MB_LSS
31-10-2007, 20:03
Molim iskusnije kolege muzičare ako možda znaju akorde u navedenoj pjesmi od Tošea. Molim pomoć. (Krešo itd...)
|
View Full Version : Akordi Toše - Igra Bez Granica MB_LSS 31-10-2007, 20:03 Molim iskusnije kolege muzičare ako možda znaju akorde u navedenoj pjesmi od Tošea. Molim pomoć. (Krešo itd...) Juuuurgen 31-10-2007, 22:54 Evo: Tose Proeski-Igra bez granica uvod:Gm D# Gm D# Gm Gm Da se bar mogu probuditi u svjetu ljubavi F D# bez starih drugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile Gm F da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca D# bez slike stradanja sto se bas za nas zaljepe ref. Cm F Jer moj je zivot igra bez granica A# Gm umorna prica trganje stranica D# na kojim nista ne pise Cm F jer moj je zivot vjecito padanje A# Gm kad zbrojim poraze nista ne ostane D# samo jos vucem navike Gm i sve na tome ostane Gm F Da te bar mogu probuditi,kavu ti skuhati,u krevet donjeti D# pa te poljubiti,al toga nema i ne postoji Gm F da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku D# gore u svemiru tako da dolje ne vidim ref. Gm Cm F A# Gm Cm D# F Gm ref. Gm F Gm F Gm F..... Labrys 01-11-2007, 01:52 to ti je to prilike, samo na krivim mistima su ti izmjene. i u g-molu nije D# nego Eb ali tebi to vjerovatno nista nece prominit... i na kraju ostalih refrena nije g-mol nego c-mol/dur, ne sican se. kad je iduci put cujen, napisat cu. Juuuurgen 01-11-2007, 02:28 samo ti ispravi MB_LSS 01-11-2007, 10:16 to ti je to prilike, samo na krivim mistima su ti izmjene. i u g-molu nije D# nego Eb ali tebi to vjerovatno nista nece prominit... i na kraju ostalih refrena nije g-mol nego c-mol/dur, ne sican se. kad je iduci put cujen, napisat cu. Ma ove osnovne kužim ali ima još nekih akorda kod refrena, a nisu čisti dur ili mol Zuco_demulos_vu 09-11-2007, 16:51 to ti je to prilike, samo na krivim mistima su ti izmjene. i u g-molu nije D# nego Eb ali tebi to vjerovatno nista nece prominit... i na kraju ostalih refrena nije g-mol nego c-mol/dur, ne sican se. kad je iduci put cujen, napisat cu. Da to je kod drugog refrena... Cm F Jer moj je zivot igra bez granica A# Gm umorna prica trganje stranica D# na kojim nista ne pise Cm F jer moj je zivot vjecito padanje A# Gm kad zbrojim poraze nista ne ostane D# samo jos vucem navike C D Gm (počinje solaža u g-molu,tj.refren) i sve na tome ostaneeeeeee Znači na ostaneee se upada sa C,prijelaz na D,i onda kao završetak riječi dolazi Gm isto tako se nastvalja solaža(refren). MB_LSS 10-11-2007, 14:05 OK. Hvala.:thumbup: ElektrasMKD 16-11-2007, 16:09 Molim da, ako netko zna da mi objavi akorde za "Vezi me za sebe" i "Rane na usnama. Juuuurgen 16-11-2007, 20:09 www.2akordi.net pa traži |