View Full Version : Jack Johnson
PleasantGuy 17-02-2005, 16:16 Neznam dali ste čuli za ovoga tipa sa havaja,bivšeg pro-surfera koji sam piše svoje pjesme i svira ih na akustari.Zasad je izdao 3 albuma(3. izlazi za 2 tjedna ali zahvaljući internetu več je tjedan dana na mom kompu he he).Tip ima čistu chill muziku i fora je slušati onako dok ništa radite.
PleasantGuy 08-08-2005, 22:36 Da malo oživim ovaj topic...
Mislim da ste već svi vidili spot za pjesmu "Sittin,Wishin,Waiting"...Jel se kome ta stvar svidila ili nedajbože da je neko čuo cijeli album?
kejcastis 14-08-2005, 12:01 lik je ful okej. pjesme su za čilanje, tipa votiš i slušaš ga...za to je najbolji...
ima pjevne pjesmice, ali i gruv od basa i bubnja je super na mnogim stvarima...
PleasantGuy 14-08-2005, 12:50 lik je ful okej. pjesme su za čilanje, tipa votiš i slušaš ga...za to je najbolji...
ima pjevne pjesmice, ali i gruv od basa i bubnja je super na mnogim stvarima...
Si čuo samo novi album ili si možda ćuo i dva albuma prije "BrusFire Farytales" i "On & On"...?Ja sam ga osobno otkrio prije 2 godine sa Brusfire farytalesom....Taj album mi se tako jako svidio...Preporuka stvar sa tog albuma "Flake" i "Drink The Water"...Drugi album "on & on" isto me se dojmio...Stvari "Taylor" i "Rodeo Clown"-makar je ova zadnja nastala 2000-te godine sa G.Loveom...Ovo je samo njegova verzija...I Još nešto..Zbog Jacka sam i poćeo svirati...
kejcastis 14-08-2005, 14:01 Si čuo samo novi album ili si možda ćuo i dva albuma prije "BrusFire Farytales" i "On & On"...?Ja sam ga osobno otkrio prije 2 godine sa Brusfire farytalesom....Taj album mi se tako jako svidio...Preporuka stvar sa tog albuma "Flake" i "Drink The Water"...Drugi album "on & on" isto me se dojmio...Stvari "Taylor" i "Rodeo Clown"-makar je ova zadnja nastala 2000-te godine sa G.Loveom...Ovo je samo njegova verzija...I Još nešto..Zbog Jacka sam i poćeo svirati...
čuo sam dosta, po albumima neznam, jer sam se, eto, vozio sa gitaristom u autu i to je puštao...on ga isto obožava...
PleasantGuy 14-08-2005, 16:22 Ali Jack Johnson je kvalitetni glazbenik...barem meni...
kejcastis 14-08-2005, 18:45 Ali Jack Johnson je kvalitetni glazbenik...barem meni...
ima dobere ljude iza sebe također
PleasantGuy 14-08-2005, 20:56 jap.Merlo je predobar bassista(treba čuti "Middle Man")i Adam Topolo je jako dobar bubnjar...Ima neki solo album koji pokušavam nabaviti već duže vrijeme...
kejcastis 14-08-2005, 21:40 jap.Merlo je predobar bassista(treba čuti "Middle Man")i Adam Topolo je jako dobar bubnjar...Ima neki solo album koji pokušavam nabaviti već duže vrijeme...
ma super su likovi zato jer gruvaju kroz cijele pjesme...daju mu neki štih, bez takve ritam sekcije ne bi on bio to što je...mislim ne bi bila muzika tako kul...
PleasantGuy 15-08-2005, 11:34 Imam ja i sva tri albuma samo na gitari bez bubnjeva i bassa i mogu reći da su isto zarazni bez tog gruva...over and out
ah, meni je on oduvijek bio ok.. in between dreams mi je very kewl, slušljivo i tak... za ljenčarenje.... me lajk it
Ja sam ga neki dan otkrila i bas mi je super! Fino za chillanje... ;D Bas sam neka hepi kad ga slusam! ;D
mr murdoc 09-04-2006, 19:09 ne spada u moj mentalni slop a kamoli u moju zivotnu filozofiju..mali utopiski surfajuci uskrsnji zeko ;D
THC+JJ=jeben chill
THCJJ+cura/zena=jeben chill
JJ=stoner i pol
JJ=zakon
Imam album ON AND ON i jebeno mi je dobar, chillanje, lutanje u smislima. Album je uvijek u stanju nabit mi osmjeh na lice bez ikojeg razloga ma koliko u kurcu bio.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
:D :D :D :D :D
:) :) :) :) :)
e konačno da netko zna za tog tipa.Za njega sam čuo kad sam vidijo spot za "Upside down".To je u biti soundtrack za crtić Courius George.("Zabrinuti ?orđe").Pa sam išao preslušat taj album i malo prčkat,skidat po netu neke njegove stvarčice.Evo baš sam jučer skinuo tri predobra pjesmuljka.
Jack Johnson je bivši profesionalni surfer ali se navodno jednog dana razbio ko pička,grunuo je sa glavurdom u stijene i sad ima preko pedeset šavova po licu.Tako kaže.Međutim ne skuži mu se,dobro su ga zakrpali.Možda sere malo.Onda ga je otkrila ona napušena svinja od Ben Harpera i sve drugo je legenda(tako se to kaže).I kad sam čitao po netu te neke članke o njemu.Bivši surfer,akustara,kantautor,bla-bla.....mislio sam da je jedan od onih dosadnih amerikanosa,da svira neke pjesmuljke,limunade,kantri,.i shvatio da frajer stvarno radi pjesmuljke.Ali ti pjesmuljci su stvarno dobri.Istina je to da su mu pjesme pozitivne,lepršave,sunčane.I tako.
Volio bih nabaviti sve njegove albume.Jel mi možeš reći koje su stvari na tom albumu koji ti imaš...
10dekasalame 14-01-2007, 11:58 vec sam dugo veliki fan..I'mam 3 albuma i jedan live dvd! obozavam ga.. stvarno je majstor na akusticnoj gitari, a pjesme su odlicne..
|
|