View Full Version : Offspring

gogothegogo
09-11-2003, 03:35
neznam jel ovo bilo?

sta mislite o njima?

moje misljenje:
prva tri albuma zakon (offspring, ignition i smash)
onaj Ixnay tak-tak...komercijalna zajebancija na trenutke zabavno...al ovo poslije??!?!?!?!Americanu sam poslusao i uzash uzash uzash...ovo poslije nije ni za komentirat...barem ne u ovoj rubrici...

legendarno: "kill the president lisen to the voice of reason, kill the man with power of the goverment!!!"

a cuje se "kill the president lisvoice of reason, kill the man w power o goverment!!!".. ;D

Rainy
09-11-2003, 10:23
meni su offspring uz green day medju prvim punk rock bendovima kad sam pocheo slusat tu muziku ... ne slusham ih sad u zadnje vrijeme al prije jedno 3-4 god su mi bili zakon,,,
jos sam i americanu mogao nekak prozvakat al onaj conspiracY of one... eh to ne.. 8)

Zorak
09-11-2003, 17:25
Meni su ono....ok....za cut tu i tam ovak....al ih ne slusam ovak konstantno

Pero
09-11-2003, 19:47
ja sam ih jednom puno slušao...sad baš i ne..naj albumi su mi smash i ixnay

Vedran
09-11-2003, 22:07
Dobar bend!
Najbolji album mi je Ignition... totalno dobar... e frajer ima totalno jeben glas... ne znam jos covjeka koj ga moze skinut al ono totalno!

gogothegogo
09-11-2003, 22:53
jednom smo se na probi zaje*avali na racun njegovog vokala...svirali smo neznam, self est...(neznam kak se pise ;D)
i pjevali dvoglasno i svaki krug bi povisili za jedan ton...to je bilo urnebesno ;D

Vedran
09-11-2003, 23:13
A jeste uhvatili glas njegov?

Osim kaj ste se zajebavali na racun njegov... ;)
Mislim da ne bi bio bas sretan Dexter da cuje ovo! ;D

gogothegogo
09-11-2003, 23:23
pa ja imam takav neki ne-muski glasuljak :'(

;D...ja imam nesto na tu vioku foru ...recimo lezi mi Piexies i At-the drive in.-..zisku?tak da mi nije pretjerano tesko

Vedran
09-11-2003, 23:37
Inace ne slusam te bendove.. al ak cujem negdje cu shvatit vise nego sada... a i sad te kuzim donekle kaj mislis :)

NervousStandBass
10-11-2003, 22:25
Offspring velite! Pa majku mu, znao sam da jednom mora doći i taj bend na forum...
To je bend s kojim sam ja ušao u muziku... uvijek ću ga slušat, bar mislim...
i definitivno najjači ikad album njihov mi je Ignition... a kaj je najironičnije taj album sam zadnji dobio, a... prvo sam ga imao na kaseti i to u katastrofičnoj snimci, pa ga nisam nikad slušao i mislio sam cijelo to vrijeme da je smeče a onda sam ga nedavno skinuo s neta i sad mi je def. najači ikad... :)
tolko o njima od mene... da mi je zant kad dolazi novi album i kako će zvučati...

mentoliptus
11-11-2003, 16:08
Offspring su bili genijalni...ali su se prodali. Jebiga!

Najbolji album mi je SMASH, a SELF ESTEEM je definitivno najgenijalnija pjesma!

I slazem se da dexter ima totalno fora glas!!!

gogothegogo
11-11-2003, 16:30
offspring se poceo prodavat Smashom...a Self esteem je upravo pjesma kojom su to poceli...furka na nirvanu ;)

NervousStandBass
11-11-2003, 19:24
Kak me živcira kad ekipa brije na neko prodavanje/ne prodavanje bendova... koji je to kurac... da se bendovi ne prodaju sad nitko od vas nebi cuo za nijedan bend iz amerike:nofx, gb, offspring, br, nufan, snuff, strongout, lagwagon... jer bi svi oni bili negdje zakopani u podrumu i čulo bi ih 7 susjeda i jedan pas koji je slučajno prolazio tuda dok su oni svirali... mislim, kaj brijete s tim OFFSPRING SE POČEO PRODAVAT S SELF ESTEEMOM ili SA SMASHOM... bal, bla, bla... kaj onda? ak ti se nesviđa ne slušaj!!! nemoj mi prodavat neke forice oni su smeče jer su se prodali Sonyju i oni su sad komercijalni....bla,bla...
niko te netjera da ih ikad čuješ ikad... slušaj sebe i svoj bend i svoje najbliže susjede koji lupetaju s svojim novo kupljenim bubnjevima i pojačalima i igraju se bendovske igre: KO ?E JAČE LUPETAT.... slušaj njih jer nisu komercijalni i nisu se prodali (još, jer nisu imali te sreće).... al nemojte mi tu propovijedati o nekom prodavanju/neprodavanju...

_eli_
11-11-2003, 20:07
nemogu vjerovat.. ali... ??? ..... ovaj.. slazem se s tobom... ali to vrijedi i za ostale koje nazivaju komercijalom. ja sam to inace gledala s pozitivne strane. jedino su mi mrski oni koji rade glazbu za novac-to je vec negativno... ;)

Zorak
11-11-2003, 23:11
ja isto to mislim...

a ovo kaj...pa svako bi volio zaradit na ovome kaj radi i malo se promovirat da te ljudi po svijetu cuju i onda za to dobis pare(zasluzeno) i lijepo zivis od onog kaj volis delat!

naravno da ne mjenjas muziku i stavove...

NervousStandBass
11-11-2003, 23:25
nemogu vjerovat.. ali... ??? ..... ovaj.. slazem se s tobom...
Kaj nemreš vjerovati da se slažeš samnom??? kaj sam te tak iživciro oni postovima??? ;D ;D ;D

gogothegogo
11-11-2003, 23:25
hej...osjecam se prozvan :)
ja sam reko da se offspring poceo prodavat jos na smashu jer je to istina...poceli su svirat nesto sto je bilo tada in...

ali isto tako sam prije reko da mi je Smash zakon i da mi je slijedeci album dobar...tak da...citaj malo bolje ;)

NervousStandBass
12-11-2003, 00:00
Ne frajeru! gogogogo pročitao sam ja tvoje postove... i znam kaj si rekao... i nisi ti taj koji si prozvan, već je to ona stara rasprava o tome šta je komerciajla a šta nije... bilo je toga i bit će još... al mi se neda opet sve ispočetka počinjati

Drumba
12-11-2003, 12:01
Kak me živcira kad ekipa brije na neko prodavanje/ne prodavanje bendova... koji je to kurac... da se bendovi ne prodaju sad nitko od vas nebi cuo za nijedan bend iz amerike:nofx, gb, offspring, br, nufan, snuff, strongout, lagwagon... jer bi svi oni bili negdje zakopani u podrumu i čulo bi ih 7 susjeda i jedan pas koji je slučajno prolazio tuda dok su oni svirali... mislim, kaj brijete s tim OFFSPRING SE POČEO PRODAVAT S SELF ESTEEMOM ili SA SMASHOM... bal, bla, bla... kaj onda? ak ti se nesviđa ne slušaj!!! nemoj mi prodavat neke forice oni su smeče jer su se prodali Sonyju i oni su sad komercijalni....bla,bla...
niko te netjera da ih ikad čuješ ikad... slušaj sebe i svoj bend i svoje najbliže susjede koji lupetaju s svojim novo kupljenim bubnjevima i pojačalima i igraju se bendovske igre: KO ?E JAČE LUPETAT.... slušaj njih jer nisu komercijalni i nisu se prodali (još, jer nisu imali te sreće).... al nemojte mi tu propovijedati o nekom prodavanju/neprodavanju...

Cek..sam malo! Kaj ti brijes?? Daj mi molim te definiraj kaj je po tebi komercijala?? Kak' u isti lonac mozes svrstavati offspring i Fat bendove?? Tebi su isti jedan Offspring koji su nakon Smasha potpisali za Columbiju i Good Riddance koji su na Fat Wreck Chordsu?? ???

Sorry ak' si se uvrijedio na neciji post, al' cinjenica ostaje da Offspring jesu komercijala, i da su se masno prodali, a sad dal ih netko oce i dalje slusat jer su mu zakon ili nece, to je vec druga stvar!

Meni su oni zakon..hehe gogo i meni je Kill the... zakon pjesma! :) Najbolji Albumi su mi prvi, Smash i Ixnay..ostalo poslje Ixnaya mi je smijesno..

mentoliptus
12-11-2003, 16:30
Ako vas zanima pogledajte dvd Epitaph sotry pa cete vidit dosta dokaza o tome kako i zasto su se offspring prodali.

Ukratko nakon 9 miljona prodanih primjeraka smasha i snimljenog prvog spota su odjebali epitaph i potpisali za columbiu.

NervousStandBass
12-11-2003, 16:56
Ja nemam DVD uređaj niti imam dvd epitaph story... pa daj molim te ukratko mi reci o čem se tu radi i šta se govori u tome ili bilo šta pametnoga... baš me zanima...

NervousStandBass
12-11-2003, 17:10
Cek..sam malo! Kak' u isti lonac mozes svrstavati offspring i Fat bendove??

Kak se nebi to moglo, po čem su oni sad tu nešto puno drukčiji??? Dobro,recimo naš dobro poznati Fat Mike/Nofx konstantno odjebava Mtv jer su mu glupi i dosadni, no recimo Vivi dopušta da prikazuju njegove spotove... koja je velka razlika vive i mtva, pa iskreno i nema bas sad tu neke razlike, mozda u nekoj njihovoj unutarnjoj politici u odnosu prema Izvođačima, al to ni ti ni ja niti itko od malih ljudi neznamo, samo možemo nagađati... da rezimiram, dobro je bit na vivi al ak si na mtvu odma si komercijalan... mislim to je fakat jadno razmišljanje, jer su oba kanala komercijalna... dobro da mi ti sad uspoređuješ neku Nulu i Offspring još bi shvatio, al fat bendove i offspring.... ček malo, ko sad tu koga??? i jedno i drugo je komercijala, jedni rade muziku i drugi rade muziku, jedni su u X diskografskoj kući a drugi u Y... sam je razlika u tome da jedni su "malo manje" komercijalni...
Sad mi ovo zvuči ko ona šugava reklama za neku stranku... "Oni su malo manje isti"... ;D ;D

al' cinjenica ostaje da Offspring jesu komercijala, i da su se masno prodali

Nisam ja ni rekao da je išta drukčije, jesu i jesu!

mejk
12-11-2003, 17:58
fat wreck nije major label. fat bendovi ne sviraju na nekakvim mtv awardsima i inim pizdarijama. to je jedina razlika. i fat iskljucilo punk bendove izdaje.

nofx nije na fatu, btw.

meni su od offspringa ignition i onaj prvi prvi, kak se zove, brijem da je samo s/t (ono di su beheaded, elders i to) losi, smash i ixnay dobri, americana je oke, ovo posle bezveze.

_eli_
12-11-2003, 19:07
nemogu vjerovat.. ali... ??? ..... ovaj.. slazem se s tobom...
Kaj nemreš vjerovati da se slažeš samnom??? kaj sam te tak iživciro oni postovima??? ;D ;D ;D
ne nego mi se cinilo da se uopce ne slazemo i da nam se misljenja full razilaze... na prvi pogled. :D

Pero
12-11-2003, 20:29
fat wreck nije major label. fat bendovi ne sviraju na nekakvim mtv awardsima i inim pizdarijama. to je jedina razlika. i fat iskljucilo punk bendove izdaje.

nofx nije na fatu, btw.

je ali samo war on errorism i I heard they suck live. To je ovako za lijepo vidit :)
i 45 or 46 songs je isto na fatu.

Vedran
12-11-2003, 23:20
Jooj opet o tome!?! :o ;D

Ko vas *ebe deco! ;D

Kaj se mene tice ak mi se svidja glazba odredjenog benda slusat cu je... al kad pogledate uvijek neko uleti s brijom "..al to je komercijala!". Ma jooj... da imam prilike odma bi se prodao! ;D Dobro ne sada ko zadnja kurva jer ipak imam i ja neke stavove, recimo, koji nisu punkerski zadrti al opet imam... tak da ako se misli na ovom postu !opet! raspravljat o tome ko je komercijalan a ko ne... dovidjenja ;)

Rainy
13-11-2003, 08:57
ja volim eminema ;D ;D ;D

mentoliptus
13-11-2003, 14:03
Ja nemam DVD uređaj niti imam dvd epitaph story... pa daj molim te ukratko mi reci o čem se tu radi i šta se govori u tome ili bilo šta pametnoga... baš me zanima...

Ma na dvd-u imas 22 spota, live od bad religion, live od bouncing souls, kako se radio video od pennywise i povijest epitapha. Ma govori se o tome kako su osnovali epitaph i spominju kad su offspring potpisali za njih pa kad su snimili prvi album su prodali 9miljona cda i onda su im snimili prvi spot (Come out and play). Svi su im srali da su se prodali jer su snimili spot pa su se stvarno prodali :) Poslije su potpisali za columbiu. To je bilo '94.

Ako te zanima bilo ca drugo o epitaphu samo pitaj!

NervousStandBass
06-12-2003, 19:22
evo već se vijest proširila okolo da offspring izdaje novi album... SLINTER's the name... baš me zanima kakav je... ak ga neko presluša daj nek veli svoje mišljenje o tome.. jer me zanima baš na šta sada liče...
neš sam čuo da se pokušavaju vratit korijenima ko metalca... ;D ;D

Drumba
06-12-2003, 20:23

Nema vracanja korijenima, dok si u velikoj izdavackoj kuci..mislim ne zelim bit pesimist, ali bojim se da ce biti isto sranje drugo pakovanje! :-[

Vedran
08-12-2003, 19:29

Nema vracanja korijenima, dok si u velikoj izdavackoj kuci..mislim ne zelim bit pesimist, ali bojim se da ce biti isto sranje drugo pakovanje! :-[

E pa moramo se nadat! Kaj ne?? pa kak bi drugacije bilo icega! ;D

Drumba
10-12-2003, 20:52
E pa bilo bi totalno jebeno da odjebu Sony i da odu na neki mali punk label..i da se vrate na stare staze..al to tak nejde kad se navuces na pare! ;D

mentoliptus
11-12-2003, 13:36
Ah ti komercijalni bendovi :'( >:(

scum
08-01-2004, 02:31
offspring su nastali kao proizvod post-nirvana ere (kad su inace nastali bendovi kao sto su green day, garbage, cranberries itd) i dok su bili u toj fazi sve je bilo super.... od americana-e su stvarno smeksali i stvarno nema reci o tome kako ih totalna komercijalizacija nije upropastila... mislim, bili su oni komercijalni i sa smashom, ali ipak su u neku ruku bili i inovativni... sada im je izasao ovaj singl, cini mi se da se zove hit that, a koliko sam cuo trebalo bi da im je izasao i album pre 2-3 nedelje.... ko je cuo tu novu stvar zna da od "povratka korenima" nema nista.... RIP

Drumba
08-01-2004, 13:37
offspring su nastali kao proizvod post-nirvana ere (kad su inace nastali bendovi kao sto su green day, garbage, cranberries itd) i dok su bili u toj fazi sve je bilo super.... od americana-e su stvarno smeksali i stvarno nema reci o tome kako ih totalna komercijalizacija nije upropastila... mislim, bili su oni komercijalni i sa smashom, ali ipak su u neku ruku bili i inovativni... sada im je izasao ovaj singl, cini mi se da se zove hit that, a koliko sam cuo trebalo bi da im je izasao i album pre 2-3 nedelje.... ko je cuo tu novu stvar zna da od "povratka korenima" nema nista.... RIP

Eto, znao sam..pare sve pokvare! :-\

Peric
08-01-2004, 15:10
ja sam baš pred para dana nabavio novi album od offspringa i uopce mi nije los, istina, ova stvar ''hit that'' je tragedija, gora je od pjesama od onih RASMUSA(komercijalno sranje) ili kako se već zovu. Uglavnom, taj novi album je dosta brz, i ima ok riječi, iskreno, mislio sam da će bit gori.

gogothegogo
08-01-2004, 17:44
offspring su nastali kao proizvod post-nirvana ere (kad su inace nastali bendovi kao sto su green day, garbage, cranberries itd)

i offspring i green day su nastali i izdavali albume i albume prije nirvane ;)

scum
08-01-2004, 22:11
da, ali moraš da priznaš da su postali popularni tek nakon nirvanamanie...

gogothegogo
08-01-2004, 23:52
pa sta onda??? I Metallica je postala popularna (izvan krugova fanova) isto nakon Nirvana manije...Nirvana je uvela rock u mainstream...

ali Offspring i GreenDay nisu sugavi bendici koji su uspjesni zahvaljujuci nirvani..cak nemaju nikakve slicnosti ni poveznice s nirvanom (osim mozda jedne jedine pjesme Self-esteem koja malo podsjeca)

scum
09-01-2004, 00:45
mislio sam na tip muzike koji je postao mega-popularan tad... znači heavy zvuk sa pop melodikom... i još kad tome dodaš buntovničke textove....

gogothegogo
09-01-2004, 01:53
offspring su nastali kao proizvod post-nirvana ere

to nije tocno...jednostavno nije...

a i buntovnicki textovi i heavy riffovi nisu takodjer proizvod postNirvane nego punk korjena oba benda?!?!?!? ;)

poslusaj prvi album offspringa...cisti punk...riffovi punkerski, textovi punkerski (pomalo djeciji)

"kill the president" je npr. jedna pjesma s prvog albuma...nemoze bit punkerskije od toga ;D

scum
12-01-2004, 22:31
jeste prvi album offspring odličan ali koliko znam oni su se tek sa smash proslavili, odn. sa pesmama come out and play i self esteem, a to je upravo taj tip pesama o kojim ti pričam... a što se tiče toga da je to nasleđe punka i tu si u pravu, ali misilm da je nirvana sa svojim grunge pokretom napravila jedan re-born punka, nesvesno ga gurajući u komercijalizaciju a time i uništavajući njegovu suštinu... to se jasno vidi na bendovima koji su ostali iz tog perioda, pre svega mislim na Green Day i Offspring...

Zule of Sonor
13-01-2004, 13:13
Ne želim navući bijes kolega forumaša, ali koji kurac se zamarate takvim trećerazrednim bendom koji je komercijaliziran il ne komerciajliziran, il štajaznam šta je il nije kad imate gomilu drugih koji su do jaja i za koje se zna na čemu su i ašto su na tome, bio to punk, hc, ili nešto treće.

greetings from the hardcore community.......

Drumba
13-01-2004, 13:34
Ne želim navući bijes kolega forumaša, ali koji kurac se zamarate takvim trećerazrednim bendom koji je komercijaliziran il ne komerciajliziran, il štajaznam šta je il nije kad imate gomilu drugih koji su do jaja i za koje se zna na čemu su i ašto su na tome, bio to punk, hc, ili nešto treće.

greetings from the hardcore community.......

Pa to je sve istina kaj si rekao, ali Offspring je jedan od prvih punk bendova kaj sam poceo slusat..i oni ce uvijek biti bend koji cu rado poslusat(govorim o albumima do Americane)!

Greetings from punk community.. ;D

scum
01-02-2004, 16:02
offspring sviraju kod vas za manje od mesec dana a niko ni reci o tome... cuo sam da je karta 180 kuna... koliko je to ?? jel ide neko?

ja se razmisljam... posto sam se pre nedelju dana oslobodio vojske, pa sad mogu i pasos da dobijem ;D ;D

mAnimal
01-02-2004, 16:05
Nirvana je uvela rock u mainstream...

???

gogothegogo
01-02-2004, 20:43
he he...da i meni ovak zvuci kao shit of the year, al sigurno je u nekom kontextu imalo smisla ;D

Tomi
01-02-2004, 23:10
KO IDE NA NJIHOV KONCERT?

Vedran
01-02-2004, 23:36
KO IDE NA KONCERT OD NJIH

JAAAAAAAA!!!! ;D JEDVA CEKAM!!

scum
02-02-2004, 01:56
verovatno i jaaaaa.... ;)

i niste mi rekli koliko je to evra 180 kuna?

NervousStandBass
02-02-2004, 11:07
25evra = 180kn ili tako nešto...
i ja idem isto!!! s Wexman-om i Idijotom... nadam se da će svirat stare stvari i što manje ovih novijih... ;)

Drumba
02-02-2004, 12:34
25evra = 180kn ili tako nešto...
i ja idem isto!!! s Wexman-om i Idijotom... nadam se da će svirat stare stvari i što manje ovih novijih... ;)

Not likely! Osim ak budete jaaaaaako vikali! :)

scum
05-02-2004, 22:02
jedno (glupo) pitanje... planiram da dodjem na offspring i znam da vecina ovde misli kao i ja, medjutim ljudi u mom okruzenju su u potpuno drugacijem fazonu... govore mi da jos uvek nije vreme da se ide "preko", da necu smeti da progovorim ekavicu, da ce neko da me ubije/prebije i sl... pa su me, iskreno, pomalo i zabrinuli, a kako je najverovatnije da cu sam da dodjem ipak bih voleo da cujem vase objektivno misljenje o tome?

Rainy
05-02-2004, 22:05
jedno (glupo) pitanje... planiram da dodjem na offspring i znam da vecina ovde misli kao i ja, medjutim ljudi u mom okruzenju su u potpuno drugacijem fazonu... govore mi da jos uvek nije vreme da se ide "preko", da necu smeti da progovorim ekavicu, da ce neko da me ubije/prebije i sl... pa su me, iskreno, pomalo i zabrinuli, a kako je najverovatnije da cu sam da dodjem ipak bih voleo da cujem vase objektivno misljenje o tome?

heh--- moram priznat da jos ima jako puno boneheada koji briju na taj ultranacionalizam...
osobno nemam nist protiv srba kao naroda...
uglavnom... brijem da ekipa na offspringu ce bit uglavnom tolerantni i normalni ljudi i ne vidim razloga da se brines ;)

Vedran
05-02-2004, 23:56

Ja se slazem s tobom.. i mislim da moze bit sranja oko toga.... no... malo ces morat kontrolirat jezik.... ;D NE znam ja preko ICQ pricam s deckom jednim iz Beograda i par cura takodjer tak da sam se vec totalno naviknuo ali... opreza nikad dosta... zato.... znas kaj ti je cinit... nemoj ic sam... imas neke frendove ovdje?

gogothegogo
06-02-2004, 11:40

ak ides sam stvarno bi mogao vrlo lako imat problema jer je to ipak masovno okupljaliste...

al ako se dogovoris s ljudima odavdje da ides s njima i ide vas neka grupica od 5 ili vise ljudi mislim da neces imat problema

Vedran
06-02-2004, 11:54

ak ides sam stvarno bi mogao vrlo lako imat problema jer je to ipak masovno okupljaliste...

al ako se dogovoris s ljudima odavdje da ides s njima i ide vas neka grupica od 5 ili vise ljudi mislim da neces imat problema

yeees.. tak nekaj sam i ja imao na umu..

scum
06-02-2004, 21:13
pa iskreno i ne znam mnogo ljude odatle... stavise ne znam nikog... jedino ako vi hocete da vam (da mi) pravite drustvo... ;D
a mogli bi tad da obavimo i neku cd razmenu.... ;)

NervousStandBass
06-02-2004, 22:51
evo scum-guy ja te pozivam da se pridružiš nama pa da odemo na offspring zajedno... bit ce nas par jedno 6-7, mozda i vise i nitko nema nista protiv srba pa se nemoras brinut... ja sam srbin pa mene niko ne tuče... samo me zajebavaju zbog toga, jel tak wexman ;)
eh, da i ovo ljeto je kod mene doma došo u posjet jedan sestrin frend iz beograda i išo je on najnormalnije ulicom i nije mu se ništa ružnog dogodilo, bio je ovdje 3 dana i nijednom mu se niš nije dogodilo... tak da se nemoraš brinut tolko... niš ti se nebude dogodilo...

Vedran
07-02-2004, 13:19
evo scum-guy ja te pozivam da se pridružiš nama pa da odemo na offspring zajedno... bit ce nas par jedno 6-7, mozda i vise i nitko nema nista protiv srba pa se nemoras brinut... ja sam srbin pa mene niko ne tuče... samo me zajebavaju zbog toga, jel tak wexman ;)
eh, da i ovo ljeto je kod mene doma došo u posjet jedan sestrin frend iz beograda i išo je on najnormalnije ulicom i nije mu se ništa ružnog dogodilo, bio je ovdje 3 dana i nijednom mu se niš nije dogodilo... tak da se nemoraš brinut tolko... niš ti se nebude dogodilo...

Gle ja ni nisam tolko inzistirao na toj zajebanciji ;D

E al fakat ak dolazis javi kada i sve, nije bed.. nas bu cak mozda i vise od toga broja...10tak sigurno... napravit cemo veliki žur! ;D

scum
07-02-2004, 22:28
ej ljudi hvala na pozivu... znaci mogu sa vama ;D
dogovoricemo se vec par dana pre 29og...
u svakom slucaju jos jednom hvala....

Vedran
07-02-2004, 22:55
ej ljudi hvala na pozivu... znaci mogu sa vama ;D
dogovoricemo se vec par dana pre 29og...
u svakom slucaju jos jednom hvala....

Ma nije bed.. sam ti javi...
Inace, ak zgledas ko ovaj sa slike, skuzit cemo te odmah ;D

mejk
08-02-2004, 02:27
evoooooo zoreeeeee evoooooo danaaaaaaaa
evo jureeeee i bobaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gogothegogo
08-02-2004, 03:08
nadam se da si zaboravio smajlica

:)

NervousStandBass
08-02-2004, 09:12
Mejk se opet napio pa pijan piše po forumu ;D ;D
e, mejk, kad ćeš naučiti da alkohol loše utječe na čovjeka? (ako se pije u malim količinama ;D ;D)

scum
08-02-2004, 10:14
mislim, ako neko ima nesto protiv toga sto bih dosao.... ??? ;D

NervousStandBass
08-02-2004, 10:19
o čem sad ti opet?!? koji ti je vrag??? pa nema niko niš protiv, a i da neko ima ko ga jebe... dođi, dogovorit ćemo se kad i gdje se nađemo i gotovo...
nemoj sad da te mi tu na forumu moramo molit da dođeš....

JER JA NIKOG NE MOLIM!!!!! ;D ;D ;D ;D

Pero
08-02-2004, 13:54
izgledi da ja dođem su 1:100 pošto nisam ispravio komade >:( Ali ako budem došao ću se javit idijotu ili nekome ;)

Drumba
08-02-2004, 14:53
mislim, ako neko ima nesto protiv toga sto bih dosao.... ??? ;D

Da..definitivno dodji! Bude nas gro islo! :)

NervousStandBass
08-02-2004, 15:18
kolko ono?!? negdje 15-20... tak nesto.. nevjerojatno ko da su offspring neznam kaj posebno.. a ubiti su lagano zaqrac

Drumba
08-02-2004, 16:27
kolko ono?!? negdje 15-20... tak nesto.. nevjerojatno ko da su offspring neznam kaj posebno.. a ubiti su lagano zaqrac

Pa da ustvari..ja nisam ni mislio ic, al kad ste me nagovorili! ;D

mejk
09-02-2004, 00:40
Dan Hrvata
Volimo te Franjo ti Hrvatski rode
Ti svoj narod vodis do slobode
Prosao si muke za svoje Hrvate
Samo takav budi nas rodeni brate

Tridesetog svibnja nas je dan
Proslavimo u veselju nas rodendan
Nek se pjeva, nek se ori
Nek svi znaju da Hrvatska postoji

Oj Hrvatsko domovino mila
Vrati nama iz tudine sina
Nek se vrati dragom rodu svome
Rodom svome, rodom Hrvatskome

Crven, bijeli, plavi, nas je barjak dragi
Nek se vjecno vije nase sretne Kroacije

mejk
09-02-2004, 00:41
btw, salim se, posto vidim da je neko preozbiljan :-\

Vedran
09-02-2004, 21:47
btw, salim se, posto vidim da je neko preozbiljan :-\

ne znam ja al meni je sve ovo jako smjesno ;D

Tomi
10-02-2004, 10:59
U koliko sati počinje koncert?
Nabavil sam kartu pa se moram nabrijat malo ;D

scum
26-02-2004, 09:22
ej ljudi, jel' vazi jos onaj poziv za nedelju?

Vedran
26-02-2004, 21:43
ej ljudi, jel' vazi jos onaj poziv za nedelju?

Gle mi cekamo tebe da se javis...
Pa ti reci kad mislis doc i sve ostalo pa cemo prilagodit plan tome...

scum
26-02-2004, 23:00
ja imam voz odavde u 6:20 i tu sam oko 13:15 koliko se secam...
e sad, ne znam kad pocinje koncert, odn. kad se zavrsava.... uglavnom bilo bi dobro da odemo da izblejimo malo po zagrebu i/ili ubijemo par piva... jel ima neki turisticki vodic-dobrovoljac?

kakva je situacija na koncertima tu po pitanju unosenja fotoaparata, posto bi voleo da slikam malo?

NervousStandBass
27-02-2004, 08:38
kolko ja znam nitko živ nezna kad počinje koncert :D
evo, naš plan je u nedjelju poslije ručka otić na neko pićence ili neš slično... pa zapit se do koncerta i onda oko 6 ili 7 krenut prema Domu Sportova...
Ak ti dolaziš u 13:15 onda bi se mogli naći negdje oko 2, 3... ak očeš da te neko tur-gajda ja se osobno javljam... al ja neznam kako tebe prepoznati :D (mislim, lakko ako ti izgledaš ko na ovoj slici)...
Probat ću i wexa i Drumbu i Ididjota nagovorit da idu samnom... al za Idijota sam 99% siguran da neće jer dolazi s curom u nedjelju a onda znamo kaj će bit prije koncerta ;)

scum
27-02-2004, 09:39
radi prepoznavanja evo i moje slike... ipak ne izgledam kao na avataru ;D ;)

Doci cu verovatno u ovoj kombinaciji... znaci "fajerka", svetlo plave farmerke i cokule... jedino ako bude neka veca zima dolazim u zimskoj jakni...

scum
27-02-2004, 09:42
to bi bilo to sto se tice toga kako cu da budem obucen, a posto je to slika od pre godinu i po dana u medjuvremenu sam osim kose pustio malo i stomak :P tako da sad izgledam ovako

scum
27-02-2004, 10:01
eto resen je problem sto se tice prepoznavanja... mogli bi da odredimo i tacno neko mesto cisto da ne bude zabune... tipa kod nekog kioska ili nekog poznatijeg i uocljivijeg mesta....
a ako uzmemo u obzir da ce voz verovatno malo da kasni, odgovara mi i vreme nalazenja...
a bilo bi dobro NS! ako mozes da mi posaljes na pp tvoj broj mobilnog telefona pa ako se budem negde izgubio da mogu da te cimnem ili posaljem SMS.... valjda rade poruke na toj relaciji... moj broj je +381 63 380179 pa ako ti stigne poruka sa tog broja da znas ko je... u svakom slucaju dogovoricemo se jos...

mejk
27-02-2004, 13:22
mogo bi i ja s vama u nedjelju na picence, a?
wex javi mi se.
bicu ja i na koncertu al idem sa nekim drugim frendovima kaj su mi karte nabavili.
a sudeci prema slici, ne bi htio biti u pogu blizu scum-a da mi ne bi neki organ otpao ;D

scum
28-02-2004, 16:50
ej NS! (a i ostali) 'ajde da utvrdimo tacno vreme susreta... jel nije problem da se nadjemo u 14:15 (moze i ranije sto se mene tice, a ako bas mora moze i kasnije) na zeleznickoj stanici?

scum
29-02-2004, 04:09
e evo ja upravo krecem... dogovorio sam se sa NS!om da se nadjemo u "14:40 ispred glavnog kolodvora, ispod sata koji visi na ulazu".. pa mejk, wex i ostali ako ste voljni da se vidimo, popricamo po koju i sl...

Pero
29-02-2004, 16:25
nadam se da netko samo zajebava da su odgođeni jer su im kamioni sa opremom zapeli u sloveniji! ??? :-\
Ma ne vjerujem da je to istina...
Ja ionako ne idem ali bi bio bed jer neki dolaze stvarno izdaleka...npr scum

mejk
29-02-2004, 16:37
stvarno je odgodjen
informacija drito od covjeka koji organizira.

Peric
29-02-2004, 18:06
Bed...meni je sada tipica isto poslala poruku da nema ništa

RAMONA
29-02-2004, 18:56
a jadan scum,kaj će on sad? :-\

Zorak
29-02-2004, 19:37
bu spal s NS-om ;D

Azra
29-02-2004, 21:21
e, ala su nas sjebali ofspringi....
:D

Rainy
29-02-2004, 21:24

hehe...sad kao mochvara organizira slusaonu kao nadoknada...lol...
cestitm zg open airu kaj su opet uspjeli usrati organizaciju konca...
a vama koji ste kupili karte umjesto da idete u urk od srca preporucam da uzmete lopate i odete u sloveniju ;D ;)

Pero
29-02-2004, 21:31
baš su sjebali stvar. i to na dan koncerta! :-\ :(

Azra
29-02-2004, 21:49
a vama koji ste kupili karte umjesto da idete u urk od srca preporucam da uzmete lopate i odete u sloveniju ;D ;)

sva sreca da nisam kupila kartu ;D

NervousStandBass
01-03-2004, 09:32
yes,yes odgođen je koncert, pizda im materina, pičke debele amerske... al u močvari nije bilo tolko loše, osim kad su svirali Kavasaki3p.. oni su mi katastrofa... jad i bjeda... al su zato hladno pivo nadoknadili :D
A za scuma... i meni ga je žao.. fakat bed... neznam kak je čovjek završio nakraju.. mi smo jedno do 2 bili s njim a onda neznam kaj je bilo.. kolko znam išao je spavat na kolodvor il tako nešto... totalni bed...
ajd scum javi se kad stigneš da znamo da je sve uredu s tobom!

Vedran
01-03-2004, 10:30
Da oko pol 3h smo se frend i ja pozdravili od scuma a on je s Klikom u ruci hrabro koracao velikim koracima ;) prema Glavnom Kolodvoru.. naime kad pogledam sve skupa bilo cist okay.. makar je moglo biti bolje... e scum javi se sto prije kao sto rekoh danas ujutro... velika pusiona kaj drugo... :-\

mejk
01-03-2004, 13:21
cek a sta je to bilo jucer u mocvari?

btw, ne znam ak ste znali, koncert je skroz otkazan (tj nije danas kak sam ja cuo jucer da ce bit)

Vedran
01-03-2004, 14:22
cek a sta je to bilo jucer u mocvari?

btw, ne znam ak ste znali, koncert je skroz otkazan (tj nije danas kak sam ja cuo jucer da ce bit)

U mochvari su org. konc Kwasakija i Hladnog Piva... tak da ludim fanovima ublaze bolove ;D

Drumba
01-03-2004, 14:32

Ma scuma su sjebali..gamad americka! >:(

Eto scum..fakat nam je zao kaj je to tak ispalo! :-\ By the way, puno hvala na cd-ovima i domacim goodies-ima, nadam se da ce slijedeci put kad dodjes bolje ispast! :)

scum
02-03-2004, 23:59
ma nista nista za cdove... ako treba jos nesto odavde, samo javite... pa kad (i "ako" da ne baxuziram) budem dolazio sledeci put da ponesem... reci sta ti se najvise svidelo od onoga...

a sto se tice goodiesa... jos uvek ne mogu da poverujem da ste se onoliko odusevili cipiripijem...

NervousStandBass
03-03-2004, 11:42
a sto se tice goodiesa... jos uvek ne mogu da poverujem da ste se onoliko odusevili cipiripijem...

Pa kad je cipiripi jebena čokolada... fakat zakon, a i piva nije bila loša, vino doduše nisam probao i to mi je žao, al valjda ćemo imat priliku te vidjet još koji put :D :D pa ću i ja tvoje vino probat Car Lazar ;)

Drumba
03-03-2004, 13:20
ma nista nista za cdove... ako treba jos nesto odavde, samo javite... pa kad (i "ako" da ne baxuziram) budem dolazio sledeci put da ponesem... reci sta ti se najvise svidelo od onoga...

Pa jos nisam sve ni posteno preslusao..ali od bendova koje sam prvi put cuo, najvise su me se dojmili Doghouse!

E, stvarno su dobri..bolji od Debelog Precjednika! :) Jedva cekam da ovdje dodju..

E..a ti si nama doneso cipiripi(drugi put mozes i manchmallow, iako ga i kod nas ima za kupit, ali kod vas je to puno jeftinije ;D), koji stvarno nisam vidio nekih 10 godina sigurno..a sad, reci ti..sta da mi tebi donesemo kad budemo dolazili(osim Zivotinjskog Carstva naravno ;D)?

Peric
03-03-2004, 16:17
Imaju koji sajt ''Doghouse'' ?

scum
03-03-2004, 17:51
E..a ti si nama doneso cipiripi(drugi put mozes i manchmallow, iako ga i kod nas ima za kupit, ali kod vas je to puno jeftinije ;D), koji stvarno nisam vidio nekih 10 godina sigurno..a sad, reci ti..sta da mi tebi donesemo kad budemo dolazili(osim Zivotinjskog Carstva naravno ;D)?

pa sad kad sam se vracao, kupio sam na stanici tonu ki-kija i bronhi bonbona tako da sam napravio rezerve za narednih mesec dana ;D... tako da mi nista drugo ne pada na pamet...

a za doghouse ne znam da li imaju sajt... uglavnom pokusavao sam da nadjem par puta nesto o njima i bezuspesno...

Peric
03-03-2004, 20:49
jebote, ja sad stalno miješam ''DOGHOUSE'' i ''DOGWOOD''(oni su isto dobri)

Vedran
03-03-2004, 21:58

Pa kad je cipiripi jebena čokolada... fakat zakon, a i piva nije bila loša, vino doduše nisam probao i to mi je žao, al valjda ćemo imat priliku te vidjet još koji put :D :D pa ću i ja tvoje vino probat Car Lazar ;)

E a ja nisam probao taj cipiripi ali sam probao sav alkohol ;D EE VINO JE JEBENO!!!!! kak je dobro,strasno.... poslije toga onaj ribar mi je bio ko da trljam grlom po razbijenom staklu..
Vino rula, piva je tak tak... ocu MB (ako se sjecam dobro ;D)

scum
03-03-2004, 23:59
ok.... mb - "svetsko a nase" kako ide reklama... ni ja ga jos nisam probao, ali ima vremena...

mentoliptus
04-03-2004, 14:25
Kasno palim ali offspring su jebene pickice i selloutovi!!! >:(
Bili su u zg dan poslje otkazanog koncerta i nisu htjeli svirat da se ne umore!!! Ke debili!!! >:(
Samo nek se probaju vratit svirat tu... >:(

Necromancer
27-09-2004, 22:50
neznam jel ovo bilo?

sta mislite o njima?

moje misljenje:
prva tri albuma zakon (offspring, ignition i smash)
onaj Ixnay tak-tak...komercijalna zajebancija na trenutke zabavno...al ovo poslije??!?!?!?!Americanu sam poslusao i uzash uzash uzash...ovo poslije nije ni za komentirat...barem ne u ovoj rubrici...

legendarno: "kill the president lisen to the voice of reason, kill the man with power of the goverment!!!"

a cuje se "kill the president lisvoice of reason, kill the man w power o goverment!!!".. ;D

Po meni su prva 2 albuma ok,a ovo dalje ne bi ni tija komentirat  :(

Gwairin
12-02-2005, 23:32
Evo taman preslušavam Americanu i sve su mi pisme dobro posebno Pay the Man.Ima stvarno dobrih pisama.To je jedan od rijetkih punk bendova koji mi paše!!!

Hilikus
13-02-2005, 00:54
ma nema do smash-a.... najaci album... a posli su se komercijalizirali i razvodnili... a sta's..

Sida
13-02-2005, 11:49
Ja se uglavnom slažem s gogom al najbolji album mi je The Offspring... i najpunkerskiji!

Vedran
13-02-2005, 13:44
Ma Offspring nije ono kaj je nekoc bio al ih dalje postujem do jaja.. makar su me razocarali odgodom koncerta.. heemm. pi*ke.. al okay su likovi! :)

Lord
13-02-2005, 13:52
odgodom koncerta.. heemm. pi*ke.. al okay su likovi!  :)
pa kolko se ja sjecam, kamioni su im zapeli negdje u oluji u sloveniji tak da im oprema nije dosla do zagreba, a oni su dosli...
znaci, nisu namjerno odgodili konc nego se to slucajno desilo..,

Vedran
13-02-2005, 14:55
pa kolko se ja sjecam, kamioni su im zapeli  negdje u oluji u sloveniji tak da im oprema nije dosla do zagreba, a oni su dosli...
znaci, nisu namjerno odgodili konc nego se to slucajno desilo..,

Da su face! otisli bi svirat u mocvaru na njihovoj opremi.. a ne ovaak... nisu oni vise PUNK u pravom smislu rijeci!

paulie_loan
13-02-2005, 23:19
Ma ša uopće ovaj topic radi u panku?

Pero
16-02-2005, 20:18
Draga paulie ni ja ne znam jer i meni su za k*rac!!! al o  ukusima se ne raspravlja...ali ipak šta oni rade ili još bolje kakve oni veze imaju uopće s pankom...

amiko ča si i ti iz pazina? lipo lipo...
nemojte prdit po offspringu..ne slušam ih..tj slušao sam do americane...prije su mi bili zakon..pogotovo smash! i definitivno su punk oni albumi offspring, ignition i smash..a i ixnay je zakon ali ono je laganije..ma neka.

freak of ramones
16-02-2005, 20:39
amiko ke si ti???

Pero
16-02-2005, 20:44
amiko ke si ti???

ja san tebe prvi pita ;)
Ja san pero...ko ča vidiš...ma neznan ku me znaš
ti?

freak of ramones
16-02-2005, 20:46
Army secret!!!kolko god.imaš jer ja imam brzo 17,pa ako me znaš...

Pero
16-02-2005, 20:47
Army secret!!!kolko god.imaš jer ja imam brzo 17,pa ako me znaš...

ja imam brzo 18. znamo se vjerovatno..pazin je skoro pa selo.
sviran za abnormal ku ti ča pomore. Daj reči ki si....
btw...admini..sorry na offtopicu :) slobodno poslije pobrišite

freak of ramones
16-02-2005, 20:52
ja sam ti inače iz buzeta...al tu moram u prokleti popravni dom(klasična gimnazija)...ha...ni bed za offspring... :-\

Vedran
16-02-2005, 20:52
ja imam brzo 18. znamo se vjerovatno..pazin je skoro pa selo.
sviran za abnormal ku ti ča pomore. Daj reči ki si....
btw...admini..sorry na offtopicu :) slobodno poslije pobrišite

Admini??? a Moderator?? ee sad ste nadaprali.. em kaj offtopicarite.. nis vas se ne kuzim!  ;D ;)

Pero
16-02-2005, 20:55
Admini??? a Moderator?? ee sad ste nadaprali.. em kaj offtopicarite.. nis vas se ne kuzim!  ;D ;)

aj drek mislio sam na moderatore :)
Btw..di je perica..je kupio komp? svira još? nije valjda i gitaru prodao? :)

Freak..a znači buzet..a onda se neznamo...jedino iz viđenja

Vedran
16-02-2005, 20:58
aj drek mislio sam na moderatore :)
Btw..di je perica..je kupio komp? svira još? nije valjda i gitaru prodao? :)

Ma kakvi.. covjek samo svira .. stalno neke probe, al ne s Dolibasijom ;D
Ne bu on jos tako brzo kupio komp...

Pero
16-02-2005, 21:25
Ma kakvi.. covjek samo svira .. stalno neke probe, al ne s Dolibasijom  ;D
Ne bu on jos tako brzo kupio komp...

a super super..neka..igut su zakon...pozdravi ga ako ga vidiš!
Šta će igut sad snimat ubrzo ili?

Vedran
16-02-2005, 21:43

Pojma ti ja nemam... perica ti ne zeli pricat uopce o bendovima vani.. dapace.. bjezi od nas kad pocnemo ;D

paulie_loan
16-02-2005, 23:16
ej, paulie je muško. hm. valjda jesam. :D

freak of ramones
17-02-2005, 14:28
skužaj...malo sam se zaje*o!!! :o

paulie_loan
18-02-2005, 20:24
a eto, događa se i najboiljima? :D

Drumba
18-02-2005, 21:19
btw...admini..sorry na offtopicu slobodno poslije pobrišite

Ma offspring je i tak sad postao sranje i sramota za cijeli punk, pa nije bed ak im offtopicarimo u topicu! ;D

Bio sam juce s Pericom vani i reko je da im je izasla recenzija u nekom full poznatom americkom muzickom casopisu(ne znam kojem), i da su ih spljuvali do jaja! ;D

Pero
18-02-2005, 21:29
Bio sam juce s Pericom vani i reko je da im je izasla recenzija u nekom full poznatom americkom muzickom casopisu(ne znam kojem), i da su ih spljuvali do jaja! ;D

je...tako im piše na forumu..
Jebote al ga netko sere.... ::) :-\
Jebiga...ako po njima tako seru..neznam šta bi rekli za moj bend.,.hehehe...
pa meni je baš zakon igutov demo ;)

"bad guitar solos, mosh metal guitar licks, heavy assed korn drum beats and vocals that sounds a lot like pantera. oh, and break downs that go acoustic and mellow. sorry guys, you might like metal, but you are playing what I call mosh (grow some hair and seek out some roots). and over production and triggers are a must?"

mr murdoc
05-02-2006, 09:49
meni su offspring institucija i bend koji je rastao sa vremenom i promjenama, a kritike na njihov racun ne uziman za ozbiljno jer ih pisu uglavnom klinci ili oni koji se jos uvijek tako osjecaju!!!

NervousStandBass
05-02-2006, 20:38
meni su offspring institucija i bend koji je rastao sa vremenom i promjenama, a kritike na njihov racun ne uziman za ozbiljno jer ih pisu uglavnom klinci ili oni koji se jos uvijek tako osjecaju!!!

nisam bas skuzio sta si ovime TOCNO htio reci al neka... Offspring institucija... hehehhe :D smijesno :D
offspring je davno zaboravljen bend koji nije dorastao danasnjem vremenu. no unatoc tomu u proslosti sam ih smatrao velikima...

teac
06-02-2006, 20:40
yeah bb

mr murdoc
06-02-2006, 21:07
bio sam prosle godine na njihovom koncertu i tamo sam vidio gomilu tipova koji su po njima bljuvali i pricali spike tipa" oni su proslost", ali su na koncertu bili u prvim redovima i picili pogo do besvjesti...kakva dosljednost ,kakav nedorasli modernizam...offspring su zakon i to je to!!!

NervousStandBass
06-02-2006, 22:11
kakav nedorasli modernizam

kakav izraz :D hehehe... smiješno... što li si htio ovime reći? modernizam? i'm falling behind
uglavnom, ja i dalje volim poslušati pokoju pjesmu Offspringa, i svakog čovu koji ih je nekoć veličao danas prešora nostaligija (modernizam? :) ) pa zapleše u ritmu offspringove pjesme...

mislim da si malo pomješao stvarčice, sinko... jedno je dobar koncert starog benda, a drugo je taj tvoj modernizam... :) hehhee... smiješno...

jeremy
07-02-2006, 00:13
offspring je legendaran bend koji je definitvno ispisao jednu stranicu muzicke povijesti... po meni su imali svoj stvaralacki vrhunac daaavno prije kad su izdali Smash. imali su josh dobrih pjesama nakon toga, ali nikad vishe tako dobar album

davno sam prerastao offspring i moram priznati da me najjace opere nostalgija za smashom...

a takodjer smatram (al to je moje osobno misljenje) da je offspring trebao vec davno u mirovinu... slicno kao i green day...

mr murdoc
07-02-2006, 08:03
kakav izraz :D hehehe... smiješno... što li si htio ovime reći? modernizam? i'm falling behind
uglavnom, ja i dalje volim poslušati pokoju pjesmu Offspringa, i svakog čovu koji ih je nekoć veličao danas prešora nostaligija (modernizam? :) ) pa zapleše u ritmu offspringove pjesme...

mislim da si malo pomješao stvarčice, sinko... jedno je dobar koncert starog benda, a drugo je taj tvoj modernizam... :) hehhee... smiješno...

vidim da nisi upoznat sa trenutnim nacinom osvrta na glazbu i da ti treba vremena da ti to sjedne, ali nema veze ovo je topic o offspringu i neka kao takav to i ostane :)

NervousStandBass
07-02-2006, 10:20
vidim da nisi upoznat sa trenutnim nacinom osvrta na glazbu i da ti treba vremena da ti to sjedne, ali nema veze ovo je topic o offspringu i neka kao takav to i ostane :)

trenutnim nacinom osvrta na glazbu? kakav je to? zar nije da svaki covjek ima svoj osobni osvrt na glazbu :)
ovo jest topik o offspringu, ali neznam zasto nebi ovo do kraja rijesili, tako i tako se nista ne dogada ovdje u panku... :D

teac
07-02-2006, 17:51
davno sam prerastao offspring i moram priznati da me najjace opere nostalgija za smashom...

stari nisam neki offspring fan ali kako mozes prerasti neku muziku?pliz mi to objasni...tnx

Free_eye
07-02-2006, 17:55
stari nisam neki offspring fan ali kako mozes prerasti neku muziku?pliz mi to objasni...tnx

isto ko sto prerastes čokolino .. i guess

al ne prerastu ga svi ... ja ne recimo .. iako ga nisam jeo vec .. 7-8 godina ... tako me pere .. jooooooooj , idem ga kupit!!!!!!!!!

mr murdoc
07-02-2006, 20:33
trenutnim nacinom osvrta na glazbu? kakav je to? zar nije da svaki covjek ima svoj osobni osvrt na glazbu :)
ovo jest topik o offspringu, ali neznam zasto nebi ovo do kraja rijesili, tako i tako se nista ne dogada ovdje u panku... :D

ajde dobro , mislim da su offspring ipak bili bend koji je pank priblizio sirim strukturama slusalaca i ako zbog nicega drugog onda zbog toga zasluzuje priznanje.
osobno ih nikad nisam prerastao ili prestao voliti jer je tako nesto moguce samo na rijecima. naravno danas su drugi bendovi u diru (i to dobri) ali osjecam se duznim samom sebi napisati par rijeci o offspringu i to je istina za mene jedina. ;)

jeremy
07-02-2006, 23:27

ma mozda ta rijec prerastao zvuci grubo...
mislim na to da sam u medjuvremenu otkrio puno druge muzike..., zanimljivije, drugacije... slusao sam offspring kad sam bio klinac i tad sam brijao potpuno drugacije spike, a paralelno s time je isla i takva mjuza... kako sam vremenom odrastao i postajao ozbiljniji, tako sam i promijenio glazbene ukuse... bolje reci "nadogradio"...
jednostavno receno... kad dodjem doma ne ubacim vishe offspring u cd, vec npr. milesa davisa...

teac
08-02-2006, 08:36
to vec normalnije zvuci

NervousStandBass
08-02-2006, 10:45
ajde dobro , mislim da su offspring ipak bili bend koji je pank priblizio sirim strukturama slusalaca i ako zbog nicega drugog onda zbog toga zasluzuje priznanje.
osobno ih nikad nisam prerastao ili prestao voliti jer je tako nesto moguce samo na rijecima. naravno danas su drugi bendovi u diru (i to dobri) ali osjecam se duznim samom sebi napisati par rijeci o offspringu i to je istina za mene jedina. ;)

respect!
same here :)

Hetson
11-05-2007, 13:18
dok su bili na epitaphu bili su jeben bend... da nisu snimali pop sranja koja sluze iskljucivo kao izvor dobre zarade ostali bi mi jako drag bend... btw, ne znam o kakvom to super glasu pricate sto se dextera tice - cuo sam valjda pet razlicitih live snimki i na svakoj se bori sam sa sobom da mu ne pukne glas... :confused: :bigsmile:

juka vk
27-12-2007, 23:46
Jel zna ko di se mogu kupiti majce od offspring-a, mogu biti i orginal (kao sto prodaju na svojoj stranici) ali i nemoraju, trazio sam na netu ali nigdje nisam mogo naci

(znam da nije pravi podforum ali posizio sam nemogu naci nigdje a glupo mi je da narucujem s njihove stranice, kolko ce postarina izacccccccccc)

fala

Hetson
27-12-2007, 23:57
ne znam di ima offspring ali znam di ima bad religion. oni su ti bolji. :wink:

FretBoy
28-12-2007, 10:03
Jel zna ko di se mogu kupiti majce od offspring-a, mogu biti i orginal (kao sto prodaju na svojoj stranici) ali i nemoraju, trazio sam na netu ali nigdje nisam mogo naci

(znam da nije pravi podforum ali posizio sam nemogu naci nigdje a glupo mi je da narucujem s njihove stranice, kolko ce postarina izacccccccccc)

fala

http://stress.hr probaj tu
Dodje ti postom i na posti platis

Vedran
28-12-2007, 11:09
Jedino jos mozda u Dirty Old Shop u Zagrebu ili u Ilici u Rupi al te majce nakon par pranju postanu ultra manje :lol:

Hetson
28-12-2007, 13:51
a kaj njemu znaci iz vinkovaca dirty old... :angry::confused1: a u dirty old-u nema offspringa... glavno da ima pet razlicitih AFI motiva... :laugh:

The Grouch
13-06-2008, 01:35
http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?t=114919

Fretboy mi neki dan rekao da imaju novu stvar pa isao poslusat a ono usput naletio i na cijeli novi album pa evo da podijelim s vama...

Vedran
13-06-2008, 15:36
http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?t=114919

Fretboy mi neki dan rekao da imaju novu stvar pa isao poslusat a ono usput naletio i na cijeli novi album pa evo da podijelim s vama...

Kaj je to na emulu? aj ak nadjes na rapidshareu daj.

sinisa
13-06-2008, 16:17
http://rapidshare.com/files/121292640/Offspring_-_Rise_and_Fall_Rage_and_Grace__2008_-192kbps.rar
pass: dead ~ walter

Vedran
14-06-2008, 09:39
Hvala!!:thumbup:

Vedran
14-06-2008, 10:38
hahaha bolje da nisam skidao taj album...:lol:

Hetson
16-06-2008, 11:24
hahaha bolje da nisam skidao taj album...:lol:

DREK!

immposible_is_nothing
02-02-2009, 16:51
A ma, ja ću samo reć da su mi offspring dobri. A šta sad. Kako neki tule prodali su se. Booo, i blink 182 su mi super, najdraže mi je sve od flyswattera pa do dude rancha, a ono novije samo emoti slušaju. A šta ćeš, ljudi se mijenjaju. Ja još uvijek slušam offspring i blink i pennywise koliko god se oni mijenjali. Booo, izgleda da sam odana. Heh, koji sam ja jerk. I šta fali Dexterovom glasu?A Noodles je spaljen. Hehe...I Greg i Pete...
Eh...Rona i Atoma nema više. Zašto nas bubnjare mijenjaju ko gaće... Oke, oke, počela sam mljet gluposti, bolje da začepim...

Ranko
02-02-2009, 17:42
A ma, ja ću samo reć da su mi offspring dobri. A šta sad. Kako neki tule prodali su se. Booo, i blink 182 su mi super, najdraže mi je sve od flyswattera pa do dude rancha, a ono novije samo emoti slušaju. A šta ćeš, ljudi se mijenjaju. Ja još uvijek slušam offspring i blink i pennywise koliko god se oni mijenjali. Booo, izgleda da sam odana. Heh, koji sam ja jerk. I šta fali Dexterovom glasu?A Noodles je spaljen. Hehe...I Greg i Pete...
Eh...Rona i Atoma nema više. Zašto nas bubnjare mijenjaju ko gaće... Oke, oke, počela sam mljet gluposti, bolje da začepim...

http://www.youtube.com/watch?v=Yavx9yxTrsw&feature=PlayList&p=BD478FE974BB5309&index=0&playnext=1

Grungefreak
02-02-2009, 19:49
brzo i rado bi joj usta začepio s nečim :laugh:

btw. htio sam reć da su ovi iz offspringa otišli u ku*ac otkako je ron otišao...

Darkworker
09-08-2009, 17:21
Jel ide ko na koncert 5.09. u Tvornicu?

Grungefreak
09-08-2009, 19:08
ja danas naručio kartu... za stare dane, kad nisu htjeli prije doć...

Mr. Matej
11-08-2009, 12:31
meni su super...nadam se sada na koncert:tongue_smilie:

Backpack
31-08-2009, 09:36
Evo jedan sveobuhvatni članak o Offspring:

http://www.backpackrock.net/the-offspring-article

Hetson
06-09-2009, 02:37
http://www.setlist.fm/setlist/the-offspring/2009/tvornica-zagreb-croatia-6bd79a4a.html

Frances
06-09-2009, 11:57
meni bilo super al malo prekratko.

Patak
06-09-2009, 22:21
Bilo je super sam jel neko primjetio kak je ritam gitarist stajao iza pored bubnjara jel naprijed nije bilo mjesta, pozornica je ono užasno mala :thumbdown:

Sve u svemu atmosfera je bila predobra, jedva sam disao već nakon 2.-3. pjesme :biggrin:

Azra
07-09-2009, 12:23
jedva sam disao već nakon 2.-3. pjesme :biggrin:

ti i ostatak krcate tvornice :biggrin: ali super je bilo što nije bilo zapušeno :thumbup1:

mi smo stajali kod tonca tak da smo imali jako dobar pogled i skoro pa dobar zvuk :biggrin: uz umjereno skakutanje bili apsolutno mokri u roku 15minuta :laugh:

sve u svemu: jako jako dobro, onak kak treba biti, odsvirani najveći hitovi, samo mi je grbavo malo bilo ono usred koncerta na pianu - to nije pank :thumbdown:

dexter se postaro i uprasio :biggrin: valjda to dođe s godinama :biggrin:

:thumbup1:

Grungefreak
07-09-2009, 14:19
bilo je super. izuzev znojenja pri minimalnom gibanju (tribine). dlanovi su mi se smežirali koliko sam bio mokar! :001_rolleyes:

Lord Sirius
07-09-2009, 14:40
Bilo je super sam jel neko primjetio kak je ritam gitarist stajao iza pored bubnjara jel naprijed nije bilo mjesta, pozornica je ono užasno mala :thumbdown:
Taj tip (Todd Morse iz H2O) je vjerojatno stajao iza jer nije ofišl član benda, s njima je samo na ovoj turneji.

Patak
07-09-2009, 17:47
Taj tip (Todd Morse iz H2O) je vjerojatno stajao iza jer nije ofišl član benda, s njima je samo na ovoj turneji.

e vidiš, to nisam znao...al ruku na srce pozornica je svejedno bila mala.. no šta se može, to je tvornica lol

btw, jel neko vidio kad je onaj lik dospio na pozornicu, kak se dexter scimao i brijem da su čak na sekundu prestali svirati :lol:

A lika su u roku 5 sec pobrali zaštitari :lol::thumbup::lol:

Lord Sirius
07-09-2009, 18:21
e vidiš, to nisam znao...al ruku na srce pozornica je svejedno bila mala.. no šta se može, to je tvornica lol
još je okej taj stejđ; tvornica je wembley prema nekim rupama di smo svirali, a isto nas je 5 u bendu :thumbup:

a za onog lika, vidio sam da su ga u neki sobičak odvukli, tko zna da li je uopće živ:scared:

Patak
07-09-2009, 18:44
još je okej taj stejđ; tvornica je wembley prema nekim rupama di smo svirali, a isto nas je 5 u bendu :thumbup:

a za onog lika, vidio sam da su ga u neki sobičak odvukli, tko zna da li je uopće živ:scared:

nadajmo se da je :biggrin:

Ma znam da ima i većih rupa, al to je ''normalno'' kod nas, ak se možeš kretat onda je ''vau'' :lol:
Samo neznam kolko je to normalno dexteru i ekipi, brijem da su oni naviknuti na malo veće :001_tt2:

Grungefreak
07-09-2009, 21:05
taj lik što se popeo na binu... ja sam baš taj tren sekundu u stranu pogledao i onda se dogodilo to... nisam skontao koga je pokušao dohvatit, tj. šta je uopće napravio/htio napravit?! :confused1:

Blue Racer
08-09-2009, 12:21

upravo tako,ovdje je puuuuuuuno veća pozornica pa je opet sa strane:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=yFNo1hQYnbE

Hetson
08-09-2009, 13:26
upravo tako,ovdje je puuuuuuuno veća pozornica pa je opet sa strane:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=yFNo1hQYnbE

samo sto ovo nije todd morse nego warren fitzgerald iz vandalsa..

na ovoj snimci je i scott shifflett iz vandalsa mijenjao grega na basu..

Hetson
11-09-2009, 02:03
http://www.backpackrock.net/the-offspring-live-inzagreb-report

spermbird
11-09-2009, 12:31
Ovako bi zvučao Offspring da znaju svirat i da se mažu manjim zaštitnim faktorom ;):

xbKj06BVbcE

FretBoy
12-09-2009, 15:44
http://www.backpackrock.net/the-offspring-live-inzagreb-report

Poprilicno dobro docarano :thumbup1:
Slazem se za manjak komunikacije s publikom, ali odradjeno profesionalno

MARCOS
15-09-2009, 20:11
je ko primjetio predgrupu....u recenzijama vidim potpuno ignoriranje, a baš mi je drago za Titose

Grungefreak
15-09-2009, 20:26
meni je predgrupa bila super! bubnjar im je jebač majki!!!!