View Full Version : Servis poja?¨ala
Evo jedne teme(nadam se da nije bila do sad..a ako je , molim da se odmah obriše ovo... ;D ;D ;D)
potaknut raspravom o pojačalima, nije bitno kojim, zanima me gdje servisirate svoju opremu?
Zanima me da li je netko od vas ikada došao na ideju da nazove ,recimo zastupnike koji uvoze ampove, i da ih pita kako stoje sa servisima.
Praksa ,vani naravno, kaže da su dužni osigurati servis zastupnici koji se bave prodajom dotičnog ampa.
Pa sad pitam: jeste li servisirali opremu u servisima koje su vam preporučili uvoznici?
Moram priznati da ja sam imam 6 pojačal i da ih redovno servisiram,ali nikada kod "ovlaštenog servisera
Raspišite se o svojim iskustvima!!!
Superhrabar Dabar 10-11-2004, 16:11 Ja svoje(ubio bi za nastavak-a ::)) sevisiram kod jednog Rumunja koji je ajmo reći freak, pouzdan, točan, brz, korektan i najveći mu je bed ako mu se mušterija vrati, potpuno je upoznat s lampaškom tehnologijom tako i da kad bi imao originalnog servisera i dalje bih išao kod njega. :)
Ja svoje(ubio bi za nastavak-a ::)) sevisiram kod jednog Rumunja koji je ajmo reći freak, pouzdan, točan, brz, korektan i najveći mu je bed ako mu se mušterija vrati, potpuno je upoznat s lampaškom tehnologijom tako i da kad bi imao originalnog servisera i dalje bih išao kod njega. :)
Jel taj iz Osijeka, ako je, das mi broj telefona i jel mi mozesw reci jel skup?
Pozdrav
Uncle_Hendrix 10-11-2004, 22:29 i najveći mu je bed ako mu se mušterija vrati
Molim ?
i najveći mu je bed ako mu se mušterija vrati
Molim ?
znači kad on popravi pojačalo...rjetko se tko vraća radi istog kvara..!!!!
Destrega 10-11-2004, 22:36 Ja i CACOPHONY smo odnili svoja pojačala nekom tipu...
uglavnom nam je napravia pojacala za uru vrimena ,oba dva
i naplatia zajedno 150kn.
E sad ,ja san ima srice i nije mi se ništa dogodilo pojacalu,ali CACOPHONY-u
je prigorilo nesto u pojacalu u roku od misec ipo,a zato je kriv taj tip koji je stavia nesto kako nije triba!
Superhrabar Dabar 10-11-2004, 23:19 Jel taj iz Osijeka, ako je, das mi broj telefona i jel mi mozesw reci jel skup?
Pozdrav
Je, živi u Rokovoj, skup nije, jer posao napravi i više nego dobro. Pm-aj me za detalje. :)
A zna li netko nekoga tko radi servis na pojacalima u Zagrebu?
A zna li netko nekoga tko radi servis na pojacalima u Zagrebu?
Znam ti ja solidnog lika......pogledaj PM
BaklavaMetal 11-11-2004, 14:24 Rainbow... ni ne popravljaju, samo salju novo :D
Koliko sam ja upoznat sa situacijom generalni zastupnik neke firme m o r a osigurati i ovlaštenog servisera , kao uvjet zastupstva .Druga je stvar da li to rade ili ne .Štef npr.ima , momci iz Čakovca imaju servisera Godin gitara .Da li Jura ima ili ne ne znam , ali npr. garancija za Crate je 3 godine ( zv.kutije) a Jura daje 1 godinu .Zanimljivo .
U principu ako si kupio Fender pojačalo kod zastupnika , pa ti kaže da nema ovlaštenog servisera ako ti ustreba , bez pardona ih treba tužiti centrali firme vani , pa će gospoda zastupnici koji nemaju servisere ( a i ostali gulikože)valjda jednog dana naučiti da smanje cijene na suvislu razinu i osiguraju podršku korisnicima.
da...moraju imati.
ALI NEMAJU.
nitko skoro.
Imaju papirnate servisere....ali uistinu ovlaštenog servisera za mnoge proizvode...NEMA.
Fender, Marshall, zoom, ibanez, ma puno njih.........koji su bez ovlaštenog servisera
Slažem se .Ali ih treba pritiskati , a mislim da je jedini način pritužba centralama , i to za svaku sitnicu .
Mada vjerojatno ako Fender da zastupstvo kome je već dao u tamo nekoj državi za koju nisu ni sigurni previše gdje je pitanje je svrhovitosti , ali nikad se ne zna .
BaklavaMetal 13-11-2004, 21:49 da...moraju imati.
ALI NEMAJU.
nitko skoro.
Imaju papirnate servisere....ali uistinu ovlaštenog servisera za mnoge proizvode...NEMA.
Fender, Marshall, zoom, ibanez, ma puno njih.........koji su bez ovlaštenog servisera
pa zar nema rainbow za marshall? s kim sam ja onda prico ???
Pričao??
jesu li ti poravili pojačalo??
I mi ovdje pričamo o kvarovima, a rjetko ko zna popraviti isti........
valveodour 13-11-2004, 22:05 Pričao??
Popravili su ga tako šta mu uvijek daju novu glavu.Tako im i treba kad nemaju ovlaštenog servisera. ;)
gogothegogo 13-11-2004, 22:10 Pričao??
tako su i meni pricali o servisu u Fenderu u Vlaškoj pa kad sam im donio kabel na popravak su ga ona dva jadna tipa lemili 2 sata >:(
nemoram ni spomenut da su zalemili vrlo lose
BaklavaMetal 13-11-2004, 22:21 a prico sam s mestrom otamo... reko mi je da je krepo izlazni trafo i da ce mi radije poslat novo nego mijenjat trafo... da bi trebo dosta cekat i da ne bi bio ko prije
valveodour 13-11-2004, 22:26 a prico sam s mestrom otamo... reko mi je da je krepo izlazni trafo i da ce mi radije poslat novo nego mijenjat trafo... da bi trebo dosta cekat i da ne bi bio ko prije
Ha ha ja sam svoj trafo izvadio ,odnio ga čovjeku da mi ga premota,vratio nazad.
Bolji je nego onaj stari(više snage,bolji zvuk) i sve sam obavio u tri dana.
Zaključak meštar- nije meštar. ;)
BaklavaMetal 13-11-2004, 22:32 Zaključak meštar- nije meštar. ;)
dok mi salje nova pojacala, dobro je... da uzme pa napravi sranje, bilo bi lose.
valveodour 13-11-2004, 22:39 Zaključak meštar- nije meštar. ;)
dok mi salje nova pojacala, dobro je... da uzme pa napravi sranje, bilo bi lose.
u pravu si- dok nova stižu sve je ok ;)
Stratosaurus 16-06-2008, 13:40 Hej ljudovi !
Ovak trebam pomoc sto hitnije :)
Najme na jednoj probi mi se zdimilo pojacalo radi se o peaveyu classic 50 2x12
...Nije bila niti neka velika glasnoca niti nista jednostavn se odedanput poceo dimiti...
Hitno ga moram popraviti pa bi bilo super kad bi me mogli na nekog uputit (Velika Gorica ili Zagreb)
Bilo bi super ako netko ovdije mozda zna sto je moglo otici i kolko bi mogao kostat popravak!
HVALA unaprijed ,Tin!
Hej ljudovi !
Ovak trebam pomoc sto hitnije :)
Najme na jednoj probi mi se zdimilo pojacalo radi se o peaveyu classic 50 2x12
...Nije bila niti neka velika glasnoca niti nista jednostavn se odedanput poceo dimiti...
Hitno ga moram popraviti pa bi bilo super kad bi me mogli na nekog uputit (Velika Gorica ili Zagreb)
Bilo bi super ako netko ovdije mozda zna sto je moglo otici i kolko bi mogao kostat popravak!
HVALA unaprijed ,Tin!
Ako je suditi po ovome što si opisao meni je to tako izgledalo kad je na JCM800 pregorio trafo (mislim da je mrežni al' se ne kontam u to).
ja sam imao sreću što mi stari popravlja takve stvari pa je to sredio ali takvo premotavanje dođe poprilično, nekih 500kn minimalno.
Nadaj se da nije to pogotovo što ti pojačalo sa premotanim trafom ne bi radilo isto ako je majstor neki "kvazimajstor".
Stratosaurus 16-06-2008, 14:14 Ajooj
Nis ljudi preporucite nekog dobrog majstora koji zna kaj radi :(
Ne bi se prtljao pretjerano ali mi se čini da Leslie itekako zna puno o takvim stvarima pa ga PM-aj.
Stratosaurus 16-06-2008, 16:40 Vidis stvarno ! budem ga nazvao ako nista blize ne uleti jer sam sada u velikoj gorici i nemam kako prevesti pojacalo do zagreba.
U svakom slucaju puno hvala!
Drago Bijelić (Zg,Trnsko) Premotavanje transformatora i servis lampaša.
01 6552 820
dr.feelgood 17-06-2008, 08:34 FRIC ZAPREŠI?-098-324-640
FRIC ZAPREŠI?-098-324-640
tj. Easter combo maker....
|
|