imaju lijepih pjesama, što se tiče svirke i lyricsa (jedna od ljepših mi je All about lovin you- samo radi riječi)....
nije da sam nešto zaluđena njima, ali ih cijenim......
i slažem se da su postali dosta komercijalni.....jednom sam slučajno na tv-u naletila na neku emisiju o njima......od početaka do danas.....i prije su definitvno bili nekako veći rokeri......bar po mom mišljenju! :)
Rattlesnake 06-08-2003, 20:06 slušam ih koje 3g,imam par njihovih albuma, ustvari dosta albuma,što novih-što starih i mogu reći da što su stariji to su "slađi". počeli su im se ponavljati stihovi u pjesmama,npr. "die for you,cry for you, lie for you" i bla bla bla se može čuti u dosta baladica. mislim da je njihovih prvih 7 albuma odlično,a ova dva zadnja mi se baš ne sviđaju,jer su izgubili svoju draž. inače mi je jon super jer se točno vidi da voli ono kaj radi...da,možda ga je malo zeznuo hollywood,ali šta ćeš. sambo je isto odličan gitarist i sve u svemu,kad se sve oduzme i zbroji super su....i još se drže nakon 20g. baš sad slušam album 7800 fahrenheit i mislim da je bolji od ovih nekih ostalih "razvikanih"albuma
Meni se, vjerovali ili ne, više sviđa Samborino pjevanje. Čuo sam nešto od njegovih solo stvari i ostao zapanjen. Ima jaku glasčinu u soul i blues maniri. Svakako probajte čuti njegovu obradu pjesme When a blind man cries od Deep Purple
KatrinDonCubo 30-11-2003, 14:08 bend je odlican...cula sam da ce uskoro izac (ili mozda cak vec je) novi stari bon jovi...to bi bilo zanimljivo za cut 8)
Rattlesnake 30-11-2003, 17:41 da,izašao album sa njihovim starim stvarima,ali obrađenim na novi način. već se može vidjeti spot "wanted dead or alive"-crno-bijeli sastavljen od snimaka sa live koncerata,po meni čisto bezveze zvuči ,tu pjesmu su već obrađivali valjda na 4 načina ::)....nešto kao vuče na pop....ma bezveze...znam da su još na albumu born to be my baby,livin on the prayer......i oni svi ostali uobičajeni hitovi
sutra je na nasoj televiziji (mislim da na drugom programu u 22.50 ako se ne varam) snimka koncerta bon jovi-a
...bon jovi je najveći pjesnik ljubavi... svih vremena.. ;D
I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you
tko drugi može ovakve stihove napisati.. prekrasno.. ;) ;D 8)
ili ovo...
want to lay you on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on bed of roses
meni je baš taj image metal bendova osamdesetih ludilo... daj si zamisli da se neko danas tak obleče.... to je totalno ludilo.. šminka.. minival.. tajce.. . za to trebaš biti hrabar... možda to danas izgleda seljački.. ali takva je moda... treba promatrati u kontekstu toga vremena... danas se bon jovi ni ekipa ne oblače tak ni pod razno.. pogle im slike na novom bounce albumu.. normalni ljudi.. sa svoji.. 30.. 40.. god... nisu više maškare...
rainy.. evo za tebe.. da vidiš šta su pravi bendovi bili... hehehehehhe... daj si zamisli danas tako nešto.. a nekad su vladali MTV-om ;D :D ;) :)
gogothegogo 30-11-2003, 21:40 meni je bon jovi uzasan...njegov glas mi se ni najmanje ne svidja a bogme ni pjesme...to mi je totalni glam pop rock...uh koja grozna kombinacija
al glumi fakat ok...u onom filmu o podmornici je fakat dobar...
a sad svi koji pljuju po glam metall izgledu iz 80'ih pogledajte ovo i glazbu vise necete gledat istim ocima.. ;D
http://www.metal-sludge.com/Exposed.htm
meni omiljeni su gunsi, alice in chains i kid rock...legendarno.. ;D
Rattlesnake 01-12-2003, 14:58 a tek ovo ljudi moji ::)
lizard king 13-04-2004, 19:09 bon jovi...starije stvari ok...ono stila keep the faith i te baze...
ovo danas novo,zadnja 2 albuma mi i nije nesto
sladunjav mi je malo previse
Rattlesnake 14-04-2004, 16:21 al glumi fakat ok...u onom filmu o podmornici je fakat dobar...
da,da strašno dobar... ::) glumi u prvoj četvrtini (ili polovici) filma,malo se dere i onda ga bomba raznese i to je to...kolko se pričalo o toj njegovoj glumi u tom filmu,a na kraju on je tam samo neki sporedan lik ::)
napoleon2 17-04-2004, 14:07 sjecam se s desetak godina kad sam okidao na blaze of glory i miracle, ali cim sam se malo osovio na glazbene noge skuzio sam da je bon jovi kuruuuza(kako bi se izrazio jedan od mojih glazbenih mentora), meni je to ljiga muzika, a tekstovi su pateticni do bola. Moram priznati da imam dobro misljenje o njegovom pjevanju
Jimmi Green 19-04-2004, 17:05 Nekada su valda bili ok, ali ovo šta rade u zadnje vrijeme je ljiga, i amen. pokojni. >:(
Svima kojima se bljuva na njih, rado ću im se pridružiti da zajedno bljujemo na Bon Jovi.
Ovako ne bi trebao izgledati post jednog moderatora ;D ;D ;D, ali što ću kad mi se sere na njih...
Mislim, kakav je to hard rock band čiju pjesmu ubace između brije/komercijale u diskačima???...I't s my life..Ma daj, molim te, patetičniji su od Jasmina Stavrosa i Zlatka Pejakoviće zajedno...
UUUUU al sam nadrkan danas!! ;D ;D
Nekada su valda bili ok, ali ovo šta rade u zadnje vrijeme je ljiga, i amen. pokojni. >:(
Svima kojima se bljuva na njih, rado ću im se pridružiti da zajedno bljujemo na Bon Jovi.
Ovako ne bi trebao izgledati post jednog moderatora ;D ;D ;D, ali što ću kad mi se sere na njih...
Mislim, kakav je to hard rock band čiju pjesmu ubace između brije/komercijale u diskačima???...I't s my life..Ma daj, molim te, patetičniji su od Jasmina Stavrosa i Zlatka Pejakoviće zajedno...
točno tako ::)
Mislim da je album "Slippery When Wet" najprodavaniji album svih vremena , prodao se u 13 miljuna primjeraka (podatak od prije više od 10 godina) , i bio je prvi album koji se prodao u više primjeraka nego Jacksonov "Thriller" .
"Slippery" mi je zbilja daleko najkompletniji njihov album , iako imaju još par ok pismica na nekim drugim albumima ...
Moram priznati da mi se je svidjao rad bon jovi-a sve tamo do albuma "Keep the faith".
I uistinu ne mogu odrediti koji bi mi bio najbolji jer na svakome albumu pronalazim nešto dobro.
Nažalost , sve ovo poslije je dosta jadno..premekano, i prekomercijalno.
AmaterPotpuni 22-12-2004, 02:35 dečki su sami rekli da su počeli svirati da bi privukli cure.. čemu rasprava.. mislim da im dobro ide to što rade :-)
dečki su sami rekli da su počeli svirati da bi privukli cure.. čemu rasprava.. mislim da im dobro ide to što rade :-)
ako ih do sada nisu privukli.......sa ovim što sad rade neće sigurno
AmaterPotpuni 22-12-2004, 02:43 yeah shure ;)
AmaterPotpuni 22-12-2004, 02:55 my point is, da uvijek ima djevojaka za privuć.. kako god da sviro :)
U mom slučaju, što god radili naklon do poda! ;D 8)
Jedan od najboljih bandova na zemlji.Sestra ih je upoznala i ostala u kontaktu sa njihovim novinarom Lonn frendom.Tonu bi sad moga o njima pisat samo za ove neupućene to je izvrstan hard rock sa virtuozima na svojim instrumentima.Malo su izgubili inspiraciju u ovo ludo doba kada ljudi najmanje cijene dobar hard rock.Inače oni nisu nikakvi pederčići koji zavode svojim izgledom to su skromni obiteljski ljudi i po meni su uvik bili u svemu ispred recimo raskalašenih Gunsa.Zato i traju ,a to su prave zvjezde.
Stick to your guns, :)
Rattlesnake 04-01-2005, 19:43 my point is, da uvijek ima djevojaka za privuć.. kako god da sviro :)
ha čuj prije ovoga ti je trebao netko reći Ispeci pa reci ;) jer čuj, definitivno me neće privući što god, tj. neko mlaćenje bez veze,a i još nešto...ne privlače sve cure svirači (dobro, isključujem sebe :D)
a o Bon Jovi-u..mislim da sam već nešto i pisala, uglavnom sve mi je njegovo super do kojih zadnjih 5 izdanja, od crush-a nadalje. Ne znam jel netko čuo onaj "instrumentalni" album, gdje su stvari poput It's my life, Born to be my baby....kao obrađane na instrumentalni način....iskreno mislim da se John počeo družit pomalo s Enyom ;D fakat, ono, ne znam što su htjeli s tim postići, uglavnom nisu postigli :D bar kod mene... ::) Al eto oni su takvi, vole isprobavat razne stvari i razne načine izvedbi, zato ih baš i poštujem jer nisu ostali baš na onom Slippery when wet i Keep the faith, nego su krenuli dalje 8) a da su ostali na onom nivou, dosadili bi nam i puno prije nego što su... sad, jel' :) Prije koje godinu - dvije, John je rekao da ne želi da njegova glazba potiče na neke crne misli, ubojstva ili nasilje već isključivo na ljubav i zabavu, a mislim da ih upravo to i drži svih ovih godina. Svaka čast dečki i don't ever say goodbye! ;)
Oni su mi nekako ok band. Ne slusam ih bas, ali nemam nista protiv njih.
Ali isto mislim da je za dio njihove slave zasluzan i bon joviev izgled, zbog toga ih slusaju one puste curice...ne mislim ja da oni ne znaju svirat (da me se ne bi krivo shvatilo) :)
Brankica 01-03-2005, 17:44 jako dobro znam tko je i sta je bon jovi
da je robi sad tu:" maaaaaa kako je zgoooodann!" (citat)
stvano ok, ali njegovi poceci, noviji albumi mi nisu bas
najGORA pjesma: one wild night
najBOLJA: ... pa, mogla bi reci.. livin' on a prayer i you give love a bad name
iron man 01-03-2005, 19:54 bon jovi-a sam prije slušao samo na tv-u no tada mi se nije svidio jer su puštali samo njihove bljuzge kao što su one wild night i takve stvari ....pa sam onda jednog dana došao kod prijatelja i čujem da on nešto sluša pa ga ja upitam što je to, na što on odgovori da sluša bon jovia....jebote nisam moga vjerovat svojim ušima...prijašnji albumi su im zakon i jako su mi se svidjeli
inquisitor 12-05-2005, 20:40 meni je to jedan od prvih bendova koji sam slušao negdje u 6. razredu osnovnjaka. istina da su ljig-ljig al za ona vremena su bili napredni. obožavam samborinu gitaru, čiča stvarno ima smisla, nema ni jednu previše notu odsviranu. john ima raspon glasa do pimpeka, samo kaj u svakoj pjesmi mora postojati bejbe, bejbe!. to malo smeta. bon jovi je jeben za vožnju.
najdraže pjesme: keep the faith (riječi + solo točno po mom ukusu), save a prayer, dry county, living on a prayer, you give love a bad name..
Uncle_Hendrix 12-05-2005, 21:49 Mislim da je album "Slippery When Wet" najprodavaniji album svih vremena , prodao se u 13 miljuna primjeraka (podatak od prije više od 10 godina) , i bio je prvi album koji se prodao u više primjeraka nego Jacksonov "Thriller" .
"Slippery" mi je zbilja daleko najkompletniji njihov album , iako imaju još par ok pismica na nekim drugim albumima ...
Podatak ti je grozno kriv, pa "Thriller" se prodao u preko 50 000 000 kopija! :o :o :o
Mislim da se "Apetite for Destruction" prodao u oko 20 000 000 kopija! :o :o
A Green Day-ev album "Dookie" u čak 14 000 000 kopija! :o
Podatak ti je grozno kriv, pa "Thriller" se prodao u preko 50 000 000 kopija! :o :o :o
Da, u periodu od 20 godina! :)
ovaj bend sam obožavao, dok ih nije dotaknuo "dah" novijeg MTV-ja (čitaj, "dah" love) i dok nisam čuja album bounce, koji je bija katastrofalan, po mom mišljenju....
najbolji su bili u razdoblju prvoga (mislim da se zva bon jovi) i drugoga, slippery when wet.... također, bilo je i dobrih balada kasnije, i jedan dobar solo album johna, ali ništa nije nadmašilo ta prva dva albuma...
najbolje stvari: livin` on a prayer, runaway, blaze of glory (john solo album), wanted dead or alive, always, bed of roses, keep the faith, bad medicine...
Poison Heart 15-05-2005, 11:17 Počela ga slušati u 3 osnovne jer ga je kewl starija ekipa slusala, uvod u moj rock-punk-metal život...volim ga poslušati i danas, ali starije albume.... ;D
Slippery when wet je najprodavaniji rock/metal album 1986 godine.
Hrvoje Malovic 19-05-2005, 02:08 Kao sto je vec receno, ali moram i ja ponoviti Sambora je super gitarista, bas po mjeri za ovakav bend, isto tako ima ili je imao super suprugu Heather Lockleear (ili kako se vec pise). Ima super sound na gitarici, pogotovo na stratu na kojemu ima Dimarzije, mrak!!! Mozda svi ne znaju, ali isto tako tip super pjeva, i cesto upravo zbog njega njihova dvoglasja dobro zvuce. Dobar mi je i Jovi, ali nekako on je vise generic, takvih ima!!!! Oba dvojica su talijani!!!Super showmani!!!
Za one koji neznaju izašao je novi singl kao najava istoimenog albuma HAVE A NICE DAY Pjesma je u stilu It's my life, everyday, bounce... dakle, poruka je: Ovo je moj život, živim ga kako hoću, do posljednjeg daha, radim sve što želim, bez žaljenja... ;D ;) Meni je na loopu već dva dana. Bon Jovi kakvog najviše volim!
Neznam jesam li lud, ali u spotu, Sambora ima obje ruke skroz istetovirane kao Tommy Lee.. pa kako to da je poludio i tetovirao se u 45oj? :o
Baš me zanima kako se to sviđa Heather :D
http://bonjovi2005.free.fr/gallery/galleries/Photos_promo/Bounce/promo_bounce_richie_01.jpg
Guybrush 02-09-2005, 18:10 Možda ih je prekrivo puderom cijelo vrijeme, pa mu napokon dopizdilo i pokazo Heder ko je muško u vezi. ;D
Baš me zanima kakav će bit novo albumče, sam da ne bude previše buci bu pjesama ko na zadnjim albumima...yeah right kaj neće! :D
Jedan od rijetkih kvalitetnih bandova koji su preostali iz hair metala(mrzin ovaj naziv)koji rade dalje i koji imaju live svirke na nivou nekadašnje slave,šta se tiče pisme Have a nice day tipičan je najavni hit single...da bar dođu u Hrvatsku negdi zasvirat i pokažu svima da nisu manekeni već vrhunski band
Guybrush 06-09-2005, 14:55 Kaj fali tom nazivu? ;D
E da dojdu barem bilo bi to fino...još finije da je '88 recimo :'(...ovak bi na koncertu bilo sve puno klinki koje nisu čule niš drugo osim Everyday i It's my life...trebalo bi napravit neku selekciju na ulazu. ;D
Mr. Bluesman 13-10-2005, 12:25 ne znam vaša pravila o otvaranju starih topica, al kaj ću.
Meni su oni super, ali mi je Sambora kao solo umjetnik PUNO PUNO draži. I tvrdim da u Bon Joviju, kad ne bi bilo sve orijentirano oko Jona, puno bi lakše nastavili da ode Jon nego Sambora. SAMBORA RULZ!
i dakako, stare stvari su im super :)
heh, upravo ih slusam...wiiiiillllld, wiillllddd is the wind...la lala lala...čudo od banda :) +5 za jbj
Meni dva solo albuma od Sambore su fenomenalna.Nemaju veze s onim što radi u bandu,čak i solo album od klavijaturiste David Bryana nije za bacit.Ja mislim da te rasprave ko više doprinosi u band u njihovom slučaju su riješene te da su oba dva tokom godina pobijedila ego da ne škode bandu ,a istodobno stvaraju odlične solo uratke(joj zvučim ka Gall ;D).
Wild is the wind...
cheers man...svaka cast...
Hvala qurzu, jedan dostojan topic o mom najdražem bednu! Juhu!
Što reći. Slušam ih jako, jako dugo, od Keep The Faith albuma! Smatram da znam valjda 90% stvari o njima a ostalo pokušavam nadopuniti surfajući. 8)
Najdraži album?
Ne, to nije Slippery, ne nije institucija New Jersey, ali niti sam ne znam koji je! Ne mogu se odlučiti između Keep The Faith i These Days! To su albumi koji jednostavno u startu sasijeku sve komentare o sladunjavosti i slično. Ne znam na temelju čega je netko uopće razvio takvo mišljenje, možda All About Loving You? Eh, da, ja bih im oprostio Crush i dijelom Bounce!
Dakle, Keep The Faith je jedan preozbiljan album, album koji odgaja čovjeka, pun snažnih tekstova! Možda i dovoljno o zvuku govori da ga je producirao Bob Rock koji je tada bio na vrhuncu karijere! Ne znam opisati osjećaj koji mi taj album prenosi, jednostavno za mene je prava glazba doista nešto teško opisivo! Samo znam da se sav naježim slušajući takve stvari! A uzavrela krv kola venama... Srce lupa a duša luduje... Ekstaza... Glazbeni orgazam... :-) Također, album je izašao kada su svi već pokopali Bon Jovi kao i rock kao pravac pred tadašnjim novim stilovima u naletu! A onda su se vratili jači nego ikad... Tada je otprilike i počeo rat između kritičara i njih... A vjerujte, i taj rat je zaslužan za to da neupućeni ovaj bend smatraju sladunjavim zavodincima curica! Jon im je odgovorio na Wembleyu 1995:
"It was always just people, and that's all that ever was. And you know, with all the even greater claim we seem to be getting from These days, I'm not gonna take that anymore seriously. But I know there are 72,000 people out there tonight, they like those lyrics, and they are Tommy and Gina, and they are those people, and thats more important to me than the critic.
Onda These Days! Vidim da se u topicu i ne spominje i da se označava kao "prelakaz na onu stranu". Možda je razlog donekle usporavanje i manje glasan zvuk. Ne znam... Možda je razlog opet ta kritika koje ih je tada defitnivno odlučila pokopati! Ali im to nikada neće poći za rukom... Na sreću je karizma koju je bend izgradio prejaka! Nakon Hey God koja graniči sa metalom stvari se usporavaju i Jon i ostatak benda, baš kao na Keep The Faith otvaraju dušu, pišu istinske i duboke tekstove, " life?s a roller coaster ride, the ups and downs will make you scream sometimes" , sve je začinjeno prekrasnim Richijevim gitarama, svaka pjesma ima svoj život, svoj vrisak, svoj kraj(poslušajte My Guitar Lies Bleeding In My Arms, tekst, glazbu... Nevjerojatno je ali pjesma se razvija kao i raste kao dijete koje postaje čovjek, iz aukustične pjesme mučne atmosfere u rockericu koja živi). Od pjesme do pjesme album vas dira u srce životnim pitanjima i problemima... Something To Believe In, uh, pa to je pjesma anala, a tek live izvedba... Kad čujem stadion kako za Jonom ponavlja za sve one koji su vjerovali, za J.F.K, za Martina Luthere Kinga hey-hey-hey poželim uskočiti u tu atmosferu u taj stadion u to grotlo i ponavljati taj povik u beskonačnost! Onda pjesma These Days... Nešto nestvarno... Neopisivo... Presnažno...
" Thank you, this is a song that is about what we call the black cloud theory, and it seems these days theres so much negativity going on in the world , in movies , in books and music that i couldnt help but notice that being a kid today is pretty difficult at best, and eh i know that when i grew up nobody called us generation x and made us feel like there was no future and we had these dreams that were based on blind faith, that eh i dont know maybe being a hopeless romantic or an optimist isnt fashionable but to me those stars up there were just that close. and so i couldnt help but sit down with Richie and write this song and eh so for all the believers out there we`re not a dying breed.. this is called these days."
Hvala Jon, hvala Richie, hvala Tico, hvala David, hvala Alec, hvala Hugh, hvala Bon Jovi!
Sad malo o novom tisućljeću! Heh da... Ne znam... Crush je jako kontroverzan! Ponovno su svi smatrali da je Bon Jovi izumro (a jedna poznata izreka kaže da bi u slučaju atomskog rata na zemlji preživjeli samo žohari i Bon Jovi :-) ) i onda je izašao Crush! Taj album je pokorio svijet leteći na krilima Its My Life singla koji se sam prodao u više-milijunskim nakladama... Pjesma kao pjesma, je bila veoma orginalna, odlična i dobra rokcerica, ali je sada ne mogu ne vezati sa ničim osim sa gomilom koja je preko ove pjesme prvi put možda i čula za bend i našala se suditi o tome kakav je, neovisno o dobrim ili lošim komentarima... Album je bio, tako-tako sve u svemu, i izrodio je jedan pravi klasik, Just Older! Huh, opet dašak tih veličanstvenih tekstova i glazbe... Ima tu još dobrih pjesama ali nekom drugom prilikom.
Bounce! Eh da... Album je pisan pod utjecajem 11.09 i događaja koje je Jon promatrao iz svog dvorišta... Jednom sam negjde čitao kako je to opisao, ne mogu ga kriviti za ništa, znam da se tolika ljutnja i očaj napunila svuda oko njega i to je bio rezultat nekih pjesama na Bouncu. Pogotovo Undivided koja zapravo uopće i nije loša... Sveukupno bi album mogao dobiti veću ocjenu od Crusha, jer ima više dobrih stvari (Love Me Back To Life, Hook Me Up, The Distance, Undivided) ali zbog loših koje prekidaju sam tok albuma i zbog pokušaja da se sa Everyday ponovi uspjeh Its My Life stoji u istom rangu sa Crush!
Have A Nice fucking Day! Tako se to kaže u New Jerseyu! :-) Evo ga... Napokon... Napokon, najbolji album u posljednjih deset godina, najmanje! Nemojte se zavarati gotovo dječačkim omotom, ili možda "sladunjavim" nazivom... Album je odličan! Have A Nice Day možda i ima veze sa Its My Life ali je puno, puno više od toga... Puno puno bolja pjesma od nje... Puno dublja... A jednim dijelom govori i o Jonovom razočaranju ponovnim izborom Busha, Jon je bio sa Kerryem u izbornoj kampanji... :-) Pjesme poput I Want To Be Loved, LAST MAN STANDING, I Am, Novocaine, Dirty Little Secret, Story Of My Life su klasici! Klasici sa miskom starog i novog Jovija! Dodao bih tu i Welcome To Wherever You Are a za neke i Who Says You Cant Go Home kao eksperiment. Te posljednje izlaze kao singlovi uskoro a mogle bi dići prašinu...
Pa krenula je i nova turneja! Vidimo se... Stadioni po Americi se prodaju kao ludi... Evo, jučer dodana četvrta noć za Toronto! :-) Samo malo sa Europom štekaju, ali valjda će do 05.2005. dodati još datuma!
To bi bilo to od mene za uvod, nešto sitnica napisano za moj najdraži bend, o ostalom ćemo raspravljati postepeno... Ne volim držati "bukvice" dok drugi šute... :-) Također, o This Leeft Feels Right nisam pisao, ali on je posebna priča...
BTW
Podijelio bih s vama jednu MP3-cu, Dry County live izvedbu, pa ako se to ovdje smije!?
There comes a time in every man's life when he has to face up to the truth. Cause it seems in this world, this life is based on two things: love and fear. And there's people out there in our world that are gonna question everything you do, every single day, every single night. But when you lay down tonight you'd better know one thing: if you believe in yourself then nothing and nobody gonna tell you that it ain't gonna happen for you. And I'll you one thing right here right now: i've laid down long and hard enough babaaaay'!
"Everyday a man wakes up, everyday a man tries to pour himself a cup of coffee. Take a good long hard look in the mirror and sometimes what he looks at he doesn't like, sometimes what he sees makes him angry, sometimes what he sees makes him sad. Sometimes what he sees is himself and that disappointment gets at you and rips at you little by little piece by piece.
And sometimes you can just lay down, you can just play the game, you can just take the cards that they deal ya, you can pretend it's all over, BUT NOT ME!!!"
Mislim da se "Apetite for Destruction" prodao u oko 20 000 000 kopija! :o :o
A Green Day-ev album "Dookie" u čak 14 000 000 kopija! :o
Podatak mi nije grozno kriv , nego je grozno star , negdje s kraja 80-ih . "Slippery When Wet" je tada bio prodan u 13 miljuna primjeraka , a "Thriller" u 11 miljuna , kako se prodaja dalje odvijala to ne znam , ali znam da je Jacksonov aslbum izašao 4 ili 5 godina prije Jovijevog ...
Podatak je OK! Album je u roku par tjedana otišao u multiplatinaste tiraže... Ipak ne mislim da je otišao tako daleko... Negdje 20 milijuna bih rekao... Ali meni s negdje vuče podatak da je Cross Road najprodavaniji album... Ili je barem pri vrhu... Inače, s izdavanje Have A Nice Day došlo je do specifične pojave... U nekim zemljama stariji Bon Jovijevi albumi su napravi re-entry u ljestvice... Što samo pokazuje konstantnost... Znam da je These Days započeo dosta slabo (osim u Europi) a danas je prešao 12 milijuna...
BON JOVI (Munchen) - Prijevoz iz ZG + ulaznica
http://www.eventim.hr/root/upload/events/bon%20jovi%2079%2090.JPG
Polazak 28.05.2006. iz Zagreba sa parkirališta Cibone u 01.00 h.
Povratak sat vremena nakon završetka.
Ulaznice su za stajaća mjesta.
Info: 00385 98 531270
Organizira Urban Travel (www.urban-travel.com)
Cijena aranžmana je 900 kn.
Idemo ja i seka u Beč! 8)
hammond maniac 14-11-2005, 16:32 Konačno je Binko sa forum,hr stigao i na naš omiljeni forum.Čovjek koji valjda najviše prati Bon Jovija jer sam prije znao čitati njegove postove na Forum .hr. Dobrodošao!! ;) ;)
Konačno je Binko sa forum,hr stigao i na naš omiljeni forum.Čovjek koji valjda najviše prati Bon Jovija jer sam prije znao čitati njegove postove na Forum .hr. Dobrodošao!! ;) ;)
Hvala na dobrodošlici.
Što se tiče praćenja, ne bih rekao da najviše pratim, jer znam puno puno ljudi koji su daleko više zagrizli svijet Bon Jovija!
BTW
Što se tiče drugih bendova primjetit ćete da rijetko pišem. Razlog nije što ih ne slušam već što smatram da je moje znanje o njima skromno (naspram onoga o BJ) pa ne želim ulaziti u debate! Radije čitam postove drugih.
Link za download Dry Country live izvedbu iz Copenhagena 1993.
Nije baš najbolja, iako mi se vrisak jako jako sviđa! :-)
http://rapidshare.de/files/7277915/DC-copenhagen12041993.mp3.html
BTW
Za moderatore, ovo nije ilegalan sadržaj već bootleg, dakle nikada službeno objavljeno i otvoreno zadownload svima!
GOVOR (nije potpun)
COPENHAGEN 12-04-1993
i) Thank you very much. A couple of years ago we took a break. We had to run away from something I think we all loved very much just to see if we liked it anymore. And we went off in our own (...) seperate directions, to work, and to play, and to live life for a change. One of the things that (...) that got lost inside myself, because when you look in the mirror sometimes you didn't like very much what you looked back at. And if you'll let me, I take you on the back of my bike, to a place where, where you all have to go someday. Home in my soul, it's the place called Dry County.
s) (...) a man, turns 18 and put a gun in his head. You're allowed to drive (...), but you even can't buy yourself a drink, cause (...) a criminal who is fucked up just a little bit. So everyday that little boy has to look in the mirror and he has to think to himself, fuck, I ain't even old enough to shave yet. I can't get a job, to support myself, maybe I got to think about that big bad American Dream. Cause me and my dad, if we had us a talk, and he said, hey boy, you wanna cut yourself a piece in that pie, man. You'd better make sure that knife is sharp, y'know what I'm sayin'? He said that you'd better watch your ass, or there ain't nothing to live for!
Ova pisma je legendarna, onaj uvod,pa refren i solaža su fenomenalni.Sličan govor ima i na Live at Wembley iz '95.Ova pisma uz My guitar lies bleeding in my arms su meni među omiljenim songovima od ovog banda ,a ima ih tonu
Mr. Bluesman 05-12-2005, 20:27 jednom davno.... stavih Bon Jovija u playlistu u winamp i odoh surfat na netu... i sve ono neke pjesme.... nijedna da mi zapne za uho... kad ono....
DRY COUNTY!
Ta je pjesma toliko dobra da je riječi ne mogu opisat... LOL oduŠEVLJENJE!
Inače su mi Livin' On A Prayer (klasika, a šta ću) I Dry County najdraže... Livin' on A Prayer mi je na vrhu Most Played liste u Winampu.... u nešto manje od godinu dana.... 75 puta... al to se računa od početka do kraja... još kolko sam puta gledao spot i koncert, i prekinuo pjesmu u Winampu... jooj... :D
Rattlesnake 07-12-2005, 13:17 e jedno pitanje, spot za pjesmu Always, koji je to film jel neko zna? Glumi ona ženska Terry Russel ili kak već, koja je glumila Felicity u istoimenoj seriji. Filmić mi se čini zanimljv pa me baš zanima...
btw... Iskreno,ne da mi se tražit po netu ;D
Doista ne znam što želiš pitati Rattle? ??? ???
Što se tiče Dry County, pjesma je što se mene tiče vrh glazbene sante...
Eh da, nedavno sam otkrio Someday Ill Be Saturday Night! Mislim, otkrio... Shvatio sam pjesmu... Izvodili su je aukustično (zapravo u TLFR stilu, mješavina aukustike i novog aranžmana) u Amsterdamu sada u devetom mjesecu i ja sam se čitavo vrijeme ježio... Jon je pjevao tu pjesmu svom dušom, tako emotivno, svaki stih... A i Richie je bio odličan... I onda sam ko pi*kica se rasplakao na kraju zajedno sa Jonom... brrrr...
Hey, man I'm alive I'm takin' each day a night at a time
I'm feelin' like a Monday but someday I'll be Saturday night
Hey, my name is Jim, where did I go wrong
My life's a bargain basement, all the good shit's gone
I just can't hold a job, where do I belong
I'm sleeping in my car, my dreams moved on
My name is Billy Jean, my love was bought and sold
I'm only sixteen, I feel a hundred years old
My foster daddy went, took my innocence away
The street life ain't much better, but at least I get paid
And Tuesday just might go my way
It can't get worse than yesterday
Thursdays, Fridays ain't been kind
But somehow I'll survive
Hey man, I'm alive, I'm takin' each day a night at a time
Yeah I'm down, but I know I'll get by
Hey, hey, hey, hey man I gotta live my life
Like I ain't got nothin' but this roll of the dice
I'm feelin' like a Monday, but someday I'll be Saturday night
Now I can't say my name, I'll tell you where I am
I want to blow myself away, don't know if I can
I wish that I could be in some other time and place
With someone else's soul, someone else's face
Oh, Tuesday just might go my way
It can't get worse than yesterday
Thursdays, Fridays ain't been kind
But somehow I'll survive
Hey man, I'm alive, I'm takin' each day a night at a time
Yeah I'm down, but I know I'll get by
Hey, hey, hey, hey man I gotta live my life
I'm gonna pick up all the pieces and what's left of my pride
I'm feelin' like a Monday, but someday I'll be Saturday night
Alright
Saturday night
Here we go
Someday I'll be Saturday night
I'll be back on my feet, I'll be doin' all right
It may not be tomorrow baby, that's OK
I ain't goin' down, I'm gonna find a way, hey, hey, hey
:'( :'( :'(
Mr. Bluesman 07-12-2005, 22:27 Gledao sam to... bilo je ono... neopisivo... baš je osjećajno bilo... BTW ja mislim da se nijedna dva pjevača na svijetu ne upotpunjuju kao Jon i Richie... Kad oni pjevaju, to je... savršenstvo...
A jeste vidjeli da Tico ima plexiglass oko bubnjeva na pozornici? 8)
Razočaran sam Richiem :( Ne svira Stratove, Telce, Les Paulove itd. više... sad svira onaj neki novi FR, HH, glava s ogromnom rupetinom... nije fora... :'(
Ma svira svašta na novoj turneji... Ako ne griješim, svira i mandolinu... LOL
Skoro sam zaboravio. Želio sam pitati, kad čujete Bon Jovi, koja vam njihova pjesma prva pada na pamet? Može i dvije... Dakle ne najbolje, već vjerojatno najeksponiranije...
Rattlesnake 08-12-2005, 07:39 Doista ne znam što želiš pitati Rattle? ??? ???
pa vidio si spot za Always, e da, ja pitam je li u spotu riječ o nekom filmu ili je ta priča samo uzeta za spot? ona 2 dečka i felicity, pa kad ona prevari dečka, onda onaj slikar zapali ili uništi,neznam više točno,slike svoje... zanima me spot, kako je sniman, jesu li to samo uzeti glumci za spot ili film taj stvarno postoji,pa ako postoji zanima me ime filma ;)
Ne, ne postoji film... To je priča rađena za spot... I meni se baš i ne sviđa previše... Pomalo je zbunjujuća! ???
Zna li tko tko je ona prekrasna, egzotična ljepotica iz spota: This Ain't a Love song?
Rattlesnake 09-12-2005, 13:10 Skoro sam zaboravio. Želio sam pitati, kad čujete Bon Jovi, koja vam njihova pjesma prva pada na pamet? Može i dvije... Dakle ne najbolje, već vjerojatno najeksponiranije...
pa....s obzirom na one koje sam najviše puta čula na radiju: Always, Blaze of glory, Livin on the prayer...
ali meni osobno kad čujem Bon Jovi prva pada na pamet Runaway, a vjerojatno je to i dijelom zbog personal reasons :P
aligator farmer 09-12-2005, 16:21 Keep the faith,In and out of love.
Mr. Bluesman 09-12-2005, 20:05 Livin' on a prayer, Keep the faith (I wanted dead or alive)
Livin' on a prayer definitivno od malih nogu pa sve do danas,onda runaway!
hammond maniac 12-12-2005, 13:32 Isto kao i Jake 777 ::)
In these arms - najjača stvar!!! :)
This Left Feels Right
Ovako. Vidim tu puno negativnih komentara o ovoj kompilaciji, kao ovo vuče na pop, Jon se previše druži sa XY, zajebo ih dašak love, ovo,ono... Ne znam, stvarno mi ti komentari nisu jasni... Pa da kažem nešto.
Album je prvotno zamišljen kao skup aukustično izvedenih pjesama. Međutim, negdje u tom razdoblju bend je dobio novu ideju preraditi te pjesme, u recimo to tako, polu-aukustičnom aranžmanu... Dakle, išli su toliko daleko da su na nekima mijenjali i lyricse (neznačajno), Jon pjesme pjeva potpuno drugačije, a instrumentalna izvedba je drastično drugačija.
Vodili su se idejom da pokažu kako lyricsi mogu ostati isti, ali kako način na koji se oni pjevaju upotpunjeni drugačijom instrumentalno izvedbom mogu poprimiti sasvim novo značenje...
Ono što me fascinira je ta hrabra ideja. Album može biti potpuno smeće, ali sama ideja i hrabrost da se to učini su fascinantni... Što biste vi učinili da vam netko preradi najdražu pjesmu, i učini vam je neprepoznatljivom? Vjerojatno vam se to ne bi svidjelo, pa se tako nije svidjelo niti većini fanova... Šteta. Valjda se to shvatili kao poruku da stari Wanted na postoji, već je sad ovo Wanted. Svašta.
Wanted je još uvijek tu, ali nam je bend otkrio još jednu čarobnu stranu.
Da stvarno nisu razmišljali o lovi govori i činjenica da se prva kompilacija prodala u 20 miliona primjeraka što ne daje nikakav povod sumnjama u to koliko bi se prodala nova kompilacija deset godina poslije. Ovako su sa svojom idejom prodali valjda oko 1 milion, ili tu negdje... A znaju izvesti po dvije TLFR stvari na novoj turneji, iako znaju da se većini ne sviđa... Sam Jon je rekao da zna da se većini pjesme ne sviđaju... Ali je valjda zaljubljen u samu ideju...
Neke pjesme su obrađene fantastično... Recimo Wanted, točno vidim čiču kako jaše... ;) Onda par sekundi one gitare odnikuda, pogodi te kao metak iz colta... ;) A bubnjevi u stilu Zeppača... Zakon. Pa Its My Life, jebote, pretvorena je u neku plač pjesmu... Nevjerojanto. Pa recimo Keep The Faith, od gotovo zapovjednog KEEP THE FAITH pjesma je prešla u beznadnu molitvu... To bi bili moji highlightsi... Ostatak je više manje, zaboravljiv... Ali zato nisu zaslužili pljuvanje.
To su i dokazali na novoj turneji. Album je iz njih izvukao još jedan dašak kreativnosti, pjesma Blaze Of Glory je obrađena u sličnom stilu za turneju(nema je na albumu), a pjesmom dominira, sada pazite, usna harmonika, a izvedba je takva da većina misli da je ovo fantastičan korak... Onda Saturday Night, izvodili su u nekoliko navrata u TLFR stilu također samo za turneju (nema je isto na TLFR), savršenstvo... A još kad vidim da Jon to izvodi sa toliko emocija... :'(
Dakle, zaključak, da album možda i nije nešto, ali je samom idejom podario nešto novo bendu... I to jako, jako emotivnu stranu... Hvala vam, još jednom dečki!
Album vridan pažnje,poslušao sam ga i pjesme ovako prerađene izgledaju sada u skladu s njihovim zrelim godinama još iskrenije i mlađe potiču na to da shvate veličinu njihove lirike.
Također i njihov novi box set je fenomenalan na 4 cd-a puna neobjavljenih songova,pisama sa singlova i soundtrackova-fenomenalno-We rule the night!
Album vridan pažnje,poslušao sam ga i pjesme ovako prerađene izgledaju sada u skladu s njihovim zrelim godinama još iskrenije i mlađe potiču na to da shvate veličinu njihove lirike.
Također i njihov novi box set je fenomenalan na 4 cd-a puna neobjavljenih songova,pisama sa singlova i soundtrackova-fenomenalno-We rule the night!
Baš nakon što sam ovo napisao Jon je dao mali komentarić o TLFR:
"A few years ago, Bon Jovi revisited some of its favorites acoustically on "This Left Feels Right," which the singer now calls "a self-indulgent record. As much as we loved it, our fans hated it. Who knew? I didn't realize, but it makes sense: People were saying, 'Don't mess with our memories.' Oh! I never thought of it like that!"
Inače, BOX SET je preodličan! Mislim, samo objaviti 40 pjesama koje nitko nikada nije čuo, tome dodati 12 rariteta je odlično. Pogotovo kada su te pjesme stvarno dobre! Moram sada napomenuti da na HAND turneji također izvode pjesme sa box seta...
Meni su trenutno najdraže:
Satellite
Radio Saved My Life Tonight
Why Arent You Dead
Good Guys Dont Always Wear White
If I Cant Have You Love
Memphis Lives In Me
Love Aint Nothing But A Four Letter Word [OR DEMO]
Ostatak sam malo zapustio, moram se podsjetiti stvari iz 80-ih... Out Of Bounds!¨ ;)
Mr. Bluesman 21-12-2005, 20:31 Yoy.... If I can't have your love ye zakon... predobra stvar... majko mila... nevjerojatno!!! :o
Imam tu laganu verziju s klavirom, a imam i Richiebu verziju iz '91 na njegovoj SITT turneji, al mi je bed jer je očito neki bootleg il slično pa katastrofalno zvuči... :(
Mr. Bluesman 04-01-2006, 21:03 Mislim da sam dao krvu informaciju, ona gitara koju Riči po novom svira je Floyd Rose. S Floyd Rose bridgom ::)
BTW Moj poznanik krajem petog mjeseca ide u Njemačku (neki vikend...mislim da je 27. i 28.5.) na dva koncerta... Pokazao mi je karte :o
Upravo sam saznao da za Bon Jovi u Europi otvara Nickelback! Što se mene tiče, niti pun pogodak, ali niti promašaj. OK su.
Također, svi datumi za Japan su rasprodani u samo tjedan dana!
BTW
Nadam se da će dodati još datuma za Europu ili ću ja biti debelo razočaran. Za SAD su mogli dodati vrag zna koliko, a ionako se tamo vraćaju u jesen na stadionsku turneju, kog vraga čekaju sa Europom? ???
BTW Fender Sambora ::)
http://img519.imageshack.us/my.php?image=imgp02249qx.jpg
BINko, oduševi me i reci da su to tvoje gitare! ;D
BINko, oduševi me i reci da su to tvoje gitare! ;D
Da bar... Usput, svaka košta oko 2000 eura. :'(
Mr. Bluesman 04-01-2006, 23:01 Wow 3 komada! ;D + svi ostali Stratovi ::)
A vidi ovog... Lik je zakon...
http://community-2.webtv.net/littlestranger/1SAMBORASFAN/
inače prijavio sam se za natječaj (koji je bio do 31.12.2005.) za Kramer Jersey Star... Kramer je trazio novi slogan i stavili su taj natječaj pa čiji slogan pobijedi bira kojeg Kramera hoće - Jersey Star ili 1984 Reissue. :)
Wow 3 komada! ;D + svi ostali Stratovi ::)
A vidi ovog... Lik je zakon...
http://community-2.webtv.net/littlestranger/1SAMBORASFAN/
inače prijavio sam se za natječaj (koji je bio do 31.12.2005.) za Kramer Jersey Star... Kramer je trazio novi slogan i stavili su taj natječaj pa čiji slogan pobijedi bira kojeg Kramera hoće - Jersey Star ili 1984 Reissue. :)
O fak. Lik je lud! ::) ::) ::)
BTW
Kakav slogan si složio? :)
Mr. Bluesman 04-01-2006, 23:14 Nipta što će me dovesti do pobjede :'( :'( :'(
Prepare yourself... for the worst slogan knock-off ever... u biti sam samo maznuo imena pjesama sa Slippery When Wet, a ono što je važno je to da je Richie koristio tog Jersey Stara za vrijeme Slippery When Wet...
Let It Rock
Wanted DOA...
Social Disease (ovaj mi je najbolji)
Heh. Nadam se da će skužiti tvoju simboliku! ::)
BTW
Mogao si i Blame It On The Love Of Rock n Roll... ;D
Mr. Bluesman 04-01-2006, 23:49 AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ!!!! !!!!!!! LOL ::)
Stvar je u tom da nisam siguran jel US Only... bas sam trazio ali nisam nasao... BTW Ja sam to ispunio 1.1.2006. u 4:30h ujutro, ali vremenske zone su na mojoj strani ;D
Joj, baš gledam slike novog Wembleya koji se još ubrzano gradi jer postoji bojazan da se neće dovršiti do datuma koncerta. Lud sam kad se spomene Wembley. Ufuravam se u vjerojatno najbolji koncert Bon Jovija od slavnog Wembleya 1995. i DVD izdanja.
Baš mi nije jasno na koju su caku sjebali Rolling Stonese da dobiju čast otvoriti Wembley! Hebem ti sve ako bend te večeri ne pocrkiva na stageu! ;D
BTW
Nikakvih komentara o Nickelbacku? ???
Jeli to dobar izbor ili su pogriješili?
BTW 2
Zanima me da li ste čuli pjesmu Another Reason To Believe? To je demo sa Bounce objavljen na nekom singlu. Pjesma je tekstualno i glazbeno savršenstvo i stvarno kad čujem pregršt takvih pjesama koje je bend izbacio sa albuma a da ih je stavio umjesto nekih drugi sranja album bi bio puno bolji. Evo, ovaj put Dirty Little Secret je primjer, ajde pjesma se našla kao bonus. Inače, Jon nije želio da Livin On A Prayer stave na album... :o :o
hammond maniac 07-01-2006, 04:01 BTW
Nikakvih komentara o Nickelbacku? ???
Jeli to dobar izbor ili su pogriješili?
Šališ se? Pa Nickelback je ove godine izdao najbolji rock album što sam čuo u zadnjih par godina!!Dečki prže ko ludi i svakako su zaslužili da budu predgrupa! Vidjet ćeš kako će zvučat!!!
Da, vidio sam i okolo po drugim forumima da su ljudi oduševljeni uglavnom. :)
Ajd OK!
BTW
Neslužbeno se čini da će biti i druga večer na Wembleyu!
Mr. Bluesman 09-01-2006, 20:48 Ono što sam zamijetio, konkretno kod Bon Jovijeve diskografije, je to da jako često (u riječima) ponavljaju stihove iz prijašnjih pjesama / imena pjesama... pada mi napamet jedan Shot Through The Heart, One Light Burning... ;D
BTW Skinuo sam spot od "Born To Be My Baby" - legendaran spot ;D
Da, imaju neke light motive koji se ponavljaju, istina.
Istina, svi su ok, osim living my life, i kopiranje Its My Life sa Everyday! >:(
Mr. Bluesman 10-01-2006, 21:02 Heh. Nadam se da će skužiti tvoju simboliku! ::)
ZAboravio sam napomenuti da moraš uz slogan napisati objašnjenje... tako da bi trebali skužiti ;D
"Another Reason To Believe" - super stvar ali nije ono zbog čeg ja volim BJ. Mislim da su mogli i bolje. Ali je dobra stvar...
Da, imaju neke light motive koji se ponavljaju, istina.
Istina, svi su ok, osim living my life, i kopiranje Its My Life sa Everyday! >:(
Meni se baš sviđa što Bon Jovi na zadnja dva albuma ima po jednu pjesmu s karakterom i porukom sličnoj It's my Life. Everyday i Have A Nice Day koja mi je jaka skoro kao i It's my Life.
Mr. Bluesman 10-01-2006, 21:16 Koliko god se nekima možda ne sviđala, It's my life mi je ODLIČNA pjesma... ima dušu, ima značenje, potpuno je zarazna itd. AJd solo je mogao biti malo bolji, ali nije to ono što najbitnije.
Mani se Its My Life jako sviđa ali je ne volim... Luda sam zar ne?
Ne volim je zato što su mnoga "dječica" prvi put čula za Bon Jovi nakon Crush albuma i singla Its My Life... I onda recimo sude o bendu po tom albumu... To me odbija!
No svakako, Its My Life je fenomen. Snažna pjesma!
Inače, meni se više sviđa Have A Nice Day. Kao prvo nema sudbinu Its My Life, a kao drugo, višeznačna je pjesma svakako!
bababoom 10-01-2006, 21:24 Koliko god se nekima možda ne sviđala, It's my life mi je ODLIČNA pjesma... ima dušu, ima značenje, potpuno je zarazna itd. AJd solo je mogao biti malo bolji, ali nije to ono što najbitnije.
koji od svih tih It's my life... imaju likovi petsto obrada te stvari (origigi, balada, hevy...)
kod bon jovia mi se ne svidja to sto skoro sve stvari su im na isti kalup...
slusam onu njihovu novu stvar (smajlic >:) ) ista ko it's my life...
bababoom 10-01-2006, 21:26 Mani se Its My Life jako sviđa ali je ne volim... Luda sam zar ne?
Ne volim je zato što su mnoga "dječica" prvi put čula za Bon Jovi nakon Crush albuma i singla Its My Life... I onda recimo sude o bendu po tom albumu... To me odbija!
Inače, meni se više sviđa Have A Nice Day. Kao prvo nema sudbinu Its My Life, a kao drugo, višeznačna je pjesma svakako!
e da ta sa smajlicem brijem da je Have A Nice Day ;D ;D
pa kaj te onda privlaci... ;D
Mr. Bluesman 10-01-2006, 21:32 Mani se Its My Life jako sviđa ali je ne volim... Luda sam zar ne?
Istina. Nisam prvi pur čuo za Bon Jovi nakon It's My Life, ali sam se pomoću Crusha (nažalost tako kasno.. a šta ću mlad sam) upoznao s BJom. Ali nisam sudio po tome albumu. Taj me album jedino nadahnuo da idem dalje kopat po prošlim albumima i solo projektima. Sjećam se da sam prvi put čuo "You Give Love A Bad Name" 2003., (ili 2002. nisam sad u godinu siguran, ali se ostalog sjećam ;D) kad sam bio na izletu s nekim prijateljima... uglavnom, bio sam u sobi u hotelu "Medena" u Trogiru i upalio kabelsku... kad ono, BJ svira... i sjećam se da je neka glavna fraza u refrenu bila You give love a bad name ;D ... i svidjelo mi se :)
Babyboom - ona originalna verzija sa Crusha... ona heavy ;D
koji od svih tih It's my life... imaju likovi petsto obrada te stvari (origigi, balada, hevy...)
kod bon jovia mi se ne svidja to sto skoro sve stvari su im na isti kalup...
slusam onu njihovu novu stvar (smajlic >:) ) ista ko it's my life...
Gle, valjda je Bon Jovijeva stvar prava! Balada ne postoji, to je samo prerada za TLFR, pažljivje je valja slušati.
Također, naravno da nisu na isti kalup, daj si truda i preslušaj stvari od 2000. unazad... Meni recimo HAND i nije previše slična IML... ???
bababoom 11-01-2006, 11:47 Gle, valjda je Bon Jovijeva stvar prava! Balada ne postoji, to je samo prerada za TLFR, pažljivje je valja slušati.
Također, naravno da nisu na isti kalup, daj si truda i preslušaj stvari od 2000. unazad... Meni recimo HAND i nije previše slična IML... ???
e da se zna, nemam ja nis protiv njih, super su oni... ;)
ima vise obrada iml (i to bas od bon jovia...) ne znam, imaju oni i stavri koje su "specificne" :D , al gotovo 80% stvari od njih (koje sam cuo) su ful slicne....
Onda ne znam što slušaš. ???
Mr. Bluesman 11-01-2006, 11:58 ^^ Istina. Jedino što je možda slično su neki stihovi ;D ;D ;D :D :D
bababoom 11-01-2006, 12:00 ne slušam ih previše... no čuo sam dosta njihovih stvari... i nije stvar u stihovima, nego u rifovima i stilu pjevanja....
Inače, evo pošto sam postao demo stvar, pa da tamo ne raspravljamo.
Što se tiče tih demo stvari, Bon Jovi je doista bend koji ima tonu demo snimaka i neobjavljenih stvari. Mislim da bi mogli napraviti slobodno još dva onakva Box Seta... LOL Na sreću, puno im je stvari procurilo... ;D
Mr. Bluesman 11-01-2006, 12:23 Meni je vjerojatno najdraži demo ikad Samborina "If I Can't Have Your Love" ... kad čuješ, samo :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ja imam Livin' on a prayer i It's my life demo snimke snimane na probama. It's my life u nastajanju je komedija za čuti .. ;D
Ajde uploadaj Its My Life?
BTW
Jel Livin ona verzija sa Box Seta?
Ako imate vremena posjetite http://www.xmradio.com/bonjovibands/ballot.jsp , tu možete poslušati performance lokalnih bendova koji su se izborili da otvore za Bon Jovi i potom glasovati za najdržeg.
Stvari radi tako da se svaki tjedan izmjenjuje 6 bendova za koje se glasa, sve dok se izbor ne suzi na mislim 4 benda od kojih će Bon Jovi izabrati najboljeg koji će otvoriti potom Giants u jesen za njih i dobiti ponudu od izdavačke kuće!
Možda nisam bio jasan: ???
This past fall, a select few of the country's most promising unsigned bands played to a hometown crowd as the opening act for Bon Jovi on the Have A Nice Day Tour. Now, the crowd's about to get tougher as the XM Nation is called to the polls. Each week for four weeks, six bands compete online for a chance to open for Bon Jovi live at Giants Stadium, plus a record demo deal- and the XM Nation votes will determine the final four. Then, the ultimate challenge, as Bon Jovi picks the final winning act.
How does it work? Listen to the band's music below and vote your favorite. You can also listen for them on The Radar Report on XMU - XM 43. New bands will be posted each Monday. Voting begins January 9th and ends February 5th, 2006.
The competition is broken up into two legs. The first leg includes the initial 24 winning bands as selected for concerts in November and December. The voting phase to determine a first round winner begins January 9th and ends February 5th during which time the public is encouraged to log on to http://bonjovi.xmradio.com and vote for their favorite band. One winning band from the first leg of competition will be selected in February. Leg two of the competition will include 28 opening act winners from concerts between January 14th through March 9th. Information on the second leg of competition will be announced shortly.
http://bonjovi.aeglive.com/news/article07.html
http://www.xmradio.com/bonjovibands/ballot.jsp
Mr. Bluesman 12-01-2006, 16:42 m^A^nimal, ajde moliiiiiiim te uploadaj te dvije stvari! :) pretty please with sugar on top! ;D ...za obrazovanje nas novopečenih BJ fanova ;D
aligator farmer 15-01-2006, 20:00 Od Bon Jovija mi je definitifno najdrazi "Keep the faith" album.
Totalno drugačije od svega sta su prije radili.Sve pjesme su ozbiljne i odlično ukomponirane.
Kad sam cuo "dry county",nisam mogao vjerovati!Predobra pjesma.
O slipperyju i Jerseyu necu nista ni govoriti ,jer se o njima manje vise sve i zna.
2.studijski album "7800 fahrenheit " mi je isto prva liga iako nije bio bas drag ni njima ni kriticarima.
Ovo novo sta sad rade mi baš i ne paše,ali uleti tu i tamo koja dobra pjesmica...
Song that saved the band!
After New Jersey the band got together at the urging of a Japanese concert promoter. Jon and RIchie were each paid 1/2 million dollars US for that one show. The first X-mas show was a warm up for this high paying gig. They only played a handful of songs and parted ways for a good long stretch. Jons physical exhaustion and mental fatigue were very evident. He tried to recharge himself with Young Guns II and got the band together to play for the Academy Awards that year, but the band was unofficially separated at this point. The same promoter in Japan offered them the chance to play Japan again the following year as an exclusive engagement which was billed sometimes in Japan as the last Bon Jovi show. Jon and Richie got a cool 1 million each for this. But afterward Jon said to the band "we can't do this anymore" as he left. Richie released and toured behind his first solo record which he called "the greatest tour of my life". Meanwhile Jon tried a few things to "find himself, and deal with the end of the band". He toured with Southside Johnny as a backup musician and then took a long road trip across the country with a few close friends. In a little town in the middle of nowhere at a hotel where they stopped for the evening Jon headed down to the hotel restaurant for a little nightcap to help him sleep. The restaurant told him they didn't have a bar and when he asked for directions to the closest establishment, he was told that it was over an hour away due to local liquor laws. In the banquet room, still unable to sleep, Jon wrote at the grand piano the song that would save the band, a piano part, 2 verses and the chorus to Dry County. The next morning after breakfast Jon called Richie and left him a mesage on his machine. "Rich, it's me........I'm not ready to give up yet, I should be home in a few days, I got a song I think would be great, can you call the guys and see what they are doing, I think we should try" Richie said he kept the tape from the answering machine and he did hear Jon's song a few days later and it made him cry. "He never wrote a song like that before, it was real grown up music, no tits and ass, no fun and games but powerful", "when I laid down my track it was one take, Jon's voice just led me to the right solo". "Whatever happened that night in the desert changed our course, we were set on being apart" "shit that piano saved the greatest band in the world, (laughs)"
Trebam li se uopce ukljucivati u topic samo da kazem : "Dobar je Bon Jovi"?
Naravno da je to super band ,njihov komercijalni uspijeh sve govori. Moze se nekom stilski ne svidjati, naravno, ali svi ti bendovi koji vuku po 40 slepera ljudi i opreme na turneju vrijede. Vidjet ces sta ces proci u osobnom i glazbenom razvoju dok ne postanes tako velik ;D da ti jedan stage montiraju u Londonu za sutra dok ti sviras u ..Parizu,recimo. Ne mozes zaobici krvav rad,24 sata dnevno posvecenost glazbi i sve sto ide uz to. Skidam kapu svim tim U2,Rolling Stonesima,Bon Jovijima danasnjice.
obozavam bon jovia.... stare stvari su mi zakon (runnaway, bad medicine...) ... a dead or alive i blaze of glory mi spadaju pod neke od najboljih laganica ikada (iako su pjesme iz perioda kada je Jon izdao solo album, ipak mi imaju karakteristican bon jovi-evski sound....)
inace, sjecam se kada je jon odrezao kosu.... bila sam klinka, kojih 12-ak godina, i starije cure u kvartu su skoro dobile zivcani slom i plakale danima kad se osisao... zivi smijeh :) ... uglavnom, prica je bila da je jonu na rostilju vatra zapalila kosu pa se morao osisati :) da li je to istina, stvarno nemam pojma....
Joj! Ne nije istina!
To je bilo ono da mu se zapalilia na partiju sa Ozzyeem? ;D ;D
Isuse!
Mr. Bluesman 18-01-2006, 19:24 loool samo da Riči ima kosu ;D
Meni je vjerojatno all time BJ favorit "Livin' On A Prayer" ... savršenstvo u pravom smislu riječi ;D
Bon Jovi rules the world! 8)
Kao što sam rekao, da imam neslužbeni info o drugom Wembley datumu!
BON JOVI ANNOUNCES 2ND WEMBLEY DATE!!
Be a part of history and join Bon Jovi at the opening of the UK?s brand new iconic Wembley Stadium!
Due to phenomenal demand the world famous stadium will open it?s doors a day earlier as Bon Jovi announce an extra date to the UK leg of their forthcoming Have A Nice Day Tour - Wembley Stadium, Saturday, June 10th, 2006.
Tickets for this eagerly awaited date go on sale to the general public on Friday, January 27th but we are giving YOU the exclusive opportunity to buy Golden Circle and premium tickets from 9am Friday, January 20th!
To purchase tickets go to: *link removed*
Don?t miss your chance to be a part of history and see Bon Jovi play the first ever concerts at the spectacular Wembley Stadium.
*** This pre-sale begins at 9:00AM Greenwich Mean Time on Friday morning, January 20th. This link will NOT be active nor will you be able to purchase tickets prior to the live launch of this site.
*** Tickets are subject to availability. Quantities are limited.
*** NICKELBACK will be the Opening Act at both Wembley Stadium shows (June 10 and June 11)
- bonjovi.com
Go go Bon Jovi!
Dvije noći, svaki put 90 000 ljudi, Wembley će srušiti!!!
Mislim da će atmosfera bit takva da će krov dignut u zrak!!! 8)
Mr. Bluesman 18-01-2006, 22:03 Kajstadioniimajukrov? ;D
Ovaj novi Wembley ima svašta, al sve će morat gradit iznova nakon te dvije noći, u to sam siguran! ;D 8)
Mr. Bluesman 18-01-2006, 22:11 hehe... jel itko gledao Live8 kad je bio BJ? vidio sam jednu sliku na Iskonu i zaključio... it's official: Jon is ghay ;D ...al tico mi je najluđi: plexiglass... ;D
Imam ja snimljen nastup! 8)
Mr. Bluesman 19-01-2006, 18:21 aj uploadaj ;D
Jesi spreman downloadati 130 MB i onda slusati priglupe komentatore?
Inace, izvode Livin On A Prayer i Its My Life! HAND nije bio emitiran!
Mr. Bluesman 19-01-2006, 20:38 pa jel komentiraju za vrijeme pjesme?
Ma ne baš preko pjesme, ali znaš da ja mrzim kritičare! A te večeri su se pokazali!
Svaki put kad čujem onu kokoš kako kaže Bon Žovi digne mi se kosa! ::)
Mr. Bluesman 19-01-2006, 20:52 LOL...
ja cu to ostavit prek noci da se skida :)
Ajd daj link ;D ;D ;D
Evo, uploadat cu veceras, sutra dobijes link!
Mr. Bluesman 20-01-2006, 10:43 VEEEEEEELIKA HVALA! ;)
Rattlesnake 20-01-2006, 12:21 e čula sam svega možda 3-4 stvari s novog albuma, "Have a nice day" jel, i jako mi je zapela za uho Welcome to wherever you are, pjesma je odlična, riječi pogotovo, ima tako jasnu poruku...
"When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes" super stih.
vidim da nitko nije napisao baš osvrt na album, pa me zanima kakav je album, ostale stvari... (poslušala bi ja samplove al neće mi sad nešto...a razmišljam da kupim album, pa ne znam dal se isplati :-\)
P.S. i dajte molim vas odgovorite na hrvatskom ;D
tu sad zadnjih par stranica, samo neke vijesti na način copy-paste; u čemu je fora ??? ja studiram engleski pa mi se ne da tolko čitat strano, a kamo li ostalima. može se to skratit i u par rečenica rečenica na hrvatskom. u ovom ne vidim smisla, kak bi izgledalo da se na svakoj temi to radi. nađeš na netu pa paste. pa jednostavno sam iskomentiraš i eventualno napišeš stranicu kaj je to tak teško. ;) moje mišljenje jel, da sad netko ne počne tu napadat. :P
A možda da uploadate sitnice koje imate? 8)
http://rapidshare.de/files/11407938/Bon_Jovi_-_Live8__Philadelphia_.zip.html
http://rapidshare.de/files/11395936/Bon_Jovi_-_Live8__Philadelphia_.z01.html
To je to! Na rapidshare ne možeš skidati dva fajla odjenom, i vjerojatno ćeš morati čekati neko vrijeme nakon što skineš prvi dio da ti dopusti skidanje drugog dijela.
Video je zipom podijeljen na dva dijela, nadam se da znaš to spojiti, ako ne, objasnit ću! ;)
Mr. Bluesman 21-01-2006, 12:36 Ne znam, pa ćeš mi objasnit kad skinem. :) Skidam prvi dio, a u 16:30 imam probu (idemo pripremat BJ ljubavne pjesme za Valentinovo ;D) tako da ne znam oće mi dotad oba skinut. Piše još pola sata za ovaj prvi... ma skiut ce on to... a za to vrijeme ti stavi onaj Stranger in this town + We all sleep alone :P
BINko, ti si car! ;)
Skinut prvi, skidam drugi. ;) HVALA! :)
A kakav je to format .z01 ???
Bon Jovi 2005
Have A Nice Day
1. singl = Have A Nice Day
2. singl = Welcome To Wherever You Are
= Who Says You Cant Go Home [USA] (duet with Sugarland)
?3. singl = I Want To Be Loved [USA?]
1. Have A Nice Day 8.5/10
Ovo je vjerojatno prva pjesma koja je napisana za ovaj album i to sa namjerom da bude najavni single! Inspirirana je donekle izborima za predsjednika SAD-a gdje je Jon bio jako protiv Busha te podupirao Kerrya! Osim toga, pjesma, kako je sam Jon rekao ima poznatu New Jersey frazu, have a nice day! Dakle, ja imam svoje mišljenje, ti svoje, očito se ne možemo složiti, kraj razgovora! Osobno mi se jako sviđa Richijev solo, bubnjevi, Jonov agresivan glas i čitava agresivnost pjesme!
Važno je napomenuti da je pjesma upotpunjena onim killer smajlijem koji je brzo postao zaštitini znak Bon Jovija novog tisućljeća. ;) http://www.smirkwatch.com
Također, pjesma je svakako bila dovoljeno velik hit, iako se to možda i ne vidi. Polako se čini da kreće putem Its My Life, koji je nakon 6 mjeseci tek zarolao. Vidjet ćemo još! Svakako, zasada nije Its My Life ali je daleko jača od Everyday!
Take a look around you; nothing's what it seems
We're living in the broken home of hopes and dreams
Let me be the first to shake a helping hand
Anybody brave enough to take a stand
I've knocked on every door on every dead-end street
Looking for forgiveness and what's left to believe
When the world gets in my face, I say?
Have a nice day
2. I Want To Be Loved 7.5/10
Ovom pjesmom dominira Jonova ispovjed o roditeljima. Pjesma je trebala biti izravnija, barem ju je tako Jon zamislio ali se predomislio na nagovor ostatka benda te malo prepravio tekst! Osim toga, pjesmom dominira Richijev talk box koji joj daje neki čudan element punk-rocka! Ako se dovoljno koncentrirate iza talk boxa možete čuti kratki solo.
http://cgi.ebay.com/BON-JOVI-PAIR-OF-PROMO-CD-SINGLES-I-WANT-TO-BE-LOVED_W0QQitemZ4823112327QQcategoryZ307QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
I had a roof overhead
Had shoes on my feet
Yeah, sure I was fed
But no one was there when I was in need, yeah
So who am I now?
Who do you want me to be?
I can forgive you but I won't re-live you
3. Welcome To Wherever You Are 9.5/10
Kontroverzna pjesma svakako! Prema nekima napunjena klišejima a prema nekima savršenstvo. Ja sam ovaj drugi. Možda i jesu klišeji, ali kada ih složi BJ ekipa u ovakvu pjesmu sa ovakvom porukom oni jednostavno postaju vječni i životna vodilja! Posebno mi se sviđa glazba, koja graniči sa baladom ali ipak nije to! Prekrasno! Imam jedan EPK o pjesmi, pa ću poslije to dodati u recenziju!
Mislim da bi pjesma mogla postati hit da dobije dovoljno airplaya, ali sumnjam da će moderne TV i radio postaje dati BJ toliko mjesta. Šteta. Linija poput god makes no mistakes je izazvala kontroverzu. Ali ja mislim da je zapravo nema! Istina je, i vjerovali mi u boga (ja ne) ili ne, moramo vjerovati da imamo neko svoje mjesto i svrhu u ovom svijetu! Također, kad ide ta linija teksta, i točno kada Jon pjeva mistakes video pokazuje invalide u kolicima! Da li su oni pogreške???
Welcome to wherever you are
This is your life; you made it this far
Welcome, you got to believe
That right here, right now
You're exactly where you're supposed to be
4. Who Says You Cant Go Home 8/10
Ova pjesma je posebna. Svakako to nije rokačina! Svakako vam se neće svidjeti na prvo slušanje. Barem meni nije. Ali, što je više slušam to više raste u meni. Preslatka je pjesma i sa isto lijepim tekstom. Recimo da mi se glazba posebno sviđa jer baš paše tekstu i budi neke uspomene. Znate, kad odete iz rodnog mjesta i niste dugo bili tamo, neizbježno je da se imate želju vratiti i osjetiti tamošnju atmosferu. E, takva sjećanaj budi ova neka, nostalgična glazba!
I spent twenty years trying to get out of this place
I was looking for something I couldn't replace
I was running away from the only thing I've ever known
Like a blind dog without a bone
I was a gypsy lost in the twilight zone
I hijacked a rainbow and crashed into a pot of gold
I went as far as I could, I tried to find a new face
There isn't one of these lines that I would erase
I lived a million miles of memories on that road
With every step I take I know that I'm not alone
You take the home from the boy
But not the boy from his home
These are my streets, the only life I've ever known
Who says you can't go home
5. Last Man Standing 10/10
Ova pjesma ima veliku povijest. Od svojeg nastanka, kada je pisana za TLFR. Onda ju je Jon izvukao sa albuma. Izveli su je na posebnom TLFR koncertu i od tada fanovi lude za njom. Zato su je i stavili na box set. Ta verzija je spora ali odlična! Tekst te baš, ono, pogodi, a Jon pjeva prekrasno, sporo svaku liniju!
Zbog daljnjeg ludovanaj fanova, odlučili su je preraditi u rokačinu, i to onu pravu rokačinu 80-ih! Bravo Richie! Sve pohvale ostatku benda. No Jon se nije mogao riješiti načina na koji pjeva pjesmu, zbog čega se pjesma čini pomalo nezgrapno ali nakon par slušanja vas osvoji! To je stvar kojom otvaraju svaki koncert! Orginalno posvećena Bobu Dylanu, sve više postaje BJ anthem koja pjeva upravo o njima!
See those real live calloused fingers wrapped around those guitar strings
Kiss the lips where hurt has lingered
It breaks your heart to hear them sing
The songs were more than music, they were pictures from the soul
So keep your pseudo-punk, hip-hop, pop-rock junk
And your digital downloads
6. Bells Of Freedom 4/10
Još jedna Dylanovska pjesma, koju moram priznati ne volim. Previše je amerikanizirana, glazba mi se jako malo dopada, i doista nemam izdvojiti što od nje. Moram napomenuti, da postoje mnoga oprečna mišljena o pjesmi, pa tako i da ima dosta obožavatelja.
Up the steps of the church
Through the fields and the dirt
In the dark I have seen
That the sun still shines for the one who believes
7. Wildflowers 6/10
Još jedna lošija pjesma. Ljubavna moderna baladica sa donekle zadovoljavajućom glazbom i tekstom, ali nedostaje joj nešto, stvarno joj nešto nedostaje! Možda je s vremenom i zavolim. Sada je slušam i preispitujem svoje mišljenje! Vidjet ćemo!
Nobody knows a wildflower still grows
By the side of the road
And she don't need to need like the roses
She's at home with the weeds
And just as free as the night breeze
She's got the cool of a shade tree
She's growin' on me and I can't live with out her
8. Last Cigarette 7/10
Da da, ovo je dašak moderne današnjeg rocka! Pjesma pjeva o ljubavi, i onom filingu kad ste sa najdražom/najdražim i nadate se da će taj trenutak trajati vječno ali znate da je uskoro gotovo! Možda nisam bio previše jasan, ali pjesma se mora čuti. Također, sviđa mi se Richijev rad, nije sad to neko savršenstvo, ali je dovoljno dobar!
Just to breathe reminds me of what used to be
The smoke's the ghost that keeps you close when I can't sleep
Don't ask the past to last; it's about to change
The memories don't answer when I call your name
9. I Am 10/10
Moderno BJ savršenstvo! To bi sumiralo pjesmu. Glazba, gotovo orkestralan uvod, gotovo orkestralna glazba! Richie svira neku atmosferičnu gitaru, pojma nemam što je to ali to je savršenstvo! Jonovo glas jednostavno raspara. Presnažna pjesma, i nemojte misliti da sam je dobro opisao. Ja sam premalen da opišem to savršenstvo! Možda se vama i neće svidjeti, ali to je doista teško!
BTW
Na jendom fan forumu ova pjesma je odnjela pobjedu kao najbolja sa albuma.
How you spend your minutes are what matters
All tomorrows come from yesterdays
When you're feeling broken, bruised and sometimes shattered
Blow out the candles on the cake
Like everything's a big mistake
It seems you always wait for life to happen
And your last buck can't buy a lucky break
If all we've got is us then life's worth living
We're just who we are, there's no pretending
It takes a while to learn to live in your own skin
Say a prayer that we might find our happy ending
And if you're in you know I'm in
I'm ready and I'm willing
I am
When you think that no one needs you, sees you or believes you
No one's there to understand
I am
I'll be there to be that someone
When you think that no one is there to hold your hand
I am
I ain't got no halo hanging over my head
I ain't gonna judge you, I'm just here to love you
I am, I am
10. Complicated 7/10
Moderno još jednom! E ovo je pjesma koja me zbog nečega podsjeća na Its My Life! Također je nisam volio na prvo slušanje, ali raste, raste, raste u meni!
Sviđa mi se ta moderna produkcija i Richie opet! Ima jedan jako lijepi solo!
Nemam baš previše riječi da opišem! Znate da vam se neke pjesme sviđaju ili ih obožavate ali ih teško opisujete!
I'm smart enough to know what I don't know
I'm fool enough to stay when I should go
11. Novocaine 8.5/10
Ergh. Opet moram reći moderno! A i, muška pjesma! Pjesma je inspirirana razvodom jednog od članova benda, 99 posto je to David! Dakle, pjeva o trenutku kada se čovjek pita što je to pogriješio, kada se nada da ipak to nije kraj i da će se sve popraviti, oni trnutci preispitivanja i traženja krivnje! Malo je otkačena, pogotovo sa ovim glasovima koji odgovaraju Jonu na neka pitanja ili tvrdnje... funky! Ali je odlična! I također m ise sve više sviđa! Vrijeme radi za dostap jesama na ovom albumu! Također, Ricihe ima lijepu dionicu, mogla je biti malo duža... Iako se nastavlja iza Jona!
You can take back all your secrets
We'll divide up all the lies
Keep all the pictures in their frames
Just cut me out, yeah, I'll be fine
Sell the neighbors all my feelings
Go on give away my pride
Keep your rolodex of friends
And all the remnants can be mind
I guess there'll be no happy endings
When ?once upon? is doing time
There's a different kind of meaning now
To livin' on a prayer
Some don't seem to notice
And the rest don't seem to care
I tell my self I (feel no pain)
But I'm feeling the paint (walk away)
Can't walk away
I'm hanging on the ropes of hope
12. Story Of My Life 8/10
Još jedna funky pjesma, odlična! Ludi uvod, David na klavijaturi a onda bum bum Richie, Tico! Glazba je odlična! Tekst mi se posebno sviđa. Nema opisivanja, slušajte!
Yesterday's a memory
Another page of history
Sell yourself for hopes and dreams
That leave you feeling sideways
Tripping over my own feet
Trying to walk to my own beat
Another car out on the street
Trying to find the highway
Hey, are you going my way?
This is the story of my life
And I write it everyday
And I hope you're by my side
When I'm writing the last page
Anything can, everything can
I've been thinking, maybe we can...
13. Dirty Little Secret 10/10 (nema je na USA verziji, bonus)
Ljudi moji. Rock do bola! Neopisivo. Ova pjesma vas uhvati nespremne. Rokačina i pol. Ali kakva rokačina! A tekst. Joj. Savršenstvo. Sve vezano uz ovu pjesmu je savršeno! Govori o malo škakljivoj temi, kada se muškarac nađe u poziciji da je ljubavnik udatoj ženi. Hm, nije baš nešto pozicija, ali je zato inspirativna... Hehe!
I light a candle in the garden of love
To blind the angels looking down from above
I want, I need the fruit off your vine
The taste is bittersweet ?cause I know you're not mine
I wanna come inside
We'll act like strangers when you're holding his hand
?cause there's a danger that we both understand
We run like thieves through the temple of sin
?Til we fall on our knees
Then you go back to him
14. Unbreakable 5/10 (EU, Japan bonus)
Hm. Pa recimo da je ovo jedna moderna pjesma, koja ima tako tako rock-larger than life glazbu, ali tekst mi se ne sviđa, ne sviđa mi se niti ta glazba previše, iako pumpa atmosferu! Možda sam ja i iznimka, jer ima jako puno ljudi koji je vole!
News flash, I?m causing a commotion
This sweet sound of poetry in motion
Think fast, talk trash
I ain?t talking back
But I?m calling you out
15. These Open Arms 7.5/10 (Japan bonus)
Balada, doista balada! I sviđa mi se. I raste u meni! Sjajna je. Mora se poslušati!
What if everything you always took for granted was gone
And everything you ever thought was right was wrong
What if everyone you ever loved was torn
From the pages of your life
Would you reach out for tomorrow or try to turn back time
16. Who Says You Cant Go Home (Sugarland duet) (USA bonus) 8/10
Ova verzija mi se čak sviđa više od orginala. Donekle country prerada, a sviđa mi se glas ove cure iz Sugarlanda. Pjesma je pisana za duet, i tako doista bolje djeluje!
Mr. Bluesman 21-01-2006, 15:05 Puno hvala BINku koji je uploadao Live8. Skinuo sam, super zvuče. Svi kojima se da skidati 130 MB, neka požure ;)
Još jednom puno hvala! ;)
Bon Jovi su doživjeli avionsku nesreću! :'( :'( :'(
http://www.keepmedia.com/pubs/AFP/2006/01/21/1164030
http://img5.imageshack.us/img5/2298/9926409pa.jpg (http://imageshack.us)
Ma daj! Vraga! ;D Istina je da im je avion malo skliznu sa piste pri slijetanju ali su mediji to jako preuveličali. Zvučalo je kao da je dobro što su živu glavu izvukli.
Ono što je puno važnije je da su odradili prvi od 4 koncerta u Torontu! I to kako! Bez pretjerivanja ovo je do sada bio najbolji koncert turneje. Jon je rekao par stvari o toj "nesreći" i komentirao kako nikome nije ništa osim što je Richie prolio svoje piće te da treba puno puno više od avionske nesreće da ih zaustavi! 8)
A onda su krenuli u Ill Sleep When Im Dead! 8) Također su svi oduševljeni sa Wild Is The Wind! Hebote ne vjerujem, svi koji su bili na koncertu kažu ta je to možda i najbolji koncert kojeg su do sada vidjeli!
Sreća i da je netko snimao, baš ga skidam! 8)
Dokle god s Bon Jovijem bude svirao Ritchie Sambora ja ću ga slušati. Po meni je on srce benda, ma jednostavno genije...
Mr. Bluesman 23-01-2006, 14:28 Dokle god s Bon Jovijem bude svirao Richie Sambora ja ću ga slušati. Po meni je on srce benda, ma jednostavno genije...
...šališ se... ::) ;D
Čitao sam o toj "nesreći" na Vipovom webu... btw prva rečenica: Iako promocija novog albuma "Slippery When Wet" ide po planu, BOn Joviju se dogodilo..." HAHAAAAAAAAAA!! Kasnite jedno...20 godina, ali nije bed! ;D
Erm... Nikakvih komentara na moj "review" novog albuma? ??? :-\ :'(
Dokle god s Bon Jovijem bude svirao Ritchie Sambora ja ću ga slušati. Po meni je on srce benda, ma jednostavno genije...
Gle, Richie ne svira sa Bon Jovijem, on jest! Bon Jovi! Ne možeš im uzeti gitaristu i reći da je to sad Bon Jovi! Ne bi to mogao učiniti niti sa Ticom ili Davidom. Pa i sa odlaskom Aleca se osjetila praznina koju Hughe baš ne upotpunjava kako spada, malo mi je drven na stageu! :'(
...šališ se... ::) ;D
Čitao sam o toj "nesreći" na Vipovom webu... btw prva rečenica: Iako promocija novog albuma "Slippery When Wet" ide po planu, BOn Joviju se dogodilo..." HAHAAAAAAAAAA!! Kasnite jedno...20 godina, ali nije bed! ;D
Ne šalim se uopće. Čovjek je po mom mišljenju najjači u tom bendu. Gledao sam neke koncerte gdje Bon Jovi nemože otpjevati svoje dionice iako je kompletan bend "spušten" za pola tona a u isto vrijeme Sambora dere svoje back vokale besprijekorno dok na gitari uopće ne griješi (barem ne očito). Bubnjar i basist su OK i odrade odlično svoj posao a klavijature i ne slušam baš jer mi malo previše razvodne pjesmu. ;)
Ne šalim se uopće. Čovjek je po mom mišljenju najjači u tom bendu. Gledao sam neke koncerte gdje Bon Jovi nemože otpjevati svoje dionice iako je kompletan bend "spušten" za pola tona a u isto vrijeme Sambora dere svoje back vokale besprijekorno dok na gitari uopće ne griješi (barem ne očito). Bubnjar i basist su OK i odrade odlično svoj posao a klavijature i ne slušam baš jer mi malo previše razvodne pjesmu. ;)
Iskreno? Iskreno, i Richie i Jon su jednako važni u bendu!!! Osim toga što su jednako važni, jedan bez drugog ne mogu! Oni su stovreni jedan za drugog, to vrlo dobro znaju, oni su više od braće, i oni su jedan veliki fenomen! Od pisanja tekstova da interakcije sa publikom oni dišu kao jedan!
Između njih je bilo netrepeljivosti krajem 80-ih no nakon što su se ponovno sastali za album Keep The Faith shvatili su da jednako vrijede!
Tico Torres je jedan veliki tatica cijelom bendu. Od ostatka je stariji skoro 10 godina i stvarno se ponaša kao netko tko pazi na veselu dječicu! Za mene je on odličan bubnjar.
David je ovako, malo slabija faca! :) Kada je u elementu zna zabaviti itekako publiku (Tico+David intro u Lay You Hands On Me kao klasičan primjer). Nekada zna malo pomoći u pisanju tekstova. Moram reći da mi se njegovo sviranje stvarno sviđa a i posjedujem dva solo albuma, on je mali genije. :)
Alec je bio odličan zabavljač a otkako ga nema on je najveća misterija benda!
Hugh je dobar basista ali kažem, drven na stageu!
Mr. Bluesman 23-01-2006, 18:01 Gle, Richie ne svira sa Bon Jovijem, on jest! Bon Jovi! Ne možeš im uzeti gitaristu i reći da je to sad Bon Jovi! Ne bi to mogao učiniti niti sa Ticom ili Davidom. Pa i sa odlaskom Aleca se osjetila praznina koju Hughe baš ne upotpunjava kako spada, malo mi je drven na stageu! :'(
bingo! ;)
Erm... Nikakvih komentara na moj "review" novog albuma? ??? :-\ :'(
Toliko je dobar da se nama što dodati :)
Mr. Bluesman 23-01-2006, 18:04 Ne šalim se uopće. Čovjek je po mom mišljenju najjači u tom bendu. Gledao sam neke koncerte gdje Bon Jovi nemože otpjevati svoje dionice iako je kompletan bend "spušten" za pola tona a u isto vrijeme Sambora dere svoje back vokale besprijekorno dok na gitari uopće ne griješi (barem ne očito). Bubnjar i basist su OK i odrade odlično svoj posao a klavijature i ne slušam baš jer mi malo previše razvodne pjesmu. ;)
potpuno se slažem! ;) ...po meni je Riči 40% tog benda. znači da je Jon 30%, a ostali po 10%... pa čak i Hugh. :)
Rattlesnake 24-01-2006, 13:22 Erm... Nikakvih komentara na moj "review" novog albuma? ??? :-\ :'(
mmm...da ;D, sorry, u biti ja sam tražila, a nisam ni zahvalila... baš si se potrudio, thanx ;)
pa čuj...po ovome dovoljno dobro zvuči da bi kupila album, ali tebi je jednostavno tolko Bon jovi dobar da sumnjam, da i nešto loše postoji na albumu da bi ti to mogao i reći ;D
al ok, po tvojim opisima već pretpostavljam kakva je koja pjesma ;)
Znam ja da ćete to reći! Pa, oduzmi, recimo dva boda svakoj pjesmi pa gledaj! PA prosudi! Ili pobogu skini album, pa ako ti se svidi kupi!
Znam da mi je Bon Jovi "toliko dobar". Ali mislim da zato nisam, doista, nisam davao prevelike ocjene! Uostalom, mislim da sam naveo par doista loših pjesama! Check! :)
Baš sam sad gledao, jedan ti je Livin On A Pryer dao 8/10 a Unbreakable 10/10??? WTF? Eto, ukusi su čudni! Meni Livin ide 11/10 a recimo Keep The Faith 12/10... Ne pitaj zašto, razmišljao sam o skali i o tom "prebodovanju" ali sam zaključio da su neke pjesme pre-posebne i da imaju "nešto više" te se mroaju izdvojiti!
Rattlesnake 24-01-2006, 15:44 PA prosudi! Ili pobogu skini album, pa ako ti se svidi kupi!
Ja osobno, nemam baš naviku skidat albume... skidam jedino zaštitnu foliju kupljenog originala. Al taj opet mora biti dovoljno dobar da bi završio u mojim rukama.
Poslušala bih ja samplove i otprilike bih znala, kupiti ili ne, no nažalost, nemam trenutno tu mogućnost preslušavanja. ;)
Svasta! Nije fer sudit pjesmu pod 30sekunda.... :'(
Rattlesnake 25-01-2006, 07:40 Svasta! Nije fer sudit pjesmu pod 30sekunda.... :'(
možda...ali za 150 ili kolko već kuna, je ;)
Jon se neki dan javio na VriginRadio (jedna od najjačih radio postaja u UK) u vezi malog interviewa, navondo je povod što su za otvaranje jedne emisje pustili Keep The Faith kao prvu pjesmu! 8)
Evo, 2 MB, 10 minuta!
http://rapidshare.de/files/11796064/24-01-06_Jon_Bon_Jovi_on_Virgin_Radio_complete.wma.html
cacophony 25-01-2006, 21:18 Evo malo Spama ;D
Ajde fanovi oće tko kupit One Last Wild Night u odličnom stanju :)
http://images.amazon.com/images/P/B00005J73X.01._SCMZZZZZZZ_.jpg
ko svira bas u tom bendu? ;D
Do albuma These Days Alec John Such (zapravo je Hughe svirao u studiju i tada) a od tada Hughe McDonald!
ko svira bas u tom bendu? ;D
oktaver ;D
Mr. Bluesman 30-01-2006, 06:43 Kad smo vec kod alternativnih postava ::) , ako malo pažljivije pogledate, na Live8 ćete vidjeti još jednog gitarista koji svira praktički u backstageu ;D
Možda, veliko možda, ja! 8)
Želio bih samo rasvijetliti koju pjesmu sa Box Seta, pa da postam ono što sam našao. Sorry studentima engleskog :P , ne da mi se prevoditi niti skraćivati, vrijedi pročitati.
Minor quibbles aside, this is a box set by which all others should be judged and compared to. For the first time since 1996, I really feel like Bon Jovi is catering to their diehard fan base once again. This album was made for us, the fans. Instead of being treated to songs we already own, they have turned the other cheek and shown us another side of Bon Jovi. Let me say this, it's an inspiring side of the band we do not see enough of. Let's hope this overview of the box makes them look inward on future albums and tours. The last few years have been good and bad ones for Bon Jovi fans. For every high, there seemed to be two lows. All too often I felt like they did not care about that core base and was more concerned about the million other fans that may or may not buy their album. In short, my faith in the band was living on a prayer, but I kept the faith and now, it has been rewarded. I can once again say "I Believe" in this band.
LONELY AT THE TOP
This is hands down, the best song on this box set. This song could turn a non-Bon Jovi fan into a believer. Originally released in 1995 as a b-side, it was written for Kurt Cobain's daughter, Frances. Its haunting vocal gives greater tribute to the most influential rocker of my generation than any journalist has since his death a decade ago. This is coming from a bunch of guys who were thrown into the spotlight like Kurt, but as mentioned in the DVD on this box set, they had people there to get them through the trying times. It includes a spellbinding lyric; "I'm sorry you didn't get to know your Dad, I bet he's sorry he didn't get to know you too". This is the one song on this box that can send shivers down anyone's spine, Bon Jovi fan or not. There is a violin added into the mix of the song that differentiates this from the previously released b-side.
SATELLITE
This track soars with magnificent lyrics and an unbelievable guitar solo by Richie. It was left off "Keep The Faith" because of the arrangement. A little more work on this one with Bob Rock would have possibly given the band another epic masterpiece along the lines of "Dry County" and "Next 100 Years".
IF I CAN'T HAVE YOUR LOVE (featuring Richie Sambora on vocals)
In early 1992, I remember coming across cassettes of the demos for "Slippery When Wet", "New Jersey" and "Stranger In This Town". Getting these tapes was like winning the lotto. To this date I'm not sure how they circulated, but I still listen to them today. Sadly, of all the amazing tracks on those three cassettes only two songs made this box set. This is one of them. "Stranger In This Town" is the most underrated album of the last twenty years. It is easily one of my three desert island discs. Richie laid his heart and soul on that record. It's a career-defining masterpiece. Nothing Eric Clapton ever moved me as much as "Stranger". One of the outtakes from it is a tune he co-wrote with Desmond Child and Diane Warren. This tune and "Forever Mine" were my two favorite outtakes from "Stranger". Here we have "If I Can't Have Your Love" released for the first time. I don't think this was ever properly recorded and I believe it was recorded specifically for this box set. The song showcases Richie's powerful vocals accompanied by only a piano. It just goes to show what an extraordinary singer this man is. He may even be better than Jon. This is my second favorite song on this box set.
RIVER RUNS DRY
Written by JBJ and Desmond Child, "River Runs Dry" is one of Jon's storytelling songs. This is another song that will startle people who only know Bon Jovi for their big hits. The acoustic guitar that bookmarks the beginning and end sound a bit like "Stairway To Heaven". You could play this for someone who is not familiar with Bon Jovi and I bet they would be taken aback at how good this song is. The chorus reminds me a bit of "Thunder Rolls" by Garth Brooks.
LAST MAN STANDING
Left off "This Left?" last year, it has found a home here and on the next Bon Jovi album."Last Man" showcases stunning lyrics where Jon reflects on the current state of the music business and speaks his mind; one of his most truthful lyrics written right after the death of Johnny Cash.
EDGE OF A BROKEN HEART
This is why box sets exist. Cut and recorded for "Slippery When Wet" but left off and put on a soundtrack to a Fat Boys movie the following year, the airplay of this song brought it to NUM:40 on the "Radio and Records" (a competitor of Billboard) chart in late 1987. If released as a single it would have been a top-5 hit for sure. Come on guys, now that it's out on the box, can we hear it live?
ONLY IN MY DREAMS (featuring Tico Torres on vocals)
Anyone who has seen them live knows they are one with their instruments, a set of extraordinary musicians. However, they are all extraordinary vocalists. To date, only the band's Christmas shows in Red Bank, NJ have given us a hint of their talents. Tico Torres' voice is a hybrid of Tom Wait and Steve Van Zandt. "Only In My Dreams" could have been sung by Jon, but thankfully it's not. It would never make a proper Bon Jovi album, but it's one of the highlights of this box set. This song was most likely recorded somewhere between 1992 and 1995.
Mr. Bluesman 31-01-2006, 14:53 IF I CAN'T HAVE YOUR LOVE (featuring Richie Sambora on vocals)
In early 1992, I remember coming across cassettes of the demos for "Slippery When Wet", "New Jersey" and "Stranger In This Town". Getting these tapes was like winning the lotto. To this date I'm not sure how they circulated, but I still listen to them today. Sadly, of all the amazing tracks on those three cassettes only two songs made this box set. This is one of them. "Stranger In This Town" is the most underrated album of the last twenty years. It is easily one of my three desert island discs. Richie laid his heart and soul on that record. It's a career-defining masterpiece. Nothing Eric Clapton ever moved me as much as "Stranger". One of the outtakes from it is a tune he co-wrote with Desmond Child and Diane Warren. This tune and "Forever Mine" were my two favorite outtakes from "Stranger". Here we have "If I Can't Have Your Love" released for the first time. I don't think this was ever properly recorded and I believe it was recorded specifically for this box set. The song showcases Richie's powerful vocals accompanied by only a piano. It just goes to show what an extraordinary singer this man is. He may even be better than Jon. This is my second favorite song on this box set.
Pametan čovjek ;)
Ajme, koja kučka je ova Heather. Naime, u sred turneje, bez ikakve najave Richiju, ona je podnijele zahtjev za razvod!!! :o Isuse, koja kučka! Love aint nothing but a four letter word! Ne želim zamišljati kako će to utjecati na Richija tokom ove turneje i tokom stvaranja novog albuma... Iako on kaže da je dovbršio većinu pjesama! Posljednja dva koncerta su bili loši... :( Jon je pokupio gripu, liječnik želi da otkaže nastupe ali on još kako tako nastupa, ne mogu mislit što će bit sa Richijem koji će bit u totalno drugom svijetu...
Pazi ovo! Intervju poslije koncerta u Washingtonu jučer, dok je za vrijeme koncerta kučka podnijela zahtjev za rastavom!
Sambora Blindsided by Locklear's Divorce Announcement
Source ABC News
Bon Jovi Guitarist Calls Split 'Untrue' After Actress Announces Breakup
WASHINGTON, D.C, Feb. 2, 2006 ? - Heather Locklear announced she had filed for divorce Thursday evening -- but it was news to her husband, rocker Richie Sambora.
More than an hour after Locklear's publicist spread the word that their 11-year-marriage was kaput, the Bon Jovi guitarist told ABC News Radio in an exclusive interview that things were fine at home.
"It's completely untrue," he insisted, adding that he had Valentine's Day plans with his wife.
Nevertheless, the "Spin City" actress had already set the legal wheels in motion, and her spokeswoman CeCe York was spreading the word.
"After 10 years of marriage, Heather Locklear has filed for divorce from Richie Sambora," the rep said in a statement hours earlier. "This is a private matter and there will be no further comment at this time."
The message was apparently not delivered to the rocker, who has been touring recently, and spoke with ABC shortly before a show at Washington D.C.'s MCI Center.
Even when confronted with the report, which had then hit the news wires, he spoke lovingly of Locklear.
"I'm going home," said Sambora, who says that Locklear sometimes joins him when he's touring.
"Heather was just up for our anniversary and that was December 15th ? I was home for like two and a half weeks in Christmas and I have a month off in March, so it's going to be good."
'The Real Story Is That There Is No Story'
Sambora, 46 is a founding member of Bon Jovi. Locklear, his 44-year-old wife, is one of TV's most familiar faces, having gained fame in the early 1980s as sexy Sammy Jo Dean Carrington on "Dynasty." She's also been a regular on "T.J. Hooker," "Melrose Place" and "Spin City." She recently appeared in the film, "The Perfect Man."
Locklear was previously married to rock star Tommy Lee. They divorced after seven years in 1993.
Sambora and Locklear -- who have an 8-year-old daughter -- had been hounded by rumors of a breakup. After tabloid reports that they were fighting over a second child, they issued a joint statement to the New York Daily News in December, stating, "The real story is that there is no story. The truth is that after 11 years together, we are still happily married. Boring but true."
In the interview this evening, Sambora was asked if there were any more kids in his future.
"I wish," he said. "I mean it just gets to the point where women just go, 'I don't want to go through that again.' For us it's easy -- we point and shoot."
While fatherhood is demanding, Sambora said he enjoys it. "At the end of it, it's worth it, yeah, but I mean, really, it's a good two years of your life, you know, for each kid."
Reported by Leah Ricciutti in Washington, D.C. Michelle Ruiz and Buck Wolf in New York contributed to this report.
Mr. Bluesman 03-02-2006, 06:37 To se već dugo priča. Već u Studenome prošle godine sam čitao o tome, ali su navodno odustali od razvoda... :-\
Ma nije bed! SAD JE MOJA! ;D
...jadan Richie. :(
...imam osjećaj da će uslijedit neka anti-love pjesma ;D ...samo će mi bit jako žao ako ga ovo obeshrabri u snimanju trećeg solo albuma :'(
Pa razvod mu samo može dati inspiraciju za novi autorski rad ;)
Guybrush 03-02-2006, 12:20 Tak joj svejedno...za godinu dana će se oženit za nekog trećeg her metl rokera ;D
Ha čuj, ne mora značiti. Iako je Richie rekao da je prije turneje pripremio većinu pjesama i sada to treba samo finiširati kad bude vremena! Ono što mene brine je da čovjek neće moći biti 100% u kocertima na turneji uz tolike probleme, i da će sigurno novi solo album kasniti i bidi dorađen kasnije nego što je to on planirao.
Misli, tu čovjek, sat nakon što je kučka podnijela zahtjev za razvod priča o drugom djetetu... Nemojte me krivo shvatiti, nije kučka što se razvodi, svejedno, ali to je mogla izvesti na daleko ljepši način, razgovorom s Ricihjem doma, a ne da on misli da je sve u redu a ono potpisuje zahtjev dok on nastupa.
Mr. Bluesman 03-02-2006, 14:56 mAnimal...
hmm... možda, ali je koliko sam čuo većina pjesama već gotova, a i da napiše nekoliko novih zvučale bi ko soundtrack za neku dramu ;D
guybrush
:D
BINko
:)
Ne krivim je što se rastaje, sigurno život s tako poznatim glazbneikom nije baš prelijep, ali je sigurno, kao što si rekao, mogla to odraditi na ljepši način. :( ...ali eto dobra strana, sad pjevačica iz mog benda ima šansu kod Richija ;D
BTW
Ona "demo" snimka Its My Life je fake, preko Jonovog glasa sa jednog live nasputa se nasnimili svoj instrumentalni dio... ::)
Mr. Bluesman 03-02-2006, 21:35 Koja demo It's my life? Ona koju mi je mAnimal poslao? Ona bez talkboxa? ???
Mr. Bluesman 04-02-2006, 18:21 A šjoooo! :D
Uskoro ću staviti snimku svoga benda kako sviramo It's my life pa ćete onda čuti kako to treba zvučati! :D ...bez talkboxa ::)
:o :o ;D ;D ::) argh!!! >:(
http://img152.imageshack.us/img152/7936/bjnames899iv5sl.jpg (http://imageshack.us)
Davidu ništa nije jasno!
Jon si misli kad će ovo sranje završiti.
Ricihe se javlja i govori: "Ne, ja sam David!"
ROTFL
Guybrush 05-02-2006, 09:53 Ricihe se javlja i govori: "Ne, ja sam David!"
;D ;D ;D
A vidiš da se Jonek umislil sad kao može bit kul i boli ga k**** kad je Riči postal , barem ne treba davat glupe intervjue nekoj nalizanoj umišljenoj kravi koja mu je preružna za bekstejđ pa je se pokušava riješit što prije ;D
hammond maniac 05-02-2006, 22:56 [quote=Mr. Bluesman ]
A misliš da je život sa popularnom glumicom i takvim komadom nešto lakši ? Pa mislim da je to ista stvar, zato se ljudi iz showbuissenessa žene jer se jedinom mogu skužiti i podnositi pizdarije ovog drugog...a očito nekada i to ne funkcionira.... :(
Danasm u 13:20 na HRT1 Jon Bon Jovi u Oprah! ;)
Evo ga upravo na Oprah Show-u (!!!). Prvo sto mi je zapelo za oko: tip je apsolutno umjetan. Nesto između M. Jacksona i madonne.
Eh, da.. Darovao je 1 000 000 $ u dobrotvorne svrhe (one oprine)...
Inace, puno vise postujem njegove starije stvari od ovih novih..
Samo mu je zubalo umjetno! ;D
Za one koji nisu gledali:
Svirali su uživo u studiju: It's my life, You Give love a bad name i za kraj Have a nice day.
Jon je pokazao i njihov Sanctuary studio. Vokale snima u kuhinji ;D
Da, ali kako netko od 45 godina moze izgledati mlađe od mene?
Da, ali kako netko od 45 godina moze izgledati mlađe od mene?
Geni. ;D ;D ;D
Mr. Bluesman 10-02-2006, 13:28 Ajoj, baš sam propustio. :(
...šteta kaj nisam vidio, možda bude repriza jednog dana...
EDIT
sutra ujutro u 6.10 ;D
Rattlesnake 10-02-2006, 13:30 Da, ali kako netko od 45 godina moze izgledati mlađe od mene?
s malo Botoxa može svatko ;D
P.S. povodom čega je on bio u Oprah, povodom novog albuma ili tih novaca što je dao, ili su pričali i o njegovom životu općenito? jel bio samo on ili cijeli band?
Mr. Bluesman 10-02-2006, 13:32 Pročitao ja sadržaj na teletekstu.
"Njegovu rockersku stranu smo upoznali, a sada će nas povesti u svoj privatni život. Odvest će nas u svoj dom u Philadelhiji ... itd." ;D
Bio je i cijeli bend, odsvirali su stvar(i)...
A oprah 'ko oprah.. samo trazi srcedrapajuću priču..
Čovjek nije imao nikakve operacije, 100%, jedino izbjeljivanje zubi!!! Jeblo ga to, bezveze! Stvar je što ga u studiju ušminkaju, baš kao i svakoga na američkim TV postajama, nije on kriv jebote! Imam snimku sa priprema za Live8 kad nije ušminkan, baš je cool... 8)
Inače, da, dali su velike novce u dobrotvorne svrhe, nije sad da su to počeli činit za Operah, već to odavno čine, ovo za Oprah je samo kulminacija!
Mr. Bluesman 10-02-2006, 16:55 ...Jon bez šminke 100% izgleda ko' moja krpa za suđe ;D
Ma meni je Jon do tamo neke '96 još i podnošljiv, ali mi odonda jako ide na živce.
aligator farmer 10-02-2006, 16:59 Si vidija Samboru?
Izkvarcan obrijanih prsa ;Dpari Petar Vlahov ;D ;D
Mr. Bluesman 10-02-2006, 17:09 LOL ;D
...dok pjeva onako kako pjeva, i svira onako kako svira, boli me kakva su mu prsa ;D
...što se nažalost ne može reći za Jona :-*
Samo mu je zubalo umjetno! ;D
Vokale snima u kuhinji ;D
a bas pojačalo stoji u kupaonici :D :D
...što se nažalost ne može reći za Jona :-*
Što ti je Jon skrivio? ???
Mr. Bluesman 10-02-2006, 19:14 Više ne zna pjevat ;D
Zna, zna, i to kako samo! ;)
Mr. Bluesman 10-02-2006, 21:33 Ma zna, ali to ništa više nije što je nekad bilo. Neki dan sam skinuo neki unplugged "Livin On A Prayer" ...u nekom studiju, s nekim crncem na nekom... mislim da je bio djembe, i neka žena na violini... Naprosto mi se zgadilo Jonovo pjevanje na tom nastupu.
Svašta... Čovjek je u banani zato što je pjevao unplugged verziju sa violinom pa si razbija monotoniju, pjeva pjesmu već 20 godina... A sad je on u banani... :o
Svašta... Al zato je počeo na HAND turneji izvlačit one visoke dionice na Livin On A Prayer nekada, a to nije radio od kad ono? 8)
Mr. Bluesman 10-02-2006, 22:20 Ne znam jesmo li se krivo skužili ili nešto, ali ja obožavam inače akustični prayer, i ovo s djembeom i violinom mi je fantastično, ali tu na tom nastupu se baš prenemaže, razvlači tonove i baš mi je gadan. Al to je bilo prije nekoliko godina, mislim da je Crush ili Bounce vrijeme.
Baš bih htio čut kako sad zvuče... pošto su iz Amsterdama bile samo one 4 pjesme >:(
Mr. Bluesman 11-02-2006, 10:06 ...eto, gledao jutros u 6h ;D
Jon mi se činio baš simpatičan! :) ...sagradili su 4 kuće (za stradalnike Katrine), donirali 1 000 000 $ Angel Networku, za dobrotvorne svrhe, (to im je trebao bit novac za financiranje novog spota), otišli u prihvatilište za djecu, svakom kupili garderobu od 300$, laptop i sve uza školu.
Eh, super su zvučali u studiju ... *Richijevi bekovi su se predobro čuli* ;D
Evo mali darovi za vas od mene... ::)
HAND Tour 19.12.2005 New Jersey
Blood On Blood
http://rapidshare.de/files/13066518/27_Bon_Jovi_-_Blood_On_Blood.mp3.html
P.S. Pjesmu izveli po zahtjevu jedne cure iz publike!
HAND Tour 02.04.2006 Atlantic City
Ill Be There For You (Richie Sambora on vox)
http://rapidshare.de/files/13065555/16._I_ll_Be_There_For_You__Richie_Sambora_On_Vocal s_.mp3.html
P.S. Prvi show nakon što je Richie saznao za razvod!
http://img421.imageshack.us/img421/6844/74hd.jpg (http://imageshack.us)
Mr. Bluesman 12-02-2006, 11:20 HFALA! ;)
Baš skidam...
eto, jel zna tko koja je to gitara? ...čini mi se da ima 3 humbuckera ;D
EDIT
>:( A di je tu onaj fantastični visoki "SO YOUNG!"?! >:( ...lako govorit da su ponovno počeli izvoditi neke zahtjevnije pjesme, a nitko nije razmišljao o tome koliko su ih prilagodili da bi ih mogli pjevat. :'(
Mr. Bluesman 12-02-2006, 13:24 E, zašto David Bryan uz onaj svoj mikrofon na kojemu pjeva ima i Shure SM57? ...onak, desnije od ovog tu, i nikad nisam vidio da ga koristi... ??? :-\
Hehe, velim ti, tad su izveli pjesmu neplanirano. Evo što rade kad je planirano, u Torontu, prva noć mislim! Što se tiče so young, hm, slušao sam dosta starijeg materijala i nije sa Jon baš trgao live na tom dijelu. Meni je ova Toronto izvedba apsolutno fantastična, pogotovo uzmem li u obzir kako je to bilo pri Crush-Bounce pokušajima. Imam samo pohvale za Jona, valjda si je čovjek zacrtao da više ne puši i da vrati sve što zna. ;D Još nešto, to koliko će se Jon truditi i davati glasa puno ovisi o publici i to baš volim. Kada je atmosfera ludilo i kada je publika 200 % u koncertu on će se rastrgati...
http://rapidshare.de/files/13127117/24_Bon_Jovi_-_Blood_On_Blood.mp3.html
I Wont Back Down (uvod u Have A Nice Day)
http://rapidshare.de/files/13127539/12_Bon_Jovi_-_I_Won_t_Back_Down.mp3.html
Run Run Ruholph
http://rapidshare.de/files/13128466/29_Bon_Jovi_-_Run_Rudolph_Run.mp3.html
Mr. Bluesman 12-02-2006, 20:19 Tu isto :-\
Ah, tak sam se nabrijo na BJ zadnjih par dana... pogledo sam Live in London jedno 6 puta danas ;D ...i eto, nasreću mi je Jon sve više cool... ali onaj stari Jon ;D
Tu isto :-\
Ah, tak sam se nabrijo na BJ zadnjih par dana... pogledo sam Live in London jedno 6 puta danas ;D ...i eto, nasreću mi je Jon sve više cool... ali onaj stari Jon ;D
Što isto? Ako imaš koji bootlege recimo iz kraja 80-ih poslušaj Blood On Blood, ja baš ne čujem Jona da tu ima visoku dionicu? Zapravo, čujem Ritchija na soooo young i to je njegova dionica...
Mr. Bluesman 12-02-2006, 21:18 O Richiju i govorim. ;D ...inače ne bih bio razočaran LOL ;D ...onaj zadnji "So young!"
...jedan stih od BJ od kojeg se skoro rasplačem (osim na kraju This Ain't A Love Song ;D) je onaj u Livin' in Sin - "...both turn out the lights..." ... samo... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:-* ;D
hammond maniac 13-02-2006, 01:16 'bemti, zašto nisam gledao tu Oprah ? Čujem da su imali jebeno dobar sound !!!
14.7.Split,gradski stadion,potvrđeno od organizatora.Wild in the streets...
Mr. Bluesman 23-02-2006, 12:18 Ne vjerujem. :-\
...isto kao što je bilo i Kravitzom i s Metallicom... nikad ne znaš što će se dogoditi.
A još manje vjerujem da organizator ima novca da im plati.
Uostalom, tada njima počinje Američka open air turneja, ako se ne varam. Zašto bi zbog nas Hrvata dolazili preko pola svijeta? :o
Suspiria 23-02-2006, 12:23 Ne vjerujem. :-\
...isto kao što je bilo i Kravitzom i s Metallicom... nikad ne znaš što će se dogoditi.
A još manje vjerujem da organizator ima novca da im plati.
Uostalom, tada njima počinje Američka open air turneja, ako se ne varam. Zašto bi zbog nas Hrvata dolazili preko pola svijeta? :o
Potpuno opravdan skepticizam. ;)
Mr. Bluesman 23-02-2006, 12:28 A čak i da dođu, karta bi bila garant prek 100? ::) ...a nažalost, ne bi im došđlo više od 50 ljudi ;D
Govore da je sigurno.Karta će biti 50 eura.Naravno, ništa neće bit sigurno do 7 miseca ali ovi su zagrizli maksimalno da ovu atrakciju dovedu pred torcidu ;D
Ono za metallicu je bilo prestrašno-pokralo ljude,vrhunski zajeb,nije ni čudo šta onda moramo gostit drugoligaše ,a ne prvu ligu.
Mr. Bluesman 23-02-2006, 12:42 E vidiš, kad bi bilo, to bi me moglo odvući na more... ;D
Guybrush 23-02-2006, 12:49 Prema kojim izvorima je to potvrđeno, tj. di piše to...il su još uvijek to ipak glasine?
Rattlesnake 24-02-2006, 02:50 14.7.Split,gradski stadion,potvrđeno od organizatora.Wild in the streets...
ovaj tamo u Obavijestima piše Gunsi na Nova Rock tam negdje kod Beča sredinom lipnja, ovdje tu Bon Jovi u srpnju, pa ako to bude istina, sad već neću samo lijevi bubreg prodavat, nego i onaj koji mi je ostao, ne ;D
ma ništa ja to ne vjerujem dok se ne pojavi na tv-u snimka razgovora s Johnom gdje kaže, "See you people, in Split, in Croatia. Bok" ;D
veceras je u jednoj emisiji na televiziji na kojoj radim bio intervju sa covjekom iz piciginmedije ili kako se vec firma zove...
izgledaju poprilicno sigurni....ali, zivi bili pa vidjeli....nazalost, zivimo u drzavi u kojoj nista nije sigurno.
zivio hrvatistan :)
OMFG!!!! Bon Jovi je izabrao bend koji će otvararti na Giantsu i koji je dobio ponudu izdavačke kuće! I to je upravo onaj koji se i meni svidjeo! :o Znam ja da je ta povezanost bezgranična!
Poslušajte Jody Raffoul bend ovdije:
http://www.xmradio.com/bonjovibands/bandballot.jsp
OMGF X 10 0000!
Mislim da su to neopravdane glasine? Odakle ti izvor?
Jer upravo tada bi trebali imati američku stadionsku turneju, isitna, ništa još nije službeno objavljeno, ali, tako bi trebalo biti! U Europu dolaze u petom mjesecu, i tu ostaju do sredine 6, jer zadnji koncerti u Eruopi bi trebali biti oni na Wembleyu 10 i 11 6. Uz sve to, novi Wembley možda ne bude spreman za Bon Jovija :'( :'( i koncert možda budu morali pomicati tjedan kasnije ili ga održati negdje drugdje... :'( Japanski dio je već rasprodan, mislim 6 stadiona po Japanu, sve je rasprodano a nigdje nema službene potvrde o datumima u Japanu. Čudno malo... Mislim da se ovaj AEG previše upro u promociju Sjeverne Amerike, pa zasad ne rade ništa sa ostatkom... Tu je i Australija, koje će čini se opet biti izostavljena što je žalosno, i ne znam zašto to bend radi kad je jasno da tamo imaju ogromnu publiku... Onda, Južna Amerika... Prije će ići tamo nego doći u HR.
Ajde da bar tako bude... Ako bude karta će vam biti oko 40-70 eura, i bez obzira na odaziv (a vjeurjem da će biti velik, ako ne iz HR tu su fanovi iz svih okolnih zemalja, nepokon bi i HR vidjela genijalce na djelu! :o :o
BTW
Bon Jovijeva turneja trenutno je za petama iza (nisam sad siguran za poredak), mislim U2, Coldplay i Rolling Stonsima po zaradi s tim da su njihovi koncerti ipak jeftiniji, a da su na istoj razini bili bi ispred barem RSa mislim, ne znam tko je zadnji od te trojice!
http://www.24sata.hr/articles/view/17425/
Ono u što sam siguran, ako Bon Jovi bookira ovaj koncert oni ga sigurno neće i otkazati! 8)
Mr. Bluesman 25-02-2006, 12:21 BTW
Bon Jovijeva turneja trenutno je za petama iza (nisam sad siguran za poredak), mislim U2, Coldplay i Rolling Stonsima po zaradi s tim da su njihovi koncerti ipak jeftiniji, a da su na istoj razini bili bi ispred barem RSa mislim, ne znam tko je zadnji od te trojice!
Richia Sambore? ;D
Šala mala :)
Bilo bi stvarno super da dođu... to bi me odvuklo na more garant ;)
Hm... Valjda ne ideš na more inače... ::)
Mr. Bluesman 25-02-2006, 12:34 Vjerovao ili ne, ne idem. :-* Ne da mi se. Još manje mi se da kad se sjetim da bi kad bih išao morao bit sa starom u kući od njene frendice... ::) Svašta, ali ovako bi sigurno išao moj cijeli bend, a onda imamo smještaj kod basistice na Braču ;D
Bilo bi dobro da odeš i bez namjere ić gledat Bon Jovija kod basistice... :P
OMG
I Večernji List!
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/492065/index.do
organizator je izgledao uvjerljivo....al stvarnost je drugacija.
ne bih se nadao ovom koncertu da sam na vasem mjestu ;)
Ma, ja se usitinu ne nadam, ono, nada je jača od mene, ali znam da su vjerojatnosti za to mizerne... Puno se stvari ne podudara... Da se još podudaraju još bi i mislio možda će i bit nešto, ovako, imam samo nadu... :'( Last Band Standing... ;D
Mr. Bluesman 26-02-2006, 17:37 U Zagrebu... khm... ;D
A netko je čitao ovaj topic pa je skužio da ti nećeš tako lako doć na more... ;D
Mr. Bluesman 26-02-2006, 19:45 A ja kupujem 90% ulaznica... ;D
hammond maniac 27-02-2006, 15:40 Ja se nadam, pa što bude...stvarno bi ih volio čut uživo...samo mislim da oni u Hrvatskoj ne mogu napunit stadion...previše se oni kreću u susjednim zemljama, a ovdje nema toliko interesa , to je sigurno....kad je jedna Metallica otkazana prije dvije godine... :P
Mr. Bluesman 27-02-2006, 17:39 I ja isto mislim...
Ali stvarno ne vidim razlog zbog kojeg bi oni došli... ajd još da je u sklopu turneje, al... :-\
Ma... Možda smo postali 52. ili koja već po redu država SADa pa je onda to logično... ;D Nego, ja mislim da bi dobrano popunili kvotu, ima tu fanova iz okolnih zemalja kojima bi HR bila idealna! 8)
BTW
Baš sam skinuo Crossroad DVD (nastup Bon Jovija ja Sugarlandom), isuse, ništa bolje nisam vidjeo godinama!!! Toliko se nadopunjavaju i uživaju da je to fantastično... Uz sve to pjesma You Just Might Make Me Believe me osvojila u potpunosti!!! Ne moram spominjati da je naravno Bon Jovi svirao, a ta cura, omg, kad čujem taj glas naježim se totalno!!! I napokon me je Who Says osvojila, pjesma je prekrasna!!! Tko ovo nije vidjeo ne zna o čemu to ja trabunjam... :'(
Još sam skinuo DVD iz Dortmunda 1993. vidjeo po prvi put uživo Dry County (omg ne mogu komentirati, plus Jonov govor, puko sam kad sam to čuo) još Jon da tipu iz publike da pjeva Never Say Goodbye... ROTFL 8)
Mutne stvari iza toga se kriju... :-\
http://www.slobodnadalmacija.hr/20060226/mozaik01.asp
Guybrush 27-02-2006, 22:50 Još kad nam umjesto Jovice podvale zamaskirane Sašu Tina i Smeđu ;D
Ajmo peticiju napravit da dojdu simo v Zagreb bar ak neće već na morejeeeaa 8)
Evo prvi glas...ajmo dalje...do broja 9 negdje ;D
Mr. Bluesman 28-02-2006, 07:02 Jesi taj Dortmund skinuo prek p2p?! :O Ja imam samo "dry County" i to iz publike snimljen ;D
To si moram nabavit
Dortmund ide preko torrenta! Kad nabavim DVD pržu sjeti me da ti spržim! Da, čitav koncert je iz publike! Baš me zanima što će oni napraviti sa svim tim snimkama koncerata, jer mislim da od sredine SWW turneje snimaju sve koncerte! :o
What we need right now is?soul
-?I Believe?
On March 5th, 1993, I had an epiphany. I saw Bon Jovi live for the first time. I knew they had been opening most shows with the anthem, ?I Believe?, but when Richie Sambora emerged from the shadows and tore through those opening notes on his Fender, I went into another world. Jon Bon Jovi came on stage and began singing??what we need right now is?SOUL!? He didn?t whisper it like he does on the record, or how he had been doing live for the first two weeks of the tour, but he screamed it on this night. I knew right at that moment, this was not going to be a run of the mill show. For the next 150 minutes, I saw Jon Bon Jovi, Tico Torres, David Bryan, Alec John Such and Richie Sambora put on the show of their career. They added six songs not on the original set list, performed each song with vitality and fought for every second they were on stage. When I left, I had no voice and was drained. I had seen Bon Jovi perform the longest show of their career to that date.
Later in 1993, Jon talked about that very show in depth to Kerrang and RIP magazine as the turning point of the whole tour. I am telling this story for a reason. Since that night a dozen years ago, I?ve seen close to 250 concerts. I?ve seen some with as many as 80,000 people and some with as few as 8 people in the audience. Whenever I walk into the show, I want to love the artist and the music. I?m open to anyone and anything. They hold the keys to my heart, mind and soul. If they give their all, I?ll give them their props. Just recently, someone asked me to name the best concert of the 250 and I refused to answer it because, for me, it?s like asking which child I love more. I love so many for different reasons. Seeing U2 a month after 9/11 can?t be compared to anything else I?ve ever seen as I shed tears from the ambiance and inspiration in their songs. I saw Bruce Springsteen in near tears as he held hands with the members of the E Street Band on the final night of their word tour in Madison Square Garden in 2000, the first concert I actually ever shed a tear at. I?ve seen McCartney, Bowie, Prince and the Rolling Stones completely rip the roof off the buildings with commanding performances. Just last week, I saw two unknown and struggling acts, Marah and Will Hoge, give their all in small clubs in Chicago. I walked out of each of those shows feeling their hunger and appetite to win the audience over. However, I?m not sure if any of the above shows hit me the way the 3/5/93 show did. To this very day, friends give me crap about listening to Bon Jovi. Nothing mean spirited, but they often wonder if my music tastes has expanded beyond the world of melodic rock. In the last few years I have fallen in love with Johnny Cash, The Clash, Southside Johnny, David Bowie, Ryan Adams, Shelby Lynne, Jesse Malin and dozens others. Many of them ask why I still love Bon Jovi since my tastes have drifted away from the style of music they play and the truth is it?s all because of that March ?93 show. On that particular night, I saw a band fight harder on the concert stage than Jake LaMotta ever did in the boxing ring. You would have thought their families lives depended on that gig. I have never seen any artist, at any time in their careers, be as hungry as Bon Jovi was on that night at the Rosemont Horizon. To this day, it may stand as the single greatest live performance I?ll ever witness. I saw something in Jon Bon Jovi?s eyes that night, I saw a fighter, a poet, a lover, a believer, an artist and most importantly?I saw soul.
Soul u Zagrebu? :'(
hammond maniac 05-03-2006, 05:02 Što je na kraju s onom kujom od Heather Locklear?
Mr. Bluesman 05-03-2006, 09:25 pa zatražila je razvod braka, a valjda još pregovara s Richijevim odvjetnicima... :-\
hammond maniac 05-03-2006, 18:30 A siromah svira turneju...mislim da groupies sada divljaju još više, i pomalo ga tješe... ;D ;D ;D
Who Says You Cant Go Home je nezaustavljiva na ljestvicama! Čini se da je na vidiku najvećei hit Bon Jovija od pjesme Always! Hehe, nadam se da će je pustiti kao singl i u Europi! ;)
Osvojila je Kanadu, SAD je umalo pokoren ;D , verzija sa Sugarlandom je skočila u top 10 na country ljestvicama, i ovaj tjedan je 8. , na Billboard TOP je 37. (HAND došao tek do 54, a recimo Its My Life na 33.) i grabi velikim koracima, na Adult ljestvici mislim 14... Hehe, pratim razvoj događaja ovo će bit zanimljivo!
BTW
Na prošlotjednoj ljestvici albuma HAND je bio pace setter... 8)
TOP 50 ALL FORMATS - SPINS
Chart note:
Bon Jovi has the most played song in Canada this week as Who Says You Can't Go Home jumps to #1 on the All Format chart
Who Says je ovaj tjedan 34. na Billboard Top 100, na adult se diglan, ne sam sada na koje mjesto! I na prošlom koncertu su snimili live video za Who Says, mislim bez Jennifer, video će vjerojatno ići u Europu kao treći single! 8)
Mr. Bluesman 10-03-2006, 20:52 Drago mi je cuti da tako dobro ide, ali nije mi pjesma nešto uberposebno. Dobra je, ali nije nešto :o
Meni se podvukla pod kožu, i to verzija sa Jennifer! :-*
Mr. Bluesman 10-03-2006, 21:52 Ah, i meni isto... malo... ;D
Buuhuh... Ovaj show je trajao 3 sata!!! :o
1) LMS
2) Bad Name
3) Wild In The Streets
Jon just said something about playing for 3 hours tonight
4) Complicated
5) Born To Be My Baby
6) Story Of My Life
7) Sleep When I'm Dead
8) Runaway
9) Radio Saved My Life
10) Bounce
11) In These Arms
12) I Wanna Be Loved
13) I'll Be There For You (full electric Richie on vocals)
14) I Won't Back Down
15) Have A Nice Day
16) Who Says You Can't Go Home
17) It's My Life
18) Blaze Of Glory
19) Bed Of Roses
20) Bad Medicine/Gloria/Shout
21) Raise Your Hands
22) Living On A Prayer
Encore:
23) I'd Die For You
24) One Last Cigarette
25) Keep The Faith
26) Great Balls Of Fire
27) Someday I'll Be Saturday Night
Jon mentions coming back to US to play stadiums in July
28) Wanted Dead Or Alive
29) Never Say Goodbye
Mr. Bluesman 12-03-2006, 21:17 :o :o :o
Na http://bonjovi.livedaily.com/ možete poslušat svaki tjedan 6 bendova koji su otvarali za BJ i glasati za najboljeg... Pobjednik otvara drugo večer na Giantsu i dobiva ugovor izdavačke kuće... 8)
Mr. Bluesman 13-03-2006, 21:52 Bubnjar iz jednog od tih bendova je prijatelj jednog bubnjara s jednog drugog foruma kojeg posjećujem.
???
::)
;D
WOW! Koji bend? Koji forum? :o
Mr. Bluesman 13-03-2006, 22:12 Band ne znam. Forum je www.pearldrummersforum.com ;D ...nego, nisam ja siguran jel 100% to jedan od tih bendova. Ali sjećam se da je bio jedan topic na forumu "Hel my friend open for Bon Jovi" ...i da sam ja dao glas i da su pobijedili i išli dalje. Naravno, bilo je i komentara poput "friends don't let friends open for Bon Jovi" ;D
jel bi mi mogo napisat netkos ve njegove albume?
gubim se, na svakom popisu gomila kompilacija i singlova =(
i'm dumb :(
imam ove
bon jovi
crossroad
kee the faith
fahrenheit
new jeresy
slippery when wet
have a nice day
bounce
crush
these days
this left feels right
šta mi fali od albuma?
Mr. Bluesman 15-03-2006, 06:55 Pa čini mi se da ti fali samo box-set 100 000 000 BJ fans can't be wrong. A od solo albuma tu su Blaze of Glory i Destination Aynwhere (Jon), Stranger In This Town i Undiscovered Soul (Richie) i dosta Davidovih.
Od njega ti fali Blaze Of Glory i Destination Anywhere.
A od njih popis ide ovako!
1984 - Bon Jovi
1985 - 7800 Fahrenheit
1986 - Slippery When Wet
1998 - New Jersey
1990 - Blaze Of Glory (Jon solo album)
1991 - Stranger In This Town (Richie solo album)
1992 - Keep The Faith
1994 - Cross Road
1995 - On A Full Moon (David solo album)
1995 - These Days
1997 - Destiantion Anywhere (Jon solo album)
1998 - Undiscovered Soul (Richie solo album)
2000 - Crush
2000 - Lunar Eclipse (David solo album)
2001 - One Wild Night Live 1985-2001
2002 - Bounce
2003 - This Left Feels Right
2004 - 100,000,000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong
2005 - Have A Nice Day
A di su vam another side of bon jovi od vol.1 do vol 12. ;)
Tko je to izdao? Bon Jovi definitivno nije... :P
ispravite me ako sam u krivu ali bez tih solo albuma tih 11 je cjela diskografija tog benda?
|
|