View Full Version : The Dandy Warhols

The Avenger
11-09-2004, 23:07
-

gogothegogo
11-09-2004, 23:17
meni su oni super...bezglavi zabavni pop...nikako rock...pop

atwa
12-09-2004, 00:00
pop... rock... whatever...
ja sam cula samo Bohemian Like You i You Were The Last High... obje su mi supeeeeeeeeeeeeer... a ovu prvu sam cak i pjevala na radiju (nadam se da me nitko nije slusao, hehe ;D ;D ;D)...

napoleon2
12-09-2004, 17:05
meni su oni uz franz ferdinand najodbojniji art pozeri, beskrajno nekreativni koji svojim pjesmuljcima prodaju muda pod bubrege ;) bohemian like you ima doslovno melodiju prvih pet tonova pentatonske(neproširene) ljestvice...katastrofapovršna muzika........nikako ih ne cijenim, a još manje volim ;D

gogothegogo
12-09-2004, 17:21
meni su oni uz franz ferdinand najodbojniji art pozeri, beskrajno nekreativni koji svojim pjesmuljcima prodaju muda pod bubrege ;) bohemian like you ima doslovno melodiju prvih pet tonova pentatonske(neproširene) ljestvice...katastrofapovršna muzika........nikako ih ne cijenim, a još manje volim ;D

ee napoleone...ti mrzis onda i Dylana, a?
meni je bas ta bohemian like you totalno simpa pjesmica...pamtljiva, simpaticna i kul...

NervousStandBass
12-09-2004, 18:31
e napoleonu... lijepo govoriš da su franz ferdinandi obični pozeri... baš su jadni... al ovo nije topik o njima već o The dandy warholsima... koji su meni osobno simpatični po muzici, a pošto ih nisam nešto puno vidio na mtvu rekao bi da nisu jako nametljivi... za razliku od prokletog FF koji su mi užasno nametljivi... a muzika im saksa sam tak...

čim sam ih čuo mi je muzika bila užasna... opet ja na FF...
nemam šta za reći više o Dandy warholsima pa bolje da :-X

Zvijerka
17-12-2004, 23:25
Meni je iskreno Get off najbolja stvar. bas su likovi zakon

primax
18-12-2004, 16:50
Dandy Warhols - one hit wodner bend, eto sta su. Postoje od 1994, a uvjeren sam da 99.5% ljudi kod nas nije culo za njih dok nisu vidjeli doticnu VIP-Vodafone reklamu. Nisam ni ja, iskreno, da ne ispadne sad da se ja pravim pametan. To su po meni cinjenice.

Stratocaster
19-12-2004, 14:36
Ja nikad nisam ni čuo za tu reklamu, a nešto od njih sam čuo samo u jednom bircu u kojem puštaju tako svašta i frend mi je nešto puštao od njih, nije me se previše dojmilo, ali ionako nisam previše doživljavao kad sam pričao, dakle više onako kao glazba u pozadini je bilo.

Niti od FF-a nikad nisam ništa čuo vjerovali ili ne, a baš bih volio pošto se tolko priča o njima je li.

igdi
19-12-2004, 22:07
čula od njih You were the last high,ta mi je stvar bzvz
i Sleep,ta mi se sviđa.zbog imena očekivala nešto više prvenstveno na području lyricsa,al dobro

RHCPgirl
29-12-2004, 20:15
ja sam cula samo bohemian like you i get off, ma baza su pisme, ali takvih bendova ima previse, ka 2 pisme, i gotovo...
zato se ne treba zamarat njima jer kako dodu tako i odu :D

blago mi se jesam pametna...
:-X

bejbebarrett
05-04-2005, 22:43
4 riči.
one
hit
miracle
band
;D

itoru
14-08-2007, 13:32
ak uspijete nabavit, pogledajte dokumentarac DiG! o njima i brian jonestown massacre. ovi drugi su portretirani ko neki umišljeni luđaci, al imaju bolju muziku.

e da... http://www.youtube.com/watch?v=keq7qESORnY