323
27-01-2007, 18:17
Baš sam danas posjetio svima nam dragog Juru pa mi kaže da postaje zastupnik za Suhr i Custom Audio Electronic. Rekao mi je da mu dolaze 3 Suhr gitare i čini mi se onaj sistem za suzbijanje buke u single coilovima ;)
|
View Full Version : Suhr u Hrvatskoj 323 27-01-2007, 18:17 Baš sam danas posjetio svima nam dragog Juru pa mi kaže da postaje zastupnik za Suhr i Custom Audio Electronic. Rekao mi je da mu dolaze 3 Suhr gitare i čini mi se onaj sistem za suzbijanje buke u single coilovima ;) Gerontius 27-01-2007, 18:28 ja fakat ne znam kako jura uspije dobiti ta zastupstva... MB, MM, Suhr... tim tvrtkama očito nije stalo do toga da se njihove stvari prodaju na našem tržištu Dompax 27-01-2007, 18:34 Jel rekao kada? Za mesa boogie je poceo pricat prije par godina.. 323 27-01-2007, 20:55 Jel rekao kada? Za mesa boogie je poceo pricat prije par godina.. Ako sam ga dobro shvatio, već mu je roba na putu leslie 27-01-2007, 21:04 ja fakat ne znam kako jura uspije dobiti ta zastupstva... MB, MM, Suhr... tim tvrtkama očito nije stalo do toga da se njihove stvari prodaju na našem tržištuTim tvrtkama je stalo da prodaju svoje proizvode bilo gdje! I ako na sajmu dogovoriš kupnju po tvorničkim cijenama sa popustom za trgovce-dogovorio si. Ako si trgovac u zemlji koja nema zastupništvo...možeš dobit test zastupništvo a onda i trajno ako opravdaš količinu prodaje kroz jednu ili dvije godine...ovisi o dogovoru na sajmovima... Otud stalne promjene zastupništva..a i naši trgovci često nisu u mogućnosti držati samo jedan brand,upravo zbog limitirane platežne moći... Zasitiš uski broj interesenata i sayonara! (Primjer Rainbow sa Gibsonom i Marshallom ili TMS koji je mijenjao svake 2-3g zastupstva.) 323 28-01-2007, 15:59 Tim tvrtkama je stalo da prodaju svoje proizvode bilo gdje! I ako na sajmu dogovoriš kupnju po tvorničkim cijenama sa popustom za trgovce-dogovorio si. Ako si trgovac u zemlji koja nema zastupništvo...možeš dobit test zastupništvo a onda i trajno ako opravdaš količinu prodaje kroz jednu ili dvije godine...ovisi o dogovoru na sajmovima... Otud stalne promjene zastupništva..a i naši trgovci često nisu u mogućnosti držati samo jedan brand,upravo zbog limitirane platežne moći... Zasitiš uski broj interesenata i sayonara! (Primjer Rainbow sa Gibsonom i Marshallom ili TMS koji je mijenjao svake 2-3g zastupstva.) Kad smo već kod sajmova, Jura mi je rekao da je bio na NAMMu prije par dana pa je vjerovatno tamo pokupio zastupstva za Suhra ZB 28-01-2007, 21:25 Pa NAMM u stvari i služi za stvaranje poslovnih kontakata i kupovanje robe. Kaj se tiče Rainbowa, znalo se u naprijed da je Gibson pa, pa jer se promijenio menegment u Gibsonu i predstavnik za europu, koji je digao cjene 30% i postavio dodatne pragove prodaje koje malo tržište kao što je naše nije u stanju podnijeti. Yamaha je na nekih 3000000 EUR godišnje, pa ako toliko strumaća možeš stržiti, slobodno igraš; e da i inicijalni ulog od nekih 100000 EUR samo da bi dobio posel!!! ZB alex030 29-01-2007, 18:24 Baš sam danas posjetio svima nam dragog Juru pa mi kaže da postaje zastupnik za Suhr i Custom Audio Electronic. ;) A jel zna netko što je sa Andersonima? Navodno se više neće proizvoditi? A baš sam si htio pokloniti jednoga.... Dompax 30-01-2007, 23:08 A jel zna netko što je sa Andersonima? Navodno se više neće proizvoditi? A baš sam si htio pokloniti jednoga.... jos uvijek imas sansu.. :blink1: http://www.andersonguitars.com/ DiMarzio 31-01-2007, 09:47 Supelh Juhla im je otkazao zastupstvo pa su propali. dzidza 01-02-2007, 20:24 Hi Ivan, Yes, we are in the process of setting up a dealer in Croatia and we recently appointed a dealer in Slovenia Ovo je od suhr došlo |