Pocetnik sam sto se tice el. git. al san svirao na y pacifici 612 i jako mi se svidilo. Zanima me koja je osnovna razlika izmedju modela RGX i pacifica? Sto vi mislite o pacifici 612 i koja je za vas opcenito best buy el. gitara za sviranje rocka (u djiru RHCP) u klasi od 500-600EUR?
gogothegogo
23-09-2004, 12:54
ja bih ti preporucio za te parice nekog ibaneza (jet king 1 ili 2 recimo)
ili pak nekog fendera prek oglasnika
Superhrabar Dabar
23-09-2004, 12:59
best buy el. gitara za sviranje rocka (u djiru RHCP) u klasi od 500-600EUR?
Stratocaster definitivno....za 500-600 Eura moš nać 78' ili 79' godište po oglasnicima pogledaj. Uglavnom Strata za takvu svirkicu. Iako moš naletit na dobrog Squiera i ovo čuvat za neke efekte ili pojačalo, ak si početnik. Primax ti ima jako lijepog Squiera. :)
ja bih ti preporucio za te parice nekog ibaneza (jet king 1 ili 2 recimo)
ili pak nekog fendera prek oglasnika
Za te novce?
Pa Jet Kingi su puno jeftiniji od 500-600 eura. Oni su 300 eura.
Primax ti ima jako lijepog Squiera. :)
Hvala :) Ali taj Squier (zovimo ga Fender, to zasluzuje) nece iz mojih ruku ni za 1000 eura :)
Gerontius
24-09-2004, 16:49
IMHO yamaha je za*ebala sa 612icom... 604W je zakon... imam ju i obozavam je ( skoro koliko i jet kinga ), ali 612 se previse priblizila 812 i sound nije tako dobar ( citaj - vintage ) kao na 604w - normalno, zbog tih promjena ( flame maple top ) skocila je i cijena gitari, tako da je 612 negdje 6000 kn ( iako je i dalje oblja od bilokojeg strata za iste novce )
jos nesto, 612 nema sperzel masinice nego neke druge i nema wilkinson bridge nego neki yamahin dizajn... koji bas ne ulijeva povjerenje
preporucam ti da malo procesljas oglasnik u potrazi za starim MIJ squierima ili mozda ako uspijes naci pacificu 604w. u svakom slucaju, za manje od 3000 kn imas opaku gitaru, i onda jos mozes piknut neko dobro pojacalo... Fender blues junior je moja preporuka