View Full Version : --NATJEČAJ ZA FRONTMENA NOVOG BENDA--

Kruc
21-04-2008, 13:03
---NATJEČAJ ZA FRONTMENA NOVOG BENDA---

Poštovanje! Ja sam Kruc , iz Zg sam. Svirao sam gitaru za bend Comic Monsters od 2003. a i ranije u nekim cover bendovima itd... Sa tim zadnjim bendom smo svirali po Zg klubovima, rock festivalima itd, a svirali smo i u Osijeku na ufo festu, na Jarunu na open-airu itd... 2005. smo u studiju snimili 1. demo sa 6 stvari na engl i hrv. Nakon toga smo imali još nekih desetak autorskih stvari. Na nastupima smo svirali uglavnom autorske stvari.
Ali evo zadnjih godinu dana se nije nastalo ništa značajnje i produktivno, a i neki ljudi nisu više bend shvaćali ozbiljno, pa smo se razišli. Meni je uvijek glazba bila no1, pa sam odlučio nać ljude za novi bend. Treba radit na novim autorskim stvarima (za sad postoje 3 nove promo stvari). Naravno, to sve još treba ušminkat po načelu demokracije u bendu! hehe...
A srećom, imamo jako dobre uvjete za ozbiljan rad i za napravit nešto konkretno. Imamo dogovoren studio za profi snimanje promo materijala, i promotora + izdavačku kuću, koja bi nas zastupala. (+ velika mogućnost nastupa kao predgrupa na budućim nastupima jednog poznatijeg zg benda, kao i eventualni spot za jednu zg televiziju!)

Htio bi radit s ljudima kojima je bend više od hobija, jer bez ozbiljnog rada teško da se može išta postići.
Evo za sad sam skupio ljude, bubnjar, bass, (21-23 god) i ja na gitari i stvarno se ok slažemo. ALI, još uvijek tražimo glavnog frontmena-vokala, koji je za stvarno ozbiljan rad s bendom.

Svira se ROCK (hard rock/punk rock/grunge/kaj ispadne...), autorski i na hrvatskom, (jer nemojmo se zavaravati, nabrojite mi 2 hrvatska poznata benda koja su uspjela napravit nešto značajnije sa pjesmama na engl...)

Dakle, traži se: Frontmen- vokal iz Zagreba (od recimo 19-25g) za ozbiljan rad i nastupe!

I ako vas zanima tko nas zastupa, u koji studio idemo i ukratko, koji je naš ambiciozni cilj, molim javiti se, da se dogovorimo za probu ili neki info sastanak/cugu. Samo ozbiljno zainteresirani! Što prije to bolje!
Pozdrav.

091 517 8924 Marko

Pozdrav!

Kruc
21-04-2008, 13:04
Ajmo, javite se, još je aktualno! Napravimo probu, malo sviramo, popričamo...
Pozdrav!

MOISIE13
07-06-2008, 00:41
20 god zagreb. mob 0958193206.
imam snimke i to.uglavnom javite ako jos uvijek trazite.