View Full Version : Paul Gilbert

Holy Bob
06-09-2004, 01:17
Mislim da ga niko još nije spomenuo, a meni je jedan od (ako ne i) najdražih gitarista.
lik ima bolesnu tehniku i nevjerojatnu brzinu, ali i ugodnu melodičnost
može zvučat ko neki Mozartov lagani conccerto ili ko Malmsteen na steroidima

ima prejeben saund, malo drajva-gro snage, ubijam se ko konj na svom zumu al nemrem doć ni blizu tog sounda, već lagano gubim nadu...

Imao je bend RacerX ali očito je da ih više nema, svira na sig Ibanezu

ja sam se konjski namučil da ovo nekak uploadam pa bi bilo lijepo da ne bude uzaludno, staviću još ako bude interesa

e, i ako ko ima još neš od njega nek mi se javi

uživajte

http://www.digitalsoundplanet.com/Members/000149166_000021219.mp3
http://www.digitalsoundplanet.com/Members/000149166_000021220.mp3
http://www.digitalsoundplanet.com/Members/000149166_000021221.mp3

Lord Sirius
06-09-2004, 01:28
ubijam se ko konj na svom zumu al nemrem doć ni blizu tog sounda, već lagano gubim nadu...

pa za pocetak bi se trebao rjesiti zooma i kupiti alesisov rack ili ampegovu glavu ili laney glavu i svu ostalu opremu koju gilbert koristi da se priblizis njegovom soundu.

as no.2 racer x jos uvijek postoji ;)

pronađite paula gilberta na ovoj slici! ;D ;D

http://www.paulgilbert.com/Guitar.Wars.Heads.web.jpg

Holy Bob
06-09-2004, 13:12
da, evo već trčim u konzum kupit sve to ;D
samo kaj bi me izbacili iz zgrade da imam neš jače od 15W

mada, pa kaj ne izdaju neš novo,
ja mislim da nisam našo nikakvu official stranicu

hm, C3PO ?

Lord Sirius
06-09-2004, 20:58
mada, pa kaj ne izdaju neš novo,
ja mislim da nisam našo nikakvu official stranicu
izdali su 2003 jedan studio cd i jedan live ako se dobro sjecam..
a to sto nemaju official stranicu ne znaci da ne postoje :)

hm, C3PO ?

nope, try again ;D

tsoG
06-09-2004, 21:41

Han Solo?

Da, a ne spominjete Mr. Big?

Ya Yo Gakk
06-09-2004, 21:51
ja mislim da je ovaj sa explorerom, mad mi po fizionomiji vise izgleda da je ova zenska s ibanezom.
a ovaj gore desno starkelja bi po kosulji treba bit stuart hamm...
a ovaj chewbacca je najvjerojatnije bubnjar (po flasterima).

stvejedno, paolo gilberto je zakon, i u mr. big i u racer x.
njegova skola (intense rock) me svaki put ubije u pojam. ono, dobro je dok svira polako, ali kad odvrti na full speed, onda se mozes samo pokrit usima. a sve je precizno i razgovijetno. za ideje, raznolikost i sound mu dajem cistu peticu.
jedan od gitarista koje mi nikad nije dosadno slusat.

Superhrabar Dabar
06-09-2004, 21:59

Vejder! :)

Voices
06-09-2004, 22:14

Da nije princeza leica? ;)

Lord Sirius
06-09-2004, 22:34
Han Solo?

ne

ja mislim da je ovaj sa explorerom

ne

Vejder! :)

ne

yeeehaww ;D ;D
gayces je osvojio godisnju pretplatu na magazin Juggle, najveci i najbolji casopis koji se bavi temom žongliranja ;D ;D
http://www.juggle.org/magazine/2003/2003.0304.cover.70.jpg

Destrega
06-09-2004, 22:40
ja san ima njegovu skolu gitare ali je uzasno losa bila pa san je izbrisa ali to nije jedina vidija san jednu bolju ali je nisan uspija nabavit

Lord Sirius
06-09-2004, 22:42
ja san ima njegovu skolu gitare ali je uzasno losa bila pa san je izbrisa ali to nije jedina vidija san jednu bolju ali je nisan uspija nabavit

da li mozes poceti koristiti dijakriticke znakove (tocka, zarez, upitnik, usklicnik i to), jer poneki put je malo tesko razumjeti sta pises.

ja imam njegovu intense rock sequences & techniques i odlicna mi je skola. pokaze odlicne fore, a i dodao je malo humora u sve to

Voices
06-09-2004, 22:49

yeeehaww ;D ;D
gayces je osvojio godisnju pretplatu na magazin Juggle, najveci i najbolji casopis koji se bavi temom žongliranja ;D ;D

Jooooooooooooj,ne znam kako da se zahvalim! Znate,ovo je veliki trenutak za mene i moju karijeru....htio bih se zahvalit na dodijeljenoj nagradi i prepoznanom trudu od strane polustručnog ocjenjivačkog žirija...pozdravio bih svoju mamu koja me trenutačno gleda na teveju,prijatelja juru kojemu ne radi svc1pro skripta ili tako nekako pa ne može postat u 2n Fjaka party...sve vas volim! živio mir u svijetu te gladni u africi ;D

Ok,sad amo na hardkor!

Paul Gilbert kiksa es i to samo tako. Gleda san neki video di on i Sheehan tradeaju solaže i osta zapanjen koliko su dobri obojica da ne kažen prejebeni. :D

Sluša san i nešto Mr.Big-a no nažalost moje poznavanje je ostalo na Wild Worldu,fenomenalnoj laganici koja ulazi u anale svjetske rock balade.

DocWatson
06-09-2004, 22:59
Sluša san i nešto Mr.Big-a no nažalost moje poznavanje je ostalo na Wild Worldu,fenomenalnoj laganici koja ulazi u anale svjetske rock balade.

....koju je napisa Cat Stevens.... ;)

Voices
06-09-2004, 23:01

....koju je napisa Cat Stevens.... ;)

Stvarno...tek sam se sad sjetio da kad sam tražio riječi da sam ih našao kod cat stevensa.

Grimlock
08-12-2004, 22:51
ok, vidim da i ovdje ima nekih rupa pa idemo malo pojasnit stvari o ovoj legendi.
jedan od mojih najdrazih sa odlicnim smislom za humor.

1. Racer X postoji od 86. rapadaju se 89. kad gilbert prelazi u mr.big. ponovno se sastaju 98. kada i izdaju 3 albuma do sad. sve zajdeno 5 albuma i 2 official lajfa.
naravno treba spomenu da je na drugom albumu svirao izvrsni Bruce Bouillet koji je ful potcijenjen. ima jedan solo njegov na prvom lajfu, tip dere ko gilbert bez beda.

2. Offical Stranica od Racer X-a postoji vec duze vrijeme. www.racerxband.com

3. sam paul gilbert ima 7 svojih solo aluma koji su totalno dukciji od svega. neki pop/rock/zajbancija. uglavnom nije lose.

4. ima sve ukupno 5 video skola. izvrstan tehnicar. i ful funny lik. treca skola mu je ziva komedija.

i to je manje vishe to.
pozdrav svima.

Lord Sirius
09-03-2005, 01:46
ok, vidim da i ovdje ima nekih rupa pa idemo malo pojasnit stvari o ovoj legendi.

ok, vidim da i ovdje ima nekih rupa pa da sad ja malo pojasnim stvari o ovoj legendi.

1. Racer X postoji od 86. rapadaju se 89. kad gilbert prelazi u mr.big. ponovno se sastaju 98. kada i izdaju 3 albuma do sad. sve zajdeno 5 albuma i 2 official lajfa.
naravno treba spomenu da je na drugom albumu svirao izvrsni Bruce Bouillet koji je ful potcijenjen. ima jedan solo njegov na prvom lajfu, tip dere ko gilbert bez beda.
Racer X postoji od 1984. a 1985. snimaju već prvi album Street Lethal. 1986. Bruce Boulliet dolazi u bend.
Racer X se ne raspada odlaskom Paula Giberta, već angažiraju novog gitaristu, Chrisa Arvina i pokušavaju nastaviti kao Racer X. Tek onda,nakon kratkog vremena, Racer X se raspada i nastaje The Scream.

3. sam paul gilbert ima 7 svojih solo aluma koji su totalno dukciji od svega. neki pop/rock/zajbancija. uglavnom nije lose.
Ako se računa i tribute to jimi hendirx, onda paul gilbert ima 10 albuma. 11 sa novim albumom koji će iskoro izaći..
tih 10 dosadašnjih su:
1.Tribute To Jimi Hendrix
2. King Of Clubs
3. Flying Dog
4. Beehive Live
5. Alligator Farm
6. Raw Blues Power
7. Burning Organ
8. Paul The Young Dude (Best Of)
9. Gilbert Hotel
10. Acustic Samurai
11. Space ship One

Također postoji i DVD Eleven Thousand Notes

bad horsie
15-03-2005, 21:05
sluša san ga kroz Mr.Big koji je dosta melodičan bend,al su njegove dionice totalno atipične i uvik mi pari da lomi pismu!!a solo radovi-TOTALNI LU?AK

đoni
23-03-2005, 14:50
e poslje onog sola u pjesmi B.R.O kada svira onu klasiku, jel to još uvijek sam svira ili ga neko prati?

Lord Sirius
23-03-2005, 14:52
e poslje onog sola u pjesmi B.R.O kada svira onu klasiku, jel to još uvijek sam svira ili ga neko prati?

Gilbert je jedina gitara otkako se Racer X ponovo okupio.

đoni
23-03-2005, 14:59
izgleda da je došlo do nesporazuma... :o
u toj pjesmi kada prestane svirati solo i počne divljat po klasici, jel ga tada neko prati? to je instrumentalna verzija iz 1990.

Lord Sirius
23-03-2005, 15:08
izgleda da je došlo do nesporazuma... :o
u toj pjesmi kada prestane svirati solo i počne divljat po klasici, jel ga tada neko prati? to je instrumentalna verzija iz 1990.

Ne bih znao kako to danas uživo izvodi, ja imam studijsku verziju iz 2000 sa albuma Technical Difficulties i tamo su nasnimljene dvije gitare.

A to iz 1990 je svirao sa Mr. Big-om?

đoni
23-03-2005, 21:47
Ne, sa Racer X-om...

Lord Sirius
23-03-2005, 22:29
Ne, sa Racer X-om...

Gilbert je otišao iz Racer X-a još '89. da bi svirao u Mr. Big-u, tako da mi je čudno da je to iz 1990....

đoni
23-03-2005, 22:38
i meni je čudno, al mi u winampu piše racer-x i da je inst. iz 1990, al dobro nea veze....

Lord Sirius
23-03-2005, 22:43
i meni je čudno, al mi u winampu piše racer-x i da je inst. iz 1990, al dobro nea veze....

a vjerojatno je pogreška neka..svuda po netu kruže fileovi tipa satriani - the four seasons ili satriani - top gun theme, a sam satriani je rekao da on nema veze sa tim pjesmama. moguce da je onda i ovo neka pogreška.

Grimlock
25-03-2005, 22:41
zanimljivo je to da je na technical difficulties trebao sivrat i bruce bouillet al je imao problema sa rukama. haha. kaje taj radio da mi je znat.

Lord Sirius
27-05-2005, 18:50
Evo jedan zanimljiv interview gdje Gilbert jasno naglasi kako ni 2012. nema namjeru svirati sa Mr. Bigom.

http://www.rockunited.com/gilbert.htm

Lord Sirius
29-05-2005, 21:25
Preslušah i novi album Space ship one. Ništa novoga, ništa neočekivanoga, nabrijane pop pjesme kojima rima-štima. Ima tu i tamo koja zanimljiva melodijica, zanimljiv riff, uglavnom album koji se sluša više puta jedino u slučaju ako želite poboljšati gitarističke vještine skidanjem stvari sa njega.

Matej
29-04-2006, 15:47
da malo oživim ovo, dakle, ja imam neku školu paula gilberta i on mi je, onak, ok, ali me ubija u pojam kako on ljepo stavi rukicu da mu bude ugodno i svojim prstetinama zasvirucka. jebo ga ja, još je best kad kaže svirajte ovako i onda on stavi onak ruku protiv propisa angelove škole i odsvira to ko od šala, pa islim lik ima 15 cm dugačke prste ;)
al mu je zato frizura, onak, školski zalizana uz glavu, vrat i ramena ;D ;D

deyo
26-06-2006, 14:07
http://www.youtube.com/watch?v=79nAqaoYgoQ

Car ! ;D

ZB
08-07-2006, 09:32
Ak vas kaj zanima o Gilbertu samo javite, tata ima svega. Tip je bolestan (ili bar vrlo rano inficiran ludilom). Brze dionice ne pokušavajte sami kod kuće; mogu vas ozlijediti!!!

ZB :P

JEFF
02-11-2006, 10:00
Šta reći o TATI ? ;D

The Tata je izdao novi instrumentalni CD(prvi njegov) "GET OUT OF MY YARD" ima već par mjeseci i evo nekidan sam ga imao priliku preslušat,i od tada do danas mi je već jedno 10-ti put da sam ga kompletno preslušao.Ma šta serem,i sad ga slušam... ;D

Obavezno nabavit...ovaj Gilbert je ko neizlječiva bolest. ;D
jedamput kad zarazi...gotovo je.

iskreno mislim da je on jedan od najboljih svirača u zadnjih 20-tak godina...

http://www.paulgilbert.com/Get.Out.Cover.jpg

-sale-
02-11-2006, 11:26
Jel zna tko možda kakav blog gdje bi se to moglo skinut?

Juuuurgen
03-11-2006, 10:40
A šta se Gilberta samog tiče jako ga cijenim. Njegova Guitars from mars škola mi je dobra, lipo je odsvira neke classical djelove :)

eddard
03-11-2006, 12:27
probaj www.isohunt.com

-sale-
03-11-2006, 12:44
probaj www.isohunt.com

Hvala puno!

valderrama
06-12-2006, 19:52
Baš sad gledam paulov Terrifying guitar trip , jel netko zna kako se zove stvar koju svira na početku , kad su prikazane 2 slike jedna ispod druge , kao svira na 2 gitare istodobno , a kasnije je iza njega neka livada , tako nešto

Thanx ;)

Bluesman , očekujem da ti znaš ;D

Mr. Bluesman
06-12-2006, 19:55
Bluesman , očekujem da ti znaš ;D

Haghaaaaa čitam post i ono, taman da ću ugasit stranicu jer nemam pojma o Gilbertu, kad ono vidim napomenu... ;D Haha...

Kao što rekoh, neam pojma o Gilbertu. :)

Bit će da zna Inspektor. ;)

valderrama
06-12-2006, 19:58
Haghaaaaa čitam post i ono, taman da ću ugasit stranicu jer nemam pojma o Gilbertu, kad ono vidim napomenu... ;D Haha...

Kao što rekoh, neam pojma o Gilbertu. :)

Bit će da zna Inspektor. ;)

:o :o
Razočaran sam
Mislim , ovo ti stvarno nije trebalo...

;D ;D

JEFF
06-12-2006, 20:42
Hm...siguran? :D

Znači da već mjesecima slušam stvar koju jebeni azureus prikazuje kao scarified , a to nije to >:(
Thanx

noup! ;D
to nije Scarified već "Technical Difficulties" sa istoimenog albuma.

Zakon pjesma btw... i na njoj mi jedna od dražih PG egzibicija! :)

aligator farmer
07-04-2007, 08:08
Pablo Gilberto u Zagrebu 19.05. Bit ce svijetlucavih odijela,japanskih pjevacica,zderanja instrumenata i dobre zajebancije,pa kog zanima....

mmm_g1
07-04-2007, 08:17
Čini se da su se hrvati dobro pobrinul za koncertnu sezone Petrucci,Gibert,ZZ top,The cult,....

Janis_Joplin
07-04-2007, 22:10
Mmmm nabavila sam si njegov guitar lerning video, tip je legenda, jedan od najutjecajnih gitarista za mene, a i ne izgleda loše!:bigsmile:

JEFF
11-04-2007, 14:06
Pablo Gilberto u Zagrebu 19.05. Bit ce svijetlucavih odijela,japanskih pjevacica,zderanja instrumenata i dobre zajebancije,pa kog zanima....
Uh...ova vijest me beskrajno obradovala!Dream come true!
No nevjerujem dok ne vidim!Triba uvatit Pabla!

Opet je uposlia starog prdonju Brucea Boullieta u bend!:)
Iako mu više služi samo kao Human Capodaster (ne zajebajem se - ko je vidio,zna :)

ZB
11-04-2007, 23:18
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

ZB

Lord Sirius
07-05-2007, 20:56
Broj moje karte je 000003. Da čujem koja još to dvojica idu na koncert? :bigsmile: (Pištu i Mihaljevića ne računam:bigsmile:)

filip989
20-05-2007, 02:35
Evo, upravo sam se vratio s koncerta i mogu reći da se moje mišljenje o tom čovjeku još poboljšalo, iako sam mislio da je to nemoguće!
Čovjek je CAR, najveći!!!
Tako dobar koncert, bez ijedne greške, s toliko energije i zajebancije istovremeno, pa još kad je sklepao pjesmicu o ljepljivoj traci:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ...takav koncert još nisam vidio...
I još povrh svega, čovjek dođe, napravi red i potpiše svakome šta je ko imao...
Ja sam, nije da se hvalim:toung: , skoro izgubio rame boreći se za trzalicu:laugh: , dobio njegov i baslijin potpis i slikao sam se s majstorom!

CrAsH
20-05-2007, 02:43
Evo, upravo sam se vratio s koncerta i mogu reći da se moje mišljenje o tom čovjeku još poboljšalo, iako sam mislio da je to nemoguće!
Čovjek je CAR, najveći!!!
Tako dobar koncert, bez ijedne greške, s toliko energije i zajebancije istovremeno, pa još kad je sklepao pjesmicu o ljepljivoj traci:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ...takav koncert još nisam vidio...
I još povrh svega, čovjek dođe, napravi red i potpiše svakome šta je ko imao...
Ja sam, nije da se hvalim:toung: , skoro izgubio rame boreći se za trzalicu:laugh: , dobio njegov i baslijin potpis i slikao sam se s majstorom!
Eto ja stigao u Rijeku sad sa koncerta i samo da se pridruzim hvalospjevima...
tip je inace moj najdrazi gitarist i svaka mu dala...mislim da je sve receno...iako mislim da mu je Amy Gilbert već dala, bez obzira sto je japanaka ili kineskinja...ja ih ne razlikujem :toung:

stenimir
20-05-2007, 10:42
odličan koncert!! Lik svira ko zmaj!! Pjesma o traci je bila zakon!!
Također trzalicu uhvatio!
E kak se zove frajer koji svira gitar u Hard Time? Lik mnogo dobro svira, ali najviše me interesirala sama gitara :)) i jel ko još skužio Mr.Bluesmana kao tehničara??! Mislim ak je to stara vijest ili se ne smije znati onda se ispričavam :smile:

323
20-05-2007, 10:51
Koji koncert...Predobro, vrijedi svake kune. Mislio sam da je Paul nos do neba osoba, ali nije, vrlo je pristupačan, kao i cijeli njegov bend. Eh, da, odsvirali su Technical Difficulties i Addicted to that rush gdje su napravili boleštinu od solaža. Odlično, nema što

filip989
20-05-2007, 10:55
odličan koncert!! Lik svira ko zmaj!! Pjesma o traci je bila zakon!!
Također trzalicu uhvatio!
E kak se zove frajer koji svira gitar u Hard Time? Lik mnogo dobro svira, ali najviše me interesirala sama gitara :)) i jel ko još skužio Mr.Bluesmana kao tehničara??! Mislim ak je to stara vijest ili se ne smije znati onda se ispričavam :smile:

Gitarist Hard Timea se zove, čini mi se Ivan Mihaljević...pričali su jučer frendovi nekaj o njemu, a sad ak sam ja koje slovo krivo zapamtio...super svira, vidi se da zna puno toga odsvirat, ali samo vrti onu foru "pa po lojtrici gor', pa po lojtrici dol'", a onaj Music man je stvarno prekrasan...
...a Pišta malo smješno izgleda okružen klincima...

JP
20-05-2007, 11:15
oldican koncert, trzalicu posjedujem i ja, sliko se sa svima iako nisam njegov najveci fan ali buraz kakav koncert...psss....šokiro me svirkom i jenostavnošću...imam sliku s njim, basistom, potpise od skoro svih itd. ludnica

pozdrav Ingi, Bojanu i Marinu haha

Sheytane daj te slike vise, moram se mami pohvalit

Sheytan
20-05-2007, 16:47
JA :love: GA :love: VOOOOOOLIM :love: !!!! !!!!
PAOLO :love: VRATIIIIIIIII :love: SEEEEEEEEE :love: !!!!
AKO SE VRATIŠ NE?U VIŠE SLUŠAT MALMSTEENA, OBE?AVAM! :nuts:
Pozdrav onoj trojici frikova od sinoć :smile:

JP
20-05-2007, 18:25
Pozdrav onoj trojici frikova od sinoć :smile:
a sad smo frikovi, sinoc smo ti bili dobri :D

Sheytan
21-05-2007, 11:58
Već sam jednu postala, a sad ću drugu:

http://img502.imageshack.us/img502/5405/paolo2xf0.jpg (http://imageshack.us)

:love:

Toca
23-05-2007, 08:34
Izgleda da sam ja jedini koji je od Pabla očekivao više.
Svirački sam znao da će bit besprijekoran i tu se nema šta uopće diskutirati.To je Gilbert jebemusve.Ali jednostavno nije mi bilo euforije,onog nečeg šta sam doživio kad je Vai bio.falilo mi je tog stage acting elementa,tako da sam se iako je koncert bio baš kratak,uhvatio više puta da se dosađujem...i to na koncertu jednog od meni najdražih gitarista ikad:oh:

fret
24-05-2007, 14:12
eo jedan kratki clip, bilo je gg - wtb again ;O)

http://tinyurl.com/222pw3

stenimir
24-05-2007, 16:38
ak koga zanimaju slike neka navrati na
http://blekstena.blog.hr/

Ima ih par!! :smile:

chooky
01-08-2007, 13:44
Gilbo Je Jedan Super Zajeban Lik SmijeŠn Pun Ku*** U Svojim Školama A Za Jednoga Marsovca(samo Marsovci Tako Sviraju) Izgleda Sasvim Normalno

Juuuurgen
09-08-2007, 16:03
Meni je on ko iz progona vištica izgleda na prvom guitars from mars hehehehehehehehe

deyo
09-08-2007, 16:25
Paul Gilbert, jedini čovjek za kojeg bi volio da me podučava od svih tih faca

KresoD
10-08-2007, 12:52
Faca s placa... :tongue_smilie:

Inače, bilo mi je žao ko cucku što nisam mogao ići na Gilbertov koncert u ZG. Naravno - svirao sam. Naravno - svatove. :blushing:

(mislim da mi se sudbina namjerno i opako ruga, osobito s obzirom na moje izjave iz čupavih srednjoškolskih dana, prije cca 20 godina: "ja NIKAD neću svirati svatove!" :blushing:)

lunix
12-08-2007, 13:01
Mislim da ga niko još nije spomenuo, a meni je jedan od (ako ne i) najdražih gitarista.

ima prejeben saund, malo drajva-gro snage, ubijam se ko konj na svom zumu al nemrem doć ni blizu tog sounda, već lagano gubim nadu...

ja sam se konjski namučil da ovo nekak uploadam pa bi bilo lijepo da ne bude uzaludno, staviću još ako bude interesa

uživajte

Ja nemogu otvorit te linkove... ja imam MDF 2003. s Portnoyem... Odlični su! :001_wub:

Pompy
12-08-2007, 13:07
Nije mi ga baš gušt slušat,njegov sound mi ne paše jednostavno i nema mi previše smisla sve skupa,a ni žara...Ja ga obožavam iz jednog drugog razloga...Kako je Deyo gore napisao,ja bi isto najrađe da me on podučava da mogu birat,jer 70% osnova solo gitare naučio sam iz njegovih video škola...Živio Gilbert:wink:

lunix
12-08-2007, 13:09
Nije mi ga baš gušt slušat,njegov sound mi ne paše jednostavno i nema mi previše smisla sve skupa,a ni žara...Ja ga obožavam iz jednog drugog razloga...Kako je Deyo gore napisao,ja bi isto najrađe da me on podučava da mogu birat,jer 70% osnova solo gitare naučio sam iz njegovih video škola...Živio Gilbert:wink:

Uh... meni ga je gušt slušat! I gledat:001_tt1::001_wub: Ima se kaj vidjet :w00t:

username?
11-02-2008, 09:55
Evo da dignem topic iz mrtvih...

Ovako, senor Pablo ima novi album koji se zove "Silence Followed By A Deafening Roar"! Album je tek izašao u Japanu i još se čeka kad će u Jameriki i Europi, ali.... khm....torrent.....khm :biggrin:
Uglavnom, ja sam jutros preslušao album prvi put i možem reć da mi se sviđa i da Gilberto svira ko manijak!

I imam informaciju da bi senor Pablo mogo doć opet u Zagreb na ovoj Europskoj turneji, al to ne znate, ok? :001_smile:

username?
11-02-2008, 10:09
Evo šta čoek kaže o albumu:

The album features 11 new tracks of my most ferocious, emotional, musical, and creative guitar playing ever.

The musicians on the album are:
Paul Gilbert (me): Guitar
Mike Szuter: Bass
Jeff Bowders: Drums
Emi Gilbert: B3 and Piano

If I had to use one word to the describe the new album... well, that would be impossible. And actually, so is most of the guitar playing. But above all, my goal was to make the album ROCK so I can have more good tunes to add to my LIVE show.

VooDoo
11-02-2008, 15:48
E bas sam ga skinuo jucer...
Super album :thumbup1:
Jos ga nisam detaljno preslušao...ali ovak na prvi pogled se čini žešći
Pogotovo "The Gargoyle" podsjeća na Racer X (2 gitare, valjda zato).
Šteta, nema više onih flangera...:thumbdown:

-sale-
11-02-2008, 18:05
Tooooooo! Obožavam Gilberta i zadnji mu album! Odmah idem to nach!

Hvala na informaciji!

I ako dođe u Zg opet idem na koncert! uuuuuhuuuuhhuuuu

fret
11-02-2008, 21:26
Evo da dignem topic iz mrtvih...

Ovako, senor Pablo ima novi album koji se zove "Silence Followed By A Deafening Roar"! Album je tek izašao u Japanu i još se čeka kad će u Jameriki i Europi, ali.... khm....torrent.....khm :biggrin:
Uglavnom, ja sam jutros preslušao album prvi put i možem reć da mi se sviđa i da Gilberto svira ko manijak!

I imam informaciju da bi senor Pablo mogo doć opet u Zagreb na ovoj Europskoj turneji, al to ne znate, ok? :001_smile:

kupio album iz japana odma cim izasao :)
p.s. ova ne-informacija mi odma popravila citavu 2008

zivio gilbert

username?
11-02-2008, 21:58
kupio album iz japana odma cim izasao :)
p.s. ova ne-informacija mi odma popravila citavu 2008

zivio gilbert

Imaj na umu da to još nije sigurna ne-informacija :001_smile:
Kad saznam nešto konkretnije, javim...

vaiwannabe
12-02-2008, 07:57
Ivane,hvala na informaciji!
i meni si uljepšao cijelu ovu godinu :001_smile:

ja mislim da će on doći,voli on nas :biggrin:

još samo da nam dođe i petrucci,našoj sreći ne bi bilo kraja :001_wub:

Yngwie
12-02-2008, 19:46
Skinuh i ja jutros novi album , predobar je !! pablo rastura i mogu rec da je medu rijetkima koji je kompletan gitarist!!

Mithrandir
14-02-2008, 20:58
Skinuh i ja jutros novi album , predobar je !! pablo rastura i mogu rec da je medu rijetkima koji je kompletan gitarist!!

Bio i ostao :thumbup:

Yngwie
14-02-2008, 23:54
Video pocet gledat od 5:20 kada zavrsava svirku a pocinje komicni dio ... umra sam
http://youtube.com/watch?v=7_Z-POc1J-w

marko_bosnia
15-02-2008, 16:18

uživajte

E kolega ja sam gledo na youtubu kad gilbert svira sa busilicom na gitari hehe
Bilo je extra legenda je
Pozz

Mithrandir
16-02-2008, 08:33
Preslušah novi album kako spada... :scared: čini mi se da zna svirat :thumbup: Norwegian cowbell, favorit... nekako mi moćnije(punije,masnije) gitare zvuče nego prije :001_wub:

username?
16-02-2008, 09:06
Preslušah novi album kako spada... :scared: čini mi se da zna svirat :thumbup: Norwegian cowbell, favorit... nekako mi moćnije(punije,masnije) gitare zvuče nego prije :001_wub:

Meni je u biti sound vrlo sličan kao na prošlom albumu.
Ali razlika u Gilbertovom setupu je ta da je s Laneya prešao na Marshalla, i to u trenutku kada sam ja prešao s Marshalla na Laneya :biggrin:
Prošli album je sniman s Laney GH100L, a ovaj je Marshall Vintage Modern stotka...

Nik
29-05-2008, 19:12
Jeste li vidjeli njegov novi model gitare na kojoj svira?! Neznam dal je to već bilo, al ja sam tek jučer sazno. Evo je: http://www.youtube.com/watch?v=AB-7P7RYanE&feature=related

Yngwie
29-05-2008, 19:14
Odavno je ovo, ne toliko davno al stara vijest.... Napravio je puno modifikacija kod svojih gitara ! npr: ovi reverse iceman , pusti pgm-i i pgm sa aktivom!

VooDoo
29-05-2008, 19:34
najjače je kad se sam sebi nasmije dok sjebe kraj na 4:30 otprilike...

to ti je kvaliteta za 1500 kuna:thumbdown:...ali njega ne jebe, ipak je on PG

Yngwie
29-05-2008, 20:00
Zanimljivo je to sto nema toga sto on nije svirao , od shred metala , teskog bluesa, flaminga,mellowa,hendrixa sa portnoyom :D,klasike itd....
Lik je pojam savrsenog gitarista. Ja sam cuo da je on MIT zavrsio u roku godinu dana!

Uncle_Hendrix
29-05-2008, 20:57
Zanimljivo je to sto nema toga sto on nije svirao , od shred metala , teskog bluesa, flaminga,mellowa,hendrixa sa portnoyom :D,klasike itd....
Lik je pojam savrsenog gitarista. Ja sam cuo da je on MIT zavrsio u roku godinu dana!

A gdje svira country, gdje svira blues, gdje svira jazz, gdje svira fingerpicking, gdje svira slide, gdje svira fusion, gdje svira flamenco, gdje svira gypsy jazz, gdje svira bluegrass itd....:confused1:

Lord Sirius
29-05-2008, 22:32
A gdje svira country, gdje svira blues, gdje svira jazz, gdje svira fingerpicking, gdje svira slide, gdje svira fusion, gdje svira flamenco, gdje svira gypsy jazz, gdje svira bluegrass itd....:confused1:
Flamenco svira, a i fingerpicking, doduše sa 2 prsta, ako ne i tri. No svejedno, kod njega se svašta da nać, a mislim da je Sheehan rekao za njega da zna odsvirati više manje svaki pop/rock hit do 80tih:biggrin:

I nije završio MIT, to je za nrdove i nalazi se kod Bostona, završio je GIT u Los Anđelesu

Dagger
29-05-2008, 22:40
Flamenco svira, a i fingerpicking, doduše sa 2 prsta, ako ne i tri. No svejedno, kod njega se svašta da nać, a mislim da je Sheehan rekao za njega da zna odsvirati više manje svaki pop/rock hit do 80tih:biggrin:

I nije završio MIT, to je za nrdove i nalazi se kod Bostona, završio je GIT u Los Anđelesu
Neka, važno da je nešto završio. Zaludu mu sve ono sviranje ako je bez škole...

deyo
30-05-2008, 00:26

volim ga skoro ko rođenu mater ali bome flamenco ne svira. točka.

cabron
30-05-2008, 01:05

to nije flamenko šta on svira-on je sam reko da nezna svirat s prstima, to je za njega znanstvena fantastika.

username?
30-05-2008, 06:08

Kod Bostona je Berklee, a ne MI! A GIT je odjel za gitaru na MI-u, tako da je čovjek u principu dobro rekao.

sinisa
30-05-2008, 07:51
Kod Bostona je Berklee, a ne MI! A GIT je odjel za gitaru na MI-u, tako da je čovjek u principu dobro rekao.

Masačusets institut of tehnolodži. da, to je kod bostona ;) a git je u kaliforniji. MIT nema poseban odjel za gitaru, imaju odjel za glazbenu umjetnost ali mislim da je to vise opcenitije i da su vise usmjereni na klasicnu glazbu (puhaci, gudaci...).

Mr. Bluesman
30-05-2008, 09:00
Pretpostavljam da je Mihaljević mislio na MI, ne MIT.

http://en.wikipedia.org/wiki/Musicians_Institute

sinisa
30-05-2008, 10:16
musicians institute je GIT :D

Mr. Bluesman
30-05-2008, 11:00
musicians institute je GIT :D

Musician's Institute je Musician's Institute. GIT, KIT itd. su samo smjerovi.

Yngwie
30-05-2008, 13:25

Za razliku od ostalih shredera koje predpostavljam ti mrzis , ovaj je endem vjeruj mi...

Uncle_Hendrix
30-05-2008, 13:30
Za razliku od ostalih shredera koje predpostavljam ti mrzis , ovaj je endem vjeruj mi...

Gle, slušao sam ga i gledao, tip je zajebant i legenda, ali reći da je pojam savršenog gitariste je glupost, jer nitko nije savršen gitarist, i molim te, nemoj pretpostavljat. :wink:

Yngwie
30-05-2008, 13:32
Gle, slušao sam ga i gledao, tip je zajebant i legenda, ali reći da je pojam savršenog gitariste je glupost, jer nitko nije savršen gitarist, i molim te, nemoj pretpostavljat. :wink:

Dobro zboris al za razliku od ostalih svrstavam ga medu iznad prosjecne glazbenike jer je talenat i po.

Vlajec
30-05-2008, 13:39
Gilbert je tata mata na gitari :wink:

KresoD
30-05-2008, 14:02
Nadam se da je na novom albumu isključio onaj fakin Boss DS-1 ili šta je već... Totalno sam bio razočaran zvukom gitare na "Get out of my yard". Zujavi zujko. :mad: Valjda su mu ušesa otišla k vragu pa ne čuje visoke frekvencije... Ili baš želi postići zvuk Makita bušilice. :biggrin:

Danas sam pregledao video sa tri nove gitare (varijante Icemana) pa vidim da gazi po Xotic AC boosteru (hvala nebesima). :laugh:

sinisa
30-05-2008, 15:29
Musician's Institute je Musician's Institute. GIT, KIT itd. su samo smjerovi.

ma da, to sam mislio, da spada pod istu ustanovu. :001_smile:

Juuuurgen
30-05-2008, 15:36
Glede flamenca-PA SAM JE KAZAO DA GA NE MOŽE SVIRAT JER NIJE DOBAR U FINGERPICKINGU. Zato ga je i nazvao FLAMINGO:wink:

Vlajec
01-06-2008, 11:02
Nadam se da je na novom albumu isključio onaj fakin Boss DS-1 ili šta je već... Totalno sam bio razočaran zvukom gitare na "Get out of my yard". Zujavi zujko. :mad: Valjda su mu ušesa otišla k vragu pa ne čuje visoke frekvencije... Ili baš želi postići zvuk Makita bušilice. :biggrin:

Danas sam pregledao video sa tri nove gitare (varijante Icemana) pa vidim da gazi po Xotic AC boosteru (hvala nebesima). :laugh:

jesi mozda isprobao taj AC booster? bas me zanima

kaj se tice novog albuma,meni se soun jako dopao ;)

VooDoo
01-06-2008, 11:25

nije DS vec TS9DX s keeley modom...ne vjerujem da je ta pedala kriva

taj xotic sigurno nije vise u pedalboardu:biggrin:

marshall je krivac za poboljsanje...

Lord Sirius
01-06-2008, 15:07
MIT - Massachusetts Institute of Technology. Zadnji puta kada sam provjerio, bio je blizu Bostona. Osim ako se u zadnjih 15 minuta nije što promijenilo. A MI je nešto različito od MIT.

Lord Sirius
01-06-2008, 15:11
volim ga skoro ko rođenu mater ali bome flamenco ne svira. točka.
Kak znaš, poznaješ ga?
http://www.youtube.com/watch?v=ftBG8VppoH4
Gitara je tu, prsti su tu i noge do poda.

Lord Sirius
01-06-2008, 15:13
to nije flamenko šta on svira-on je sam reko da nezna svirat s prstima, to je za njega znanstvena fantastika.
Kako ne, vidi kako dere palcem! Palac nije prst? I još onaj solo na To Be With You.....skoro je dobar ko Slash!

cabron
01-06-2008, 16:24
Kako ne, vidi kako dere palcem! Palac nije prst? I još onaj solo na To Be With You.....skoro je dobar ko Slash!

Ti očito neznaš što znači svirat s prstima, al dobro nema veze, znam da se sprdaš pa ti opraštam.Idi u miru.

username?
01-06-2008, 17:07
MIT - Massachusetts Institute of Technology. Zadnji puta kada sam provjerio, bio je blizu Bostona. Osim ako se u zadnjih 15 minuta nije što promijenilo. A MI je nešto različito od MIT.

Jep, a ja sam napisao MI ako me oči ne varaju :wink:

Lord Sirius
01-06-2008, 17:35
Jep, a ja sam napisao MI ako me oči ne varaju :wink:Ne varaju te ovaj put, no onda nisi niti trebao komentirati moj post u kojem sam napisao da nije završio MIT.:001_smile:
Ti očito neznaš što znači svirat s prstima, al dobro nema veze, znam da se sprdaš pa ti opraštam.Idi u miru.
Kako da se netko ne sprda na ovim prepucavanjima da li svira prstima, bušilicom, flamenco, flamingo, gypsy jazz ili cayka folk guitar? Kao osoba koja od 17. ili tako neke godine podučava na GIT-u i za koju i profesionalni gitaristi i ljudi imaju pohvale sigurno nije jednodimenzionalan gitarist.

cabron
01-06-2008, 19:11
Ne varaju te ovaj put, no onda nisi niti trebao komentirati moj post u kojem sam napisao da nije završio MIT.:001_smile:

Kako da se netko ne sprda na ovim prepucavanjima da li svira prstima, bušilicom, flamenco, flamingo, gypsy jazz ili cayka folk guitar? Kao osoba koja od 17. ili tako neke godine podučava na GIT-u i za koju i profesionalni gitaristi i ljudi imaju pohvale sigurno nije jednodimenzionalan gitarist.

pa da, definitivno se nemože reć da je jednodimenzionalan, svira vrhunski taj đir koji svira, i snalazi se odlično u drugim stvarima, al nezna svirat prstima i gotovo, nije to samo u njegovom slučaju, on je tipičan primjer kako netko s trzalicom postane invalidan pa s prstima nemože niš, al on nikad nije ni radio s prstima tako da i ne govorim o njemu u tom kontekstu.
Paulo je vrhunski gitarist koji je ostavio ogroman trag u šred điru sviranja i kao i mnogi drugi on se teško može snać u flamencu ili jazzu ili neznam klasici-iako ima dobrih klasičnih pokušaja.

Uncle_Hendrix
01-06-2008, 22:15
Pa čujte ja ne vidim te dimenzije koje vi vidite. Ja vidim samo dobre glazbenike, a Gilbert sigurno spada u takve. Makar ne mogu reći da je to moj tip muzike, ali taj čovjek mi je uvijek bio drag i tako će ostati. Ne treba nužno bit svestran da bi bio dobar, najbolji dokaz su blues gitaristi, ali mislim na prave blues gitariste. Zanimljivo je vidjeti gitarista koji dobro vlada više stilova, ali to se sve može naučiti, ali za napraviti kemiju s publikom treba se rodit. Tu je Gilbert jak, ali ovaj propalitet iz mog nicka je tu ipak bio najjači. :001_smile:

Yngwie
04-06-2008, 00:22
Upravo sam pogledao na DVD-u njegov "Get out of my yard-guitar instructional DVD" sto smo mi je frend kupio kad smo bili na Pablovom koncertu u Sloveniji i mogu reci da sve skole sto sam pogleda ovu bih mogao jos 25 puta gledati.
Covjek objasni sve, od svojih pjesama pa arpeggije,vibrato,alternate picking itd.
Ma strava je

username?
09-06-2008, 15:05
Nego da nadopunim ono što sam nedavno napisao da će nam se Gilberto vratiti ove godine - saznao sam da će to biti u 10. mjesecu! Znao sam i točan datum, ali sam ga uspio zaboraviti, pa javim kad ga uspijem ponovo iščupati!

Boby
09-06-2008, 15:50
Nego da nadopunim ono što sam nedavno napisao da će nam se Gilberto vratiti ove godine - saznao sam da će to biti u 10. mjesecu! Znao sam i točan datum, ali sam ga uspio zaboraviti, pa javim kad ga uspijem ponovo iščupati!

:w00t::w00t:

Jel to sigurno?

username?
09-06-2008, 15:54
:w00t::w00t:

Jel to sigurno?

To je dogovoreno, a kao što znamo, ništa nikad nije 100% sigurno! Datumi te turneje još nisu službeno objavljeni, zato jezik za zube da ne dobijem ja po prstima radi predugog jezika (tj. tipkovnice :001_tongue:)

fret
11-06-2008, 13:22
:001_tt1::001_wub::w00t:

Skibac
16-06-2008, 08:53
http://www.eventim.hr/portal/hr/music/hard_heavy/paul_gilbert/91761/performance.html

ovo istina?

Mithrandir
16-06-2008, 08:58
na njegovoj stranici nema niš službeno kao ni na majspejsu :glare: al ono ako je :thumbup::thumbup::thumbup:

Skibac
16-06-2008, 09:01
karte su navodno 110 kn i mozes ih kupit. ako dodje, sigurno idem

Mithrandir
16-06-2008, 09:03
Pa velim ako je istina super al na njegovim službenim stranicama nema ništa :huh:

Tele-2
16-06-2008, 14:31
Odlican je lik al nema mi karizme pre dobar je ono covik oce pokazat i objasnit pristojan je to su sve odlike dobrog zeta a ne rock gitariste! Pre dostupan je da bi bio zanimljiv! Al svejedno se isplati ic na njega ako dodje opet! ps:ove nove gitare su mu uzas! Pre ogavno! Fuj!

username?
16-06-2008, 16:50
Reko sam vam da će dolazit :wink:
Samo prema mojim informacijama datum je 14., a ne 15. 10.

sinisa
16-06-2008, 17:15
Odlican je lik al nema mi karizme pre dobar je ono covik oce pokazat i objasnit pristojan je to su sve odlike dobrog zeta a ne rock gitariste! Pre dostupan je da bi bio zanimljiv! Al svejedno se isplati ic na njega ako dodje opet! ps:ove nove gitare su mu uzas! Pre ogavno! Fuj!

dakle ti kazes da je on los gitarist samo zato jer ostavlja dojam pristojnog i dobrog covjeka? svaka cast :thumbup:

Tele-2
16-06-2008, 17:21
dakle ti kazes da je on los gitarist samo zato jer ostavlja dojam pristojnog i dobrog covjeka? svaka cast :thumbup:

Ma neeeeeee!!!:bored: On je odlican gitarista KAO STA SAN I REKAO! Nego je pre pristojan za moj ukus! A u biti govorin to sta si reka! sve osim da je los daleko od toga!

sinisa
16-06-2008, 17:58
cudan si malo xD ja bi to stavio kao plus kaj nije manijakalno egocentricno djubre, al to sam samo ja xD
ubiti oces reci da lik jednostavno nije dovoljno rokenrol?

Tele-2
16-06-2008, 18:06
cudan si malo xD ja bi to stavio kao plus kaj nije manijakalno egocentricno djubre, al to sam samo ja xD
ubiti oces reci da lik jednostavno nije dovoljno rokenrol?

Hahaha ma on je roken rol ,nego sta ja znan pre normalan je a to mise nesvidja i gotovo! Volin one kretene koji znaju ko su i di su i kad ih ja pitam nesto da me strucno odjebu a ne da mi izadju u susret al to san samo ja !!!! FETISH:001_wub:

-sale-
16-06-2008, 20:58
Gilbert je car, ide se opet, samo ovaj put ću ga žicat autogram! :laugh:

WRMG
16-06-2008, 21:06
AAA!!! idemoo opeeetttt

sinisa
16-06-2008, 21:09
ja nisam bio prvi put al cu ovaj put otic xD

fret
01-07-2008, 17:39
ajmo decki PG VIP karte ;O)

VIP TICKETS are now available for my European tour (http://www.paulgilbert.com/Tour2008.html)!

A VIP TICKET includes:

* A one-hour guitar lesson with me
* VIP access to watch soundcheck
* An official tour laminate pass
* A new Paul Gilbert T-shirt, CD, instructional DVD, and guitar pick
* And of course, a ticket to the show!

Only 6 VIP tickets will be offered for each show, so reserve yours soon!

The VIP TICKET price is 130 GBP or 160 EUROS.

Reserve yours now by writing to:

viptickets@paulgilbert.com (viptickets@paulgilbert.com)

Please include:

* Your name
* The city and date where you will attend the show
* The number of VIP tickets you wish to purchase
* Your contact e-mail address

I hope to see you soon to teach you my newest guitar ideas!

Thank you,

Paul

P.S. It is fine to bring your guitar and a small audio recorder to the guitar lesson. If you have any other questions about the VIP tickets. Please write to:

viptickets@paulgilbert.com (viptickets@paulgilbert.com)p.s. preskupo za mene ;O(((

javite ovdje tko je uplatio da znamo koga zicati private lesson video kasnije :D

http://www.paulgilbert.com/PaulRedWhiteBlue.sm.jpg

username?
14-09-2008, 09:22
http://img227.imageshack.us/img227/4073/gilbertflyeryt7.jpg

:thumbup:

T0M0
14-09-2008, 09:30
Ja sam stalno mislio da je to ovog mjeseca i da neću bit u mogućnosti ići zbog ispita,no sada je to sasvim druga priča :thumbup1::biggrin:

deyo
14-09-2008, 10:55
Potpora (support) : Ivan Mihaljević :thumbup: :thumbup1:

Evo ti vidiš, Miha će mu daje sve : toplo ćebe, napitak za okrepu, utješnu riječ kad fula notu i objašnjenje kad mu crkne pojačalo usred koncerta..naime kod nas još war u hrvacka pa redukcije struje, kako se kaže, can be unexpected you know :biggrin: :blush:

u svakom slučaju dolazim i ja opet da se znojimo skupa u prvom redu

username?
14-09-2008, 10:58
Potpora (support) : Ivan Mihaljević :thumbup: :thumbup1:

Evo ti vidiš, Miha će mu daje sve : toplo ćebe, napitak za okrepu, utješnu riječ kad fula notu i objašnjenje kad mu crkne pojačalo usred koncerta..naime kod nas još war u hrvacka pa redukcije struje, kako se kaže, can be unexpected you know :biggrin: :blush:

:lol: :thumbup:

sinisa
14-09-2008, 12:19
jel uzeo ko vip kartu?

Nik
14-09-2008, 19:02
Baš sam na njegovom spejsu i slušam nove stvari. Moram priznat da mi se jako sviđa! Dolazim opet na koncert, vidimo se!

Ares
19-09-2008, 13:41
dobar dan svima:)eto kupio vip kartu za gilberta :thumbup: pa ako jos neko ima nek mi se javi :thumbup1:

lunix
21-09-2008, 14:09
a u PM, pa kud baš u srijedu? :crying::crying:

sad cu trebat tjedan dana godišnjeg uzet i pitnje dal ce mi ga odobrit:sad:

Poludim na te događaje prek tjedna:cursing:

username?
21-09-2008, 15:16

Zašto tjedan dana?
A srijeda je jer mu je tako pasalo u raspored turneje valjda...

Mr. Bluesman
21-09-2008, 16:20
A šta bi on sad trebao, imat turneju na kojoj će svirat samo petkom i subotom? Daj se spusti na zemlju... :bored:

Nik
25-09-2008, 14:42

??? Nije Zagreb na kraju svijeta!!! Pa ja dolazim iz Rijeke i radim ujutro! Šta je tu problem? Nemoj se napit pa godišnji nije potreban!

username?
26-09-2008, 23:12
dobar dan svima:)eto kupio vip kartu za gilberta :thumbup: pa ako jos neko ima nek mi se javi :thumbup1:

dobio sam informaciju da su se te vip karte razgrabile u prvom tjednu...

Ares
27-09-2008, 02:55
ja sam svoju kartu rezerviro prije cca mjesec dana, platio pay palom prije 2 tjedna i sve sređeno :thumbup1:

username?
27-09-2008, 07:24
ja sam svoju kartu rezerviro prije cca mjesec dana, platio pay palom prije 2 tjedna i sve sređeno :thumbup1:

bit će vjerojatno prije malo više od mjesec dana, al uglavnom, sve su odmah bile rezervirane...
uživaj i nauči nešto korisno, pa se vidimo kasnije! :thumbup1:

lunix
27-09-2008, 11:07
A šta bi on sad trebao, imat turneju na kojoj će svirat samo petkom i subotom? Daj se spusti na zemlju... :bored:

:laugh:
Da, baš to očekujem:001_rolleyes:

Ti uvijek nekaj moraš srati kad nemaš kaj pametnog za napisat:bored:

Nemogu ic usred tjedna jer mi je problem radi posla. I kaj sad? Valjda nesmijem izrazit nezadovoljstvo zbog toga kaj je vec nekoliko koncerata koji me zanimaju i na koje sam htjela ic održano tak usred tjedna.

Neki i rade, ne financiraju sve ovdje roditelji dok doma po cijele dane drkaju po kompjuteru

username?
27-09-2008, 13:48
pa prošli put je bio u subotu!

lunix
27-09-2008, 14:24
pa prošli put je bio u subotu!

Al ni na tome nisam bila :crying:

deyo
01-10-2008, 09:24
njega (uz Vinnie Moora) bi poželio za profu. ima taj neopterećen pristup učenju, i sve što zna odsvirati, zna i usporiti, raščlaniti i pokazati. a tko ne zna pokazati ne zna ni sam :wink: ima lude lickove, i jako je orjentiran na rifovlje i ritam, što mi se posebno sviđa kod nj.

tip je lud, čujem da je on vježbao i po 10-10.5 sati dnevno

svirao je kromatike, skale, preskok žice..sve je svirao

virtuoso
01-10-2008, 09:50
Evo opet isto...

Ares
08-10-2008, 14:31
ljudi jel problem ak ja dođem sa satriani gitarom gilbertu na svirku, i da se vratim doma sa gilbertovim potpisom na satriani gitari? :ohmy::lol:

username?
08-10-2008, 15:23
ljudi jel problem ak ja dođem sa satriani gitarom gilbertu na svirku, i da se vratim doma sa gilbertovim potpisom na satriani gitari? :ohmy::lol:

zašto bi bio problem? ako će se potpisat na skvajera, šta ne bi i na satrianija :cool:

Ares
09-10-2008, 01:31
hmmm, ne znam zbilja:ohmy: prekrasan crni js 100, na 21. polju pise đo satriani i sad da ima gilbert autogram :001_huh: mozda uzmem starog ibaneza ipak pa da se na to potpise; makar ni ova ideja da gilbert kopira satchov potpis nije losa :001_tongue:

Dragianni
09-10-2008, 06:20
Imaš još par dana vremena da prodaš js-a,onda za sitne novce kupiš korejskog pg-a. Gilbo ti ga potpiše,prodaš ga onda za velike novce i kupiš si js-1000!!! A da tako probaš!?:001_cool:

Mr.Top
09-10-2008, 10:37

A zasto se ne bi neko od forumasa potpisa gilbertu na gitaru, moze cak i vise njih? :thumbup:

username?
09-10-2008, 11:35
A zasto se ne bi neko od forumasa potpisa gilbertu na gitaru, moze cak i vise njih? :thumbup:

Odlična ideja! Mogo bi ja budući da imam pristup stageu i backstageu. Uzmem marker i dok Pablo ne gleda... :lol:

Mr.Top
09-10-2008, 16:23
Odlična ideja! Mogo bi ja budući da imam pristup stageu i backstageu. Uzmem marker i dok Pablo ne gleda... :lol:

Samo potpiši se na engleski ili japanski da te razumi čovik, hehe:thumbup1:

Roman
12-10-2008, 19:40
pretpostavljam da ce bit jos karata na ulazu, posto ne stignem do srijede u zg ... jel zna ko sa sigurnoscu da ce bit ?? prosle godine je bilo tako ...

Mr. Bluesman
12-10-2008, 19:46
Ne bih rekao da će se rasprodati... Nije ni prošli put Boogaloo bio baš prepun.

deyo
12-10-2008, 19:52
ja ipak ne idem. uletio mi šoping u grazu. a to se ne preskače

username?
12-10-2008, 20:08
pretpostavljam da ce bit jos karata na ulazu, posto ne stignem do srijede u zg ... jel zna ko sa sigurnoscu da ce bit ?? prosle godine je bilo tako ...

bit će, samo ti je na ulazu karta 20 kn skuplja nego u pretprodaji

ja ipak ne idem. uletio mi šoping u grazu. a to se ne preskače

:lol:

Mr.Top
16-10-2008, 11:59
Ako neko ima volje da malo opise ovogodisnji nastup i ako imate koji video pa uploadajte ako van se da, zanima me bas

Yngwie
16-10-2008, 13:22
Ajmo da cujemo reviewe koncerta ?? Meni je prijatelj rekao da koliko god savrseno svirao bez greske zvuk mu je previse vintage otisa... I pohvalio je nekog prijasnjeg gitarista :confused1::confused1::biggrin:

zzzec
16-10-2008, 13:45
Iskreno, njegova glazba me ostavila ravnodušnim, do neke mjere čak i razočaranim, ali jedna stvar mu se MORA priznati. Profesionalnost na vrhunskoj razini. U sat i pol vremena nisam primjetio niti jedan krivi ton, čak niti nesiguran slide. Sound gitare je bio fenomenalan, ujednačen, ničega previše, reklo bi se. Cijeli nastup je odrađen u potpunosti besprijekorno. Po osobnoj procjeni bih rekao da je atmosfera dosegnula vrhunac pri izvođenju njegove najpoznatije skladbe, Technical Difficulties te Hendrixovog blues klasika, Red House. U mixu mi je jedino bas gitara djelovala donekle zapostavljeno, ali to ni u kojem slučaju ne mogu pripisati Paulu Gilbertu osobno. Sve u svemu, godine iskustva su i više nego očite.

...da vam pokažem da i ja znam filozofirat :laugh:
In your face!!! :lol:

Dragianni
16-10-2008, 13:50
Da ne trošim riječi previše,uglavnom bi se složio s mladim kolegom Zekom!:001_cool:

Juda_KC
16-10-2008, 15:12
S ovom je svirao
http://img520.imageshack.us/my.php?image=mypictr110x110nz1.jpg
pa sad budite ljubomorni :P

-sale-
16-10-2008, 15:24
Fenomenalan koncert, bolja atmosfera i više ljudi nego zadnji put. Sound (meni) odličan, drum solo predobar, basist zakon i Gilbačeva ženica simpatična! :biggrin:

Dođi nam opet Gilbač!

S ovom je svirao
http://img520.imageshack.us/my.php?image=mypictr110x110nz1.jpg
pa sad budite ljubomorni :P

A ti si taj koji mi je opizdio high kick dok sam bio na podu i ukro mi trzaljku! :cursing:

filip989
16-10-2008, 15:32
Iskreno, njegova glazba me ostavila ravnodušnim, do neke mjere čak i razočaranim, ali jedna stvar mu se MORA priznati. Profesionalnost na vrhunskoj razini. U sat i pol vremena nisam primjetio niti jedan krivi ton, čak niti nesiguran slide. Sound gitare je bio fenomenalan, ujednačen, ničega previše, reklo bi se. Cijeli nastup je odrađen u potpunosti besprijekorno. Po osobnoj procjeni bih rekao da je atmosfera dosegnula vrhunac pri izvođenju njegove najpoznatije skladbe, Technical Difficulties te Hendrixovog blues klasika, Red House. U mixu mi je jedino bas gitara djelovala donekle zapostavljeno, ali to ni u kojem slučaju ne mogu pripisati Paulu Gilbertu osobno. Sve u svemu, godine iskustva su i više nego očite.

Pa šta ti se onda nije sviđalo?:confused1:

leslie
16-10-2008, 16:06
Pa šta ti se onda nije sviđalo?:confused1:
Pa biće ono šta je reko u prvoj rečenici-njegova glazba ilitiga skladateljstvo.
Pa mislim...stvarno:ohmy:...čovjek nije mogao napisat razumljivije nego šta jest.

Meni je bilo super,ne bih se na išta požalio!

sinisa
16-10-2008, 19:47

meni je bilo vrhunski. nijedan trenutak me nije ulovila dosada. bas mi je super bilo, pjesme, atmosfera sve. di si ti stajao da nisi bass cuo? ja sam bio u drugom redu, taman izmedju gilberta i basista i cuo sam i bass i gitaru odlicno, dok klavijature nisam skoro pa nista cuo. jedino onda kad su svirali onu laganu samo oni dvoje i kad je imala solo na red houseu :/ al zena mu je fakat zgodna. i ima dobre noge :thumbup: nemam niti jednu zamjerku na koncert, jedan od najboljih na kojima sam bio. a gilbert je car totalni :thumbup1:

username?
16-10-2008, 20:01
Iskreno, njegova glazba me ostavila ravnodušnim, do neke mjere čak i razočaranim, ali jedna stvar mu se MORA priznati. Profesionalnost na vrhunskoj razini. U sat i pol vremena nisam primjetio niti jedan krivi ton, čak niti nesiguran slide. Sound gitare je bio fenomenalan, ujednačen, ničega previše, reklo bi se.

Većinu njegovog koncerta nisam mogao odgledat, al ovo što sam gledao mi je naprosto nevjerojatno koliko točno i čisto svira...

a mene je uhvatila opasna trema... nisam mislio da će mi tako bit nakon toliko koncerata koje sam odsvirao, al ovo je ipak bio prvi solo koncert i to prije Paula Gilberta i usro sam se ko grlica :001_rolleyes:

Yngwie
16-10-2008, 20:05
Reka mi je prijatelj koji te prvi put cuje da si bio izvanredan ali bi bio jos bolji da nije poslije tebe Gilbert nastupao :001_smile:
Ja nisam mogao ici zbog prenocista al valjda ce opet doci !

zzzec
16-10-2008, 20:18
meni je bilo vrhunski. nijedan trenutak me nije ulovila dosada. bas mi je super bilo, pjesme, atmosfera sve. di si ti stajao da nisi bass cuo? ja sam bio u drugom redu, taman izmedju gilberta i basista i cuo sam i bass i gitaru odlicno, dok klavijature nisam skoro pa nista cuo. jedino onda kad su svirali onu laganu samo oni dvoje i kad je imala solo na red houseu :/ al zena mu je fakat zgodna. i ima dobre noge :thumbup: nemam niti jednu zamjerku na koncert, jedan od najboljih na kojima sam bio. a gilbert je car totalni :thumbup1:

bio sam tocno ispred pabla, u pocetku u 6.-7. redu, al sam se pred kraj nasao u 3.-4.
mislim, bilo je baseva u miksu taman koliko treba, al je to sve manje više bila dupla bas pedala po kojoj je ovaj nemilosrdno prao i bas sam primjetio da se bas gitara slabije cuje... doslovno gledam lika da svira nesto po vratu, a ne cujem tocno sta

a to mu je zena??? haha
smijesna neka zenska, ravnija od panonske nizine, al mi djeluje bas simpaticno, pogotovo kad je lupala po onom zvonu :biggrin:

sinisa
16-10-2008, 20:27
da, lik je fakat pral po duploj opako. i onaj drum solo. jeben bubnjar. a ja sam okej cuo basista... ane...nema sise, ali ima noge :DD i to kakve, bas sam taman imao fenomenalan pogled direkt na njezine noge haha :D

Dragianni
16-10-2008, 20:35
Pored ostalog,bilo mi je lijepo na koncertu vidjet i neke od "filingaša" koji Gilbu i ostale napredne gitariste nazivaju trkačim konjima...i to što su ostali do kraja koncerta!
Čestitam!:thumbup:

-sale-
16-10-2008, 21:40
da, lik je fakat pral po duploj opako. i onaj drum solo. jeben bubnjar. a ja sam okej cuo basista... ane...nema sise, ali ima noge :DD i to kakve, bas sam taman imao fenomenalan pogled direkt na njezine noge haha :D

Koje noge si ti vidio kad je traperice nosila?

sinisa
16-10-2008, 21:57
koje bozje traperice? imala je neke kratke hlacice i bijele kozne cizme.

-sale-
16-10-2008, 22:05
koje bozje traperice? imala je neke kratke hlacice i bijele kozne cizme.

Izgleda da sam bio previše zaokupiran Gilbertom! :biggrin:

ZB
16-10-2008, 22:08
Izgleda da sam bio previše zaokupiran Gilbertom! :biggrin:

Ili pivom...........

ZB

Ares
17-10-2008, 02:08
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Koncert je bio odlican, cak mi se cini bolji neg prosle godine, uzivo sam u svakom trenutku, a prije koncerta je bilo jos bolje jer sam imo vip kartu pa smo si Paul i ja malo zasvirali, ono da ga zagrijem za koncert malo:scared::ohmy: jos sam u šoku i pod dojmom;nastavak price slijedi kad dođem sebi:001_wub::thumbup1:

-sale-
17-10-2008, 10:15
Ili pivom...........

ZB

Pomalo i to! :biggrin:

filip989
19-10-2008, 13:45

Ma koje noge?!
Ona dva štapića?!
Jebote, da ima 4 noge, ne bi skorz popunila one 2 čizme!

I taj japanski perfekcionizam, žena mi je bila puno simpatičnija lani. Sad svira neki solo, a faca tipično japanska -_-

segliober
25-10-2008, 16:23
Moj cimer ga je nešto intervjuirao prije koncerta za muziku.hr.

http://muzika.hr/default.aspx?id=17930

I rekao mi je da, kad ga je upitao što misli o zadnjim Satrianijevim radovima, da ga je odjebo, nešto u stilu "ne želim pričati o njemu". Jesu li njih dvojica u nekoj svađi, ili?

Deda Pantelija
25-10-2008, 17:15

I rekao mi je da, kad ga je upitao što misli o zadnjim Satrianijevim radovima, da ga je odjebo, nešto u stilu "ne želim pričati o njemu". Jesu li njih dvojica u nekoj svađi, ili?

Pogledaj postavljeno pitanje. Na tako glupo pitanje niti ja ne bih želio ništa odgovoriti. Da, najbolje da o svom frendu veli: Je, propao je totalno jer se opija. Je, propao je totalno jer se drogira.

ywo96
25-10-2008, 17:19
Ma nisu se posvađali,pita ja Setija(odmilja Satriani)kaže da su u super odnosima,čak previše super odnosima(znate na šta mislin),pa zato Gilbi(tako Seti zove Paula(a ja ga zovem Pauli))nije tija komentirat.:P

deyo
25-10-2008, 17:37

možda zato jer mu je tvoj cimer postavio sugestibilno pitanje, očekujući da će valjda gilbert reći "..e može, ajmo sad malo skupa srat' po satrianiju.." itd.

e to se ne sme bato, žuta karta :mad:

Dragianni
25-10-2008, 22:07
možda zato jer mu je tvoj cimer postavio sugestibilno pitanje, očekujući da će valjda gilbert reći "..e može, ajmo sad malo skupa srat' po satrianiju.." itd.

e to se ne sme bato, žuta karta :mad:

Šteta što Gilbert ne dolazi na forum,tu bi fino ispekao zanat pljuvanja po kolegama! Onda bi cimer imao štivo kakvo je očekivao:thumbup:

1986
05-11-2008, 14:57
Nije bas da stujem lik, pogotivo djelo, Paula Gilberta, ali mu moram priznati da ima ukusa za dizajn gitara (ona bijela "hofner violin" je predobra!). Shodno tome, zanima me koja je ovo gitara jer nikako ne mogu to saznati guglanjem: http://lin6.mojsite.com/~groupie/galerije/68/r_Gilbert%20live2%20mala.jpg

sinisa
05-11-2008, 15:23
to je ibanez napravil posebno za njega. on si je napravil u fotosopu gitaru i napravili su mu je :D mislim da je nema u prodaji.
http://www.youtube.com/watch?v=AB-7P7RYanE to pokazuje to..

1986
05-11-2008, 15:49
to je ibanez napravil posebno za njega. on si je napravil u fotosopu gitaru i napravili su mu je :D mislim da je nema u prodaji.
http://www.youtube.com/watch?v=AB-7P7RYanE to pokazuje to..
Hmm, nije toliko lijepa koliko mi se cinila na slici, ali mi se svidjaju boje.
A ovaj Gilbert mi je pljunuti Beck! :D

Nik
03-02-2009, 10:43
Evo, baš sam saznao da se Mr. Big ponovno okuplja u originalnom sastavu za turneju po Japanu. To znači i Mr. Paul na gitari! Super!

username?
03-02-2009, 11:02
Evo, baš sam saznao da se Mr. Big ponovno okuplja u originalnom sastavu za turneju po Japanu. To znači i Mr. Paul na gitari! Super!

Smijem pitat otkud ta vijest? Jer znam da je Gilbert više puta rekao da ne postoji šansa da se ikad ponovo okupe...

Mr. Bluesman
03-02-2009, 11:09
http://www.ultimate-guitar.com/news/upcoming_tours/mr_big_to_reunite_for_japanese_tour.html

http://farm4.static.flickr.com/3464/3244200359_00cd785385.jpg

username?
03-02-2009, 11:12
http://www.ultimate-guitar.com/news/upcoming_tours/mr_big_to_reunite_for_japanese_tour.html

http://farm4.static.flickr.com/3464/3244200359_00cd785385.jpg

odlično, samo šteta da nisam u Japanu :angry:
A Eric Martin i dalje izgleda ko 16-godišnjakinja :w00t:

Mr. Bluesman
03-02-2009, 11:40
Navodno se radi samo o nekoliko koncerata.

...i to čak i više izgleda ko 16-godišnjakinja sad nego prije 20 godina. :laugh:

Nik
03-02-2009, 12:58
Smijem pitat otkud ta vijest? Jer znam da je Gilbert više puta rekao da ne postoji šansa da se ikad ponovo okupe...

Kako?? Gledao sam onu emisiju Metal Eye gdje je u intervjuu rekao da možda i ima šanse, ali ne trenutno dok ne prođe njegova solo turneja! Pa ti si svirao s njim taj put?!

username?
03-02-2009, 13:04
Kako?? Gledao sam onu emisiju Metal Eye gdje je u intervjuu rekao da možda i ima šanse, ali ne trenutno dok ne prođe njegova solo turneja! Pa ti si svirao s njim taj put?!

Hm, ne sjećam se toga...
A dobro, vidit ćemo. Čudno mi je i to što na ni jednom od službenih sajtova od članova ništa ne piše...

Dragianni
04-02-2009, 21:01
odlično, samo šteta da nisam u Japanu :angry:
A Eric Martin i dalje izgleda ko 16-godišnjakinja :w00t:

Meni ipak više sliči na sinjsku Alku Vujicu...al ona nema 16 godina već dugo:001_unsure:

Nik
04-02-2009, 22:18
Ma meni oni liče na metroseksualce... više nemaju onaj 80s look! He he..., bar se brinu o sebi i iz izgleda se vide da žive ili zdravim životom il posjećuju nekog njihovog Glumičića. Al počeli smo o njohovom izgledu,a to je manje bitno

Roman
01-03-2009, 17:28
evo ga .. pocelo je ....

http://www.youtube.com/watch?v=boftpiLM6Ss

zzzec
01-03-2009, 21:31
kako gilbert ispada iz ritma... :laugh:

username?
01-03-2009, 21:37

a tek Pat Torpey na defu :001_rolleyes:

jako volim Mr Big inače, ali ova snimka mi je deeebelo ispod njihovog nivoa... ne znam jesu to oni u zadnji čas ugovorili turneju i krenuli svirat bez da su se uvježbali ili im je jednostavno bio loš dan...
mislim da je vjerojatno kombinacija i jednog i drugog!

Dragianni
02-03-2009, 08:31

Meni prije svega izgledaju "ranjeno"...očito im se ne da prije svega...
A para im treba,režije platit treba...

username?
02-03-2009, 09:31
a evo stariji unpljugd:

http://www.youtube.com/watch?v=iLsSr2nKZxA

i jedna verzija s Kotzenom, u vrijeme kad je on bio su mi bili najbolji back vokali!

http://www.youtube.com/watch?v=CufWVTg1Ias

Mr. Bluesman
16-06-2009, 12:58
Evo i europska Mr. Big turneja...

http://metalichicka.wordpress.com/2009/06/03/tenative-mr-big-european-tour-2009/

:thumbup1:

zzzec
16-06-2009, 13:26
hmmm, mogao bi se zaletit do budimpešte... :biggrin:
samo šteta što se gilbert vratio, kotzen mi je bio 200 puta zanimljiviji, iako neke stvari gilbert jednostavno bolje svira :thumbup1:

username?
16-06-2009, 13:42
Evo i europska Mr. Big turneja...

http://metalichicka.wordpress.com/2009/06/03/tenative-mr-big-european-tour-2009/

:thumbup1:

Woohooo!!! Ide se!!!

KaOS_RCTM
16-06-2009, 13:59
povratna karta za Budimpestu je 220 kn, ako je koncert u njihovoj Areni, to je odmah pored kolodvora, prvi vlak za zagreb je u 6 ujutro (picim vjerovatno na BB Kinga pa vam mogu dat neke hintove ako cete ic na Mr Big)

username?
16-06-2009, 14:40
povratna karta za Budimpestu je 220 kn, ako je koncert u njihovoj Areni, to je odmah pored kolodvora, prvi vlak za zagreb je u 6 ujutro (picim vjerovatno na BB Kinga pa vam mogu dat neke hintove ako cete ic na Mr Top)

Valjda Mr. Big :001_rolleyes:

username?
18-06-2009, 08:17
samo šteta što se gilbert vratio, kotzen mi je bio 200 puta zanimljiviji, iako neke stvari gilbert jednostavno bolje svira :thumbup1:

Ne bi se složio! Naime, Kotzenova solo karijera mi JE zanimljivija nego Gilbertova, ali u Mr. Bigu kao gitarist i kao autor mi je Gilbert puuuuno bolje sjeo! Jedini plus Kotzenu u toj priči su fenomenalni back vokali!!!

Dragianni
18-06-2009, 09:28
Ne bi se složio! Naime, Kotzenova solo karijera mi JE zanimljivija nego Gilbertova, ali u Mr. Bigu kao gitarist i kao autor mi je Gilbert puuuuno bolje sjeo! Jedini plus Kotzenu u toj priči su fenomenalni back vokali!!!

I veliki plus Kotzenu što je izdržao turneju do kraja jer su svi u bandu bili gadno posvađani nakon Gilbertovog odlaska! Tako sam čuo iz prve,odnosno druge ruke!:001_cool:

username?
18-06-2009, 11:05
I veliki plus Kotzenu što je izdržao turneju do kraja jer su svi u bandu bili gadno posvađani nakon Gilbertovog odlaska! Tako sam čuo iz prve,odnosno druge ruke!:001_cool:

A koja je to druga ruka? :biggrin:
Ja sam čuo od Kotzena osobno! al nevezano za to, bend je zvučao puno čvršće i konkretnije s Gilbertom!

Dragianni
18-06-2009, 17:07
A koja je to druga ruka? :biggrin:
Ja sam čuo od Kotzena osobno! al nevezano za to, bend je zvučao puno čvršće i konkretnije s Gilbertom!

Bilo je prečvrsto,pa je puklo! :001_smile:
A bilo je i hitova i para...a kad isprazni se kasa...!?!? Edo Maaajka zna odgovor!:biggrin:

bad horsie
18-06-2009, 18:50
šteta šta vjerojatno neću u budimpeštu, radi mr.biga mi i je Gilbert faca !! u tom bendu je stvarno radija čuda za razliku u solo karijeri di se većinom sprda :biggrin: !! inače bi bija još jedan shreder u nizu !!

Roman
03-09-2009, 19:09
pa jer to moguce ??? karta za koncert u budimpesti je 119 eura...

username?
03-09-2009, 23:20

:confused1:

Dragianni
03-09-2009, 23:24

Je,tak su bile i za U2...pa su pol sata prije koncerta išle i za 250 kuna:001_cool:

username?
03-09-2009, 23:31
ma idem onda u Beč, tamo je 40 eura...
a i dan prije je Glenn Hughes!

Roman
04-09-2009, 00:58
po online ticket shopu je 119 E : http://www.onlineticketsshop.com/mr-big-tickets/diesel-club-budapest-17689

a po mađarskom eventimu 7.900 HUF : http://www.eventim.hu/portal/en/music/hard_heavy/mr_big/151206/performance.html

ak se ne varam tecaj forinte je 2,67 kn za 100 forinti pa ispada nekih 210 kn...

mozda online ticket shop nudi samo VIP lozu :D

username?
28-09-2009, 14:15
Vratio se iz Budimpešte s Mr. Biga! Jedan od najboljih koncerata što sam u životu pogledao!

kalina91
28-09-2009, 14:53
Vratio se iz Budimpešte s Mr. Biga! Jedan od najboljih koncerata što sam u životu pogledao!

:crying::crying::crying:

T0M0
12-06-2010, 16:19
http://www.youtube.com/watch?v=aSF0wP79iJI

Nik
13-06-2010, 09:54
He he he... Malo je puknut taj Paul...., al na pozitivan način!

Dragianni
13-06-2010, 10:02
Jel to izašao album ili tek 23.6. !?

T0M0
30-06-2010, 17:58
http://www.youtube.com/watch?v=e3zI-WwrtcA

Ares
01-07-2010, 16:25
prejaka je ova nova stvar :w00t: zelim album, al nije jos na net procurio nikako :D

pompozni
03-07-2010, 23:19
odličan je novi Gilbert, kao da se čovjek ponovno otkrio.

sasvim svježi thrash-shred-stoner-groove stil, pogotovu one stvari sa austronautskog koncerta u điru đimi h. xperience:

http://www.youtube.com/watch?v=DYbDKBcmVmQ

Odin
04-07-2010, 10:21
jeben je koncert spaceship ONE ;)

boku no atama kad se pukne smijat dok pjeva mi je najbolji moment dvd-a xD

vale4674
07-07-2010, 14:55
svaki puta zaboravim pitati.. zašto on uvijek ima te slušalice na ušima?

N3ssaya
07-07-2010, 15:22
Zaštita od buke??? Ili kao ja kad sviram bubnjeve u bendu, da ne ispadnem :lol:

Ares
07-07-2010, 18:34
upravo skino album odavde :001_tt1:
za sad odlicno zvuci :thumbup::thumbup1:
http://www.rapidshare2download.net/forums/music/528743-paul-gilbert-fuzz-universe-2010-a.html

Lord Sirius
08-07-2010, 10:04
svaki puta zaboravim pitati.. zašto on uvijek ima te slušalice na ušima?
Ima tinnitus, a i postao je gluh na neke frekvencije pa se čuva.

deyo
08-07-2010, 10:09

owned.

vale4674
08-07-2010, 10:30

also.... izgleda kao astronaut s njima. a ide uz look sa onim narančastim odijelom :001_rolleyes:

Nik
08-07-2010, 12:06
also.... izgleda kao astronaut s njima. a ide uz look sa onim narančastim odijelom :001_rolleyes:

A i zeza se pomalo čudno... ko neki svemirac! he he

Odin
08-07-2010, 12:11
http://www.youtube.com/watch?v=l9aUckjLJxU

btw primjetite na jednom dijelu pjesme,odjednom mu se gitara promijeni!! ;)