A.Kay
23-11-2007, 23:18
Gdje kupiti Floyd Rose,licencirani ili naručiti preko neta,koliko znam E-bay ne dostavlja u Hrvatsku,a sad sm vec pomalo ocajan
|
View Full Version : Floyd Rose,gdje kupiti? A.Kay 23-11-2007, 23:18 Gdje kupiti Floyd Rose,licencirani ili naručiti preko neta,koliko znam E-bay ne dostavlja u Hrvatsku,a sad sm vec pomalo ocajan twin 24-11-2007, 00:28 Imaš na jednoj od ovih stranica, koje su mi prve pale na pamet....ostalo će ti reć drugi www.stewmac.com www.thomann.de A.Kay 24-11-2007, 09:55 Da,to znam,ali kakva je dostava u hrvatsku ako uopče postoji? LesFaul 24-11-2007, 09:59 ......,koliko znam E-bay ne dostavlja u Hrvatsku,..... Od kuda ti ovaj podatak???:confused1: Da,to znam,ali kakva je dostava u hrvatsku ako uopče postoji? A sto mislis da ljudi s foruma koji od tamo narucuju vec godinama idu po naruceno u ducan??? Pa naravno da postoji dostava, inace ti nebi covjek linkove dao.... I Hrvatska se pise s velikim H!!!:mad: A.Kay 24-11-2007, 10:45 Od kuda ti ovaj podatak???:confused1: A sto mislis da ljudi s foruma koji od tamo narucuju vec godinama idu po naruceno u ducan??? Pa naravno da postoji dostava, inace ti nebi covjek linkove dao.... I Hrvatska se pise s velikim H!!!:mad: ispričavam se ako sam koga uvrijedio:crying: ponekad su mi prsti brži od jezika al nisam nikad kupovao preko e-baya,znači ja naručim floyd preko e-baya,platim,i on meni stigne na adresu? lik kojeg sam ja pitao da mi naruči floyd veli da ga mogu poslati u njemačku i da ga onda taj netko pošalje meni?! SickBoy 24-11-2007, 13:31 Gdje kupiti Floyd Rose,licencirani ili naručiti preko neta,koliko znam E-bay ne dostavlja u Hrvatsku,a sad sm vec pomalo ocajan Ebay kao takav ne dostavlja nikome... :wink: Oni su jednostavno aukcijska stranica, sve transakcije (slanje, plaćanje) obavljaju isključivo korisnici, Ebay je samo svojevrsni posrednik. Evo sam ti pogledao poštarinu za Schaller FR koji prodaje StewMac: $22.07 Sam FR dođe $225.64, dakle ukupno $247.71 ili cca 1226kn. Računaj da će te vrlo vjerovatno okrpit i carina i slični nameti, pa bi cijena lako mogla biti i veća. LesFaul 24-11-2007, 15:32 al nisam nikad kupovao preko e-baya,znači ja naručim floyd preko e-baya,platim,i on meni stigne na adresu? lik kojeg sam ja pitao da mi naruči floyd veli da ga mogu poslati u njemačku i da ga onda taj netko pošalje meni?! Kako ti je SickBoy napisao, kupujes na ebay-u ali kupujes od ljudi (seller-a) koji prodaju i imaju "ducane" a ne od samog ebay-a. DAkle, ebay je samo posrednik. Ono na sto trebas obratit paznju je kad nadjes ono sto trebas (u tvom slucaju floyd) da samo pogledas jel' shipping worldwide ili je ogranicen na recimo USA ili sl. Inace uvijek je dobro poslat prije same kupnje seller-u upit kad kupujes takvu skuplju stvar da ti pojasni detalje oko shippinga i postarine! Moj savjet je da kupujes od ducana za koje su ti vec poslali linkove: www.guitarfetish.com (http://www.guitarfetish.com) www.stewmac.com (http://www.stewmac.com) www.thomann.de (http://www.thomann.de) LesFaul 24-11-2007, 16:30 ja više ipak volim kupovat prek ebaya jer mi nikad ne lupe pdv i te trošarine jer na paketu nema realne cijene nego mi prodavači napišu, USED (10$ value) Blago ti se!!!:thumbup1: Ove moje to ne tangira ni 2 posto.... Kazu, izvoli donijet ispis racuna sa ebay-a:ohmy: Ali zato uredno smanjim racun i troskove postarine 80-tak posto prije nego isprintam. I uredno dodam u opis item-a used.... Na taj nacin obicno platim nesto sitno carinskih troskova, eventualno PeDeVe i to je to!:wink: prof6strings 24-11-2007, 16:34 Blago ti se!!!:thumbup1: Ove moje to ne tangira ni 2 posto.... Kazu, izvoli donijet ispis racuna sa ebay-a:ohmy: Ali zato uredno smanjim racun i troskove postarine 80-tak posto prije nego isprintam. kako to napraviš :-) ? LesFaul 24-11-2007, 16:39 kako to napraviš :-) ? Copy-Paste iz browsera u Word i editiras koliko te volja....:wink: EDIT: Naravno, ovo "pali" samo kod "neozbiljnih" firmi/pojedinaca!!! Veliki shopovi poput nabrojanih nece sebi dozvoliti da deklariraju manju vrijednost od one koja je i uredno u paket stave invoice! Svaki put.... A.Kay 24-11-2007, 17:08 Znaci,mogu kupiti preko ebaya,i ako za predmet piše da je shiping worldwide mogu kupiti? jer imam u planu uzeti licensed floyd koji je jeftiniji LesFaul 24-11-2007, 17:14 Znaci,mogu kupiti preko ebaya,i ako za predmet piše da je shiping worldwide mogu kupiti? jer imam u planu uzeti licensed floyd koji je jeftiniji Da! Svejedno, kontaktiraj seller-a i pitaj jel' radi shipping u Croatia... Naime, meni se dogodilo da je pisalo worldwide ALI s iznimkom ravno 5 drzava od kojih je vjerovali ili ne jedna bila i Lijepa nasa! Tako smo za seller-a bili identicni s Burundiem, Botswanom, Uzbekistanom i Malawiem!!! Pa ti vidi....:001_rolleyes: prof6strings 28-11-2007, 13:02 Copy-Paste iz browsera u Word i editiras koliko te volja....:wink: EDIT: Naravno, ovo "pali" samo kod "neozbiljnih" firmi/pojedinaca!!! Veliki shopovi poput nabrojanih nece sebi dozvoliti da deklariraju manju vrijednost od one koja je i uredno u paket stave invoice! Svaki put.... aha hvala znači mogu donjet u wordu :-) LesFaul 28-11-2007, 14:20 aha hvala znači mogu donjet u wordu :-) Ma neces ti nista donijet u Word-u, PDF-u, CDR-u ili statijaznamvecucemu, nego na papiru, crno na bijelo! Njima treba papir, a kako ces ti na njega nesto uvjerljivo napisat ovisi o tebi! I o drugoj strani koja u to treba povjerovat! Savjet, nemoj ici ispod svake reale, nisu ni oni veslo sisali......:thumbup1: prof6strings 28-11-2007, 19:14 Ma neces ti nista donijet u Word-u, PDF-u, CDR-u ili statijaznamvecucemu, nego na papiru, crno na bijelo! Njima treba papir, a kako ces ti na njega nesto uvjerljivo napisat ovisi o tebi! I o drugoj strani koja u to treba povjerovat! Savjet, nemoj ici ispod svake reale, nisu ni oni veslo sisali......:thumbup1: kužim, kužim... manisam sad mislio tipa 300dolara spustit na 15 ali da spustim na 220 mislim da nebi skužili LesFaul 28-11-2007, 19:32 kužim, kužim... manisam sad mislio tipa 300dolara spustit na 15 ali da spustim na 220 mislim da nebi skužili Naravno! Inace slobodno postarinu stavis recimo 10 USD koliko god da ti je bila naplacena, nece ti pravit probleme.....:thumbup: Manjana 27-12-2007, 07:15 Nudim vam licencirani Floyd Rose, kvalitetan, u Gold-u, Crome-u i Black Cromeu, po ce ni od Eur 112.00,Eur 108.00 i Eur 112.00 Dobijate Locking Nut, federe za tremolo, Tension guide i td. odnosno sve sto trebate za ugradnju. Pozdrav. Nick123 03-02-2008, 01:17 Nudim vam licencirani Floyd Rose, kvalitetan, u Gold-u, Crome-u i Black Cromeu, po ce ni od Eur 112.00,Eur 108.00 i Eur 112.00 Dobijate Locking Nut, federe za tremolo, Tension guide i td. odnosno sve sto trebate za ugradnju. Pozdrav. Čiji? Po toj cijeni bi trebao biti GOTOH npr. Kinezi su max. 70$. puma-3 03-02-2008, 07:12 Da! Svejedno, kontaktiraj seller-a i pitaj jel' radi shipping u Croatia... Naime, meni se dogodilo da je pisalo worldwide ALI s iznimkom ravno 5 drzava od kojih je vjerovali ili ne jedna bila i Lijepa nasa! Tako smo za seller-a bili identicni s Burundiem, Botswanom, Uzbekistanom i Malawiem!!! Pa ti vidi....:001_rolleyes: Zahvaljujući budalama koji su glasali za Sanadera i HDZ!!!! |