hammond maniac
15-03-2006, 16:22
Mislim da je tako...
|
View Full Version : Bon Jovi hammond maniac 15-03-2006, 16:22 Mislim da je tako... mglg 15-03-2006, 16:24 e to me zanimalo =) vidjet ću da iskopam i jonove solo albume, jer imam nekih 10ak nerazvrstanih pjesama thx! Mr. Bluesman 15-03-2006, 16:39 Bez solo albuma ih je 13 WTF? ??? Rattlesnake 15-03-2006, 16:44 a gdje vam je John Bongiovi - Early station years? Aha, aha, aha ;D :P To je ispred svih ovih, ma to se ne smije zaboraviti nikako 8) EDIT: aha....Power station years.... lapsus :P jake777 15-03-2006, 16:56 Tko je to izdao? Bon Jovi definitivno nije... :P Nije službeno ka šta nije ni Powerstation years od Jona Bongiovia-to je inače njegov prvi band i izdani materijal. Ima ti i Redux live(To ti je one wild night prošireno izdanje s masu live neobjavljenih pisama,pr.iz 85'Hardest part is the night,Breakout...gotovo metal izvedba In and out of love itd...Ima toga samo triba poznavat u L.A. Lonn Frienda i imat sestru koja je veći fan od mene ,a vjerovatno i od tebe(3 puta bila na njihovom koncertu,upoznala se sa svim članovima banda itd...meni ti je Bon jovi obiteljski band iako su meni neki drugi likovi i bandovi draži od BJ i co.Pratim diskografiju otkad sam 90' dobija orig. slippery when wet iz SAD-a od starog...Malo mog kurčenja sorry ;) BINko 15-03-2006, 19:45 To ništa nije službeno izdano... Pjesme sa Powerstation je uglavnom svirao bend Atlantic City Expressway, sa Jonom i Davidom! 9 "pravih" albuma! 1 best off 1 live album 1 best off, ali prerađene pjesme 1 Box Set (4 CDa,rariteti(12) i inikad objavljene pjesme (38), DVD) :P jake777 16-03-2006, 13:01 Naravno da je to sve od official releases :P Isto ka šta i Ritchie ima dva albuma ,a ja još i Live at the shepperds bush,Live in Tokyo,i od Bon Jovia onaj famozni Live in London sa Wembleya iz '95(3 cd). Šteta šta nisu došli na Stari plac u Split. ;)Uživaj... BINko 17-03-2006, 20:49 Last Man Standing ;) I tried to think about where to start when it comes to doing a review of the H.A.N.D. tour ?05/?06, and realized that the best place was to go back in time to the S.W.W. tour of Australia, 1987. That?s when the love-affair with BON JOVI first started and I have had the privilege of seeing every tour since then. Serendipity brought me to live in New York, and unlike my fellow compatriots, I did not miss out on the Crush and Bounce tours. (To my fellow Aussies, I wish with all my heart that BJ would tour our sunny shores again.) I started my H.A.N.D. tour in New York, at Madison Square Gardens!! A life-long dream of seeing BJ play the Garden was being realized, and in order to guarantee great seats I opted for the Fanclub Event. Nothing could prepare me for either the seats or the show. Both shows were absolutely amazing?incredible. A magic and energy that I had not seen in the band?s live performances since the KTF tour was back, if not, even more so. The new album translates to the live forum in a way that neither the Crush nor Bounce albums did. The chemistry within the band, was joy personified. The guys were rocking and having fun, and it showed. I had planned on going to the NY shows (2), the NJ shows (3), the Philadelphia shows (2) and the Long Island show, but after the second night at MSG, I knew that I would have to see more. And so I traveled up and down the east coast; up and down the west coast; into the Heartland of America and finally on to the last note in Sin City. I can?t tell you which was the best show, or my favourite show. I can?t single out one highlight, there are far too many. There are some shows that stand out more than others, and each for distinctly different reasons. I?ve tried to narrow it down to my top three, but that has proven to be impossible. I?ve enjoyed every show. I?ve experienced front row, and I?ve been back at the Front of House when Jon stood solo to welcome the faithful with Last Man Standing. I watched as Richie bled upon his guitar at MSG, and did not miss a note. I saw the usually energetic and inexhaustible Jon push past the searing pain of back spasms in Washington DC and still wow the crowd. And if it was at all possible, his voice is stronger now than 20 years ago, his energy higher, his performance sharper. Boston on February 10th was a show where magic electrified the air, the crowd energy surged and the band played like there was no tomorrow. Atlantic City pulsed with raw emotion as Richie channeled his heart and soul into IBTFY, so much so that the audience felt his heart ache. Across the country he played this song, both for us and for him, and every time the guitar solo was exquisite, different, passionate and raw. As Jon introduced Richie to the Vegas crowd, he expressed what most of us already knew in our hearts -- that this song had been ?a kind of purging? for this extraordinary guitarist, and we had been called to bear witness to that pain. My respect and admiration for Richie as a musician and guitar virtuoso was elevated to new heights each time he stepped forward and played that solo and his fingers wove each note into a musical tapestry. I have fond memories of Fresno, four rows directly in front of David. A quiet crowd in front of me, allowed my friend and I to spend most of the show interacting with David?singing, unashamedly playing air drums, air keys, and watching as David?s enthusiasm for the music had him playing like a man possessed. Bad Medicine, Runaway, Sleep When I?m Dead ,? the maestro of the keys raised the roof. Watching David you see a man who reacts as though it was the first time he?d walked out to a stadium audience. No jaded rocker here folks!! Nassau Coliseum, Long Island gave me a view of the incomparable Tico Torres that will long stay with me. His driving, unshakeable beat and fierce all out explosion on Raise Your Hands whipped the crowd into a frenzy at Anaheim. To the brilliance of his subtle, delicate percussion and haunting beats on Blaze of Glory. The man is precision, his talent immeasurable, his playing flawless. I remember the first time I heard Bells of Freedom, I Want to Be Loved, Last Cigarette?.there were only two songs from HAND that I didn?t hear live (I Am and Wildflower). Mixed in with the old favourites, and unexpected treats - In These Arms, I?d Die for You, Blood on Blood, Wild in the Streets - they seamlessly blended to showcase a catalogue of songs that left you wanting to hear more (how can 2 and a half hours go by so quickly?) and giddy for having heard so much. To Hugh McDonald, there is no KTF without you and your rumbling bass. Your quiet presence is like the steady breath to Tico?s heartbeat. To Bobby Bandiera and Jeff Kazee who brought an extra dimension to the songs and the shows with your musical presence, thank you. You filled out the sound and added guitar licks and keyboard runs that are oft overlooked and passed over when translated live. The HAND album is guitar and keyboard layered, and the songs wouldn?t have stood up as well without you. And with three additional voices, blending with David, Richie and Tico, Last Cigarette filled the venue with sweet, sweet harmonies. There are no complaints from this tour weary woman. I could do it all again, and more. If the finances were willing, I?d be heading to Japan and Europe, but for now I count my blessings that I have experienced one hell of a US tour. I have more memories, more photos than I could ever have imagined I would gather when I sat at MSG back on November 28th. There is so much more I could write about ~ the light show, the LED effects, the superlative Hi-Def screen, hearing the TLFR arrangements of IBTFY and Bed of Roses, the playful interaction of the band with the fans? all an intricate part of the brilliance of BJ live. And then there are all the ?on-the-road? stories that will go unwritten (?What happens on the road, stays on the road? -- Vegas stole it from rock ?n? roll people). On a personal note, after hearing far too often on this tour the reference of ?him?, ?his show?, ?his new album? I just wanted to say (with no disrespect to anyone) that BON JOVI is a BAND. It?s not just about the one exceptionally talented man. It?s the sum of all the parts, the symphony of this exceptional group of individuals, their talent, their energy, and their passion that forms one of the greatest rock bands and becomes one of the greatest rock shows every time they assemble on stage. And so to the boys in the band ~ Jon, Richie, David, and Tico ~ thanks for making my winter a whole lot warmer. Thanks for doing what you do, and doing it like no other band in the world. Your joy on stage was palpable, and it was a joy and an absolute blast to have gone along for the ride. You opened with Last Man Standing, a homage to the great singer-songwriter-musicians of yesteryear. I just wanted to say that this song, in time, will stand as a testament to all of you ~ BON JOVI, one of the greatest rock ?n? roll bands ever. BINko 19-03-2006, 20:51 Odvojite par minuta i pogledajte svakako! Let It Rock 1990 Rio De Janeiro http://www.youtube.com/watch?v=vFTeH2T6h4s&search=bon%20jovi Mr. Bluesman 19-03-2006, 21:29 Hvala Binko! :) SUper video! ;) Storek 20-03-2006, 08:04 A sad da ja malo nadrobim o omiljenom bandu!!!! Dakle, BON JOVI rules... Ako možda i nije neki vokalist ali kao što je navedeno na početku, ima definitivno najbolje tekstove... Poslušajte IN THESE ARMS, BED OF ROSES, LIVIN' ON A PRAYAR..... Pa tekstovi te dovode na rub suza.... A SAMBORA... Nije tipiči "BRZOPRSTI" muljtor... Svaki solo mu ima dušu, kad benda gitara zaplače... Pogotovo onaj crni Les Paul.... Jooooj, ljudi moji SVRŠENSTVO.... Da ne zaboravimo to da ima i par full žestokih stvari koje graniče s metalom kao IF I WAS YOU MOTHER itd.... Sve pohvale.... hammond maniac 21-03-2006, 22:58 Let It Rock 1990 Rio De Janeiro http://www.youtube.com/watch?v=vFTeH2T6h4s&search=bon%20jovi Sad sam pogledao video...čini se da je David Bryan jako gledao Deep Purple kad je bio mali, jer uvod mu je totalno Lordovski, i to onako kako je Lord izvodio 80-ih, kada su izbacili Perfect Strangers... ;) Mr. Bluesman 22-03-2006, 07:11 Istina, David je uvijek kao svoje uzore, osim ovih velikih imena poput Mozarta, Bacha i dr., navodio Deep Purple i Led Zeppelin. :-* BINko 22-03-2006, 20:46 Bas slusam njegovo solo album... Posluzi mi nekad za opustanje ili kad sam u bedu... Ima tu neku vibru. :) BINko 26-03-2006, 12:51 Samo da kažem da Who Says i dalje napreduje, ovaj tjedan je na Top 100 Billboard na 25. mjesto... ogromna je! Uz sve to, moram napomenuti, Bon Jovi već nekoliko godina ne izdaje singlove u prodaju u Americi (nisu niti Its My Life izdali koja je došla do broja 33.), što znači da se ova pjesma na ljestvicama bori samo svojim airplayom, dok većina ostalih ima i još jednog aduta u rukavu, prodaju... Recimo, da je single izdan za prodaju bila bi barem još 10 mjesta gora bez problema! Ova pjesma na Bilboardu je only Bon Jovi verzija, a ona u duetu sa Jennifer se digla za još dva mjesta na country ljestvicama, i ovaj tjedan je 4. DarkKnight 26-03-2006, 13:06 čovjek ima super pjesme :D BINko 26-03-2006, 14:19 čovjek ima super pjesme :D aaaa >:( ::) hammond maniac 27-03-2006, 00:30 Baš danas pričam sa frendom , a to me interesira već duže vremena.... Zašto se posljednjih godina na slikama uvijek pojavljuju samo 4 člana Bon Jovija, bez basiste ? I kad gledaš koncert, nikad ga ne pokažu u krupnom planu, kao da je ''zakrpa '' banda ... Why ? Mr. Bluesman 27-03-2006, 06:45 Kad je bio Alec John Such, sve je bilo normalno. Onda je on odlučio otići - nikad nisu dali točan i služben razlog zašto. Od onda s njima svira Hugh McDonald. Ali on u Bon Joviju nije ravnopravni član banda, nego je samo osoba koja svira bass i to piše na CDu. U biti je sve to zato što on jedini nije s Bon Jovijem otpočetka. Ako je potpisao takav ugovor, onda OK. ;D Sve u svemu, on nije član benda, on je samo basist :D ...tako bi sa svim basistima trebalo ;D jake777 27-03-2006, 14:52 Bon jovi s Alecom na basu su bili ka neraskidivo bratstvo kako oni kažu.Kada je alec prekršia neka pravila otiša je ili su ga škartali iz obitelji.Onda je uletia Hugh koji je prije svirao s Cooperom...On je samo bass u grupi i snima albume,znači totalno profesionalni član banda koji nikad neće moći zamjeniti u potpunosti Aleca.Zato ti se on ne slikaje s njima i uvik je u drugom planu... Mr. Bluesman 27-03-2006, 17:22 BTW Hugh vam svira na Runaway, prije je svirao s Ticom itd., uglavnom, nije iz vedra neba, već je JBJ imao i prije suradnju s njim. :-* hammond maniac 28-03-2006, 03:43 Vidiš , super interesantno, ali zamisli ti kako oni i video koncerte snimaju , a da se njega uopće ne vidi...čovjek mora da uopće nema ego ... ;D Mr. Bluesman 28-03-2006, 07:33 Ma vidi se, ali puno manje nego ostali članovi. Čak i Jon kaže "on the bass - HUGH MCDONALD" :o hammond maniac 28-03-2006, 13:07 Mr.Bluesman, iz postova vidim da jako puno znaš o ovom bandu, glazbi općenito, da li si ti negdje spominjao da imaš samo 15 godina ili je to bio netko drugi? ::) BINko 28-03-2006, 13:29 Pa vidi se Hugh, samo znatno manje... Nema ga na "udarnim" slikama, u spotovima ga ima jako malo, ali ga postuju kao dio... Vjerojatno ni oni sami ne žele u potpunosti zamijeniti Aleca, a ni Hugh ne želi biti eksponiran tako da im to odgovara! Alec je sivirao u prošloj turneji sa bendom, ne sjećam se sada, mislim Philadelphia... nisam siguran! Zna se nekada pojaviti. Nikome nije baš jasno zašto je on napustio bend ili zašto su ga izbacili, navodno je počeo grijšiti na stageu, a kruže i glasine da se počeo drogirati... :'( Mislim da je Jon na AMA svoju statuo koji je dobio kao član benda predao Alecu, nisam siguran ,nešto je uglavnom bilo... :'( Mr. Bluesman 28-03-2006, 13:39 Mr.Bluesman, iz postova vidim da jako puno znaš o ovom bandu, glazbi općenito, da li si ti negdje spominjao da imaš samo 15 godina ili je to bio netko drugi? ::) Hvala, ali to nisam ja. Ja imam 14 ;D Mr. Bluesman 28-03-2006, 13:50 Istina istina. Inače, Alec je veliki ovisnik o motorima i pištoljima! :D Jednom su ga čak uhitili prije velikog koncerta jer je donijeo svoju kolekciju pištolja. Mislio je murjak da želi nekog ubit ;D ...i imao je neku nesreću na motoru i tako to. Mislim da i dan danas ima bike-shop u NYu ??? hammond maniac 28-03-2006, 14:04 Hvala, ali to nisam ja. Ja imam 14 ;D Svaka čast...ako budem tebao neke koncerte Bon Jovija na videu , obratit ću ti se... Mr. Bluesman 28-03-2006, 17:43 Hvala! :) Takve me stvari baš razvesele :) Slobodno. Baš sam neki dan poslao puno BJ stvari mglg-u. :-* BINko 29-03-2006, 13:10 RICHIE SAMBORA: UPDATE (Wednesday, March 29, 2006) Richie Sambora was treated for a broken left arm after a fall at home in Los Angeles last week. He'll be in a sling, but will still perform when Bon Jovi begins the Japanese stadium leg of their Have A Nice Day World Tour on April 8th and will be fully recovered by the time their European tour begins in May. No dates will be cancelled. Mr. Bluesman 29-03-2006, 13:19 Šajt! :-X Ne prati ga baš dobra sreća... :-\ BINko 29-03-2006, 15:18 Šajt! :-X Ne prati ga baš dobra sreća... :-\ A možda mu je netko kucao na vrata, pa je od sreće poletio??? ??? http://et.tv.yahoo.com/celebrities/14302/ Are Heather and Richie Back Together? March 29, 2006 The whispering! The love taps! Are RICHIE SAMBORA and soon-to-be ex-wife HEATHER LOCKLEAR on their way to a reunion? It was just last week that ET obtained the musician's divorce papers filed in response to his wife's filing in early February, but after they were spotted together over the weekend, rumors of reconciliation have started to swirl. The pair was seen together in Sherman Oaks, CA cheering on their 8-year-old daughter AVA ELIZABETH at her softball game. Heather and Richie, who was wearing a sling on his left arm, were not only seen walking together, but even talking. At one point, when she wasn't rooting on Ava, Heather approached Richie and gave him a few friendly taps on his backside and when the game was over, Heather gave Richie a kiss -- on the cheek -- goodbye. Meanwhile, in Sambora's papers, filed in L.A. Superior Court on March 19, the rocker is seeking joint custody of the couple's young daughter. He also seeks to enforce their premarital agreement, which was dated Dec. 14, 1994, and would like to terminate the court's ability to award spousal support. Both stars cite "irreconcilable differences" as the reason for the split. ET first broke the news in February that the BON JOVI rocker, 46, and the former "Melrose Place" and "Spin City" star, 44, were calling it quits after more than 11 years of marriage. Previous to Sambora's formal response, Sambora's attorney JACALYN DAVIS responded with a new action on Feb. 24, requesting a change of judge in the case. Court papers filed by Davis said that the judge assigned to the trial, MICHAEL I. LEVANAS, "is prejudiced against the party [Davis] or the interest of the party" so that Sambora "cannot have a fair and impartial trial or hearing." No other details about the court papers were available. Reasons behind the break-up of the two stars reportedly involve an inappropriate e-mail sent to Sambora, according to People magazine. Sources told the mag that the couple had been going through a "rough patch," and then Locklear found a suggestive e-mail sent to Sambora by one of their female acquaintances (who apparently was already a sore subject between them) which included some "provocative pictures." Up until that point, Locklear hadn't thought the woman and Sambora had actually been involved romantically -- but sources reveal that this incident was the final factor in her moving forward with divorce papers. Sources close to the pair also tell the mag that Sambora claims nothing happened with this woman and he never asked for the photos to be sent. "Heather Locklear has filed for divorce from Richie Sambora," her publicist told ET. "This is a private matter and there will be no further comment at this time." Locklear was previously married to another rocker, TOMMY LEE, until 1993. Watch tonight's ET for more of the rumored Sambora/Locklear reunion! http://img.timeinc.net/people/i/2006/startracks/060410/hlocklear.jpg Mr. Bluesman 29-03-2006, 17:14 LOL sad znam pravo značenje riječi paparazzi! :o jake777 29-03-2006, 17:23 Daj Binko sere mi se od ovih copy paste shema ja fan bon jovia.Znamo svi engleski više manje,bilo bi dobro da ti rolu wc papira sažmeš u dva listića kao kad ideš brisat guzicu,tako nam je lakše gutat nove serijske informacije o bandu o kojemu ti znaš apsolutno sve ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Prevedi i sažmi šta je pjesnik htio reći ili nisi čru fan! Lord Sirius 29-03-2006, 17:34 Kad je bio Alec John Such, sve je bilo normalno. Onda je on odlučio otići - nikad nisu dali točan i služben razlog zašto. Koliko se ja sjećam onog MTV Behind The Scenes, taj je počeo abnormalno griješiti live, otuđio se od benda i zato su ga napucali. Mr. Bluesman 29-03-2006, 17:48 Koliko se ja sjećam onog MTV Behind The Scenes, taj je počeo abnormalno griješiti live, otuđio se od benda i zato su ga napucali. Pa ne znam ja. samo znam da službeni razlog nije nikad objavljen. Tj., tako sam pročitao. A Hugh je ko drvo na pozornici. Drvo s Fender Jazz basom ;D BINko 29-03-2006, 18:18 Daj Binko sere mi se od ovih copy paste shema ja fan bon jovia.Znamo svi engleski više manje,bilo bi dobro da ti rolu wc papira sažmeš u dva listića kao kad ideš brisat guzicu,tako nam je lakše gutat nove serijske informacije o bandu o kojemu ti znaš apsolutno sve ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Prevedi i sažmi šta je pjesnik htio reći ili nisi čru fan! ;D Ne znam sažimati... :P hammond maniac 30-03-2006, 01:06 Nemoj srat , nego sažmi :D :D Da se ne mučimo....ionako znamo da ćeš uživati u tome.. Ajde daj, bit ćeš koristan... ;) ;) ;) BINko 30-03-2006, 14:05 Ma ne mogu vjerovat! Jon je poslao poruku na Backstage (Službeni fan forum) da je sada sigurno da se koncerti neće održati na Wembleyu te da on ne želi riskirati da se dogodi nešto slično kao kada se čitava konstrukcija počela urušavati prošli tjedan... Stadion nikako neće biti spreman, što ga frustrira, ali moraju naći drugo mjesto za koncerte... Još je rekao da su trenutno u pregovorima za stadionske koncerte po Americi u jesen... Također kaže da razmatraju turneju u Australiji i Južnoj Americi... Hm... Nekako sumnjam u to, ali eto... :'( :'( BINko 30-03-2006, 14:18 Pregled sranja oko Wembleya http://www.thisismoney.co.uk/news/article.html?in_article_id=407915&in_page_id=2 jake777 30-03-2006, 14:27 Pusti Wembley,vidit ćeš kad se najlipša školjka na svitu počne urušavat jer nemaju para za uložit u obnovu,a Dinamovo ruglo je najružniji stadion sa najviše uloženih para,sramota,hoćemo suvremeni poljud na kojem će svirati bon jovi!!! aligator farmer 30-03-2006, 15:05 Daj Binko sere mi se od ovih copy paste shema ja fan bon jovia.Znamo svi engleski više manje,bilo bi dobro da ti rolu wc papira sažmeš u dva listića kao kad ideš brisat guzicu,tako nam je lakše gutat nove serijske informacije o bandu o kojemu ti znaš apsolutno sve ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Prevedi i sažmi šta je pjesnik htio reći ili nisi čru fan! Ovo je zakon! Sazmi ili nisi cru fan! ;D ;D Stvarno Binko!Bio bi red da se malo vise angaziras oko ovog topica! Nekako si mi neaktivan ;D ;D ;D jake777 30-03-2006, 15:09 Biće njemu i privatno kad kaki govno uvik ima primjese tekućine i veliki protok u sekundi,najbolje kad napravi pljok u komadu da imaš manje posla!Ovisi šta jede ;D BINko 30-03-2006, 16:14 ROTFL :o OFFTOPIC >:( ;D BINko 06-04-2006, 17:53 Who Says nastavlja niz... Na Billboard se digla na mjesto 23, na country broj 3, Adult Top broj 7, i sve ostale ljestvice... Wembley znaci otkazan... Zamijena je Milton Keynes! 8. travnja kreće Japanska stadionska turneja! Očekuju se daljnje objave datuma uskoro! http://personales.ya.com/crushmagazine/mp3/virgin.wma Link za download jako zanimljivog intervjua sa Virgin Radia, Jon govori o Wembleyu, turneji, itd... :) BINko 07-04-2006, 13:21 The Top 20 Concert Tours ranks artists by average box office gross per city and includes the average ticket price for shows in North America. The previous week's ranking is in parentheses. The list is based on data provided to the trade publication Pollstar by concert promoters and venue managers. 1. Bon Jovi; $1,256,376; $76.96. 2. Aerosmith; $1,111,723; $91.80. 3. Coldplay; $865,677; $57.39. 4. George Strait; $834,282; $57.68. 5. Rascal Flatts; $447,807; $48.04. 6. Nickelback; $359,604; $37.56. 7. Keith Urban; $341,793; $36.68. 8. Motley Crue; $318,602; $54.11. 8) Mr. Bluesman 07-04-2006, 16:52 :D :D :D ;D ;D ;D :o :o :o 8) 8) 8) ??? ::) BINko 07-04-2006, 18:11 Hehe, što se čudiš... 8) Mia 13-04-2006, 22:04 Oni su super,makar su me malo razocarali.iman njihovu akusticnu verziju pisme Always koja je svirana uzivo,i Jon me uzašno razocara!!Mislin covik super piva ali ne moze dignit glas ka na mixanoj verziji.Inace obozavam tu pismu,pa me je stvarno razocaralo!! :) BINko 13-04-2006, 23:42 Ne znam odkad je ta live tvoja verzija, malo obrati paznju na to da je aukusticna onda izvedba, i na vrijeme izvodena... Ako hoces slusat kako dize glas na Always nabavi se Live In London 1995. ;) Inace, Who Says je broj 2 na country ljestvicama, broj 23. na Billboard Top 100, i prije dan-dva dobili su nagradu za Best Collaborative Video Of The Year, Jon je obavio sate i sate intervjua iz Japana! Inace, kaze on, da su u Japanu prodali vise karata negoli RS i U2 zajedno... ;D BINko 19-04-2006, 18:18 Japan je gotov, odlicni koncerti u Japanu! Bend odlazi sada na odmor prije Europske turneje! Inače, sada su počeli objavljivati datume za stadionsku turneju po Sjevernoj Americi, za sada ima par datuma i definitno su okrenuli pilu naopako, raspored je dosta neočekivan! 10 Julio Seminole Hard Rock Hotel & Casino, Florida 13 Julio Parc Jean Drapeu, Montreal, Quebec, Canadá 15 Julio Citizens Bank Park,Phi 18 Julio Giants Stadium, NY 19 Julio Giants Stadium, NY 21 Julio Soldier Field, Chicago 23 Julio Heinz Field's Coca-Cola Great Hall, Pittsburgh 27 Julio Gillette Stadium, Boston Također su opet zbrkali Europske datume, jer su objavili još jedan datum na neobčinom mjestu i ti nakon datuma "Wembleya" odnosno MK... Što bi trebalo značit da neće baš u Hullu završit Europski dio, dakle, valjda slijedi još datuma... Hm... http://www.kcstadium.co.uk/newsstory.asp?id=552 13.06.2006. Hull I da... Procurio je video za Who Says koji ide u Europu, ja sam sokiran, pozitivno... Jedan totalno otkačen video, totalno drugačiji koncept (barem za BJ :) ), video koji vas natjera na smjeh i zabavu, ali i toplinu... Definitvno će biti podjeljena mišljenja, ali meni je fantastičan... http://personales.ya.com/crushmagazine/reproductor/who/who.htm Mr. Bluesman 19-04-2006, 21:16 Jel to onaj sa Jennifer Nettles? Jer ako je, to imam vec odavno. BINko 19-04-2006, 23:59 Nope... Spot za Europu! ;) Mr. Bluesman 20-04-2006, 11:13 uuuuuu skidam! :D Fala BINko 20-04-2006, 11:32 Ja sam to mogao samo gledati u slaboj kvaliteti? ??? BINko 24-04-2006, 21:40 Bon Jovi su objavili da je ovaj tjedan Who Says udario na broj #1 na Country ljestvicama! 8) 8) Sve cestitke, nevjerojatno! Ovo je prvi broj 1 od Keep The Faith pjesme koaj je to bila na Modern Rock ljestvici prije 14 godina! :o Sada samo cekam sto ce biti na Billboard Top 100! Uz to je dodana treca noc na Giantsu, apsolutno fenomenalno... BINko 24-04-2006, 21:42 OK, evo sada vidim izvjesca US fanova da je takoder samo Bon Jovi verzija koja se nalazi na Billboardu na broju #1 na mnogo postaja, dakle, samo bi joj trebala prodaja da ude barem u Top 10... Vidjet cemo sto moze sa airplayom uciniti. ;) Mr. Bluesman 24-04-2006, 21:49 Jel se zna što o "koncertu u ZagrebU"? :-X BTW Sve mi se ovaj HAND čini kao neki comeback BJa ;D BINko 24-04-2006, 22:09 Ma kakav koncert, tada su u USA na stadionskoj turneji... :-\ Ne znam, comeback, Crush je bio ogroman, Bounce je bio losiji, onda su se koncentrirali na die hard fanove malo, onda je HAND opet odlican. Naravno govorim o uspjehu na glazbenoj sceni... Po meni je era nakon Bounca super i u stvaralastvu... Mr. Bluesman 24-04-2006, 22:18 Pa to mi je i malo cudno kod moje vlastite izjave. Definitvno je HAND svud u velikom stilu, a kad bolje promislim, njihov svaki album ima super rezultate po ljestvicama i sl. Nonstop su na nekim MTV top XX i sl. BINko 27-04-2006, 14:03 BON JOVI MAKES HISTORY? FIRST ROCK BAND WITH #1 SONG ON COUNTRY CHART GROUP WILL PERFORM TO OVER 2.3 MILLION PEOPLE ON RECORD-BREAKING WORLD TOUR (April 25, 2006 ? New York, NY) --Marking the first time a rock band has ever had a #1 song on the Country chart, Bon Jovi has returned home from the all time record-setting Japanese stadium leg of their ?Have A Nice Day? World Tour to find their duet with Sugarland?s Jennifer Nettles, "Who Says You Can?t Go Home," has hit # 1. Bon Jovi?s phenomenal ?Have A Nice Day? world tour, where the band will play for 2.3 million people, started in Des Moines in November ?05. The band has just announced the addition of nine new stadium shows for July, including 2 sold-out performances on July 18 & 19 at Giants Stadium, and a just-announced third show on July 29. http://www6.islandrecords.com/bonjovi/newsarticle.php?country_id=225&news_id=101807 jake777 28-04-2006, 11:40 Brojke kao dokaz vrijednosti. Rattlesnake 28-04-2006, 20:50 bwahahaha Richie je izgleda sa Denise Richards, da, stvarno mu je loše pao razvod od prije 2 mjeseca ;D ništa on nije o tome znao, moš mislit :P a koje li slučajnosti i ona se nedavno razvela od Charlie Sheena.... ccc stvarno s Charlie-a na Richie-a, s magarca na konja :D valjda voli muškarce kojima završava ime na "ie" ;D Mr. Bluesman 28-04-2006, 20:54 Otkud ti to? Pa još nedavno se žvaljakao s Heather... :D Lord Sirius 28-04-2006, 20:54 valjda voli muškarce kojima završava ime na "ie" ;D ili kojima ime sadrži Č Rattlesnake 28-04-2006, 21:08 Otkud ti to? Pa još nedavno se žvaljakao s Heather... :D ne pitaj odkud mi, ali je istina... uskoro ćeš negdje pročitat ;) ;D ili kojima ime sadrži Č da, vjerojatnije to. tu se više jezik upotrebljava dok to izgovaraš ;D jake777 02-05-2006, 14:26 Je li ovo Vh1 greatest breaks ;D Ma neće Ritchie ostat suv ;D,a neće ni teta Heda!Glavno da on svira još gitaru i ispoljava gnjev BINko 02-05-2006, 20:23 A tko će ga znat, Richie je malo puko... :D Daklem, sada se ljudi malo odmaraju a 13.05 počima Europa! 8) Video za Who Says je službeno izašao danas, očekujem uskoro da se pojavi na TV. Ne znam kolko mu situacija u Americi može pomoći u airplayu, a tamo je i drugi tjedan za redom na broju #1... BINko 02-05-2006, 22:16 Želim s vama podijelite nastup Bon Jovija sa Sugarlandom na Crossroadu od prije mjesec - dva, zapravo sam izrezao audio izvedbu Who Says You Cant Go Home... Meni se ta pjesma iskreno podvukla pod kožu, ali mi je ova izvedba uvjerljivo najbolja, pogotovo Jonov solo na početku, nešto nevjerojatno... Ježim se, a kad se ježim onda znam da je to nešto divno... ;D http://rapidshare.de/files/19475415/Bon_Jovi_with_Sugarland_-_Who_Says_You_Cant_Go_Home__LIVE_Crossroads_.mp3.h tml hammond maniac 03-05-2006, 03:45 Joj kako mi je drago ako je Richie stvarno sa Denise Richards!! That's r'n'r!! Majstor!! :) :) :) BINko 05-05-2006, 19:37 Mr. Bluesman, nešto za tebe! ;) p.s. sorry ostalima na c/p Want to enter Bon Jovi Idol? Imagine being backstage at a Bon Jovi gig. The rider?the groupies?the smell of Richie Sambora?s towels. Well if that sounds exciting, how about actually being on stage at a Bon Jovi gig? Who has the power to make that dream come true? Why, Christian O?Connell of course. Following Jon Bon Jovi?s appearance on Who?s Calling Christian earlier this year, the band got in touch with us when they needed a support act for their dates in Milton Keynes in June. That?s right ? this is probably the coolest competition prize ever. Listen carefully. You actually get to open for Bon Jovi at the Milton Keynes Bowl. In front of sixty five thousand people. At two shows - Saturday June 10th and Sunday June 11th. Fancy a bit of that? Thought so. All you have to do is send us your own original interpretation of a Bon Jovi classic, and a couple of demo tracks just so we can hear what your band sound like when you're not doing covers. Here?s our suggestions for the anthems we?d like to hear: ? Bad Medicine ? Livin? on a Prayer ? Dead or Alive ? Blaze of Glory ? Keep the Faith ? You Give Love a Bad Name And originality is the key to this one. How about a reggae version? Or country and western? German oompah band? Barbershop quartet? French accordion ensemble? Ukulele? A capella? Send your Bon Jovi song to us here: Bon Jovi Idol Christian O?Connell Breakfast Show Virgin Radio 1 Golden Square London W1F 9DJ Or email an MP3 to The Christian O'Connell Breakfast Show. Christian and the boys will start playing out the best entries on Monday 22 May. Good luck ? and Keep the Faith! http://www.virginradio.co.uk/ Mr. Bluesman 05-05-2006, 20:28 Uff, treba platit kartu do tamo... ;D Šteta što ja nisam tako kreativan... hmm... dala bi nabacit kakva blues verzija.. hmm KTF? :D Hmmmm... ima smisla ;) Hvala!!! :) BINko 06-05-2006, 19:42 Bon Jovi je (hm, nisam siguran, predpostavljam) ovaj tjedan ostvario prvi put u povijesti #1 video sa Who Says na VH1! :o BINko 13-05-2006, 21:58 http://img291.imageshack.us/img291/7693/wb009a5dm.jpg (http://imageshack.us) OMFG Trenutno je u tijeku prvi koncert u Europi, dečki su tu, na našem grumenu zemlje! I baš dok ovo pišem, saznao sam da su upravo odsvirali Dry County, isus ti bog, pa to nisu svirali godinaaammaaa.... Dada, definitivno opet imaju želju rasturati sve živo! Dry County!!!! Ne znam, htio sam nešto suvislo napisati ali ne mogu... :o Nabavite mi ovaj sat gore. :P :o Mr. Bluesman 13-05-2006, 22:45 :o To je odlična stvar!!! Moj jedan mnogo dobar prijatelj ide za 2 tjedna u Njemačku!!! :o BI?E DOBRO!!! :D BINko 13-05-2006, 22:46 LOL Upravo sam pročitao review jednog tipa koji je zaljubljen u bend, ali ih stalno pljuje, i čovjek ne bi mogao vjerovati, on je oduševljen sinoćnim koncertom. ;D Well that's it. This is what happened tonight. If they can keep it up like this, this will be the best European Tour since the These Days Tour. Bon Jovi have never rocked this hard since 1995. It's really worth your money. If anyone is still thinking about going, go. One last thing. We, the Europeans, got Dry County. That is because we, the Europeans, are the best fans in the world. You yanks stink. Goodnight. Nickelback Setlist: 1. Animals 2. Woke up this morning 3. Too bad 4. Someday 5. Far away 6. Savin' me 7. How you remind me 8. Figured you out 9. Never agein 10. Photograph Setlist: 1. Last Man Standing (Jon on catwalk) 2. You Give Love A Bad Name 3. Captain Crash & The Beauty Queen From Mars 4. I'd Die For You 5. The Radio Saved My Life Tonight 6. Novocaine 7. Everyday 8. Born To Be My Baby 9. Story Of My Life (Jon on catwalk) 10. Joey 11. In These Arms 12. Have A Nice Day 13. Who Says You Can't Go Home 14. It's My Life 15. I'll Be There For You (Richie on lead vocals) + Jon reprise 16. Someday I'll Be Saturday Night 17. Keep The Faith ~ Sympathy For The Devil 18. Bad Medicine 19. Raise Your Hands 20. Livin' On A Prayer Encore #1: 21. Bells Of Freedom 22. Runaway 23. I'll Sleep When I'm Dead Encore #2: 24. Dry County 25. Wanted Dead Or Alive Encore #3: 26. Treat Her Right (Jon on catwalk) Bon Jovi play time: 2H 50min BINko 15-05-2006, 17:34 Evo, par vida snimljenjih digitalnim fotićem... Slaba kvaliteta, ali se ipak osjeti atmosfera! Dry County snimljen prvih par minuta, fenomenalno, publika je poludila, mora se pogledati... Dry County: http://www.youtube.com/watch?v=lHpg7vq3fuU Last Man Standing http://www.youtube.com/watch?v=mePSB8eq4kc I'd Die For You http://www.youtube.com/watch?v=AqzB6gcD2TI Story Of My Life http://www.youtube.com/watch?v=iPyWuT8Amf0 I'll Be There For You http://www.youtube.com/watch?v=csmOezxBmoA Wanted Dead Or Alive http://www.youtube.com/watch?v=Lt3x_XRQXPw Mr. Bluesman 15-05-2006, 17:49 Mnogo hfala!!! :) BINko, jesi ti bio kad na nekom BJ koncertu? BINko 15-05-2006, 18:05 Bio sam 3 puta. Najsretniji dani mog života, oni totalno rasturaju sve živo, koncerti su energija, energija i samo energija. Budimpesta 1996, Austrij 2000, Italija 2003... Nažalost ove godine ne mogu. Mr. Bluesman 15-05-2006, 18:27 Znači These Days, Crush i Bounce turneje? :) BINko 15-05-2006, 18:28 Znači These Days, Crush i Bounce turneje? :) Da. :D I, jesi pogledao koji video, što kažeš? ;D Mr. Bluesman 15-05-2006, 18:34 Ma sve super, samo da ne svira tu šugavu gitaru :-X :-\ ::) ;D Dry County je ono... masakr u publici :D BINko 15-05-2006, 18:35 Druga žena druga gitara. ;D Meni se sviđa... :P hammond maniac 15-05-2006, 23:50 Ma koju gitaru ovo svira? Nedavno se tu raspravljalo da na ovoj turneji svira neku gitaru sa 3 humbackera ( ružno izgleda, koliko se sjećam ) Mr. Bluesman 16-05-2006, 13:41 Svirqa ti gitaru Floyd Rose (baš Floyd Rose, ne samo sa FR bridgem), pa onda LPa, pa ond ajoš neku koju imaš na američkom spotu za Who says i tu neku Gibsonicu s 3 humbuckera - za koju više nisam siguran jel prototip njegovog sig modela (koji je u planu) ili neka starija. hammond maniac 17-05-2006, 00:30 Bluesman, da li ti uopće spavaš koliko se rock-obrazuješ? Znaš, uz R,n,r idu i cure!! :D :D jake777 17-05-2006, 04:02 Ide se 28 u munchen na koncertić.Valjda ako Lonn pošalje karte Stari moj Bon jovi je zakon Mr. Bluesman 17-05-2006, 13:19 E da taj moj prijatelj ide taj vikend, mislim da je 27-28. (ide na oba koncerta) BINko 17-05-2006, 19:35 http://img226.imageshack.us/img226/300/img02867qq.jpg (http://imageshack.us) http://img226.imageshack.us/img226/6430/img03320rv.jpg (http://imageshack.us) http://img226.imageshack.us/img226/9688/img03800oc.jpg (http://imageshack.us) http://img226.imageshack.us/img226/4556/img03197ri.jpg (http://imageshack.us) http://img353.imageshack.us/img353/755/img03309bi.jpg (http://imageshack.us) BINko 17-05-2006, 19:36 U Linzu su kao poslasticu dobili These Days :-* a sada je trenutno koncert u Koblenzu! 8) hammond maniac 17-05-2006, 20:02 A tko je ovo sa stratom do Jon Bon Jovija? Ritam gitara? Ma nije valjda! Mr. Bluesman 17-05-2006, 22:09 Jest. Bobby "nešto" - ako pogledaš closely, možeš vidit nekog kako svira ritam i na Live8. :) Samo ga ja ne čujem ??? BINko 18-05-2006, 15:39 Bobby Bandiera, gitarist, svira sa Southside Johnnyem, svirao ponekad i sa Bon Jovijem neke demo materijale i tako... ;) jake777 18-05-2006, 16:37 Svirao je na Destination Anywhere na kraju krajeva i na live koncertiću(bonus cd) na istoimenom albumu odličan solo na It's just me...Da neki Bobby ::) hammond maniac 19-05-2006, 11:14 Nikad čuo... ??? jake777 22-05-2006, 16:13 Bobby Bandiera on guitar! jake777 30-05-2006, 16:12 Bon Jovi je u Munchenu rasturia na olimpijskom stadionu pred 75 ooo ljudi!!! Bio sam na tom koncertu i bilo je prejebeno od početka do kraja! Putovanje je trajalo nekih 17 sati.Olimpijski centar izgleda zaista impresivno.Jezero i zelenilo,kompleks teniskih terena i bazena i ostalih sportskih sadržaja ali glavno jelo u svakom slučaju je olimpijski stadion-bivši dom Bayerna- odrednica koncerta. Vidia san i Allianz arenu koja je golema nova tvorevina ali ovaj stadion ima posebnu vridnost,osjeća se dah prošlosti- na njemu su njemci postali svjetski prvaci 74 pobjedili Cruyfovu Nizozemsku itd...itd... Kad sam uša na staklenik oko 18h već je bilo poprilično ljudi.Zagrijavanje je išlo uz njemački Paulaner pils i Alice in chains sa zvučnika.Redali su se potom hitovi od GN'R,AC/DC...Nakon čekanja eto i predgrupe neki njemački rock band ala Justins Johnson (ska punk,trubice,odijela...publika negodovala nešto u stilu Murderdollsa na Maidenima u Zg.) Miču se s tribine svirali su nekih 45 min. autorskih pisama pozdravili se i usljedio je Nickelback.Beskompromisan pristup i čvrsti Rock sound digao je publiku na noge! Meni osobno nisu nešto,ono,ala Creed, imaju par hitova ali pari ti da sve rade na istu šemu hita koji uspije.Svejedno bili su odlični,pamtim trenutak kad su iz tri topa ispaljivali majice u publiku,dok je to trajalo svirali su od Metallice Seek and Destroy i od Pantere Cowboys from hell,bubnjaru sve pohvale!Frontman zna napravit atmosferu,dobro piva ala Dave Grohl šema.Svi su podivljali na hit How you remind me...ah ti viva,mtv njemci! I tako su i oni otpeglali svoje i čekao se Bon Jovi. Naravno sad se pali i dodatni light show i pali se još dodatnih zvučnika,negdi 10 gitara čeka,tehničari se muvaju približavaju se zvjezde večeri,i nakon nekih 30 min.iščekivanja začuje se neki sampl sa razglasa ka uvod u nastup.Izlaze i koncert započinje sa Last man standing,Jon još nezagrijan ali band praši pogotovo Tico Torres.Odsvirali su još ne sićan se redosljeda ali bilo je dosta starijeg materijala šta je pohvalno:I die for you,You give love a bad name,Raise your hands,Wild in the streets,Livin on a prayer(moment za pamćenje,otpivano ka na originalu),Bed of roses,I'll be ther for you(electric verzija,žešća)-Sambora na vokalu-solo produžen-rastur,Keep the faith,I'll sleep when I'm dead,Captain Crush..,It's my life,Everyday,Born to be my baby,Story of my life,Radio save my life,In these arms,Have a nice day,Blaze of glory-ambiental verzija-fenomenalno otpivano,Who says you can't go home,Bad medicine+shout,Bells of freedom,Someday I'll be saturday night,Wanted dead or alive,I'll sleep when I'm dead,These days i vrhunska meni najdraža pisma dry county (koju rijetko sviraju)...Sve u svemu falila je Runaway da mi repertoar koji je ovako bia odličan bude bolji,ali s Crusha i bounca su svirali malo stvari šta je pohvalno. Možda sam koju izostavio ali ovdi su uključeni i bisevi.Jon se šta je koncert više odmica bio sve bolji i na momente je grezia s vokalom ka u 80-ima,nije se štedia.Veći dio koncerta imao je suze u očima i bio je pričao o tome da ne može virovat da njegova glazba je još uvijek toliko prihvaćena kod ljudi,kako nakon toliko godina ne dopizde publici i pričao je o ujedinjenju priko muzike itd itd.Neki ljudi imaju predrasude prema njemu ali čovik je masu iskren i ni trenutka se odrađivanje nije moglo osjetiti.Od kad je krenua koncert pa sve do kraja bio je isti tempo i adrenalin kod svih ljudi,pa čak i kod onih na tribinama više su stajali nego sidili.Buka je bila zaglušujuća.Vratili bi se sigurno i 4 put ali negdi triba stat.sve u svemu:Ritchie Sambora je vrhunski gitarist,svaki solo je bio u granici prepoznatljivosti ka sa ploče s nekim dodanim minijaturama i produženim djelovima savršeno ukomponiranim u kontekst pisme,veliki gitarist!! Basist je odsvirao svoje dionice kako triba nije se puno istica ali Tico šta se tiče ritam sekcije je pokaza da čovik s pedeset i kusur godina nevjerovatno može dobro zvučat iza svog bubnja,duplu bas je derao,odličan bubnjar,ona svirka na Raise your hands i svirka po rideu i kombinacija duple bas pedale je bila maestralna.Čovik baš udre po tom dobošu da se čuje,sve je naglašeno i puno sitnih prelaza ništa preseravanja i potrebe za isticanjem iako bi i on moga opizdit solo od 20 minuti. Sa njima na stageu je bio još Bobby Bandiera na gitari ka pridruženi član i dodatna klavijatura zaboravih ime.Nakon koncerta koji svojim zvukom,posjetom,svirkom banda,energijom, i fenomenalnim video zidom sa popratnim animacijama ukomponiranim s pismama,ne mogu reći ništa nego da tražim samo idući koji će bit bolji od ovoga,možda Whitesnake u Splitu? ;) I naravno Bon Jovi je još uvik Zakon! Mr. Bluesman 30-05-2006, 18:42 Zanimljivo. Moj prijatelj :D je također bio. Autobusom je išao. Odlično mu je bilo. Nego, jel se sjećaš možda jel Tico imao jedan il dva bas bubnja? BINko 30-05-2006, 23:18 Munich 28/5/06 1. Last Man Standing 2. You Give Love A Bad Name 3. Captain Crash & The Beauty Queen From Mars 4. I'd Die For You 5. Born To Be My Baby 6. Story Of My Life 7. I Want To Be Loved 8. Everyday 9. I'll Sleep When I'm Dead 10. Radio Saved My Life Tonight 11. Wild In The Streets 12. In These Arms (intro sung by David) 13. HAND 14. WSYCGH 15. It's My Life 16. Blaze Of Glory 17. Bed Of Roses 18. IBTFY 19. Bad Medicine 20. Raise Your Hands 21. Livin' On A Prayer Encore 1 22. Dry County 23. Wanted Dead Or Alive Encore 2 24. Someday I'll Be Saturday Night 25. Keep The Faith Encore 3 26. Bells Of Freedom 27. These Days 8) Ne sumnjam da je bilo prejebeno! ;) BINko 30-05-2006, 23:25 Ponovno su se probudile priče da će bend posjetiti Australiju, ovaj puta su glasine najjače, navodno je jedan jako pouzdan izvor to neslužbeno objavio, a vijest je prenio http://www.melodicrock.com/. I da, Tico je rekao da pri kraju godine dolaze u Argentinu, dakle idu u Južnu Ameriku, Brazil i sve to... Huh, zanimljivo... BON JOVI SET TO SAY G'DAY TO AUSSIE FANS: Australian Bon Jovi fans - you heard it here first! Get ready to see the band have a nice day; live in this country in September! Nothing official to pass on just yet...but this looks like being the tour they said wouldn't happen! Different people have emailed the site above these are the responses: "Between you and me - the promoter told me in person last weekend.....looks like September. I didn't want to go on record as to where the info came from, but it's solid! Great stuff eh?" --------------- "Hey Jaimi, Without naming the source, it was direct information and I have probably upset some by saying this news already But hey, I was excited to hear this too... But it is a solid source and looks all set unless something very badly goes wrong!" --------------- "Hey Hilary, Seems news of my little post is spreading . Yep - info came from the highest source involved in this.....something would have to go very wrong for this not to happen. I have not had another update yet, but I believe a contract was signed at the start of last week." hammond maniac 31-05-2006, 01:55 Dečki, zavidim vama koji ste ih vidjeli uživo! Mrzim kada o Bon Joviju pričaju kao o nekim pozerima, MTv- generaciji, bla bla...ljigerima.... Jon je zasigurno bio iskren, kome ne bi bile suze u očima pred 75 000 ljudi , nakon više od 20 godina na pozornici? A ljudi neka seru! Jedan od najvećih rock bandova ponovno rastura sve živo!! jake777 31-05-2006, 10:59 Munich 28/5/06 1. Last Man Standing 2. You Give Love A Bad Name 3. Captain Crash & The Beauty Queen From Mars 4. I'd Die For You 5. Born To Be My Baby 6. Story Of My Life 7. I Want To Be Loved 8. Everyday 9. I'll Sleep When I'm Dead 10. Radio Saved My Life Tonight 11. Wild In The Streets 12. In These Arms (intro sung by David) 13. HAND 14. WSYCGH 15. It's My Life 16. Blaze Of Glory 17. Bed Of Roses 18. IBTFY 19. Bad Medicine 20. Raise Your Hands 21. Livin' On A Prayer Encore 1 22. Dry County 23. Wanted Dead Or Alive Encore 2 24. Someday I'll Be Saturday Night 25. Keep The Faith Encore 3 26. Bells Of Freedom 27. These Days 8) Ne sumnjam da je bilo prejebeno! ;) Jebiga ovo ti s neta ja iz glave ali definitivno tico je ima dva bas bubnja. Mr. Bluesman 31-05-2006, 13:32 Hvala! @ Hammond maniac, po BJ-u pljuju samo ljudi koji nemaju pojma o njima i poslušno prate trendove svojih (ne)prijatelja, a kad bi izvukli glavu iz tuđe guzice, skužili bi da je to jedan odličan bend koji bi se svidio više manje svakoj osobi koja voli poslušat kvalitetan rock. A o Sambori da ne pričam. :) hammond maniac 31-05-2006, 15:23 Hvala! @ Hammond maniac, po BJ-u pljuju samo ljudi koji nemaju pojma o njima i poslušno prate trendove svojih (ne)prijatelja, a kad bi izvukli glavu iz tuđe guzice, skužili bi da je to jedan odličan bend koji bi se svidio više manje svakoj osobi koja voli poslušat kvalitetan rock. A o Sambori da ne pričam. :) Amen. BINko 31-05-2006, 22:23 Jebiga ovo ti s neta ja iz glave ali definitivno tico je ima dva bas bubnja. ;D BTW Evo nesto oko govora o prihvaćenosti glazbe. He told us how a guy asked him, "why my songs are so universal. Why all these people love Bon Jovi but we're never in the critics' Top 10. "Well, we're all on this little pimple called Earth, together. And we're all the same. And as long as I'm feeling you and you're feeling me, well, we'll all just keep feeling it together...That?s the point. We?re all in this game...called life...together and no matter if you?re German or from Jersey or from Indonesia, Africa or Australia. It doesn?t really matter. Accept people for there differences and you realize: This little pimple in the universe called earth could be a pretty cool place, it just depends on what you make it, right?" The speech brought Jon to tears! BINko 31-05-2006, 23:08 http://enjoyment.independent.co.uk/music/features/article622422.ece That night, on stage, this accusation is still ringing in Jon's head. During "Radio", he recounts the highlights of our afternoon conversation to the crowd. He tells them how a guy asked him, "why my songs are so universal. Why all these people love Bon Jovi but we're never in the critics' Top 10. Well, we're all on this little pimple called Earth, together. And we're all the same. And as long as I'm feeling you and you're feeling me, well, we'll all just keep feeling it together..." He then proceeds, with tears in his eyes, to rip his guts out on "Bed of Roses". The crowd's response is positively volcanic. Novinar koji je bend pratio od Düsseldorfa do Municha i pitao Jona o univerzalnosti pjesama prije Munchena. Jaako dugacko, i istina koncentriran je samo oko Jona, ali je super. :D LOL, i cini se da je Jon bio malo pijan kad je rekao da je KTF najmanje prodavan album... :D jake777 01-06-2006, 15:38 Bon Jovi je ljiga ljudima s predrasudama i ljudima koji ne žele dublje zavuć glavu u ono o čemu Bon Jovi(govorim o grupi) sviraju. Oni nisu većini rock fanova ok zbog toga što su kod žena uvik dobro prolazili i tribali bi se ka zavuć u mišju rupu jer su dobrog izgleda ,a ne grubijani koji razvaljuju instrumente i pišu mračne i depresivne stihove pa ih se gleda kroz prizmu nekog boy banda čak,ne uzimajući u obzir brdo kvalitetnog materijala i pojedinačno sviračko umjeće,al neka, pa kakav bi to svijet bia kad bi svi ljudi cijenili bon jovia.Ja osobno slušam dosta ostale rock muzike sve do heavya ali taj band je nekako sveprisutan oko mene od malih nogu,uvik sam volio njihove pisme i s godinama te pisme počneš i kužit i slušat drugim ušima,čuješ stvari koje prije ka klinac nisi čuo ,a to je ona istinska vrijednost nekog banda kad te toliko godina drži.Zaluđen nekim pojedinačnim detaljima iz života ljudi koje čine ovaj band nisam,nisam ni neki ultra tera giga mega fan al da je Bon Jovi zakon,potvrdili su mi i nakon toliko godina uživo na stageu! Helgica 04-06-2006, 09:43 Hey jake777! Jesi ti isao s Urban Travelom u Munchen? U svakom slucaju javi se ako zelis razmijeniti slike! Citala sam tvoj post i slazem se sa svime! Meni je to bio 4 koncert ali najbolji do sada. Inace sve te godine sam bila u fan clubu i uvijek sam imala pristup privim redovima. No ove godine nisam imala clansku iskaznicu te sam zavrsila10-ak redova iza prvih barikada za ostalu publiku. No frendica mi je bila u fan club area i naravno ove godine je dozivila sve ono ko i ja prije. Ali ovaj koncert je bio nesto fenomenalno i niti jedan nije bio ikad bolji. Jedva cekam sljedeci ali onda idem opet u fan club area! Have a nice day! Mr. Bluesman 04-06-2006, 10:02 Helgica, jel bi bio problem da slike podijeliš s nama, običnim smrtnicima? :) Helgica 04-06-2006, 11:14 Vrlo rado bih podijelila ali kaze da je upload folder full! Sorry.... pokusavala sam.... Mr. Bluesman 05-06-2006, 13:32 Evo slike iz Munchena :) http://img218.imageshack.us/img218/2320/12hm2.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=12hm2.jpg) http://img218.imageshack.us/img218/2320/12hm2.jpg (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/2320/12hm2.jpg http://img218.imageshack.us/img218/2346/26tg2.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=26tg2.jpg) http://img218.imageshack.us/img218/2346/26tg2.jpg (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/2346/26tg2.jpg http://img104.imageshack.us/img104/6023/30ox.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=30ox.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/6023/30ox.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/6023/30ox.jpg http://img104.imageshack.us/img104/5986/40sz.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=40sz.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/5986/40sz.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/5986/40sz.jpg http://img104.imageshack.us/img104/5569/56ec.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=56ec.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/5569/56ec.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/5569/56ec.jpg Mr. Bluesman 05-06-2006, 13:35 http://img104.imageshack.us/img104/7870/60um.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=60um.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/7870/60um.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/7870/60um.jpg 8) http://img218.imageshack.us/img218/3677/78ya.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=78ya.jpg) http://img218.imageshack.us/img218/3677/78ya.jpg (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/3677/78ya.jpg http://img218.imageshack.us/img218/4356/80ty.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=80ty.jpg) http://img218.imageshack.us/img218/4356/80ty.jpg (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/4356/80ty.jpg http://img104.imageshack.us/img104/7813/90kc.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=90kc.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/7813/90kc.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/7813/90kc.jpg jake777 06-06-2006, 14:00 Sjećanja me more sva... ;D BINko 14-06-2006, 21:07 Veterane svetske rok scene, američku grupu Bonžovi, ostatak sveta je, kao i mi u Srbiji, uvek posmatrao drugačije. Dok su za Amerikance predstavljali muzičke ikone, nama su izgledali kičasto, previše umiveno i napuderisamo za stare dobre rokere. Još kad se setimo njihovog pevača, čuvenog Džona Bonžovija, i nadaleko poznatog veštačkog osmeha i kristalno belih zuba dotičnog, džaba bi im bili svi hitovi i puni stadioni. Grupa se, ipak, posle 20 godina karijere održala na površini, i ne samo to - postali su jedna od najcenjenijih rok grupa ikada! Nakon sjajnog koncerta u švajcarskoj prestonici Bernu, održanog prošle srede, uspeli smo da dođemo do Džona Bonžovija, koji se spremao da s gitaristom Ričijem Samborom (bivšim mužem glumice Heder Loklir, a sada dečkom, takođe glumice, Deniz Ričards) sedne u limuzinu i ode do hotela. Ok, znači da vas očekujemo uskoro u Srbiji? - Poručite vašim organizatorima velikih koncerata da je grupa Bon Žovi sada jako raspoložena da gostuje u Beogradu! Hm, znam da je Kurir, ti mogu svasta valjati, ali evo link pa procitajte ostatak navodnog razgovora... ::) http://www.kurir-info.co.yu/Arhiva/2006/jun/08/ST-01-08062006.shtml jake777 16-06-2006, 11:52 A Hrvatska. Razočarali me ;D Nego je li im taj "car" Dušan iz obezbeđenja pričao koju su svinju sljedili '91 u "miroljubivom" "razvodu". Joj uvik će oni manipulirat i relativizirat istinu kao i proglašavat i svrgavat svoje psihijatrijske vođe. hammond maniac 16-06-2006, 12:46 ''Volim Srbe, pogotovo što ste uspeli da se oduprete onom diktatoru (Slobodanu Miloševiću, prim. I. ?.), za koga sam čuo da više nije živ.'' Više ne volim Bon Jovi kao dosad... :D jake777 16-06-2006, 13:05 Siguran sam da on to nije rekao! Uvik su bili majstori u dezinformacijama ;D hammond maniac 16-06-2006, 20:29 Pa cijeli tekst zvuči tako naivno i ne vjerujem da su ih uopće intervjuirali... BINko 17-06-2006, 09:18 Moguće da su izmislili, ili vjerojatno dodali nešto. No ovo mi govori da je ipak Jon bio u njihovoj blizini. ;D Imate zavidan staž u Holivudu kao glumac. Planirate li jednom da se odreknete muzike u korist filma? - Da me poznajete lično, to mi pitanje sada ne biste postavili. Muzika je moj život, zbog nje postojim, a filmovi i serije su mi samo hobi. Mada, priznajem, sve mi je teže da spavam svake noći u drugom hotelu. Nemam više 25 godina. BINko 17-06-2006, 12:23 Vozni park na turneji... :o http://img123.imageshack.us/img123/66/130el.jpg (http://imageshack.us) hammond maniac 17-06-2006, 14:17 Jebote, ja sanjam nešto ovako cijeli život...kako mora bit dobro tim ljudima...pogledaj koliko ljudi mora biti zaposleno ,da sve štima...da je samo jednom izaći na stage na nekom stadionu pred 50-ak tisuća ljudi... :P BINko 17-06-2006, 16:01 Jebote, ja sanjam nešto ovako cijeli život...kako mora bit dobro tim ljudima...pogledaj koliko ljudi mora biti zaposleno ,da sve štima...da je samo jednom izaći na stage na nekom stadionu pred 50-ak tisuća ljudi... :P Je je, naravno, al vjeruj da i zahtjeva uz svu ljubav prema glazbi i dosta krvi... Kao što je sam Jon rekao svako veče drugi hotel, svakodnevne pripreme i onda iscrpljujući nastupi, svako veče 3 sata 150 % energije daješ od sebe... A doma ga čekaju žena i djeca... Sve je super dok imaš 20, 30,40 al već sa 50 postaje malo problematično... :-\ pyover 19-06-2006, 14:36 nego,našao ja u ormaru majicu od Bon Jovija koju mi kupila mama u 5 osnovne.Tu i tamo sam je znao namočit i nataknut na partviš..ako nekom ne smeta nek se javi da mu prodam. ::) jake777 20-06-2006, 10:29 aj ti lipo na pazar auta pa je prodaj nekom skupa s tim pazarskim he manom jel može? Inače skeletor je zakon a ni tila i dankan kao i orko nisu za bacit. Ipak pusti bon jovia on ti je seljak. BINko 24-07-2006, 01:24 July 19 Bon Jovi Giants Stadium - The Night Dry County Came Home http://www.youtube.com/watch?v=la7ew7Z7lr8&search=bon%20jovi%20dry%20county Govor: What's a man gonna do? Comes to this country just looking for a better life, gets judged by the color of his skin when he comes across the border. Immigration - occupations! Shit - try and get healthcare - who can afford it? This song is more relevant to me today than the day I wrote it. We're all in this together folks. It's about time you wake up! (bangs on the mike for emphasis) We ain't got much time left. Mr. Bluesman 24-07-2006, 13:25 :o :-\ Katastrofa! pyover 24-07-2006, 15:59 koji jajar.... Rattlesnake 24-07-2006, 20:24 šta mislite jel bi Bon jovi mogao zasvirat na Exit festivalu....? sve više nekako razmišljam o tome jer on je mislim jedan od takvih izvođača koji podupiru takve festivale, kao što je i tipa Live aid. naravno ovo je puno manje, ali recimo bila je i Madonna tamo u planu, pa bili ove godine Franz ferdinand, Billy idol, Pet shop boysi.....doduše čini mi se, ovi su svi britanci, ali....to ne bi trebalo imat veze :-\ ali negdje se eto i pričalo da bi mogli doć u Srbiju...no ako je i i mišljeno pa mislim da im Exit ne bi bio "ispod časti".... Jer sljedeće što bih htjela vidjet je baš njihov koncert i ako dođu na Exit, ići ći sigurno, a ovako nikako da dođu bliže od neznam.....Munchena ili Beča :-[ Mr. Bluesman 24-07-2006, 22:13 Po ovom zadnjem videu što je BINko postao, mislim da se ne isplati ići preko grane. ;D Al valjda bih u žaru emocija na koncertu zaboravio kako loše zvuče. ;D BINko 30-07-2006, 12:04 :o :-\ Katastrofa! Uz dužno poštovanje, bend je zvučao apsolutnofenomenalnoüberdojaja... Osim što je malo ova sprava koja je snimala imala svoj utjecaj na ova krčkanja i sranja. Setlist, New Jersey, Giants, 29.07.2006 1. Cover of Elton John's "Saturday Night's Alright" 2. You Give Love A Bad Name 3. Complicated 4. Born To Be My Baby 5. Story Of My Life 6. I'll Sleep When I'm Dead ("Dancin' In The Streets" and "Jumpin' Jack Flash" in the middle) 7. Runaway 8. Radio Saved My Life 9. Captain Crash 10. In These Arms 11. Wildflower 12. I'll Be There For You (Richie on lead vox) 13. Undivided 14. Have A Nice Day 15. Who Says You Can't Go Home 16. Bad Medicine (with part of Shout in the middle) 17. Raise Your Hands 18. Livin' On A Prayer Encore 1 19. I Am 20. Its My Life 21. Blood On Blood 22. Saturday Night 23. These Days Encore 2 24. Wild Is The Wind 25. Id Die For You 26. Wanted Dead Or Alive Encore 3 27. Never Say Goodbye http://img83.imageshack.us/img83/4134/giantsbanneram7.jpg (http://imageshack.us) Mr. Bluesman 30-07-2006, 12:31 Ja ti govorim o tome kako je Jon otpjevao Dry County... bolje da nije... ;D hammond maniac 30-07-2006, 14:33 Binko, znamo da si ti zaluđen Bon Jovijem i da ga cijeniš , i mi ga cijenimo, ali ne možeš reć da je ono na snimci super ako imaš i malo sluha...a i Jon je tamo vidljivo umoran i vidiš da mu je pun kurac svega... BINko 30-07-2006, 15:41 Binko, znamo da si ti zaluđen Bon Jovijem i da ga cijeniš , i mi ga cijenimo, ali ne možeš reć da je ono na snimci super ako imaš i malo sluha...a i Jon je tamo vidljivo umoran i vidiš da mu je pun kurac svega... Hehe, ja sam slijep i gluh. ::) Ne znam baš, al bih rado vidio nekog kako pjeva onako Dry County nakon 20+ pjesama, i nakon 80+ koncerata i to samo pola godine nakon što se prestao odlučiti zajebavati sa glasom i auto-pilot odrađivanjem koncerata... Čovjek je otpjevao barem sa 75% sange istu tu pjesmu kao i 1993... No, nije važno naposljetku, meni ne zuvči uopće loše, dapače! ;) Mr. Bluesman 30-07-2006, 16:33 al bih rado vidio nekog kako pjeva onako Dry County nakon 20+ pjesama, i nakon 80+ koncerata i to samo pola godine nakon što se prestao odlučiti zajebavati sa glasom i auto-pilot odrađivanjem koncerata Uzimajući to u obzir, dobro zvuči. Ali gledajuči tu pjesmu samu po sebi, bez vanjskih faktora - katastrofa. ;) BINko 30-07-2006, 16:37 Uzimajući to u obzir, dobro zvuči. Ali gledajuči tu pjesmu samu po sebi, bez vanjskih faktora - katastrofa. ;) Ma OK sada, samo ću ti reći da ono što čuješ na bootlegima i na snimkama nije to, pogotovo ove snimke lošije kvalitete gdje sve šumi, dojam se apsolutno ruši, sve što vrijedi je ono što se pogleda live, gdje je zvuk istinski... Ali i dalje tražim onog tko će ovako otpjevati Dry County, a da ne govorim o onoj iz 93. ;) hammond maniac 30-07-2006, 18:01 Gledaj, stari, nitko nije rekao ništa kontra Jona....svi znamo da je na turneji i da je to jebeno naporno, svake večeri pjevati iste stvari, a energija koju ulažeš mora biti maksimalna...i on je čovjek...samo smo rekli da to i ne zvuči baš predobro... ;) BINko 30-07-2006, 22:22 Oh. My. God. I just got home from Giants. I still honestly don't think it has sunk in yet that last night I was in Jersey for the first time ever for the final homecoming show. I will try my best to recap while all my thoughts are still fresh in my head. It's gonna be long though so here we go: We got to the stadium around 4:45 ish and just took it all in. We took pictures of ourselves in front of the huge Who Says You Can't Go Home banner and hit the merchandise stands. We had to wait for what seemed like forever to be let into the gates, but once it hit 6:30pm they finally let us in. Now I will be the first to admit I am a seat snob and wasn't sure how good my seats were going to be but we were in section 3 row 5 which really turned out to be second row dead center right behind the ramp. They ended up being amazing seats for a stadium show. This woman in front of me had two sets of tickets for Section 3 and for the GA pit and I was talking to her and she ended up giving me her green bracelet to get into the pit. I checked it out during Nickelback and when I was in there I got to meet Deb (BJCRAZYCPA) from the board and one of my all time favorite Yankees Paul O'Neill who was walking right towards me as soon as Nickelback came on he came out with his wife and kids. I LOVE him so that was a big deal to me! But I decided I would head back to my real seat with my brother because we were told Jon was going to start on the ramp (which he didn't end up doing) but oh well. So on to the show. This is why I love being at shows with my brother who is a DIE HARD as well. We are sitting there after NB leaves the stage and watch as they place the white mic stand front and center. Then my brother is like "they are definitely opening with a cover because the guitar tech came out to tune Richie's guitar and it didn't have a capo on it" so we knew it wouldn't be LMS. They taped down a lyric sheet too so we knew it was going to be something different. So we were trying to guess what they would open with and then boom the lights went down and they started with Saturday Night's All Right, which I really enjoyed. It sounded great. You could tell from the moment Jon came out that we were in for an awesome night. He was off the wall with his energy level. He said to the crowd "It might be Saturday night now but by the time I'm through with you it's gonna be well into Sunday".. We got in my opinion A LOT of surprises! 1.Wildflower 2.Undivided 3.I Am 4.THESE DAYS 5. WILD IS THE WIND.... I was never, ever, ever expecting those! I was hoping for These Days, it was the one song I wanted to hear more than anything this summer and we got it! I didn't want to get my hopes up and think we were going to get it and then not hear it. But we did. And all I can say is Wow I won't go through the entire set list since y'all have it but some of my favorite moments had to be during these songs: I'll Sleep When I'm Dead: I can't believe I?m listing this as one of my favorites tonight but it was. They put in both Dancing in the Streets AND Jumping Jack Flash in the middle, and it seemed to be played a lot faster than usual and I frieken loved it! It made it so much better with those two covers in there! Capt Crash- Again a song that I love but have heard enough times live that I usually don't get excited but to see the swaying going on at a place as huge as Giants OMG it was so great! In these Arms- Jon sounded AMAZING. I had never heard this one in person before and was really listening to Jon and he hit every single note. This was the one and only song he came out on the ramp for though. Undivided was a major surprise. It sounded great. I loved the ending after the guitar solo, when the song breaks down it was just Jon singing and then on the line "Now we stand united" Richie joined in for that line and it was just J and R singing that line together in unison. I am not really describing it great but think of the meaning of that line and their friendship and their voices together and God I got chills for that part. Jon then said "To You Mr. President" and went right into Have A Nice Day which rocked and the crowd loved. Wildflower was actually good I thought. I am one of the few who like it on the CD and although Jon messed up the words near the beginning he performed it with a lot of feeling. I don't think the majority of the crowd loved it though; it was more for the die hards. When Jon played that it got me psyched because I thought, " All right he is playing some rare unexpected shit here and taking some chances" and I thought if they are doing a song like Wildflower at Giants there have got to be more surprises. Prior to the encore the highlight of the night for me was RICHIE. I know there are many people here who are sick of hearing Richie sing IBTFY. I myself have gotten a little sick of it too after hearing it 4 or five times these last two tours. But tonight I cannot even describe how utterly awe inspiring it was. Every part of my body was literally shaking listening to this man sing, my knees, my hands would not stop shaking and then my brother goes to me "is that his daughter up there in the pit? and I look over and there she was in the pit, it was just Ava and a couple of other people, most likely her nannies and Richie was singing it to her, pointing to her, and went over and gave her a kiss. At this point I was screaming so loud and continuing to shake. And then he went on to play what seemed like the most extended guitar solo I have ever heard of the song. I cannot even describe how phenomenal this song was last night. IBTFY was a high point but from here on the set started to get predictable. We got BAD RX w/SHOUT, RYH, and Prayer and I was starting to think "God is it almost over already? " But then came surprise #1. Jon came back out and said ?This is where we are gonna get crazy with the set list. This is one that we've been asked a million times to play so we're going to do it for the first time tonight? ... and it was of course it's I AM. Just as he did all night Jon hit every single note, he was totally on. It really is a mystery why they never played it before because Jon did not struggle with it at all. From here they went into It's My Life (yuck) and I was like okay well I AM must have been the surprise. Little did I know what was to come. Blood on Blood. If this isn't my #1 favorite song of all time nothing is. Nothing can ever top the first time I heard it earlier this year but hearing it for the second time ever at Giants on the final show was magical. I LOVE this song. Those lyrics and knowing the friendship and brotherhood of the guys in the band and being in NJ and all was just overwhelming for me. Again Jon hit every single damn note. My favorite thing about live versions of Blood on Blood is when Jon sings "If I got that call in the dead of the night I'd be right by your side" and Richie echoes with "Be Right By your Side".. which has been missing for a while. Well Richie did the echo tonight and again I statred freaking out. Saturday Night was amazing. I am running out of adjectives to describe all of these songs. There was a nice improv in the middle of it and then the moment I have been waiting for. Again I must need to get my eyes checked because I totally missed this too but at the end of Sat Night my brother says to me "I think Jon just mouthed These Days". So I'm getting ready to die. I am thinking can it be..And then it starts. Dave's playing the piano intro and the stage is lit up all in blue. Jon starts singing and I lost it. I was so overcome with emotion and it was the most perfect moment hearing that song. I cannot even describe how awesome it was, it was surreal to think it was happening. Jon was so into playing it and was a serious gift to the die hards. Again not a single bad note he even went for the ending and I thought he nailed it. I would love to know if anyone had an actual setlist to see if TD was on there. I'm thinking it must have been an audible or a last minute decision as Jon called it out to Hugh on stage. I thought nothing cold top These Days but then we got I'd Die For You and Wild is the Wind back to back. Wild is the Wind is another song I never ever in a million years thought I would hear live. Jon was making so many die hards so happy with this set. Again all I can say is that Jon's voice was so strong on this song. It was unbelievable. I still cannot believe it was played and I was there to hear it. They closed with Wanted and the show was over. They came on at 9:02 and left the stage at 11:55, just under 3 hours. I don?t think I have ever been as tired as I am right now in my entire life! I didn?t get back to the hotel til 1:45 am and was on such a high I couldn?t sleep. I kept thinking about the guys as they were taking their bow, hugging each other, and waving to the crowd. I tried to take it all in before they left the stage. The look on Jon's face throughout the whole show said it all. You can see it in his eyes how much this band means to him and how much he appreciates the fans. At the end he said something in his thank you's about how ? I want you to know that we gave our all every night, every night we gave you all we had to give, and we'll never stop doing that cause you guys have never stopped doing that for us? (Not the exact quote but along those lines). And that couldn't be more true. For me I know that no matter how long I live or who may come along there will NEVER EVER be another band like Bon Jovi. No one can ever take their place in my heart. I freiken love these guys. BINko 10-08-2006, 01:51 Jako dobar shit: http://www.youtube.com/watch?v=_9wXqeyl04I Rock A Mile - reportažica od rock kritičara i odličnog prijatelja benda, težnja stavljena na Just Older, zanimljivo je što Jon kaže, a i ja mislim da je najbolja na Crushu i da je jedna od legendarnih! 8) BINko 06-09-2006, 14:24 > Rockline interview > Jon 1990 > Nakon izdavanja Blaze Of Glory 70 minuta ;) http://rapidshare.de/files/29665285/Rockline_1990_-_Part_1.MP3.html http://rapidshare.de/files/29668815/Rockline_1990_-_Part_2.MP3.html http://rapidshare.de/files/29670943/Rockline_1990_-_Part_3.MP3.html http://rapidshare.de/files/29672582/Rockline_1990_-_Part_4.MP3.html Jon između ostaloga izvodi aukustičnu verziju pjesme Blood Money, koja se razlikuje tekstom od originala. Jednostavno slušajući te pjesme i tekst je jasno kako se Jon sakrio iza likova u filmu i pisao uglavnom o sebi. Taj period je vjerojatno bio najteži za njega i za bend, a čitajući tekstove čini se da je tu bilo i mnogo životnih problema i odnosa sa ljudima i svijetom općenito... Nakon ovoga Blaze Of Glory se diže još jednu stepenicu više. Samo Blood Money iz tog intervjua u nešto boljoj kvaliteti. http://rapidshare.de/files/31058534/2-Blood_money.mp3.html Blood Money J. Bon Jovi, alternate lyrics, as sung on Rockline--August 1990 Hey Patty Garrett, that's what I used to call you. They tell me you want me, but I hear they've got you. Made you a lawman with your badge made of silver, Paid you some money to sell them my blood. What ever happened to ridin' hard on the southwind? What ever happened to us in the end? I called you amigo. I called you my brother, and Patty Garrett, I called you my friend. (But you see) This ain't about me, this ain't about you, Or the good and the bad times we've both been through. When the lines between brothers and justice have changed, You do what you gotta, 'cause you can't walk away Once I thought nothing would come in between us Once I thought honor and blood were the same Who ever thought we'd let a cruel world defeat us? Who ever thought that those feelings would change? Oh Patty, I don't know Cause, this ain't about me and this ain't about you Or the good and the bad times we've both been through When the lines between brothers and justice have changed, You do what you gotta, 'cause you can't walk away Blood money, that's what I call it, 'cause money for blood, ain't nofair exchange. Blood money, bought and then sold you, but your conscience is all you can take to your grave Once I had a dream and in that dream was a coffin. I could not see the body, I could not see his face. When I saw no one crying and I saw no forgiveness, I knew the name Bonnie would be marked on that grave. Blood money, bought and then sold you. 'Cause money for blood it ain't no fair exchange Blood money, that's what I call it But Patty, you can't take it to your grave :'( :'( Nadam se da ćete poslušati. ;) Mr. Bluesman 12-09-2006, 18:55 http://www.youtube.com/watch?v=cYoNtf97HTM ;D ;D ;D hammond maniac 16-09-2006, 12:39 http://www.youtube.com/watch?v=cYoNtf97HTM ;D ;D ;D Predobro...samo se jedan malo zabunio u koreografiji... ;D :D :D :D BINko 12-10-2006, 22:56 Here are the finalists for the 2006 Billboard Touring Awards, to be presented Nov. 9 at New York's Roosevelt Hotel. The event caps the third annual Billboard Touring Conference. TOP TOUR Bon Jovi, Have A Nice Day Madonna, Confessions The Rolling Stones, A Bigger Bang TOP DRAW Bon Jovi Madonna The Rolling Stones 8) Hehe. :) BINko 13-10-2006, 19:02 Hehe, još odličnih vijesti... ;) UK MUSIC HALL OF FAME 2006 Bon Jovi and James Brown in line for Britain?s music honours list Legends of rock and soul to perform live at Alexandra Palace Channel 4 and Initial today revealed that Bon Jovi and James Brown will be inducted into the UK Music Hall Of Fame this year and will perform live at the event on 14th November. There are few acts in the world that can deliver stadium shows of massive proportions, release continuous hit albums and solicit an entire new generation of fans 23 years into their career. Bon Jovi is that band. Bon Jovi are responsible for some of the most recognizable hits of the past 20 years, including "It?s My Life", "Livin' on a Prayer", "Wanted Dead or Alive? and their most recent number 1 ?Who Says You Can?t Go Home.? They have sold over one hundred million albums around the world, performed more than 2,500 concerts in over 50 countries for more than 32 million people. Following the success of their ninth hit album, the band has never been as popular and shows no sign of slowing down. ?The Godfather of Soul?, James Brown is considered by many to be the most legendary living artist on the planet. With hits including ?Papa?s Got a brand new bag?, ?Get Up (Sex Machine)?, "It's a Man's Man's Man's World" and ?I Feel Good (I Got You)? he is the most sampled musician in history. Still touring into his seventies, he?s certainly living up to his other moniker as, ?The hardest working man in showbusiness?. Alongside James Brown and Bon Jovi, the show will also see one of the hottest new talents in the UK, singer-songwriter James Morrison performing a tribute to inductee Rod Stewart. The line up will also include Brian Wilson and his band performing live; British soul sensation Joss Stone and R&B legend Patti LaBelle performing two of Dusty Springfield?s greatest hits and rock?s latest stars, Wolfmother performing a tribute to Led Zeppelin. Now in its third year, The UK Music Hall of Fame 2006 Induction Ceremony will for the second year running be staged at London?s Alexandra Palace, hosted by Dermot O?Leary. The event will take place on Tuesday 14th November and will be transmitted on Channel 4 on 16th November and on VH1 in the USA on 25th November. Radio 2?s Mark Radcliffe will be presenting his show live from the event on 14th November between 10.00pm-12.00midnight. Inductees announced so far for this year?s event are Brian Wilson, Dusty Springfield, Led Zeppelin, Rod Stewart and now Bon Jovi and James Brown. These six will join Sir George Martin who is receiving this year's Honorary Membership in recognition of his exceptional contribution to British music. Since its launch in 2004, the UK Music Hall of Fame has inducted 20 of the greatest names in music history including The Beatles, The Rolling Stones, Madonna, Bob Dylan, The Who, Jimi Hendrix, Pink Floyd, U2, Bob Marley, Elvis Presley and The Kinks. Artists are selected for induction by the UK Music Hall of Fame Steering Group - a panel comprising over 60 respected artists, music journalists, broadcasters and music industry executives. Tickets for the UK Music Hall of Fame 2006 are now on sale (see below) and further details of performances and inductees will be announced in due course. UK Music Hall of Fame is an Initial production for Channel 4 Initial is part of Endemol UK For VIP tickets to the UK Music Hall Of Fame at Alexandra palace on 14th November please call: 0845 602 8934 or log on to www.keithprowse.co.uk. General admission tickets are now on sale from Ticketmaster www.ticketmaster.co.uk CONGRATULATIONS TO BON JOVI ON THIS HONOR -- SEE YOU IN LONDON IN NOVEMBER! BINko 28-10-2006, 21:06 VH1 counts down the '80s greatest hits VH1, which has made a cottage industry of revisiting the 1980s, will count down the decade's 100 Greatest Songs in a five-part series beginning with back-to-back episodes Monday (9 p.m. ET/PT). Taking the top spot: Bon Jovi's 1986 Livin' on a Prayer. The rest of the top 5, based on an online survey which received 44,000 votes: Def Leppard's Pour Some Sugar on Me; Duran Duran's Hungry Like the Wolf; Michael Jackson's Billie Jean; and Prince's When Doves Cry. http://www.usatoday.com/life/people/2006-10-25-lifeline_x.htm?csp=34 el_Brujo 30-10-2006, 12:19 dok navedeni mladić vokal Jon Bon Jovi nije obrijao prsa (do Keep The Faith albuma, ako se ne varam) bio je sasma ok band. Sad su mi preljigavi... Kvragu, vratite se u hair metal briju... :'( Mr. Bluesman 31-10-2006, 21:18 Zašto ti znaš kad je JBJ obrijao prsa? BTW Mislim da ih je obrijao tek nakon These Daysa. ;D BINko 01-11-2006, 22:22 Oujea http://www.youtube.com/watch?v=LiSDLglW9eE Mr. Bluesman 01-11-2006, 22:33 Prečudno, osjećao sam se kao da sam bio na licu mjesta... ;D BINko 01-11-2006, 23:28 Samo da nadopunim onu VH1 listu sa par zanimljivosti. Dakle glasalo je preko 44 000 ljudi, ovo je poredak prvih 10: 01 Bon Jovi / "Livin' on a Prayer" 1986 02 Def Leppard / "Pour Some Sugar On Me" 1987 03 Duran Duran / "Hungry Like the Wolf" 1982 04 Michael Jackson / "Billie Jean" 1982 05 Prince / "When Doves Cry" 1984 06 Hall & Oates / "I Can't Go For That (No Can Do)" 1981 07 Guns N' Roses / Sweet Child O' Mine 1987 08 Madonna / "Like a Virgin" 1984 09 Run-D.M.C. / "Walk This Way" 1986 10 AC/DC / "You Shook Me All Night Long" 1980 Ovo je par zanimljivih mijesta. :) 13 U2 / "With Or Without You" 1984 37 Aerosmith / "Janie's Got a Gun" 1989 48 Bruce Springsteen / "Born in the U.S.A." 1984 94 The Rolling Stones / "Start Me Up" 1981! el_Brujo 02-11-2006, 07:19 Zašto ti znaš kad je JBJ obrijao prsa? BTW Mislim da ih je obrijao tek nakon These Daysa. ;D ;D ;D Običavao sam loviti bizone s njegovim frizerom/stilistom, pa sam saznao par informacija.. BINko 06-11-2006, 12:11 Jos tjedan dana! Do tada tko zeli moze prouciti ovu sjajnu stranicu posvecenu UK Music Hall Of Fame-u: http://www.channel4.com/music/microsites/U/UKMHOF/index.html 8) BINko 09-11-2006, 20:10 Meat Loaf zelio da Richie svira na zadnjem albumu. 8) -> http://blueroom.att.com/inc_mediaplayer/player.php?id=2028#vtop Pa kliknite na: Exclusive: Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose BINko 14-11-2006, 11:49 Dok cekam nekakve vijesti iz UK samo da napišem jedno čudno zapažanje. Naime, Bon Jovi se užasno promovira u Kanadi, iako oni to zapravo i ne žele (a, tko zna :) )! Naime, Welcome To Wherever You Are je bio singl samo u EU, za SAD i ostatak svijeta postojala su samo dva singla, baš kao i u zadnjih nekoliko album. Ali, ali, jedna radio stanica u Kanadi je još prije nego što je Welcome izašao u EU puštala pjesmu na sva zvona, da bi sada, nakon što je definitivno jasno da više neće biti nikakvih singlova nigdje, Welcome totalno podivljala tamo... Čak su i spot namjenjen EU uzeli i puštaju ga... Bizarno!??! Evo samo jedne relevantne ljestvice: Friday, November 10th 1. Bon Jovi - Welcome To Whenever You Are 2. Madonna - Jump 3. Nelly Furtado - Maneater 4. Pussycat Dolls - I Don't Need A Man 5. Nickelback - Far Away 6. Hedley - Gunnin' 7. The Tragically Hip - In View 8. Christina Aguilera - Hurt 9. The Killers - When You Were Young 10. Bon Jovi - Who Says You Can't Go Home Inače: http://www.muchmoremusic.com/top10/ BINko 18-11-2006, 23:41 One of the best rock bands... 8) Pogledajte nastup i ostalo na UK Music Hall Of Fame: http://youtube.com/watch?v=HgngMNy8dMs http://youtube.com/watch?v=5nMhfEHZPT4 Mr. Bluesman 19-11-2006, 00:10 Yeah! 8) Baš mi je drago, zaslužili su. :) Mr. Bluesman 23-11-2006, 12:11 Cijelo vrijeme slušam These Days... totalno jedan od najjačih albuma! Toliko odličnih stvari na jednom albumu! hammond maniac 23-11-2006, 21:19 Cijelo vrijeme slušam These Days... totalno jedan od najjačih albuma! Toliko odličnih stvari na jednom albumu! slažem se s tobom , prijatelju.... Jako rano otkrivaš neke bitne stvari u rocku...majko mila, gdje ćeš ti biti sa 20? Mr. Bluesman 23-11-2006, 21:21 Na faksu?! :D hammond maniac 23-11-2006, 21:41 Na faksu?! :D Na pozornici! ;) Mr. Bluesman 23-11-2006, 22:08 A kad me mama doma s kuhačom dočeka u 4h ujutro na vratima! :-X (thx gogo) ;D BINko 12-12-2006, 22:52 Hehe, morate vidjeti... ;D http://www.youtube.com/watch?v=uGV3kfKCoZk&mode=related&search Mr. Bluesman 12-12-2006, 22:57 A hoće li uskoro nekakav koncert / live album / DVD? :( BINko 13-12-2006, 00:17 A hoće li uskoro nekakav koncert / live album / DVD? :( Ne... :( Ne znam kad bi trebao izadi best off, ili su opet promijenili planove. Ali znam da rade na novom albumu. ;D btd 13-12-2006, 11:36 skupljam bon jovi dvde,ako netko treba,jvite mi inace,najbolji koncert im je crush 2003 i lisabon 1995 BINko 15-12-2006, 23:01 Isusa ti vidi ovo, ha, tko je najjaci... 8) ;D Shows Bon Jovi: 89 Stones: 117 Madonna: 60 Tickets sold Bon Jovi: 2,002,000 Stones: nearly 2 million Madonna: 1,200,000 Tour gross Bon Jovi: $131 million Stones: $256 million Madonna: $195 million Nik 26-12-2006, 11:36 Face!!! ;) ;) ;) Mr. Bluesman 28-01-2007, 20:17 Evo netko je konačno stavio na youtube isječke sa snimanja Bouncea - BJTV http://www.youtube.com/results?search_query=BJTV&search=Search Mr. Bluesman 10-02-2007, 19:10 Bili su danas na Opri, repriza u 5.40h Rattlesnake 14-02-2007, 13:21 hehe...fora da su izgradili dečki cijeli Bon Jovi Boulevard :cheesy: za ljude one koji su ostali bez svega za vrijeme Katrine & the Waves :wacko:. 50 kuća.... novi Bono Vox :huh: funky_crime 21-03-2007, 18:03 da to je stvarno lipo od njih.....svaka im čast...joj dok sam to gledala došlo mi toplo oko srdašca, baš je bilo divno Mr. Bluesman 14-04-2007, 09:17 "Biti u Londonu i ne obići Millenium Dome odsad će biti još veći propust. Taj grandiozni objekt postaje zabavni centar, po novom se zove O2, a 24. će ga lipnja otvoriti Bon Jovi." (http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/04/13/0123006.html) BINko 05-05-2007, 11:15 Bon Jovi, the greatest rock ?n? roll band in the world sold out their only UK date in ONE minute. Tickets for Bon Jovi?s opening gig at The O2 arena this June went on sale at 9am this morning- thousands of fans jammed the phone line and internet to get their hands on the summer?s hottest ticket with all tickets being snapped up within a minute. Bon Jovi, who sold over 300,000 tickets and 6 stadiums at their British shows last year, will be appearing at The O2 on Sunday 24th June. It will be the first time in 15 years that Jovi have played indoors. The band?s new album ?Lost Highway? is due for release on 11th June and will be followed on 25th June by the new single ?(You Want To) Make A Memory?. BINko 05-05-2007, 11:22 OK, sada je vec izasao prvi single, Make a Memory... Na prvo slusanje mi je pjesma bila ok, onda mi se prestala svidati, ali moram priznati da sam polako ponovno pao pod utjecaj i svakim slusanjem mi se sada svida sve vise i vise... Mislim da je ova pjesma jako jako These Dayevski nastrojena a to sto se mene tice ne moze biti lose. Sto se tice ostatka albuma, cuo sam dosta snippeta i mogu reci da ima jako dobrih pjesama (Stranger, Any Other Day, Summertime) i da se country osjeti jako jako malo, osim recimo u dvije pjesme koje su pisane bas ono u tom stilu... Nesto sam nacuo da ce We Got It Going On biti iduci single i ako bude tako bit cu jako razocaran jer je pjesma nista posebno ala One Wild Night ali mi se ne svida. Ja bi Any Other Day ili nesto toga tipa. :) Jon je ipak najavio turneju iako jos nema nikakvih sluzbenih novosti, sad sto ce biti oko toga ne znam. Znam da uskoro spremaju novi best off i za njega turneju tako da ce vjerojatno ovaj "projekt" album radi toga trpiti... Vidjet cemo. Evo link za sluzbeni video Make a Memory: http://www.youtube.com/watch?v=GbPda8TDLLU I za live izedbu na American Idol: http://www.youtube.com/watch?v=G4tnHpwpZXA&mode=related&search= Mr. Bluesman 05-05-2007, 12:23 HA! :laugh: :nuts: A ja se baš pitao kad će novi album. Hmmm... pjesma mi se ne sviđa baš previše. Al ajde, bar nije još jedan singl kao na zadnja tri albuma. :toung: Uhh... ova godina je zanimljiva. :idea: Nik 05-05-2007, 13:08 Bon Jovi i dalje ide prokušanim i komercijalnim putem. Slušljive i lako pamtljive pop rock pjesmice. Zato se meni puno više sviđa nova faza grupe Europe koji su odbacili taj imiđ teen idola i poster boysa, muzika je jako žestoka agresivna, gitarski orjentirana sa ne baš previše komercijalnih riješenja tipa The Final Countdown. Zato Bon Jovi i dalje puni stadione i prodaje milijune albuma, dok su Europe postali pravi underground band. BINko 07-05-2007, 23:05 Evo vam We Got It Going On live izvedba (dio samo nazalost) sa nekog manjeg partya... :) Pa recite sto mislite! http://www.youtube.com/watch?v=CmfNEAPjxSg BINko 08-05-2007, 00:28 Aj svi na http://www.ticketline.co.yu/ pa u gornjem desnom kutu oznacite Bon Jovi, i ostale po preferencijama... Mozda bude nesto od toga, pa cemo do susjeda. Haha! :) BINko 08-05-2007, 15:24 Evo dok cekam dojmove nasao sam Any Other Day pa je poslusajte! http://rapidshare.com/files/30174369/any.mp3.html nurofeg 09-05-2007, 16:12 bio sam prošle godine u innsbrucku na koncertu 30.05. ali bez foto aparata nažalost. Dali je možda tko bio, i dali ima netko koju sliku sa koncerta. Bilo je zimaaaaaa, ali super koncert. Pompy 11-05-2007, 00:15 Zakon vokal,obožavam ih,divlji su,nabrijani,a opet ne ono đ đ đ đ đ đ dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:laugh::laugh::laugh: taman kolko treba,fascinira me što se tiče vokala da još nakon 30 godina pjevanja iz grla i napinjanja svih vratnih žila ne gubi snagu ni punoću vokala.Car/evi:blink1: Mr. Bluesman 11-05-2007, 07:41 Khm, Jon ne pjeva iz grla. :blink: dixie 11-05-2007, 08:20 Meni on ima presladunjave pjesmice, al neloše izgleda :cheesy: Bony 18-05-2007, 19:37 hm...nova sam ovde...registrirala sam se samo radi ovog topica...kojeg btw iščitavan cilo popodne (uz msn s prijateljima pa sam malo spora :cool: ) ... vidin da ovde ima istinskih fanova pa imam jedno pitanje koje mu muči duže vrime.... što se dogodilo s alecom?!?!?!?! teško je zapamtit što je sve tko rekao, ali mislim da je i sam binko napisao da je on misterija banda...a vidila san da se binko STVARNO kuži u band... komentirat ću par stvari hehe .... ne bi ja bila da ne komentiram... => vidila sam da ste pisali o nekoj izvedbi Someday I'll be saturday night (mislim u Amsterdamu) da je Jon počeo plakati na kraju...pokušavala sam nać na YouTube al sam poprilično smotana osoba :cry: pa kaj da upišem..il mi dajte link ...lol=)...inače, obožavan tu pismu => Binko je već negdi na početku pitao dvije pjesme koje nam prve padaju na pamet kad spomenemo Bon Jovi, ne moraju nam bit najdraže, nego jednostavno koje nam prve padaju na pamet...IT'S MY LIFE (mada mi vjerujem nije ni na top 20 al je pjesma previše iskomercijalizirana, svi je znaju, i svi pomisle na tu pismu kad čuju Bon Jovi) i BED OF ROSES...(pjesma koju slušam od 5.razreda milijun puta dnevno, pjesma koja mi ne može dosadit, pjesma zbog koje sam revala milijardu puta, pjesma za koju me vežu uspomene, pjesma koja će mi zauvijek biti NO 1 ) ... => dosta se pričalo o This Left Feels Right...khm..iskreno, ne znam što da kažem....ideja kao ideja genijalna, skidam kapu...al s druge strane jasno mi je zašto su se fanovi ''pobunili''... neke pjesme jednostavno ne moš tot prominit, pjesme koje fanovi obožavaju zbog toga što jesu...npr It's my life kao neka laganini song...NE!...sori bon jovi...ideja da dođu lyricsi do izražaja je dobra...al mislin da im sve u svemu to nije trebalo, mada što god oni napravili ne može propast jer su jednostavno VJEČNI... => hvala hvala puno hvala svima koji su stavili neke govore koje sam dugo tražila po netu (već negdi napisah da sam smotana)... meni je najdraži onaj s These days....joj kak ja reven kad gledan dvd i onda ta zadnja pisma, bonus, these days, i kak on ono govori... :cry: jedna od mojih naj pisama =))) => hvala hvala opet hvala onima koji su komentirali neke demo pjesme koje sam upravo skinula s mp3 rocket...npr. IF I CAN'T HAVE YOUR LOVE...što reći....riječi nisu potrebne :cry: => pričalo se o istoj ideji obrađoj na tri albuma - živi život jebe te se i tako to, IT'S MY LIFE, EVERYDAY I HAVE A NICE DAY...khmmm....it's my life je tu mač iskomercijalizirana, nervira me šta ljudi sude BON JOVI po toj pismi ... no dobro. everyday nije tako loša..srednja žalost...a have a nice day- pjesma I ALBUM su savršeni...ne toliko koliko stari albumi, al vraća se stari bon jovi... baš me zanima kakav će bit novi album, MAKE A MEMORY mi je osobno prelagana, ALI lijepe riječi... => binko je uploada za neke neki LIVE8 od 130 mb...rado bih to skinula što god bilo, ali je pisalo FILE NOT FOUND...:cry: => o temi RICHIE vs. JON neću ni pisat...jebate čak su neki stavljali postotke koliko tko vrijedi u bandu....to van je ko kad napravite nešto od karata ili šibica- ak maknete jednu sve propada....pa onima koji su rekli da tico & dave vrijede 10 (il dvadeset ...) % banda...samo bi ih pitala mogu oni zamislit neku njihovu pismu bez bubnjeva i klavijatura...i da, basista...:huh: ....jon je prejeben, al to mu nije glavna kvaliteta, pa oni koji misle da nije nadaren...ma ko ih jebe..... a sambora je predobar glazbenik i kao pjevač i kao gitarist....JON & RICHIE u kompletu + TICO; DAVE; ALEC/HUGH...e to je prava dobitna kombinacija.. => i da....što se dogodilo s alecom???...:rolleyes: Mr. Bluesman 18-05-2007, 21:10 Pa ovako... priča se da je Alec u to zadnje vrijeme s bandom počeo vrlo loše svirati, sve gore i gore, toliko da mu je Jon rekao da više ne može žrtvovati cjelokupan nastup i otpustio ga. To je priča koju ja znam. Bony 18-05-2007, 22:02 hmm...a ono...šta ja znam...tko zna što mu bi... ugl...baš sam malo gledala videa na youtube.. ako nisi pogleda, pogledaj ovo, ja sam se kidala... bon jovi i graham norton (neki voditelj) glume gay par i zovu savjetnicu na telefon...u razgovor pokušavaju ubacit šta više naslova pisama od Bon Jovi..lol http://www.youtube.com/watch?v=drK62dCQwY4 mmm_g1 18-05-2007, 22:45 Ma meni su oni zakon,'80 rules.Takav bend nemože više nitko ponovit e sa tim kosama onom the soundu '80.Naj pjesme Livin on a prayer You give love the bad name Bony 19-05-2007, 14:42 ''Takav bend nemože više nitko ponovit'' to sigurno :bigsmile: mmm_g1 20-05-2007, 11:27 ''Takav bend nemože više nitko ponovit'' to sigurno :bigsmile: mislim u stilu i pjevanju,soundu.... Bony 20-05-2007, 11:36 znam, znam =) i takve balade ne može više nitko ponovit...bed of roses, in these arms, lie to me, always .................................................. . =) Eternia 20-05-2007, 11:45 slazem se, sjajne balade,... al da, neznam jeste li culi "have a nice day"? vrlo vrlo puna energije... bas me digne pjesme kad treba. iako, ...vrlo slicna jednoj drugoj hihihi al nema veze :) Bony 20-05-2007, 12:05 naravno da smo čuli....odlična pisma... when the world keeps trying to drag me down gotta raise my hands gonna stand my ground i'll say hey have a nice day.... nego na koju drugu si mislila :confused: Bony 20-05-2007, 12:14 Aj svi na http://www.ticketline.co.yu/ pa u gornjem desnom kutu oznacite Bon Jovi, i ostale po preferencijama... Mozda bude nesto od toga, pa cemo do susjeda. Haha! :) jesam, jesam....da bar, da bar...al sumnjan :wondering: techno allah 20-05-2007, 13:23 Ja sam čuo da je Denise Richards opet slobodna.. jel to istina? :oh: Bony 20-05-2007, 14:20 to je ona samborina..? pisalo je u metrou da je zbog njihove veze jon udaljio samboru iz banda jer je zaluđen njom...nisam provjeravala istinitost toga jer znam da jon nije tolko glup...:laugh: Mr. Bluesman 20-05-2007, 14:29 Ajme tračeri. :nuts: :bigsmile: Al evo vam. :toung: http://www.people.com/people/article/0,,20038942,00.html xxxmegaxravenxxx 20-05-2007, 14:36 Ajme... Nisam imala pojma... tek sam sad saznala... Uff... Ali kaj ćeš... Denise je ionako kuja... Bony 20-05-2007, 18:20 raven? raven s kojom sam danas pričala na msn-u??....velkam bejb =)))) ma ne virujen da je jon udaljio samboru iz banda, nije on glup ... :wacko: lol.. a mr.bluesman...kome je to bilo..hehe...pa znaš nas ženske kakva smo..hehe.... Lord Sirius 20-05-2007, 18:25 ''Takav bend nemože više nitko ponovit'' to sigurno :bigsmile: takav bend nitko niti ne želi ponovit to sigurno :bigsmile: Bony 20-05-2007, 20:14 ja mislim da bi mnogi mladi bandovi bili sretni da postignu bar trećinu onoga što su postigli bon jovi :rolleyes: Deda Pantelija 20-05-2007, 21:04 I onda se čudimo zašto su nam mladi bendovi u kurcu. marino 20-05-2007, 22:16 Mladi bendovi koji se žele bavit onim šta se zove "rock" ne moraju gledat dalje od benda koji je svirao 80-ih i još sitno 90-ih. Šta se mene tiče to je Bon Jovi, a sve poslije nisam želio detaljnije poslušati da si ne uništim sliku o njima. Sam bend tvrdi da je najbolji album koji su napravili These days, iako već tu ulaze u neke druge vode. Meni će uvik bit gušt poslušat Bon Jovi, New Jersey i Slippery albume. Toliko žanrova su obradili da će svatko nać nešto za sebe poslušat. Od Richijevog bluesa, Johnovog kaubojca, metala, rocka, balada.... A o uspjehu i svjetskoj slavi, tu se nema šta govoriti. Među najvećima od najvećih. BINko 21-05-2007, 02:12 što se dogodilo s alecom?!?!?!?! To bih i ja volio znati, ali tesko... Osobno sam ipak uvjeren da je posrijedi bila droga... :( Ne vjerujem da je Alec grijesio, tj. da bi grijesio da je sve sa njim bilo u redu. Zao mi je radi toga, ali ipa cu reci da je ispravna odluka Jona i Richija i tko je vec odlucio, a mozda i Alec sam vise nije mogao tako. Ono sto je sigurno je da su nakon svega Alec i bend ostali veliki prijatelji, Alec je mislim 2001 svirao jedno vece na Giantsu, Jon mu je iza kulisa dao jednu nagradu i tako... vidila sam da ste pisali o nekoj izvedbi Someday I'll be saturday night (mislim u Amsterdamu) da je Jon počeo plakati na kraju... Nazalost, nema na youtube. Evo nesto slicno ali nimalo emocionalno kao tada. Ta izvedba je bila top, apsolutno... :( http://www.youtube.com/watch?v=JzTWdMruGdA hvala hvala puno hvala svima koji su stavili neke govore koje sam dugo tražila po netu (već negdi napisah da sam smotana)... meni je najdraži onaj s These days....joj kak ja reven kad gledan dvd i onda ta zadnja pisma, bonus, these days, i kak on ono govori... :cry: jedna od mojih naj pisama =))) These Days je kao album vjerojatno, sa Keep The Faith, najjaci BJ album sto se tice samih tekstova, ozbiljnosti, pogleda na svijet, prosto razmisljanja o sebi samom i zivotu... Inace evo za one koji nisu vidjeli taj govor na samom pocetku. http://www.youtube.com/watch?v=RAlT0GPB6Cw binko je uploada za neke neki LIVE8 od 130 mb...rado bih to skinula što god bilo, ali je pisalo FILE NOT FOUND...:cry: Opet, i to imas na youtubu, live nastup na live8 je to bio... Evo ti Livin http://www.youtube.com/watch?v=NYwMYApkEtA BINko 21-05-2007, 02:40 Evo opet cu pisati o novom albumu... Bend ponovno pokusava nesto novo, kao sto ste culi ovo je country album... :P Hah, epa, krivo ste culi, ovo je BJ album koji ima 1-2 pjesme koju vuku na country i ostale u kojima se taj sound moze osjetiti u tragovima. Ali to niposto nije lose, barem meni zasada ne zvuci lose... Rezultat svega je to da se bend vratio melodicnosti, odlicnim tekstovima a cini se i nadam se da ce biti i dobrih dobrih Richijevih solaza. Make a Memory je lijepa pjesma, ali cini se ispodprosjecna u odnosu na sam album. ;) Ono sto je zanimljivo je da je ovo nakon These Days prvi album kojem najavni singl nije rockerica, vec balada, ili nesto tog tipa... :) A sto je bolje, mene ovaj album podsjeca na These Days! :) Evo vam link na dio pjesme Whola Lotta Leaving: http://personales.ya.com/crushmagazine/mp3/lost/whole.mp3 Jako mi se svida pjesma, i steta sto bas zavrsava na pocetku sola. :) Onda, link na Any Other Day: http://personales.ya.com/crushmagazine/mp3/lost/any.mp3 Takoder, nemam sto reci osim da mi se svida, krasan tekst i mjuza... Svaki put nakon pocetka se osjecam kao da me sunce obasja. :) Inace postoje dva snippeta i prvi ima dosta duzi solo nego li ovaj pri kraju, a cini mi se da je ovo drugi dio pjesme gdje jos nema Richija u napadu. :p I finalno We Got It Going On: http://personales.ya.com/crushmagazine/mp3/lost/goingon.mp3 http://www.youtube.com/watch?v=CmfNEAPjxSg E, ova pjesma ce izazvati svakave komentare. :-D Totalno bolestan i otkacen tekst, koji nije u sluzbi nicega nego li ciste zabave, ovo je prava party pjesma i mislim da ce bit odlicna live. Nakon svega, zeljno iscekujem novi album. ;) Bony 21-05-2007, 12:02 ej samo da ti zahvalin za linkove, žurim jer moran u školu .... pa ću navečer pogledat ovo s novog albuma i komentirat...... =) p.s. ovo Someday I'll be saturday night sam pogledala kad sam tražila to iz Amsterdama ali stvarno bi tila pogledat to gdje je počeo plakati=(... Richie_fan 22-05-2007, 00:29 ma bon jovi je zakon stvarno ima nesto u tim njihovim pjesmama slusam ih vec 5 godina i odlicne su pjesme...mada ove novije ne slusam bas vise su mi dobre pjesme do 95 ;)..al richie sambora mi ima predobar stil sviranja totalno mi se svida kako svira,pravi frajer :cool: a ima i odlican glas...pravi umjetnik nema sta neznam kako bi ta grupa bez njega !!! BINko 22-05-2007, 12:41 Neka mi netko objasni kako netko na ovom svijetu moze ovako pjevati, ovo je izvan ovog svijeta. ;) Bas kao i citava pjesma... Bon Jovi - Something to Believe In 1996 http://www.youtube.com/watch?v=fg3O_DtTgig marino 22-05-2007, 17:35 Je, to su bile godine njihovih najkvalitetnijih koncerata. Jednostavno se sve poklopilo. Danas mi se čini da je njegov glas daleko ispod ovih mogućnosti, a i Richie se čini kao da mu zvuk nije više kao nekad. Ali ostavili su stvarno dobrih nastupa iza sebe. Bony 22-05-2007, 20:36 Neka mi netko objasni kako netko na ovom svijetu moze ovako pjevati, ovo je izvan ovog svijeta. ;) Bas kao i citava pjesma... Bon Jovi - Something to Believe In 1996 http://www.youtube.com/watch?v=fg3O_DtTgig đizzzzzzzzzzzzzz.................i've got something to believeee in.........a joj.........ne znam.....valjda se trebaš zvat jon bon jovi....nek mi samo još jednom netko reče da je on plastični lutak bez imalo talenta........ (kao da su prije mogli...;) ........:bigsmile: Bony 22-05-2007, 20:45 obožavan ovu pismu.. samo se nemojte obazirat na jonovu frizuru..ne sviđa mi se...:amuse: hehe... al nije ni važno =))))))))))))))))))))) Bony 22-05-2007, 20:46 ups, nisan stavila link.. http://www.youtube.com/watch?v=iJVJMlBZoPs pittbull 28-05-2007, 08:09 bio sam prošle godine u innsbrucku na koncertu 30.05. ali bez foto aparata nažalost. Dali je možda tko bio, i dali ima netko koju sliku sa koncerta. Bilo je zimaaaaaa, ali super koncert. bil sam ja na tom koncertu i imam ti par dobrih fotki jer sam imal premium ticket pa sam bil pred binom. pošalji mi mail na pm pa ti pošaljem par njih. kova9 30-05-2007, 01:02 Pozdrav svim članovima foruma, a posebno Bon Jovi fanovima... Novi sam ovdje, registrirao sam se isključivo zbog ovog threada.. Pretpostavljate, ja sam die-hard Bon Jovi fan ;) Zadnja 2 sata sam za kompom proveo čitajući sve postove od 1-47 stranice, tako da budem malo bolje upućen u vaše diskusije.. Naravno, kroz to sam vas već nekim dijelom i upoznao, a vrijeme je da vi upoznate mene.. Što se tiče HAND turneje, bio sam na koncertu u Munchenu, preko Urban travela.. To mi je ujedno i jedini BJ koncert.. Ali to su mi bila 3 najbolja sata u životu, bez ikakve konkurencije.. Imam i slika, i filmića pa mogu uploadati zainteresiranima dok se malo ufuram.. Eto toliko od mene za sada.. BINko 01-06-2007, 00:54 Pozdrav kova9. :) Slobodno nabaci slikice i filmice. :) kova9 01-06-2007, 10:38 Pozdrav kova9. :) Slobodno nabaci slikice i filmice. :) jel ih mogu staviti direktno na stranicu preko url-a ili?? a slike? Mr. Bluesman 01-06-2007, 13:29 www.imageshack.us Uploadaj i kopiraj linkove u post. Video možeš na www.speedyshare.com kova9 01-06-2007, 15:41 Filmići: http://www.speedyshare.com/136149375.html http://www.speedyshare.com/196376934.html http://www.speedyshare.com/390734729.html http://www.speedyshare.com/150128391.html http://www.speedyshare.com/855230943.html http://www.speedyshare.com/347794198.html http://www.speedyshare.com/649482802.html BINko 02-06-2007, 02:14 Odlični filmići. LOL, Dave mi se posebno sviđa na IML, haah, car. :) SAmo bih te zamolio da editiraš post i ukloniš slike iz njega, ostavi samo linkove, jer ovo je preeveliko za forum. ;) kova9 02-06-2007, 10:20 evo ga, rješeno.. imam oko 50 slika ako koga posebno interesira sve kako to izgleda oko stadiona u jutarnjim satima i pa sve do popunjavanja itd.. neka se javi pm pa mu pošaljem na mail.. ;) mAnimal 08-06-2007, 13:48 Imam novi album, malo razočaravajuće što baš nema hard rock svirke gore.. uglavnom mekše stvari, i malo country prizvuka. U uhu su mi ostale samo dvije pjesme, prvi singl "You Want to Make a Memory" (koja mi ulazi među najdraže pjesme bon jovija, ovdje je pomogao i Desmond Child, a on je bog za balade ;D) i country duet s LeAnn Rimes - till' we aint strangers any more... Evo i spota za pjesmu You want to make a memory: zxtvHxQllzM mglg 08-06-2007, 17:04 hm ipak ć čekat 20.06 da ofišli izađe ploča pa ćemo onda se bacit u piratluk BINko 08-06-2007, 23:15 Dakle, u nekim zemljama u EU album je vec izasao, iduci tjedan bi trebao biti vani i kod nas. ;) Ja sam ga vec poslusao i mogu reci da su stvari kao Any Other Day, Wholla Lota Leaving, Lost Highway, Till We Aint Strangers Anymore i Last Night odlicne, pogotovo s naglaskom na prve dvije nabrojane koje su po meni apsolutno fenomenalne. Kao sto sam i prije govorio, ovaj album je dosta tisi, nesto tipa These Days i obiluje sa puno dobrih tekstova te harmonija. Tu je i We Got It Going On, luda pjesma pisana za party, lol. :) Takoder, BJ su na snimanju unplugged za MTV koji zeli vratiti staru slavu, VH1 i CMT koji ce se uskoro pojaviti na tv postajama. BINko 09-06-2007, 01:16 Richie Sambora Enters Treatment Facility Bon Jovi guitarist Richie Sambora entered a treatment facility on Wednesday, a rep for the band tells PEOPLE exclusively. "Richie Sambora has entered an undisclosed treatment facility in Los Angeles," the rep said in a statement. "He asks that you respect his and his family's privacy at this time." The specific nature of Sambora's problem was not disclosed. Sambora will still perform with his band in a concert on the Today show on June 19. "Anytime Bon Jovi plays a Today summer concert show, it's an event, and we've been assured that Richie is going to keep his commitment and perform with Bon Jovi on June 19," Jim Bell, the show's executive producer, says in a statement to PEOPLE. The band's new album, Lost Highway, is due out that day. It has been a difficult year for Sambora, 47. He and actress Denise Richards broke up several months ago after dating for about a year. In April, his divorce from Heather Locklear was finalized, and that same month, his father died of lung cancer. (Richards accompanied Sambora to the funeral as a show of support, though they had ended their relationship by that point.) "Richie has had a terrible year," a close friend of the musician tells PEOPLE. "I think this was a culmination of all these things and finally he realized he needed to take care of himself. He'd put off everything for so long taking care of everyone else it was just time to stop and deal with his issues." It is not clear how Sambora's treatment will affect his role in Bon Jovi. The group is scheduled to play some tour dates this summer, beginning June 24 in London, but it is a relatively light schedule. A much larger tour is being planned for 2008. The band is also set to appear on an upcoming episode of MTV's Unplugged, which was taped in New York City on Tuesday. MTV was inspired to created the Unplugged series in part by Sambora and Jon Bon Jovi's acoustic set at the 1989 MTV Video Music Awards. :'( :( Zelim mu brzi oporavak i da slozi sve stvari iz prosle godine zivota na svoja mjesta. :( Vec i prije mi je bilo jasno zasto je novi album pun pjesama o ostavljanju, rastajanju, prekidima. Sada je svima ocito. :( Richie, drz se! kova9 09-06-2007, 09:36 Ma da, već je Jon ranije izjavio da se Make A Memory može shvatiti na više načina, a jedan od njih je i rastanak sa ocem.. Jer Adam Sambora je nedavno preminuo od raka pluća.. Eto nadam se da će se Richie brzo i uspješno oporaviti, jer Bon Jovi nije Bon Jovi bez njega.. Što se tiče albuma, imam ga na kompu već nekih tjedan dana.. Make A Memory sam i prestao slušati jer ju imam oko 2 mjeseca.. Odlična pjesma.. Među ostalima koje su mi dobre su Any Other Day, We Got It Going On i Til We Ain't Strangers Anymore.. Nadam se da bi ova zadnja duet-balada mogla osvanuti kao singl.. Karakterizira ju jak, snažan refren, Bon Jovi trademark.. We Got It Going On, nešto slično kao One Wild Night, ali solo mi je fantastičan!! Jedina pjesma sa talk-boxom.. Također još da napomenem da obavezno treba poslušati Whole Lot of Leaving!.. P.S. Binko, znaš li možda kad bi se taj MTV Unplugged trebao emitirati?? Već ćemo pronaći izvore na internetu. ;) Jimmy Page 09-06-2007, 09:40 Jel smeta vama što se oni šminkaju i imaju pjesme u tom stilu? kova9 09-06-2007, 12:08 Jel smeta vama što se oni šminkaju i imaju pjesme u tom stilu? Hehe... Mislim da se ne šminkaju još od New Jerseya.. 1989... :D Jedino Jon ima tu foru tu i tamo da na koncertima prije Born To Be My Baby napravi "šljivu" ispod oka sa maskarom ili šta ja znam već čim.. ;) I ovo drugo te nisam skroz skužio.. Pjesme u kojem stilu?? Bony 10-06-2007, 11:57 ne smeta nam šta su se šminkali (perfekt) dok onako pivaju i sviraju :P ... BINko 10-06-2007, 14:01 Ne smeta nam, a ne smeta ocito niti tebi. ;) JIMMY PAGE about JON BON JOVI: I looked at him and I tought "Oh My God is he great!". I played with a lot of artists but he is one of the best! Sto se tice rasporeda za unplugged on je ovakav i mislim da je sve vec snimljeno prije nego li je Richie otisao na terapiju. Sve tri verzije su koliko znam razlicite, MTV-ava najkraca, CMT-ova najduza... Uz opasku, ne znam tocno da ce EU verzije ovih programa (MTV) prenositi unplugged i ako hoce kada. 22.6.2007. MTV 23.6.2007. VH1, VH1 Classic, MHD-Music High Definition 24.6.2007. CMT hammond maniac 10-06-2007, 15:49 Totalno mi žao Richieja. To bez njega uopće nije taj band. Rade ubitačnim tempom, nije ni čudo da je pukao... Bit će sve ok, nadajmo se... kako se zove novi album , da ga pokušam skinuti? mglg 10-06-2007, 17:20 lost highway http://www.newtorrents.info/ andro100 13-06-2007, 10:02 Album je stvarno super! Nadam se da će dobro proći i na ljestvicama, iako su možda za prvi singl trebali staviti neku jaču pjesmu. Meni su najbolje pjesme Make a Memory, Any other day, Whole lot of Leaving, Lost Highway i Everybody´s Broken. Nadam se da ćete svi kupiti original sljedeći tjedan da i u Hrvatskoj možda dođe do broja 1. kova9 13-06-2007, 17:26 Make A Memory je prva balada nakon This Ain't a Love Song koja izlazi kao prvi singl.. Eto nadam se da će imati uspjeha.. Moram se ispričati svima koji su me pitali za slike i filmiće.. Imam nekih problema sa outlookom, a net,carnet i ostali servisi za besplatne mail adrese ne mogu podnijeti toliko podataka tako da sam za sada u nemogućnosti poslati vam to.. još jednom sorry.. BINko 15-06-2007, 15:10 Bon Jovi Turn Down $1 Million Book Deal 15 June 2007 Rockers Bon Jovi have turned down a $1 million (GBP500,000) book deal - because their private lives are "no one's business". Frontman Jon Bon Jovi claims publishers were particularly interested in the stories of bandmates David Bryan and Richie Sambora who have both been through painful divorces. Sambora, who recently lost his father to lung cancer, also checked out of rehab on Wednesday. But despite the huge sum of money offered to the Livin' on a Prayer stars, the rockers are not prepared to pen a tell-all book about their life experiences. Bon Jovi says, "One of those big publishers gave us a million dollars recently to write a book about our experiences but we just gave the money right back because it's no one's business. "They wanted the cliched story about being a rock star and I'm not going to tell them. It doesn't mean it didn't happen, it just means isn't there anything more important to talk about?" hammond maniac 20-06-2007, 00:31 Svaka im čast na ovome...a i ... ma što je njima miljun dolara? To u par koncerata naberu... Neću reći da ja ne bi kupio tu knjigu, ali što se svih skupa tiče kako su se oni osjećali za vrijeme svojih razvoda? Ja se tim ljudima istinski divim da sa svojih 50 godina još uviejk rade tim tempom, punom parom... album- turneja, album-turneja... naporan je to život, i iscrpljujuć, pogotovo kad još doživljavaš stvari poput smrti oca i rastave od žene s kojom imaš djecu...općepoznato je da ljudi najviše uživaju u tuđoj boli... Ja želim pročitati biografiju ovog banda, kao i biografiju bilo kojeg banda jer sam lud za tim, ali ono - kako su počeli, tko su bili uzori i što ih je tjeralo naprijed...što je bilo kada je dolazilo do umjetničke krize, padanja prodaje albuma, kako su se branili od groupies, isto tako koliko su sve to koristili, droga , alkohol...ma sve...šteta što ima tako jako malo stvari prevedenih na hrvatski jezik... kova9 20-06-2007, 12:37 Svaka im čast na ovome...a i ... ma što je njima miljun dolara? To u par koncerata naberu... Neću reći da ja ne bi kupio tu knjigu, ali što se svih skupa tiče kako su se oni osjećali za vrijeme svojih razvoda? Ja se tim ljudima istinski divim da sa svojih 50 godina još uviejk rade tim tempom, punom parom... album- turneja, album-turneja... naporan je to život, i iscrpljujuć, pogotovo kad još doživljavaš stvari poput smrti oca i rastave od žene s kojom imaš djecu...općepoznato je da ljudi najviše uživaju u tuđoj boli... Ja želim pročitati biografiju ovog banda, kao i biografiju bilo kojeg banda jer sam lud za tim, ali ono - kako su počeli, tko su bili uzori i što ih je tjeralo naprijed...što je bilo kada je dolazilo do umjetničke krize, padanja prodaje albuma, kako su se branili od groupies, isto tako koliko su sve to koristili, droga , alkohol...ma sve...šteta što ima tako jako malo stvari prevedenih na hrvatski jezik... da.. upravo tako.. al problem je što ima jako malo i na engleskom.. oni su poznati po tome što "prljavo rublje" ostaje unutar benda.. zato su ih i zvali talijanska mafija iz jerseya.. što se tiče droga i alkohola, jon kaže da se nije nikada drogirao, ali su zato bili napušeni i pijani prije i poslije svakog koncerta.. 87. kad mu je pukao glas čak je uzimao i steroide da bi mogao izdržati turneju.. BINko 20-06-2007, 13:15 Nevjerojatno... Vjerojatno niste culi za pjesmu sa novog albuma, Walk Like a Man, zato sto je bonus track u USA, i to na nekom posebnom disku... Ono sto je jos nevjerojatnije je da je pjesma u top 3 na albumu, barem meni, ako ne i najbolja. Odlicna pjesma. Nije mi jasno kako takve stvari na zavrse na albumu, nego ostanu bonusi. Evo dat cu vam lyricse i link za pjesmu, pa prosudite! Hocu komentare. :) http://rapidshare.com/files/38179646/Bon_Jovi-Walk_Like_A_Man.mp3 P.S. Siguran sam da je ovo jos jedna Richijeva pjesma na albumu, tj njegova prica. He said sit down son, we've gotta talk I said "it's my life, I'm gonna do what I want I'm not gonna crawl, I'm gonna walk Walk right out that door" He said "I used to be a lot like you There's nothing you've done I didn't do" I left and said "Dad I'm bulletproof We've been through this before" I couldn't believe it There was a tear in my old man's eye When I was leaving He tried to say goodbye He said stand tall when you stumble Stay pround when you're humbled The lessons you learn Won't be the ones that you plan And every step up that mountain Will be more than worth countin' And when you walk through the valley May you walk like a man And now I've seen a couple miles on a gravel road Been taught a couple things that I didn't know And yeah, I've even got a kid of my own Starting to sound a lot like me I learned a little thing called sacrifice Givin' up on dreams, lost a couple fights All anybody wants is a better life And something to believe Stand tall when you stumble Stay pround when you're humbled All the lessons you learn Won't be the ones that you plan Every step up that mountain Will be more that worth countin' When you walk through the valley May you walk like a man I couldn't believe it When the tears came to my eyes It isn't easy Standing on the other side I said "Sit down son we gotta talk Hey it's your life, you're gonna do what you want I won't say crawl before you walk" Cause I heard my old man in my mind sayin' Stand tall when you stumble Stay pround when you're humbled All the lessons you learn Won't be the ones that you plan And every step up that mountain Will be more that worth countin' And when you walk through the valley May you walk like a man And when you go on without me Walk, like a man Walk on Mr. Bluesman 20-06-2007, 14:07 Hvala Binko! Skidam! Sviđa mi se!!! Hvala još jednom... ...uh koje solaže. Hehehe.. andro100 20-06-2007, 14:18 Odlična pjesma! Bilo je dosta slučajeva kad su super pjesme završavale kao bonusi tako da mi to nije ništa novo. Nadam se da ste svi već kupili album!!! :bigsmile: mglg 20-06-2007, 15:02 fale 13. Lonely (Bonus Track) 14. Put The Boy Back In Cowboy (Bonus Track) mglg 20-06-2007, 15:08 zaš jednostavno ne izdaju jedan album za sve. đizs hammond maniac 20-06-2007, 15:45 Bemti... opet su u punom naponu snaga...ovo je jedna od boljih pjesama na novom albumu.... Moji favoriti su ove brže : We got it going on, Summertime ( na repeat u autu, totalno mi diže raspoloženje ), i Make a memory ( možda jer mi se već jako uvukla u uho, stalno je vrte i na tv-u...ali ojesma ima totalnu sjetu u sebi i totalno je nježna)... Ova Walk like a man jer preeedobra....refren kakav je dostojan pravog Bon Jovija, a i gitare su na mjestu.... :cheesy: mAnimal 20-06-2007, 17:15 . Vjerojatno niste culi za pjesmu sa novog albuma, Walk Like a Man Svaka čast! Još jedna prava pjesma.. i tekst kakav mi baš treba u ovom trenutku života... andro100 21-06-2007, 14:41 Lost Highway rastura na ljestvicama: 1. u Njemačkoj gdje su već ostvarili zlatnu ploču, Švicarskoj, Nizozemskoj, Japanu, Austriji; 1. u Australskoj country ljestvici 2. u Velikoj Britaniji 5. u Irskoj a mnogi prognoziraju da bi mogli ostvariti svoj prvi broj jedan u Americi od New Jerseya sa dobrom prodajom BINko 21-06-2007, 19:15 Mislim da sam vidio podatak, za tri dana prodaje u USA 230 do 240 k primjeraka. Bolesno ako je istina. andro100 22-06-2007, 09:54 Mislim da sam vidio podatak, za tri dana prodaje u USA 230 do 240 k primjeraka. Bolesno ako je istina. To bi bilo genijalno, a još 4 dana za prodaju. I bon Jovi prvi u Europi!!!! http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Albums&f=European+Top+100+Albums Mr. Bluesman 22-06-2007, 14:43 Jel ima netko možda onaj koncert An Evening with BJ, godina je, čini mi se, '92-'93? Ovaj: tEiy_Fr_dXU mglg 22-06-2007, 19:16 ovo mi je subjektivno album godine =) BINko 22-06-2007, 22:30 Eh, sto bi volio da imam An Evening... Nego, http://www.strippedmusic.com/ , imate par LH pjesama, ali preporucam da obavezno poslusate cover pjesme Hallelujah! hammond maniac 23-06-2007, 03:56 Večeras sam pirčao s jednim frendom i on mi kaže da neko vrijeme Richie nije svirao s Bon Jovijem...mene je to ful začudilo, nikad dosad to nisam čuo... kao, izjavio je da mu je dosta da ne vidi svoju obitelj, tako nešto...uglavnom , meni prva riječ... Binko? BINko 23-06-2007, 12:24 Večeras sam pirčao s jednim frendom i on mi kaže da neko vrijeme Richie nije svirao s Bon Jovijem...mene je to ful začudilo, nikad dosad to nisam čuo... kao, izjavio je da mu je dosta da ne vidi svoju obitelj, tako nešto...uglavnom , meni prva riječ... Binko? Woot? Svasta? Vjerojatno covjek misli na ovo sto se dogadalo u proteklih mjesec dana kad je Richie bio u nekom rehabilitacijskom centru, nakon svih sranja sto su mu se izdogadala u proteklih godinu dana, pa je poceo i previse piti. :) hammond maniac 23-06-2007, 13:34 Woot? Svasta? Vjerojatno covjek misli na ovo sto se dogadalo u proteklih mjesec dana kad je Richie bio u nekom rehabilitacijskom centru, nakon svih sranja sto su mu se izdogadala u proteklih godinu dana, pa je poceo i previse piti. :) Ne, ne...pričao sam mu o tome...on kaže prije par godina... da je nekoliko nastupa sa njima svirao drugi gitarista, jer se ovaj povukao da bude sa svojom obitelji...meni je to bilo čudno jer nikada nisam čuo za to... |