View Full Version : Koju glavu?
evo ovako...
Pruzila mi se prilika da iz amerike dopeglam glavu (sad neznam tocno kad al nadam se do lita)... pa pitanje se postavlja koja glava ?
ja vam dan par izbora vi se odlucite za koju( i napisete zasto) ili dodate neku josh po svom izboru ;D ... racunajte da mora firma iz amerike zbog cijene naravno...koja je oko 1000-1200$..
ja ni jednu od tih glava necu probat pa me zanima da li ih je itko od vas svira i vase misljenje ...
pa da pocnemo:
1. GALLIEN-KRUEGER 700RB-II ILI 1001RB-II -cca. 800-1000$
http://www.gallien-krueger.com/products_artist_hd_700.html
http://www.gallien-krueger.com/products_artist_hd_1001.html
2. Eden WT550 "Traveler" -cca. 1200$
http://www.eden-electronics.com/products/amps/indiv/wt550.asp
3. AGUILAR 500SC -cca.1300$
http://www.aguilaramp.com/html/products/ag500s.htm
moj favorit (ka da je konj) ;D je eden .. e sad zasto... mozda zato jer je hybrid tube ili zato sta san oduvik zelia edena i wicka na njega ... yummy
::)
sta se tice razlike u struji koliko sam cita to i nije neki problem prominit neki jumper i power cord ili nabavit jedan oni transformator...
o boxu jednog dana... ;D
i pliz bez komentara tipa ovi je ljepsi i vise se sjaji.. lampice su mu crvene a to mi je lijepo.. i sl.
tnx evribodij ;)
Lord Sirius 23-03-2005, 13:23 OT : zašto vi basisti imate glave u svim duginim bojama i svakakvim oblicima?
Phil Jones M-500 700watts MOSFET
a kolika je cijena doticnih glava ?
Phil Jones oko 1395 $ list price, znaci kod dealera oko 1100-1200 dolara.........
Walter Woods cijene variraju oko 1200 - 2000 $,, Walter woods su rucno Radena pojacala pa treba odredeno vrijeme da se nabavi, al se mogu naci i rabljeni, npr. na ebayu.......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::::::::::PAZITE SAMO :::::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAD SE KUPUJE GLAVA VANI (AMERIKA ILI JAPAN) MORA VE PAZITI NA VOLTAZU ZNACU KAO NPR. NA SVAKOM PHIL JONESU IMA SWITCH SA 110V NA 220V, mislim cak da Eden i Gallien to nemaju!!!!!!!!!!!!
ja imam u planu dopeljat si doticnu GK glavu iz slovenije...
to sve sta ti mogu reci... :)
stingray 23-03-2005, 18:31 kah, kah, a da mozda hmmm, ali stvarno mozda, hmm kahh, razmislis o nekom preampu kojih tamo ima, ajmo reci, hmmm vise od nekoliko... npr eden navigator, ili alembic f1-x, a ovdje nadjes neki poweramp za male pare i deri
www.basstasters.com (http://www.basstasters.com)
ako ipak moram izabrati od ponudjenog za sebe bih uzeo GK bez razmisljanja, ali za wicka, tesko pitanje... gk sigurno ne, mozda eden
power amp za male pare............ STRASAN SI!!!!!!!
Ko da si mu ponudio bass fender za 200 $ s preampom od Sadowskog....... ggle ne valja....... covjek ima premalo love za odvojeno preamp i amp...........
Kao što je napisao gordel najveći problem s tvojim planom je različita voltaža, za gallliena sam siguran da nema switch za voltažu, a Eden u svom katalogu navodi da im glave rade na obije voltaže, e sad točno koja je spika s time ne znam jer sam gledao neke slike Edenova odostraga i nisam baš primjetio neki switch. Ali ako se odlučiš za eden kontaktiraj ljude iz www.basscentral.com (http://www.basscentral.com) imaju jako dobru reputaciju na Talk Bassu (a bogme i cijene kako ljudi pričaju).
Od svih ovih pojačala ako ćeš malo više iskeširati mislim da je phil jones vrlo vjerojatno za nijansu ili dvije kvalitetnija glava, a i čini se prenosiviji od ostalih konkurenata.
Pitanje je kakav zvuk želiš?
Eden je poznat po svojem karakterističnom zvuku(po meni previše zasićenom low midsima), gallien isto tako.
moje znanje o zvuku edena se bazira na dirk lance-u koji mi ima jedan od boljih zvukova bassa pogotovo live... i nebi ima nista protiv takvog zvuka ;D
za struju... . sta sam cita na edenovom forumu taj switch za voltazu se nalazi unutar glave i potrebno ga je samo okrenit i nabavit power cord (ka od comp-a ) i to je to..
a o aguilaru ?
OT : zašto vi basisti imate glave u svim duginim bojama i svakakvim oblicima?
pa da nam ofarba zvuk... zar ti ne pratis uopce bass rubriku ;D ;D ;D
preamp+power ... hmm vjerovatno bi za do 1000$ moga ubost jako dobar preamp a power bi me dosa jos toliko ... a tolko para nevirujen da cu imat :-\ jer triba ubost i dobar box do kraja lita ;) mozda jednog dana ;D
ili mozda ipak preamp ... :-\ al onda za koliko bi ovdi moga nac solidan poweramp ?
da jako sam odlucan.... ::) ;D :-X
stingray 24-03-2005, 06:53 power amp za male pare............ STRASAN SI!!!!!!!
Ko da si mu ponudio bass fender za 200 $ s preampom od Sadowskog....... ggle ne valja....... covjek ima premalo love za odvojeno preamp i amp...........
ne slažem se... evo opet sam si dao truda, a ti zbroji... ne zaboravi da čovjek ide u ameriku... izabrao sam prvo što mi je došlo pod ruku tako da se može proći i jeftinije, znači alembic preamp - odlična stvar i qsc rmx standard pojačalo
http://basstasters.com/preamps/alembic.htm
http://www.music123.com/QSC-RMX850--830-Watt-2-Channel-Amplifier-i81989.music
Pa jednostavnom matematikom kad zbrojimo cijene alembic f1-x (600$) i qsc rmx-850 (300$) dolazimo do cijene od 900$, a za ostatak do 1300$ može kupiti lijepe tenisice ili kotač za biciklu, a možda i neki bass box
ne forsiram ništa ali razmisli i pogledaj cijene na basstasters. Ima ih od 300$ do 1000$. Amerika je raj za preampove... Uostalom ništa te ne košta da razmotriš i tu opciju...
Kako sam znao da će Dirk Lance biti u igri ;D
Ok čovjek koristi Eden, ali čovječe jel ti znaš od čega se sastoji njegov setup? ? on ima doslovno kamion opreme koju koristi na koncertima, a uz Eden još koristi i Tech 21 predopojačalo i još điđa-miđa. Rađe se bavi svojim zvukom a ne ganjanjem tuđeg.
Osobno mi se Eden ne sviđa ? njihov zvuk mi je previše zasićen low midsima, zvuk je stvarno topao ali nekako vunast. I još jedna stvar kod Edena mi se ne sviđa jest što praktički sve što uštekaš u njega zvuči skoro isto.
Glede preamp+power setupa ? recimo da za nekih 500-600$ ima se novi alembic koji ima switch za voltažu, a i zvukovno je raznolikiji od Edena. Za ostatak novaca cca (3000-4000kn) kod nas se ima power amp srednje klase i jačine tipa 2x500W@4Ohma (2x700@2Ohma) tj. nešto poput Mackiea kojag ja koristim, koji jest teži od navedenih bass pojačala ali jebiga ima minimalno duplo više snage od bilo kojeg od njih. Za sličen novce se može naći i kakava skoro nova Yamaha, ElectroVoice, Peavey i slično.
ma daleko od toga da ja ganjam njegov zvuk... ili pak jesam ;D i da znam za njegov setup... :o :)
definitivno ste me zainteresirali za preamp... kazete alembic... ima li qsc switch za 220 ? jer 300 $ je stvarno jeftino
fuck this kupovanje napamet ! triba bi otic do italije ili austrije da isproban toga dosta pa da odlucim...
ima li qsc switch za 220 ? jer 300 $ je stvarno jeftino
ne
fuck this kupovanje napamet ! triba bi otic do italije ili austrije da isproban toga dosta pa da odlucim...
Eto sam si sebi odgovorio na sva pitanja
Evo linak za sve nadobudne koji misle kupovati stvari iz USA bez switcha za voltažu:
http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=171194
da ovo sa kupnjom i 110-220 volti
Ako se odlucis za npr, SWR ili Eden, onda ih kada si u USA nazovi pa ti oni cak (mislim) mogu poslati u taj music shop euro verziju za 220V..........
I obavezo se u ducanu cijenkaj, jer postoji ono sto se zove retail price!!!!!
evo nakon sta san izgugla i poskida milu majku sa basstastersa o alembica F-1X ili aguilara db659 mislim da cu ic na jedan od ta dva preampa...za alembic (600$) sam siguran da ima switch za voltazu tako da za to nece bit problem , a za aguilara(900$) nisan siguran jer ne pise u manual-u da li ima switch... pa ako ko zna slobodno ... ;)
e sad me zanima za sta je ovi veliki ulaz na prednjoj strani ? i kako funkcionira eq (uopce nema gaina) posto nisan pronasa manual od alembica na net-u ?
e sad me zanima za sta je ovi veliki na prednjoj strani ? i kako funkcionira eq (uopce nema gaina) posto nisan pronasa manual od alembica na net-u ?
ovi veliki ti je D.I. izlaz (valjda znas sta je to)
a ovaj "eq" (ako mislis na ovo na drugoj slici" nije eq vec skretnica
nop ... prosvijetli me ;D a skretnica je ?
tnx ;)
evo i slike cilog ...
nop ... prosvijetli me ;D
D.I. je skracenica za Direct Input....a ti na preampu zapravo imas direct output koji sluzi da ide kao D.I. u miksetu ;)
za snimanje, live svirku...
a skretnica je ?
kako pitas moga si pitat a jel se to jede ;D
ovako, ona ti sluzi da razdjelis signal za biamping....dakle imas dva power ampa....jedan za 2x15' (ajmo rec pojacalo 1) a drugi (pojacalo 2) za 8x10' kabinete (;D ;D ;D ;D) e sad....sa skretnicom razdjelis da ti sve ispod 200 Hz ide u pojacalo 1 a sve povise 200 Hz u pojacalo 2.
zisku?
SEE THE LIGHT!!!!! ;D ;D
Aguilar mislim da nema switch za voltažu, ali je dobra stvar što je nabavljiv u Italiji, zamoli stingraya da ti pošalje link ili potraži negdje na forumu mislim da je postao.
Alembic je old school zvuk pošto je napravljen po Fender Dual showmanu - tako ako si čuo nekog starog bassmana lampaša to zvuči slično tome.
Aguilar mislim da nema switch za voltažu, ali je dobra stvar što je nabavljiv u Italiji, zamoli stingraya da ti pošalje link ili potraži negdje na forumu mislim da je postao.
http://www.basszone.it/aguilar.htm
I pripremi nešto casha...DB659 je 900? ;)
pa zato i uzimam iz amerike jer od tamo mogu uvest za 900$ bez ikakvih drugih troskva dok bi da uzimam iz ita. triba platit jos pdv i carinu pa bi me doslo kisu isusovu ! ;)
stingray 26-03-2005, 19:13 Ti nama nisi rekao da li ides u ameriku ili ti netko dovlaci proizvod kod nas. Bilo bi lijepo isprobati te preampove ako tamo ides, pa da nam bacis recenziju... :-\. Mislim da neces puno fulati sta god uzmes od ova dva preampa... Ako si bilo koju od ovih glava probao ili ti se svidja neki sound trebao bi se rukovoditi time, jer se lako desi da ti neki low-budget proizvod sjedne bolje nego neki skupi... U svakom slucaju sretno u odabiru...
pa napisa sam u uvodnome postu da ih necu probavat, tj. frend gitarist ide pa mi moze donit ( a on ima dvojno drzavljanstvo pa moze bez carine i pdv-a uvest)
volia bi da ja iden pa bi sigurno nasa nesto sta mi odgovara i napisa bi recenziju od 20 strana... al jeb. ga ;)
hmm inace evo josh par solucija koje razmatram~~~~
1. http://www.philjonesbass.com/PRODUCTS/AMP/P-1.htm
u retailu je cca. 1000$ samo je problem sta nisan nasa nikakav review cak ni na talkbass... (ima switch za 220V)
2.http://www.genzbenz.com/?fa=detail&mid=1425&sid=422&cid=95
ovo izgleda dosta zanimljivo...dosta su ishvaljeni po talkbassu i jeftini s obzirom da je ovo glava (950$) i takodjer ima switch za 220
pogledaj ovo!!!!!!!!!!!!!!1
http://www.basscentral.com/2003/preamps.shtml
evo u prilici sam uzet poweramp samson F 800 ... 2x400W @4 oma ili bridge 800W na 8oma... sad me zanima je li ko to svira mozda ili zna nesto o tom samsonu? malo mi je cudno jer nema nikakvih kontrola na sebi (za volumen) ??
slicica:
http://www.pulseonline.com/samson/f800.gif
tu mozete procitat josh i skinit manual :
http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=74&brandID=2
Furnaletto 19-04-2005, 09:44 a jebaga svi sad kupuju pre power amp...
hm.. a da probas sa Glockenklangom........ ono pojačalo u koje sto uđe to i izađe..... pripremi uši na golu istinu.... ;) :) :) i nije skup toliko
Head Glockenklang Soul doje cca 1100? ... sto nije nedostizno... ;)
popzdrav
stingray 19-04-2005, 10:15 Potovi za volumen su možda sa stražnje strane pojačala, znam da je tako i na nekim drugim modelima. Iz specifikacija se ne može puno otkriti. Ali sa powerampovima je obično situacija jasna, ako nemaju neku grešku svi su oni OK, jedino što bi trebalo pogledati je težina, ako je iznad 20kg budi spreman na bildanje, dubinu jer bi ipak trebao stati u normalan rack, i meni se ne sviđa što ne može ići u bridge na 4ohma, ali to nije kraj svijeta. Ako imaš kutiju od 4ohma moći ćeš je ganjati samo preko jednog kanala. Ispitaj cijene na tržištu, ako je povoljna uzmi... tako ćemo bar biti sigurni da ćeš uzeti preamp :D :D
haha ... ;D
ali tih potova nema ni sa straznje strane !
i to cudo zauzima 3 mista u racku :o
Ako ima 20kg izbjegavao bi jer će ti slomiti kičmu. Računaj ovako 20kg power+4kg pre+3kg sam rack, ako želiš kompresor u tu priču onda dodaj još2kg i slično i eto već smo skoro na 30kg a nemamo ni zvučnike. Ono po oglasniku se može naći rabljeni power za nekih 3000kn i slično, a obično se vrte oko 15kg težine, mislim čak da bi mogao naći i neku novu yamahu negdje oko 3500kn. Samson baš i nije neka poznata firma za power ampove. I da samo glede praktičnosti je bolje da su kontrole za volumen s prednje strane. Uglavnom računaj da je 3000kn donja granica za pošteni power amp.
stingray 19-04-2005, 10:54 haha ... ;D
ali tih potova nema ni sa straznje strane !
i to cudo zauzima 3 mista u racku :o
Onda daje maximalnu snagu čim ga uključiš... U tom slučaju volumen kontroliraš sa preampom, iako nisam imao priliku vidjeti takve slave-ove u serijskoj proizvodnji... Ne znam, ali ne sviđa mi se to, ako imaš dvije kutije ipak je dobro regulirati jačinu svake posebno. Ako stvarno nema potove za volumen ne bih ga uzimao jer ima previše ograničavajućih faktora. A opet ako ga možeš nabaviti povoljno, treba razmisliti...
Furnaletto 19-04-2005, 12:19 ali ljudi zasto forsirat sistem sa pre ampom i izlaznim ... ne kuzim ... oli na trzistu nepostoji integrirana glava koja ima jednako dobre preamp, amp stageove?
znam da je kvalitenija opcija...... ali mozda je financijski neisplativa....
neznam... mozda sam u krivu...
Furnaletto 19-04-2005, 12:32 Mislim da dalje od ovoga ne trebs trazit ;) ;)
ali nije jeftino... evo link....
http://www.salwender.com/pops/glockenklang_namm_pop.htm
stingray 19-04-2005, 13:05 Mislim da si malo prečerao... Naime price za Samson slave je oko 300$, a za glocka 2800$. Ako na 300USD dodaš još 600 koliko bi dao za preamp, opet je debelo ispod cijene glocka... Mislim da bi se ipak trebali držati teme ;)
ali ljudi zasto forsirat sistem sa pre ampom i izlaznim ... ne kuzim ... oli na trzistu nepostoji integrirana glava koja ima jednako dobre preamp, amp stageove?
znam da je kvalitenija opcija...... ali mozda je financijski neisplativa....
neznam... mozda sam u krivu...
Čak i lošiji power ampovi imaju bolji amp stage od 95% dostupnih bass pojačala na tržištu, malo gledaj specifikacije - primjetiti ćeš da proizviđači baš i ne stavljaju na koji način ih mjere tj. pri kojoj distorziji mjere snagu pojačala - razlika je mjeri li se s 5% THD-a ili 0,1%, power ampovi se obično mjere na ovoj poslijednjoj. Ja znam za 3 firme koje stavljaju specifikaciju signal to noise ratio za svoja pojačala:
gallien- mislim da je 90dB
Ashdown-80dB
Phil Jones - 80dB
prosječni power amp ne ide ispod 100dB s/n ratio.
Doduše sam signal to noise ratio to ne govori ništa kako ta pojačala zvuče ali i dalje me smeta što se ne objavljuju točni podaci o pojačalima. A power ampovi od kvalitetnijih firmi imaju redovito objavljene specifikacije o točnoj snazi po kojem standardu i što se sve može očekivati od njih.
Je li financijski ispativa? donekle - ako se misli imati setup dulje vremena, ako treba samo za garažu onda nije isplativo.
Samson baš i nije neka poznata firma za power ampove.
ali je poznata firma za shitty opremu....upisana u moju crnu knjizicu pod "izbjegavanje" :)
-cut-
Ashdown-80dB
sto bi znacilo da je ashdown kvalitetna firma? :)
valjda necu pogrijesit ako uzmem MAG 300 kombo sa 2x10...i dodam jednu 15-ku ispod :)
stingray 19-04-2005, 20:25 valjda necu pogrijesit ako uzmem MAG 300 kombo sa 2x10...i dodam jednu 15-ku ispod :)
Naravno da neces pogrijesiti. :).
ali je poznata firma za shitty opremu....upisana u moju crnu knjizicu pod "izbjegavanje" :)
sto bi znacilo da je ashdown kvalitetna firma? :)
valjda necu pogrijesit ako uzmem MAG 300 kombo sa 2x10...i dodam jednu 15-ku ispod :)
Mislim da nećeš pogriješiti ako uzmeš tu kombinaciju.
A je li Ashdown kvalitetna firma ne znam - samo sam malo prosviravao njihova pojačala.
To što objavljuju s/n specifikaciju je ok ali da li su im pojačala kvalitetna ne bih mogao komentirati jer ih ne posjedujem.
Furnaletto 19-04-2005, 23:37 ja sam cuo od frenda da mu je bas ta glava nakon 15 daan crkla.....
problem je bio u hladnim lemovima.... cijela serija koja im jer dosla imala je frku... eto.. mozda druge serije nece zajebvat ali cisto da imate informaciju... ako krene po nedajboze losem putu... ;)
evo vratimo se malo mojoj glavi /preampu ::)
evo opet sam nesto razmislja o edenu ...
dakle glavu wt 550 ili pre navigator : kad kazete da im je zvuk zasicen low midsima to se misli kad je pojacalo na flat ? jer uz onoliki semi-parametric eq cini mi se da se moze izvuc dosta zvukova ? pa tako i cut-at malo low mid iako ja nemam nista protiv njh ;D
i ako iko zna nekoga da ima ista od doticnih pojacala neka javi da se nesto iskombinira da to provan negdi ? ;)
vratimo se ozbiljnom poslu
jos malo švrljanja ... ;D
dakle radi se o ashdownu tj. preamp ili glavama :
1. AL-ADRP1 Preamplifier odnosno glava ( 575W RMS na 4 oma)
kod naseg dragog uvoznika glava je 7100kn a za preamp ne pise
http://www.ashdownmusic.co.uk/bass/detail.asp?ID=117
2. ABM RPM-1 EVO II preamp ili glava (575 RMS na 4 oma)
cijena 4500kn preamp i 6800kn za glavu ...
http://www.ashdownmusic.co.uk/bass/detail.asp?ID=2
i standardna pitanja .... je li ko svira? sta mislite itd.... da ne buden dosadan ;D
zahvaljujem unaprid :)
ROGI_bannan 23-04-2005, 15:10 mislim da je ovo prvo daleko bolje.
;)
Ajd se potrudi i dođu u zg jedan dan pa odi u dućan pa isprobaj što imaju - daklem sigurno još imaju onaj ABM900 (daklem ko 2 ABM500) i ako imaju Mark King glavu koja je skoro ista prvonavedenoj.
Što god netko napisao ne može se mjeriti s tvojim vlastitim mišljenjem kad isprobaš.
I jedan vrlo dobronamjeran savjet:
previše razmišljaš o pojačalima, što je posljedica vjerojatno viška slobodnog vremena, a to vrijeme bi bilo puno bolje utrošeno da si vježbao bassu. Nije važno na čemu sviraš već što sviraš.
pa to san i mislia napravit al nisan zna da li je imaju ...
a sta se tice viska slobodnog vremena... pa ne da ga nemam nego neznan ni sta je to ... ;D izmedju faxa,posla,probi...malo vrimena ostaje,al savjet definitivno stoji ;) samo se nebi tija zajee.. kad vec se ispizdin zaradit dovoljno za dobar amp ...that's all
cin uvatin vrimena dolazin u zg. pa cemo probavat ;)
Eh da da nadodam jedan meni jako dragi citat od američkih kolega:
"you know it's good reggae when the bassist's MIM P-bass sounds better than your $10, 000 rig"
pojačalo nije toliko važno većina zvuka se nalazi u prstima.
evo hilikus, da ne misliš da lažem (ko šta misliš za one frekvencije pa si išao pitat na TB!! grrrr ;) ) ? vizualni dokazi da sam probao tog famoznog edena.... 8)
audio dokazi budu na icq....
a eto i moje njuške pored ova dva monstruma.... :D
stingray 04-05-2005, 14:04 I? Kako zvuči Eden glava sa EBS kutijom?
maskirani_osvetnik 04-05-2005, 15:50 hm, zanima me je li itko proba koju glavu od ampega
i uostalom di to u nas ima za kupit (isprobat)
I? Kako zvuči Eden glava sa EBS kutijom?
kako zvuči?!
pa ne zvuči loše, daaaleko od toga, ali da je ebs bolji ? je! to je rekao i vlasnik ovog edena kad smo prošli put kod njega isprobavali na ariesu....
nisam imao previše vremena za igrat se sa eq-ovima pa sam ih onda uspoređivao na flat.... koliko sam čitao ? ebs jako malo boja zvuk ? ako krenemo od te pretpostavke onda eden (dosta) boja zvuk.... nekako mi se čini da dodaje basseva i nešto malo treblea, a na midlovima je nekakva rupa tako da onda kad se nešto ide svirat zvuk je malo prazan, bez obzira na ove basseve (E žica je moćna, ali recimo za slap ? nema tu one snage ko na ebs-u)
probao sam se i malo poigrat sa eq-om i definitivno se može nać zvuk koji se traži i(li) samo ispravit ove 'greške' sa flat-a, ali mi se čini da ima mali ipak previše pimplanja oko toga.... nekome će se vjerovatno to i sviđat, ali mislim da je bolje kad imaš plug'n'play, a ne da više vremena potrošiš na traženje zvuka nego na sviranje i vježbanje....
potovi su dosta 'agresivni' tako da i mali pomak će utjecat čujno na zvuk, nije ko na ebs-u da se može onako pomalo, fino podešavat....
valjda sam nekom barem malo pomogao.... to je samo moje mišljenje (kroz moje uho) tako da me ne bi poslije netko išao tuć jer je kupio krivu glavu.... iako mislim da se u oba slučaja ne može pogriješit.....
@ paški:
evo, baš sam se vratio sa probe na kojoj sam svirao nekog ampega!! nemam pojma koji model, ima 2 kanala, i čini mi se 15" zvučnik....
nema gaina, nego samo volume, bass, midle i treble....
bez previše prčkanja, pojačah se i ? wow!!
dođe ti da samo sviraš neke line-ove sa 16tinkama, pičiš gore-dolje niz vrat.... ne znam kako bih to opisao, mene baš nekako povuklo da sviram.... zvuk je onako overdrive-an malo (dosta?) i to zvuči!!
nažalost, imao sam samo 40-ak min da sviram na tome i morao sam malo poštovat i želje ostalih članova u bendu tako da nisam baš mogao nešto previše svirat i isprobavat....
uf, šta sam se raspisao....
Pepy the Killer 04-05-2005, 16:49 hm, zanima me je li itko proba koju glavu od ampega
i uostalom di to u nas ima za kupit (isprobat)
ampeg?..a evo i ja čekam da uvatin malo slobodnog vremena..pa da odem do ove ekipe iz nekadašnjih stividena,imaju prostor negdje tamo blizu nekadašnjeg diokoma(sadašnjih ruševina) ..njihov gitarist snima trenutno solo album....ono šta su oni prije svirali su bile čiste pizdarije i zajebancije.. :D...
uglavnom ..njihov basist ima ampega od nekih 300 ili 400 W....ako je lampaš ko šta ovaj gitarist kaže..onda je to možda svt-3
nije lampas i nije svt3 sigurno
i kombo je
maskirani_osvetnik 05-05-2005, 14:38 nije lampas i nije svt3 sigurno
i kombo je
je kombo neki 115 vatni ili nesto tako
triba bi i ja do njega ovih dana, to me spar vodi tamo ::) ;)
|