View Full Version : Marshall Valvestate 30

Harlond
02-11-2004, 18:30
amo ljudi... misljenja...

jel npr dovoljan za probe... mozel nadglasat bubanj...
jel ga itko svira prije?

sve pomaze.. samo pisite ;)

goran
02-11-2004, 19:07
primax sta kazes na ovo pitanje ? :)

neki dan sam svirao uz bubnjeve. recimo da mogu nadglasat bubnjeve ali ne preporucujem to za svirke. to je onako između. ni vrit ni mimo kak bi se reklo :) ali cisto solidan tranzistorac. clean mi je bas fini. ko stvoreno za fendera :)
ne da mi se vise pisat, prsti ce me bolit
ustvari to bi bilo uglavnom to.

Harlond
02-11-2004, 19:10
primax sta kazes na ovo pitanje ?  :)

neki dan sam svirao uz bubnjeve. recimo da mogu nadglasat bubnjeve ali ne preporucujem to za svirke. to je onako između. ni vrit ni mimo kak bi se reklo :)  ali cisto solidan tranzistorac. clean mi je bas fini. ko stvoreno za fendera :)
ne da mi se vise pisat, prsti ce me bolit
ustvari to bi bilo uglavnom to.

koju vrstu mjuze sviras na njemu?
dodatna oprema sta je koristis uz(efekti, pedale...kuis;))?

bas me sve zanima ;)

primax
02-11-2004, 19:12
amo ljudi... misljenja...

jel npr dovoljan za probe... mozel nadglasat bubanj...
jel ga itko svira prije?

sve pomaze.. samo pisite ;)

Ja sam ga imao i prodao g_h-u. Nisam ga koristio na svirke, za doma je i prejak. Kako ti je rekao, nije bas namijenjen ni za jedno ni za drugo :) No, ako ces svirati u nekom malom klubu ili u garazi, i ako stavis mikrofon ispred i mrvicu se pojacas na razglasu, moze te sluziti skroz dobro. Ali svejedno bih ti preporucio neko drugo pojacalo ako zelis da te publika cuje. To ce ti netko kompetentniji reci koja su dobra u tom cjenovnom rangu.

goran
02-11-2004, 21:13
inace imam squier strat i ne cini mi se tako lose. za mene je dobro kolko mi treba. a kolko marshall moze bit los?! pokusavam dobit rhcp zvuk ali mi bas i ne ide. zato ce mi primax prodat big muff i to bude to ;D sad sam nabavio (posudio) neki ibanez musician vintage i s njim je masniji zvuk. pojacalo ima za tranzistor dosta dobar zvuk, ali naravno puno ovisi o gitari. sve u svemu ako mislis vise za po doma, onda ga kupi. kvalitetno je f kors.

primax
02-11-2004, 21:17
pokusavam dobit rhcp zvuk ali mi bas i ne ide. zato ce mi primax prodat big muff i to bude to ;D

Muff necu ni Isusu prodati da ga pita :). Frusciante osim Muffa koristi i Boss DS-2 mislim.. Probaj to, ali keep in mind da je stvar ipak u lampaskim pojacalima :)

goran
03-11-2004, 13:12
da znam da i ds2 koristi ali nikako nabaviti negdje polovni. ali muff ima vise onaj vintage zvuk. pa sta ce to tebi?! sta se nisi prebacio na bassssss? to ti za bas ne treba ;D btw kolko dodje novi kod nas i gdje ga ima za kupit?
ne da mi se do nigdjezemeske

primax
03-11-2004, 13:42
da znam da i ds2 koristi ali nikako nabaviti negdje polovni. ali muff ima vise onaj vintage zvuk. pa sta ce to tebi?! sta se nisi prebacio na bassssss? to ti za bas ne treba ;D btw kolko dodje novi kod nas i gdje ga ima za kupit?
ne da mi se do nigdjezemeske

Ne, ja sam se prebacio sa bassa na gitaru (iako sam i nju svirao duze i u medjuvremenu). I usput, dok sam bass svirao, Muff je non-stop bio upaljen :) Meni treba, jer je to najbolji drajv od svih koje sam probao. Novih kod nas nema, a i ako ima cekat ces ih dugo i kostaju 800-900 kn. Ja sam svog u Amsterdamu platio 65 eura. Inace, pitaj Raula (harrahotto) ako ga zelis, on je jednom prijatelju sredio Muff, pa ga moze i tebi, a i sve ostalo sta ti treba.

Harlond
03-11-2004, 13:50
koji san ja sreckovic to nema nigdi :(

nedavno mi je peavey pojacalo ispalo iz ruku... tj. zakasnija san 2 dana sa kupnjom....
sada nadjem ovo pojacalo.. i navecer ga odlucim kupit... ali iz pristojnosti lika nazovem tek sutra ujutro da bi mi reka kako je bas vecer prije ga proda :(

koji san ja papak...

a fala bogu.. sad idem trazit dalje :(

goran
03-11-2004, 13:59
doci ce harlonde nesto ne boj se. mozda je to znak.
primax, sve se moze nabavit samo treba para :)
mozda preko ebay-a ovako nesto http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=22669&item=3756753671&rd=1

ps. takav sigurno nemas :)

harlond kupi ti 15 w. to ti je dosta za sobu. a usput skupljaj za lampasa ili sta vec. moj prijedlog.

primax
03-11-2004, 14:01
doci ce harlonde nesto ne boj se. mozda je to znak.
primax, sve se moze nabavit samo treba para :)
mozda preko ebay-a ovako nesto
ps. takav sigurno nemas :)

Da, kad bude para, bit ce svega.
P.S. Nemam ovakvog, ali ti nemas nikakvog :)

goran
03-11-2004, 14:04
o reko jebemti :-\
to si dobro reko ;D
aj pozdrav

stjepan_m
06-11-2004, 01:28

ja prodajem Marshall Valvestate 8040 za 1500kn.
to ti je 40W.
iz Čakovca sam.

Harlond
06-11-2004, 09:16

ja prodajem Marshall Valvestate 8040 za 1500kn.
to ti je 40W.
iz Čakovca sam.

to bi znacilo platit postarinu i kupit na neviđeno... nema sanse :P

stjepan_m
06-11-2004, 09:24

:D nisam to rekao. dodjes u cakovec i isprobas.

goran
06-11-2004, 10:28
napravite ko primax i ja. ovaj posalje autobusom, drugi isproba i onda salje novce. ali to je samo za ljude koji vjeruju jedno drugom.

primax
06-11-2004, 11:29
:D nisam to rekao. dodjes u cakovec i isprobas.

Haha.. mogao sam i ja tako g_h-u reci da dodje iz Zagreba u Split probati.. Ako ti je u interesu prodati, morat ces na povjerenje slati kako ti g_h kaze, i ja sam njemu tako poslao.. A ako ne, ti ces kad-tad naletjeti na nekoga iz svojih krajeva, i Harlond ce od nekoga ovdje uzeti pojacalo..

Poanta: svi bi trgovali, a ne bi se htjeli gnjaviti oko nicega.. Ilitiga "ja bi se jebala, ali bi htjela ostat djevica"..

primax
06-11-2004, 11:31

Nista postarina, autobusom.. dodje te jeftinije, i tu ti je isti dan, te nema straha od razbijenih stvari.. Ako ti se ne svidja, posaljes nazad i to je to.

stjepan_m
06-11-2004, 11:36
da, nisam znao da je Harlond iz Splita. to je vec onda problem.
i nema se smisla zezati s posiljkama jer ce i on naci pojacalo tamo, a i ja cu ovdje negdje prodati.

primax
06-11-2004, 11:38
i nema se smisla zezati s posiljkama jer ce i on naci pojacalo tamo, a i ja cu ovdje negdje prodati.

Nije nista problem, niti je zezancija, samo treba malo volje i povjerenja. No, obojica cete kad-tad kupiti/prodati sta imate, pa sve opet dodje na isto.

goran
06-11-2004, 13:43
true true. ajde samo naprijed, forumasi si moraju pomagati i vjerovati ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Harlond
06-11-2004, 16:41
hehe... posalje li on to meni busom... moglo bi se dogodit da posiljka nestane putem... a ja sasvim slucajno kupim sasvim isto pojacalo isti dan u drugog lika ... hehe

Harlond
06-11-2004, 16:41
i nema se smisla zezati s posiljkama jer ce i on naci pojacalo tamo,  a i ja cu ovdje negdje prodati.

pa moga si samo kliknit na profil ;)

primax
06-11-2004, 23:48
hehe... posalje li on to meni busom... moglo bi se dogodit da posiljka nestane putem... a ja sasvim slucajno kupim sasvim isto pojacalo isti dan u drugog lika ... hehe

Ne moze se dogoditi.. dodjes na kolodvor tocno kad autobus ima doci, naravno on ce ti prije javiti koja je firma i registracija autobusa i to je to..

Harlond
07-11-2004, 00:37

Ne moze se dogoditi.. dodjes na kolodvor tocno kad autobus ima doci, naravno on ce ti prije javiti koja je firma i registracija autobusa i to je to..

joooj kako si .....

ja cu pokupit i rec njemu da nije doslo.. kuis sad???

;D ;D ;D

primax
07-11-2004, 00:42
joooj kako si .....
ja cu pokupit i rec njemu da nije doslo.. kuis sad???
;D ;D ;D

Ne kuzim, nikad mi to nije ni palo na pamet. Ocito ovdje ima svakakvih.. ::)